eitaa logo
روابط عمومی پلیس
5.7هزار دنبال‌کننده
54.2هزار عکس
15.4هزار ویدیو
202 فایل
لینک کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻حجت الاسلام و المسلمین «سیدعلیرضا ادیانی» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا 🔻باید شکرگزار خداوند باشیم بخاطر نعمت وجود رهبر عظیم الشأن انقلاب، که به جای اینکه به پناهگاه بروند، خودشان پناهگاه همه مردم شدند.
🔥 / خبرنگار ترکیه مستقر در آمریکا: بر اساس اخباری که گرفتم ۳۴۲ نظامی رده بالا در حمله اخیر ایران به رژیم صهیونسیتی کشته شده اند.
🩸خونم و جانم فدای حجاب 🔻فرازی از وصیت نامه شهید مدافع حرم لبنانی، «خضر عصام فنیش»: «به نام منتقم فاطمه...خواهر عزيز... سخن بسیار است و فحوای همه یکی؛ پوشش و حجاب. خونم را فدايت كردم، جانم را به خاطر حجاب فدايت كردم و قبل از من هم هزاران شهيد به خاطر حجاب جانشان را فدا كردند. پوشش ما پوشش فاطمه زهراست و به خدا سوگند که این گنجینه ماست.قلب صاحب الزمان را با لباست جريحه‌دار نگردان. مولايمان فاطمه (س) به خاطر حجابشان به شهادت رسيدند.»
🌹مقام معظم رهبری مدظله العالی 🔻طوفان‌الاقصی یک حرکت منطقیِ قانونیِ بین‌المللی‌ بود.
🔻 اعطای «نشان فتح» به سردار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه از سوی فرمانده کل قوا حضرت امام خامنه ای مدظله العالی در پی عملیات درخشان «وعده صادق»
🌹مقام معظم رهبری مدظله العالی 🔻در یک نگاه وسیع‌تر وضعیت آمریکا را وقتـــی‌که نگاه میکنیم، می‌بینیم که قدرت آمریکا و اقتدار و هیمنه‌ی آمریکا در دنیا رو به افول و رو به زوال است. 1397/08/12
🔻اطلاع نگاشت👇 🔻ویژگی های صهیونیسم در منابع یهود ❌بیگانه ستیزی ❌نژادپرستی ❌ترویج فساد و فحشا ❌آیین اختصاصی
رهبرمعظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی )در خطبه های نمازجمعه ۱۳مهرماه ۱۴۰۳ : بایدکمربند استقلال از ایران تا غزه ولبنان وهمه کشورهای اسلامی را محکم ببندیم.
🔹امروز نیروی انتظامی در خدمت مردم ، در کنار مردم پشتیبان آنان است و آحاد مردم نیز به این نیرو افتخار می کنند و به آن اعتماد دارند . مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی )
🔻مَا أَکْثَرَ آلْعِبَرَ وَ أَقَلَّ آلإِعْتبَارَ اسباب عبرت، بسيار است؛ ولى عبرت گيرنده کم است این حکمت از پهلوانی‌ست که روزی درب خیبر را کند و پوزه صهیونیست‌ها را به خاک مالید. امروز هم پیروان حیدر کرار تاریخ را تکرار میکنند تا صهیونیست‌ها بفهمند که بازی با دم شیر، عاقبت خوشی برای اسرائیل ندارد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔻رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی: ۶۱ درصد اسرائیلی‌ها احساس امنیت نمی‌کنند 🔹الجزیره: سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد نتیجۀ نظرسنجی نشان می‌دهد ۶۱ درصد از اسرائیلی‌ها احساس امنیت نمی‌کنند. 🔹۴۱ درصد می‌گویند که اعتماد آن‌ها به ارتش اسرائیل آسیب دیده و ۳۵ درصد معتقدند که اسرائیل در جنگ با حماس شکست خورده است.
📸عکس نوشته 📖انَّآ انزَلنَهُ قُرآنًا عَرَبِيا لَّعَلَّكُم تَعقِلُونَ 💭ما آن را قرآنی عربی نازل کردیم، شاید شما درک کنید (و بیندیشید)!(یوسف/۲)