فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه بر سر ما آمده ؟
.
باران به شدت می بارد ،نماز جمعه بی میله و بی نرده و بی داربست است.کودکان به سراغ آیت الله خامنه ای ، امام جمعه ی وقت تهران می آیند تا عیدی های خود را برای مصرف جنگ زده ها تقدیم کنند، این تصاویر برای پدران ما عادی و طبیعی بوده است . چه بر سر ما آمده که برای برداشتن یک ردیف نرده در نماز جمعه باید جشن بگیریم و آن را گزارش خبری کنیم که گویا معجزه رخ داده است ؟!! و جالب تر اینکه بر سر برداشتن چند داربست دیگر هنوز اختلاف نظر وجود دارد ! صداوسیما به جای این گزارش ها یک برنامه درست هفتگی از تاریخ بگذارد تا کمتر تاریخ این کشور را تحریف و تخریب کنند . .
.
پ.ن: فقط ماچ و روبوسی های بچه ها 👌
فقط اونی که گفت یه بوس 😍😘 😅
لطفاً لینک کانال را فقط و فقط برای #روحانیون و #طلاب ارسال نمایید.
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدرت نظامی ایران در جهان
لطفاً لینک کانال را فقط و فقط برای #روحانیون و #طلاب ارسال نمایید.
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدرت علمی ایران در جهانلطفاً لینک کانال را فقط و فقط برای #روحانیون و #طلاب ارسال نمایید.
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
استاد سلیمانی قسمت اول.mp3
29.48M
جریان شناسی تطبیقی دوران تاریخ صدر اسلام با جریانات معاصر
دکتر سلیمانی (1)
استاد سلیمانی قسمت دوم.mp3
29.84M
جریان شناسی تطبیقی دوران تاریخ صدر اسلام با جریانات معاصر
دکتر سلیمانی (2)
هدایت شده از حوزه انقلابی
اساتیدمحترم و طلاب انقلابی
سلام عليكم
از همه شما عزیزان دعوت می شود تا درتجمع اساتيد و فضلاء در آستانه گراميداشت قيام خونين 19 دي 56 شرکت فرمایید.
زمان : دوشنبه 97/10/17ساعت 10/30
مكان : خيابان شهدا كوچه 33 دفتر حضرت آيت الله العظمي نوري همداني
قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی حوزه علمیه قم.
هدایت شده از حوزه انقلابی
اساتیدمحترم و طلاب انقلابی
سلام عليكم
از همه شما عزیزان دعوت می شود تا درتجمع اساتيد و فضلاء در آستانه گراميداشت قيام خونين 19 دي 56 شرکت فرمایید.
زمان : دوشنبه 97/10/17ساعت 10/30
مكان : خيابان شهدا كوچه 33 دفتر حضرت آيت الله العظمي نوري همداني
قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی حوزه علمیه قم.
💢عمده بحث های امروز حوزه به طهارت وصلات می گذرد، آیا عمر انبیاء به همین ها گذشت؟!
🔲آیت الله مصباح یزدی:
🔸بخش اصلی دین، مسائل اجتماعی است؛ اما چرا تنها به چند آیه قرآن که متکفل بیان مسائل فردی است، اکتفا کردهایم؟ آیا آیات دیگر قرآن برای ما نازل نشده است؟! عمده بحثهای امروز حوزه، طهارت و صلات است؛ مگر چند آیه قرآن کریم در مورد شکیات نماز و نجاسات و مطهرات داریم؟ چرا به گونهای رفتار میکنیم که گویا دین منحصر در همینهاست! آیا عمر انبیا و ائمهعلیهمالسلام به همینها گذشت؟
🔸بنده به عنوان اتمام حجت به شما عرض میکنم، در طول زندگیام و به مناسبتهای مختلف، سفرهای محدودی به کشورهای دیگر داشتهام؛ در بین مردم آنها هزاران بلکه میلیونها انسان وجود دارند که تشنه اسلام و عمل به معارف الهی هستند؛ اما نمیدانند و حجت بر آنها تمام نشده است؛ من و شما عذری برای کوتاهی در این زمینه نداریم.
🔸 امروز در دورترین نقاط عالم کسانی هستند که تمام امیدشان به انقلاب خمینی(ره) است که دین را در دنیا احیا کرد؛ اما آیا ما چه اندازه نیرو داریم که بتوانند این وظیفه سنگین را به دوش بکشند! ما سرگرم چه هستیم؟ شب و روزمان به چه میگذرد؟ فردا جواب خداوند و شهدا را چه خواهیم داد؟!
97/10/15
🆔 @feghahat
♨️ واکنش استاد باقری شاهرودی به انتقادات تحول خواهان در فضای مجازی و حقیقی:
🔸 اگر آقایانی که میگویند انتقاد داریم، دلسوز دین و حوزههای دینی هستند و دلشان به قرآن و دانشجویان دینی میسوزد، چرا راهحل ارائه نمیدهند؟ آیا راهحلی دارند؟ دهها ساعت سخنرانی میکنند اما راهحل ارائه نمیکنند؟
🔸یکوقتی فریاد میکشیدند کتابهای درسی کافی نیست و نمیتواند جوابگو باشد، ما به آنها گفتیم فرضاً حرف درست باشد، شما چه جایگزینی دارید؟ وقتی انسان میگوید این کتاب کافی نیست، باید قبلش فکر کند ببیند آیا عِدل و جایگزینی برای این کتاب دارد یا خیر. اگر ندارد فقط مجرد حرف زدن و دلسرد کردن دیگران است. این را نقد نمیگویند، پس چراکه آقایان راهحلی ندارند و ارائه نمیدهند.
🔸 اینکه ما این مسائل را در بین مردم به نحو سخنرانی یکطرفه شایع کنیم بدون اینکه مردم از خیلی از این مسائل اطلاع داشته باشند، روش غلطی است. این مسموم کردن جامعه است. مثل اینکه کسی جامعه را مسموم کند ولی بعد بگوید این انتقاد است و این انتقادها را بپذیرید یا روشها را عوض کنید و جوابگوی روش موجود باشید. این انتقاد نیست بلکه این تخریب است.
🔸 این آقایان اگر واقعاً دلسوز اسلام و قرآن و مرزها و… هستند، متوجه باشند که نقد و نقاد شرایط و جایگاه و افراد خاص خود را میطلبد یا اطلاع و احاطه کامل به مسائل؛ خیلی از این نقدها واقعش تخریب است، چه آن شخص بداند یا نداند. این نقدها، بدون منشأ نیست و منشأ آن یا عدم اطلاع کافی است یا اینکه حقایق برای آنها بیاننشده است.
🔸 بعضیها بدون اطلاع از حوزه میگویند خروجی حوزهها چیست؟
@TollaBEnghelabi
♨️جوابیه «استاد اکبرنژاد» به اظهارات «استاد باقری شاهرودی»
🔷سخنی با برادر بزرگوار استاد باقری شاهرودی
سلام علیکم
🔸برادر من؛ اگر امروز کسی جلوی شما را بگیرد و بپرسد، غیر از رسائل و مکاسب و کفایه گفتن شما چه کار دست به نقدی برای اسلام و مسلمین انجام میدهید و از بود و نبود شما چه ثلّمهای به اسلام میرسد و کدام شکاف با وجود شما پر شده تا فقدان شما آن را غیر قابل جبران نماید، چه جوابی خواهید داد؟
🔸 وقتی نبیّ مکرّم اسلام(ص) میفرماید:"إذا مات العالم ثُلِمَ فی الاسلام ثُلمَةٌ لایَسُدّها شیءٌ" دغدغه اعلامیه ترحیم آقایان را نداشتند، بلکه میخواستند با شاخص کاملا واضح و عینی عالم را از غیر عالم در نزد مردم جدا کنند و به آنها بگویند که فریب ریش و عمامه و درس و بحث کسی را نخورید. اگر وجود او بر نورانیت جامعه افزود و کاری کرد و باری برداشت و مرگ او شکافی عمیق و بیّن در جامعه پیرامونیش ایجاد کرد طوری که به این راحتی جای آن پر نشد، بدانید که آن شخص عالم دین است عالم آل الله است حتی اگر "استاد مکاسب" نباشد حتی اگر "آیت الله" نباشد. مانند "حاج آقا بزرگ عراقی(ره)" که نه آیت الله بود و نه کفایهگو ولی آیت الله گلپایگانی(ره) درباره او به مردم شهر میگفت: "شما قدر این مرد را نمیدانید اگر او عصایش را بردارد و از شهر خارج شود، بلا نازل میشود" و همینطور شد. پس از مرگ او شکافی در دینداری مردم ایجاد شد که تا همین لحظه که برایتان مینویسم، چیزی آن را جبران نکرده است. اگر امروز مثل من و شمایی سرش را زمین بگذارد، کدام ثلمة بر اسلام وارد میشود. به زعم من نه تنها ثلمهای بر اسلام وارد نمیشود که بر کفایه هم ثلمه وارد نمیشود. چرا که امروز قم گرفتار تراکم استاد است و کلاسهای کم رمق!
🔸اگر اسلام به تعداد کفایهگوها، اسلام شناس و عالم عامل داشت که وضع فرهنگی جامعه اسلامی این نبود. شهرستانها و روستاها از عالم خالی نمیشد و در قم بر سر شاگرد رقابت نمیافتاد. اگر ما به تعداد درسخارجگوها، قرآن شناس داشتیم که امروز کتابهای "منکیو" در اقتصاد "فرانسیس فوکویاما" در سیاست و "رابینز" در مدیریت و "آنتونی گیدنز" در جامعه شناسی به خورد جوانان این مملکت داده نمیشد.
🔸شما که هنوز از دوره قاجار رها نشده و به درک حتی مبهم از انقلاب اسلامی و عصر مدرنیته و بلای خانماسوز آن نرسیدهاید، چگونه میتوانید درک کنید که حوزه چه کارها میتوانست بکند و چقدر از دنیای پیرامونیش عقب مانده است.
🔸بهترین شاهد بر اینکه هنوز در دوردستها باید سراغ امثال حضرتعالی را گرفت، همین حرف است که میگویید:"هر وقت کتابی بهتر از کفایه و مکاسب نوشته شود، جایگزین آن خواهد شد" بناست جبرئیل با الواح نازل شود و کتابی با خود بیاورد یا بنا بود بزرگان حوزه که کافل ایتام الله بودند، با درک ضرورتها و نیازها، پیشاپیش خود اقدام به نگارش کتابهایی با محتوای مناسب جامعه و اصول آموزشی نمایند و در اختیار جوانان مشتاق دینشناسی بگذارند.
🔺شما نگفتید با آثار شهید صدر(ره) چه کردید تا امیدی برای تألیف جدید باقی بگذارید. نگفتید کجا از لجنه های علمی تألیف کتب استقبال کردید تا شوقی برای نوشتن باقی گذاشته باشید.
🔸برادر من دوره این حرفها گذشته است و امروز طلبهها خوب میدانند که این حرفها از جمود و تحجر ریشه میگیرد و به هیچ مستند عقلی و نقلی تکیه نمیکند.
✳️سلام و درود خدا بر شما
▪️محمد تقی اکبرنژاد
97/10/16
@TollaBEnghelabi
300 تایی شدنمون مبارک
اونم نه هر سیصدی ،300 تا طلبه انقلابی
انشاءالله برای روشنگری فتنه 98 و بعدش آماده سازی جریان تمدن اسلامی و رو سفید شدن پیش ارباب آماده باشید.
شما هم به جمع طلاب انقلابی بپیوندید 👇👇👇
@TollaBEnghelabi
⭕️ آیت الله مصباح یزدی:
🔻در تربیت نیرو غفلت کردیم؛ اگر هوشیارانهتر عمل کرده بودیم، امروز نظام ما برای اینکه کسی را برای پستی تعیین کند، اینقدر در تنگنا نبود!
🔻 یکی از واجبات نیروهای فهیم و آگاه و دلسوز انقلاب این است که از همین امروز فکر ساختن نیروهایی برای 20 سال آینده کشور باشند.
۹۷/۱۰/۱۰
@TollaBEnghelabi
⭕️من در امور مساجد، حدود یک سالی دستی بر آتش امورات رسانهای و خبری مربوط به حاجآقای علیاکبری داشتم..
دیدگاههای خوب و انقلابی، نکتهسنجی مدیریتی و البته تحولگرایی عاقلانه را در او دیدم..
گمانم باید منتظر تحولات خوبی در نمازجمعههای سراسر کشور باشیم که نشانههایش مشهود است..
@TollaBEnghelabi
⭕️مشکل #نیروهای_انقلابی نبود تشکیلات نیست،
⭕️ زیرا پایگاه های بسیج در مساجد فعال هستند؛ اگر مشکلی هست، در #تنبلی و #انفعال در کار #گفتمانی است.
🔻 #نیروی_انقلابی باید خود را میان مردم #تکثیر کند و مردم نیز باید آن را #احساس کنند و بدانند نیروی #انقلابی است که حرفشان را #درست و #دقیق دنبال میکند.
@TollaBEnghelabi
بیشتر مردم نمیدانند #بودجه اصلی کشور کجا میرود؟! این پوستر را برای کسانی که گمان میکنند سرمایه های کشور خرج مسائل#نظامی و یا #مذهبی و مساجد و.. میشود بفرستید
#وزارت_رفاه باید پاسخ دهد برای کاهش #فقر و #بیکاری چه کرده؟#وزارت_بهداشت باید پاسخ دهد چقدر #بیماری در جامعه کم شده؟ #هزینههای #درمان چطور؟ #وزارت_مسکن باید پاسخ دهد در سال 97 چند #مسکنساخته؟
نگذاریم با #بمباران_تبلیغاتی به ما #آدرس_غلط بدهند
#وزارت_آموزش_پرورش #روحانی #مجلس #فلسطین #فقرا #یمن#سپاه #رهبر
سخنرانی در همايش فاطمیه، قم، ۹۷.mp3
14.13M
🔊 استاد میرباقری | سخنرانی در همایش آموزشی فاطمیه و زیارت حضرت زهرا (سلام الله علیها)، ۹۷/۱۰/۱۴، مدرسه دارالشفاء
💥 منبر باید آدمِ سیاسی و آدمِ وسطِ میدان تربیت کند که هم درگیری تاریخی را بفهمد و هم درگیری دورانِ خودش را.
درگیری تاریخی را به سطح درگیری تمدنیِ امروز بیاورید.
(البته سیاسی بودن با سیاستزده بودن فرق میکند.)
💥 هم روح مخاطب را ارتقا دهید و هم نگاه و تحلیلش را. در سیاستورزی، به جوانان روش تحلیل بدهید. افقِ دید بدهید. به او «ماهی» ندهید، ماهیگیری یادش بدهید.
💥 مبلغان در ایام فاطمیه سعی کنند روضههای تکراری نخوانند. [به همه ابعاد واقعه بپردازند.]
💥 مطابق بعضی روایات، عوالمی را خدا خلق کرده است که از خلقت ما بیخبرند اما از درگیری اهلبیت(ع) و دشمنان خبر دارند.
💥 منتظر یعنی کسی که خوابش، خوراکش، ازدواجش و کل زندگیاش در مسیر ظهور باشد.
💥 بزرگی میگفت انسان اگر از دنیا کوچکتر باشد نمازش هم بوی دنیا میدهد، و اگر از دنیا بزرگتر شود خوابش هم بوی خدا میدهد.
💥 شخصیت حضرت زهرا(س) و منزلتشان و مقیاسِ تصرفشان و میدان درگیریشان را توضیح دهید.
☑️ @mirbaqeri
لطفاً لینک کانال را فقط و فقط برای #روحانیون و #طلاب ارسال نمایید.
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
کانال سخنرانی سیاسی
300 تایی شدنمون مبارک اونم نه هر سیصدی ،300 تا طلبه انقلابی انشاءالله برای روشنگری فتنه 98 و بعدش آ
🔴 #مهم
شنیده ها حاکی است که #فتنه98، حول محور رهبری و ناکارآمدی دولت خواهد بود، در فتنه 98 پروژه #افزايش_نارضایتی با تاکید بر #مقصر_سازی(کاستی های دولت رو به رهبری وصل کردن) علیه رهبری خواهد بود.
اما اساساً #عبور_از_روحانی برای آماده سازی ذهن ها در پروژه #افزايش_نارضایتیای بود که منتج به #مقصر_سازی میشود.
اینجاست که به دلیل تاکید رهبری بر افزایش امید در جامعه بیشتر پی میبریم.
@TollaBEnghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان وقیحانه یک نماینده مجلس ...
رحیمی جهان آبادی از لیست امید تلویحا تهدید کرده که از منطقه باید عقب نشینی کنید و هزینههای زائد سیاست خارجی رو کاهش بدید والا در تهران زمینگیرتان می کنیم و بعد مثالهایی از فروپاشی شوروی زده.
منظور ایشون اینه که مشکلات اقتصادی الان به خاطر کمکهای جمهوری اسلامی به سوریه و فلسطین و... هست
اولا به شما می گوییم غلط می کنید، تجربه فتنه ۸۸ رو مرور کنید
دوما مقایسه ایران با شوری نشان از حماقت محض شماست
سوما مشکل اقتصادی کشور شما نمایندههای بیغیرت هستید که به جای پرداختن به مشکلات معیشتی مردم و مطالبه از دولتیها به فرافکنی سیاسی می پردازند تا بیعرضگیهای خودشون رو بپوشونن
@TollaBEnghelabi
رفته بود خوزستان؛ جلسه تا ساعت یک نیمه شب طول کشیده بود. گفته بودند؛ منزل، هتل. خوابیده بود، همان جا در فرمانداری، با عمامه زیر سر و روانداز عبا
شهید بهشتی
@TollaBEnghelabi
دین، معیار ارزیابی انقلاب است
آیتالله #مصباح_یزدی، امروز در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین حیدری امام جمعه موقت اهواز: 🔹اصل و اساس فرهنگ، همان باورها و ارزشها و یا به عبارت بهتر، دین است و این همان هدف اصلی انقلاب بود. از اینرو معیار در ارزیابی انقلاب، #دین است.
🔹 اگر روزی به این مردم پابرهنه میگفتند که چند دهه آینده، از نظر نظامی به جایی میرسید که آمریکا از شما بترسد، کسی باور نمیکرد و یا حتی مورد تمسخر قرار میگرفت؛ البته در برخی جاها کم کاریها و ضعفهای نیز وجود دارد.
🔹تاریخ نشان داده است که هرکجا انبیا و حقطلبان پیروز شده اند، در ابتدا#امتحان خوبی در زمینه تحمل سختیها دادهاند، با تحمل سختیهاست که خداوند نصرتش را شامل حال طرفداران حق میکند.
🔹صرفنظر از قصور یا تقصیر دولتها در امر معیشت مردم، ما باید روحیه تحمل سختیها را داشته باشیم و همیشه به دنبال انجام وظیفه باشیم. اما از کجا بفهمیم خدا از ما چه میخواهد؟ #ولی_فقیه، حجت خدا بر ماست که باید تابع دستورات وی باشیم؛ اگر چنین شدیم، بدانیم که نصرت الهی نیز نزدیک خواهد بود.
🔹آیت الله مصباح با نقل خاطرهای از سیدحسن نصرالله مبنی بر#نصرت_الهی در جنگ 33 روزه اظهار داشت: خدا، همان خداست، دین، همان دین است، سنتهای الهی نیز همان سنتهاست. اگر من و شما بدری باشیم، خدا نصرتش را شامل حالمان میکند؛ اما اگر مانند کسانی بودیم که به موسی گفتند تو و خدایت بروید بجنگید و ما همین جا نشستهایم، نباید انتظاری داشته باشیم.
🔹بخش اصلی دین، #مسائل_اجتماعی است؛ اما چرا تنها به چند آیه قرآن که متکفل بیان مسائل فردی است، اکتفا کردهایم؟ عمده بحثهای امروز حوزه، طهارت و صلات است؛ مگر چند آیه قرآن کریم در مورد شکیات نماز و نجاسات و مطهرات داریم؟ چرا به گونهای رفتار میکنیم که گویا دین منحصر در همینهاست! آیا عمر انبیا و ائمهعلیهمالسلام به همینها گذشت؟
🔹بنده به عنوان اتمام حجت به شما عرض میکنم، در طول زندگیام و به مناسبتهای مختلف، سفرهای محدودی به کشورهای دیگر داشتهام؛ در بین مردم آنها هزاران بلکه میلیونها انسان وجود دارند که تشنه اسلام و عمل به معارف الهی هستند؛ اما نمیدانند و #حجت بر آنها تمام نشده است؛ من و شما عذری برای کوتاهی در این زمینه نداریم.
وظیفه ما این است که حداقل برای کسانی که آمادگی دارند و دنبال حق هستند، راه را باز کنیم.
لطفاً لینک کانال را فقط و فقط برای #روحانیون و #طلاب ارسال نمایید.
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
آقای رحیم پور ازغدی تنها نیست...
لطفاً لینک کانال را فقط و فقط برای #روحانیون و #طلاب ارسال نمایید.
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🎥 انفجار در سانتریفیوژهای نطنز و ویروس استاکس نت | امشب در قسمت هشتم مجموعه 'خارج از دید ۲، نفوذ' خواهید دید..
🕚ساعت ۲۳ شبکه ۳ سیما
لطفاً لینک کانال را فقط و فقط برای #روحانیون و #طلاب ارسال نمایید.
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
4_5881805438101488811.pdf
282.1K
هدف اصلی در تحقیق پیش رو تبیین چگونگی تشخیص رابطۀ علمی بین «تأثیر نظام قدرت و سیاستهای اجرایی آن» بر تحول فرهنگ حجاب زنان دورۀ پهلوی اول است. دستاورد تحقیق حاضر نشان میدهد که مسئلۀ کشف حجاب دوره اوّل پهلوی در نسبت بین قدرت ـ جنسیت، باید اقدامی از سوی نظام قدرت برای تغییر بسترهای فرهنگی، در قالب برنامهها و اهداف توسعه، دانست؛ ساختار سیاسی قائل به پیشفرض همبستگی بین دو مفهومِ حجاب ـ توسعه بود و بر مبنای آن سیاستهای اجرایی خاصی در دستور کار قرار گرفت، حال آنکه در عرصۀ وضع قوانین حمایت از حقوق خانواده و زنان، که میتوانست نگاهی عمیق و آسیبشناسانه نسبت به بهبود وضعیت زنان باشد، عملکرد چندانی نداشت. نظام قدرت قائل به تقدّم تغییرات ظاهری و مدیریت پوشش اجتماعی (کشف حجاب) بر تحول بنیادین از جمله تغییر ذهنیتها، وضع و اجرای قوانین حمایتی، توسعۀ آموزش اصولی زنان با هدف اعمال تغییر در مدیریت بدن، و نیز توسعۀ حضور زنان در بیرون از خانه بود. اینگونه، در اثر اتخاذ سیاست توسعه، بین تغییر نوع پوشش زنان با برنامههای اجرایی قدرت سیاسی نسبت و ارتباطی تنگاتنگ برقرار شد که قابل بررسی، ارزیابی، و نقد تاریخی است.
لطفاً لینک کانال را فقط و فقط برای #روحانیون و #طلاب ارسال نمایید.
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi