🔴 از کجا به کجا رسیدیم؟
🔹از روزیکه آیتالله خامنهای در قامت خطیب نماز جمعه تهران میگوید: "اگر در جامعه فساد بود، اخلاق مردم بد بود، بیسوادی بود، باید حکومت، زمامداران و حاکمان را شماتت کرد"، تا روزیکه آیتالله صدیقی رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر پشت همان تریبون قرار میگیرد و میگوید: "اگر مردم کشورها، استانها و شهرها تقوا را رعایت میکردند به بیآبی دچار نمیشدند و مشکلات معیشتی پیدا نمیکردند"، تقریباً سه دهه گذشته است!
🔸حرف آیتالله صدیقی را درست میدانم اگر از این جهت ببینیم که بله اکثریت مردم و علما و حوزهها و دانشگاهها و بزرگان و سیاسیون و احزاب، در مقابل ناکارآمدیها، مفاسد، تبعیضها، عدم شفافیتها، باندبازیها، دامادبازیها، آقازادهها، زمینخواریها، دریا و جنگل و کوهخواریها، نابودی محیط زیست، پروژههای انتقال آب با نگاه غلط، فساد و رشوه در دستگاه قضا، نفوذیها در دستگاههای امنیتی، جواسیس در دولتها، سیستم فاسد بانک ها، فرارهای مالیاتی و ... سکوت کردند و قاطعانه امر به معروف و نهی از منکر نکردند و به نام حفظ نظام، مقابل تصمیمات و سیاستگذاریها و ناکارآمدیها و مفاسد نایستادند، تا وضعیت این شده، تا دچار بیآبی و مشکلات معیشتی گشتهایم!
🔹چرا که حضرت امیرالمومنین(علیهالسلام) میفرماید اگر امر به معروف و نهی از منکر را فراموش کردید، اشرار بر شما حاکم می شوند و دعای خوبان تان مستجاب نمی شود.
🔸من هم معتقدم اگر جامعه ای اهل نقد و مطالبه گری و امر به معروف و نهی از منکر و قیام علیه استبداد و استکبار و ظلم داخلی و خارجی نباشد، به گرفتاری هایی دچار خواهد شد که آن جامعه را ویران خواهد کرد. این خرده اعتراضات و امر به معروف و نهی از منکری هم که گاهی در جامعه و فضای می بینیم چون معدود افرادی دست به قلم و معترض در کشور می نویسند و اعتراض می کنند، کافی نیست. عموم مردم باید اهل امر به معروف و نهی از منکر بشوند و حاضر به هزینه دادن هم بشوند. هزینه زندان و تبعید؛ هزینه مالی و آبرویی و ...! بعد از آنکه امر و نهی اصحاب قدرت و ثروت عمومیت پیدا کرد آن زمان باید منتظر اصلاح باشیم.
🔹لذا اگر منظور آقای صدیقی از لوازمات ایمان و تقوا و وظایف سیاسی و اجتماعی اینهاست بله حرفشان درست است اما اگر منظورشان اینها نیست، حرفی است در مقابل قرآن و اسلام و روایات و احادیث حضرات معصومین علیهم السلام. حرفی است مقابل حرف امام(ره) و رهبر انقلاب که صریحاً وجود مشکلات و فساد و بداخلاقی و بی سوادی در جامعه و مردم را نتیجه اقدامات حکومت و حاکمین می دانند.
🔸الناس علی دین ملوکهم موید این مسئله است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔴 بیآبرویی مفسدان اقتصادی، به نظام آبرو میبخشد
🔹برخی مسئولان و مدیران[مثل حاج آقای #علی_اکبری] معتقدند با وجود فضای مجازی که اخبار براحتی در همه جا منتشر میشود و با وجود دشمنان نظام اسلامی، که منتظر ضربه زدن به نظام هستند، تشهیر مفسدان اقتصادی و آوردن آنان در #نماز_جمعه برای بیآبروییشان، به مصلحت نظام نیست!
🔸من معتقدم اتفاقاً اینکار در دنیا به نفع نظام اسلامی است. الان ببینید تصویر برخورد با فلان مدیر مفسد در فلان کشور غربی یا شرقی، چگونه دست به دست در رسانههای جهان میچرخد و همه از خوبی نظام سیاسی آن کشور میگویند.
🔹مطمئن باشید اگر تصاویر بیآبرویی و خوار کردنِ مفسدان اقتصادی در دنیا منتشر شود میگویند ببینید نظام اسلامی ایران چگونه با فساد برخورد میکند؟ باور بفرمائید هم در داخل کشور، مردم خودمان خوشحال میشوند و امید و اعتماد بر میگردد و هم در خارج از کشور، محبوبیت و مقبولیت و نفوذ و آبروی نظام بیشتر میشود. بیآبرو کردن مفسدان و متخلفان، به نظام آبرو میبخشد. مصلحت نظام را از این طرف ببینید لطفاً!
✅ #داود_مدرسی_یان:
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔴 حوزه علمیه لاکچری در منطقه لاکچری برای تربیت طلبه فاضل و جهادی!
🔹اساساً بحث درباره اظهارنظرات افراد، فرع ماجراست. اصل داستان کنش و عملکرد خود شخص است. بطور مثال نقد اظهارنظر آیتالله #صدیقی درباره ریشه فقر و مشکلات معیشتی و بیآبی استانها و شهرها مهم است اما مهمتر پرداختن به حوزه علمیه لاکچری ایشان در یکی از بهترین مناطق تهران ( #ازگل) است!
🔸حوزه علمیه امام خمینی (ره) شعبه ۲ از سال ۱۳۹۷، با هدف تربیت طلبه فاضل و جهادی(!)، زیر نظر آیت الله کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران، در محله #ازگل_تهران تاسیس شد. خردادماه ۱۴۰۰ خبرگزاری مهر منتشر کرد فقط ۷۰ طلبه نوجوان در این بنای اشرافی درس طلبگی میخوانند!
🔹اینکه وی ریشه فقر و مشکلات معیشتی و بیآبی شهرها را بیتقوایی مردم میداند ریشه در زیطلبگی و این مدیریتهای لاکچری در بهترین نقاط تهران با بناهایی عظیم دارد که معلوم نیست کدام سرمایهدار یا سرمایهدارها و پیمانکارها حاضر شدهاند چندصد یا چندهزار میلیارد در اینجا هزینه کنند! یا کدام سرمایهداری آن را وقف(!!!) کرده. اوضاع وقف این روزها ماجراها دارد و تبدیل به جایی برای دور زدن قانون شده!
🔸رهبر انقلاب درباره سادهزیستی مسئولان نظام در امور فردی و اجتماعی میگوید: "یکوقت هست كه ما در زندگى شخصى خود مثلاً حركت اشرافگونهيى داريم بين خودمان و خدا؛ كه اگر حرام باشد، حرام است؛ اگر مكروه باشد، مكروه است؛ اگر مباح باشد، مباح است؛ اما يك وقت هست كه ما جلوى چشم مردم يك مانور اشرافیگرى میدهيم؛ اين ديگر مباح و مكروه ندارد؛ همهاش حرام است! "
🔹بقول شماها، ما که اسلامشناس نیستیم و اسلام را نمیشناسیم. ولی بخدا قسم این چیزی که شما در زبان و عمل به آن پایبند هستید و اینگونه جلوی مردم بناهای هزارمیلیاردی در بهترین نقطه کشور برای تربیت طلاب فاضل وجهادی! میسازید یا هدیه میگیرید برای حوزه علمیه و معلوم نیست چه کسی پولش را داده، هیچ رنگ و بویی از اسلام در آن نیست!
🔸حالا من و شما، بر سر و کله هم بزنیم که #عدالتخواهی_مصداقی کنیم یا نکنیم؛ از آیتالله کاظم صدیقی و #علی_اکبری انتظار داشته باشیم عدالتخواهی مصداقی کنند یا نکنند؛ علیه سرمایهداران زالو صفت بشورند یا بغرند یا سلام و صلوات بفرستند؛ به وی نقد کنیم که چرا گفتی ریشه فقر وبی آبی، بیتقوایی مردم است ولی نگفتی بیتقوایی مسئولان است؛ اینها مهم است اما مهمتر دیدنِ آن فضا و اتمسفری است که این افراد و بزرگان در آن کار میکنند و زندگی میکنند! مابقی فرع ماجراست!
❇️ پ.ن۱: از این بدتر توجیهاتی است که مدافعین دارند: ((این بنا اشرافی نیست نوسازی است! شاید وقف است! شاید... !!! )) اما برای کسی اظهارنظرات مردم و افکار عمومی مهم نیست. آبروی اسلام و انقلاب و نظام مهم نیست!
❇️ پ.ن۲: این بناها، مثل مدرسه آیتالله صادق لاریجانی و ناطق نوری و ..، آبروی حوزه علمیه را برده است! حوزهای که صدها سال علمای طراز اول آن در سادهزیستی ماندند و در مدارس کهنه و حجرههای تاریک، مجاهدان و علما و مراجع بزرگی را تربیت کردند و هنوز هم اکثریت در فقر در کنار مردمند. عموم حوزهها در فقر و نداری هستند ولی این موارد مایه آبروریزیاند!
✅ #داود_مدرسی_یان
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
دولت خیانتکار و نفوذی روحانی در چند ماه آخر حقوق عده ای خاص از اقشار را دو برابر یا سه برابر می کند.
قطعا این عملکرد تالی فاسد زیادی به بار میآورد.
علاوه بر اینکه کسری بودجه شدید دولت بعد را به ارمغان میآورد و بار سنگینی را بر دوش دولت می اندازد که به سادگی نمی توان آن را تحلیل کرد.
(تله اول)
این عملکرد دولت غرب پرست در واپسین لحظات مسئولیت مشکلات زیادی را در جامعه ایجاد می کند:
تبیعض در پرداخت حقوق را هیچ کس برنمی تابد.
(تله دوم)
یعنی دامی که پهن کرده تا بتواند به اربابان خودش در انگلیس خوش خدمتی کرده باشد، عمل خواهد کرد.
لذا مردم باید آگاه باشند.
انشاءالله که
*عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد.*
اگر جناب آقای رئیسی در کار خودش صداقت داشته باشد و با مردم روراست باشد.
قطعا بر مشکلات فائق می شود و با همکاری مردم عزیز تلههای دولت خیانتکار را خنثی خواهد کرد.
📸 دستخط محرمانه رهبر انقلاب خطاب به روحانی درباره افزایش قیمت بنزین
🔹«این مورد مربوط به خود مسئولان سه قوه است و اینجانب به خاطر نظرات گوناگون در آن مورد نظری ندارم.»
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
رئیسی:
بعد از ۸۳ روز از آغاز دولت به حل مشکلات امیدوارترم
فروش نفت و افزایش درآمدها با موفقیت دنبال میشود. در خصوص تامین کالاهای اساسی نگرانی وجود ندارد.
منابع ارزی و ریالی در حال افزایش است و این مسائل پشوانههای خوبی برای برداشتن گامهای اقتصادی است.
در بسیاری از استانها زمین برای ساخت مسکن مشخص شده است.
تلاش میکنیم تا هزینه مسکن در سبد خانوار کاهش یابد
باید همه ملاحظات حقوقی لحاظ شود تا تسهیلاتی که برای ساخت مسکن ارزان فراهم شده برای جامعه هدف بماند و سوداگران نتوانند از آنها سوءاستفاده کنند.
حقوق و دستمزد از ابتدای دولت در زمان خود بدون استقراض پرداخت شد.
امروز با تزریق ۱۰۰ میلیون دز تزریق واکسن، گام خوبی برای درمان کرونا انجام شد.
🔰عقبه حِکمی معنوی انقلاب
۲۴ آبان سالروز رحلت مفسر بزرگ قرآن مرحوم علامه طباطبایی
🔹هفتهنامه ۹دی/ علیرضا معاف: اگر شکلگیری، پیروزی و دوام انقلاب اسلامی را علاوه بر شخصیت بینظیر تاریخ اسلام و رهبر منحصر به فرد این انقلاب یعنی حضرت امام خمینی (ره)، مدیون و مرهون دو شخصیت استثنایی عصر حاضر یعنی علامه محمدحسین طباطبایی و آیت الله محمدتقی بهجت نیز بدانیم، ادعای گزافی مطرح نکرده ایم.
🔹ساده انگاری است اگر انقلاب بزرگ روحالله کبیر را منحصر در تغییرات سیاسی صرف و روبنایی بدانیم و از عقبه عمیق و باطن انیقش در عرصه اندیشه، فلسفه، معرفت، فقه، معنویت و عرفان غافل شویم؛ هر چند این انقلاب فکری فلسفی هنوز در رگ و پی بسیاری از ساختارها و ساز و کارهای نظامِ برآمده از انقلاب اسلامی، ریشه نداونیده است.
🔹بی شک شخصیت ممتاز و مکتب فکری، فلسفی و قرآنی علامه طباطبایی و مکتب سلوکی و شخصیت معنوی عجیب آیت الله بهجت، دو پشتوانه و تکیه گاه انقلاب اسلامی در عرصه اندیشه و معنویت بوده و هستند.
🔹در این میان مرحوم علامه طباطبایی ویژگیهایی دارد که او را نسبت به دیگران در عصر حاضر متمایز و در برخی حوزه ها منحصر به فرد کرده است. جامعیت او در جمع بین قرآن، برهان و عرفان از یک سو؛ اشراف دقیق او بر تحولات فکری دنیا و فلسفه غرب به عنوان تمدن رقیب یا دشمن انقلاب اسلامی از سوی دیگر و انضمامی بودن حکمت سرشارش که به حکمت متعالیه امتداد اجتماعی سیاسی بخشید و روایتی نو از ملاصدرا ارائه داد از سوی سوم سبب شد انقلاب اسلامی در تبیین فرهنگ، تفکر و فلسفه خود برای حل مسائل مبناییِ مبتلا به و حتی ترسیم ساختارهای جدید اسلامی بر مکتب او تکیه کند.
🔹سخنی منسوب به رهبر معظم انقلاب نقل شده که فرموده اند عمق انقلاب اسلامی را به درستی درک نکردیم تا زمانی که تفسیر المیزان علامه طباطبایی را خواندیم.
🔻ساختار سازی و فرماندهی فکری فرهنگی شاگردان علامه
🔹نقش محوری علامه و مکتب فکری ایشان در بسترسازی فرهنگی برای نهضت امام خمینی(ره) و شكلگیری و همچنین بقای انقلاب اسلامی، در شاگردان ایشان بروز بیشتری دارد. حلقه یاران علامه، که عمدتاً شاگردان و ارادتمندان شخصیت بینظیر تاریخ حضرت امام خمینی بودند، نخستین هسته مركزی را برای ایجاد یك نهضت فكری پویا گرد این عالم ربانی بوجود آوردند.
🔻کوههای معنوی؛ اوتاد زمین
🔹در مورد پایه های معنویت انقلاب اسلامی و توجه به این بعد از تاثیرگذاری علمای بزرگ اخلاق و عرفان کمتر سخن به میان آمده است؛ بعد سلوکی، عرفانی و معنوی علامه طباطبایی هر چند در میان اکثر شاگردان بزرگ او تداوم یافته است اما در برخی پر رنگ تر و پر نقش تر ظاهر شده است.
🔹شاید حضور پرعظمت شخصیت نادر و استثنایی مرحوم آیت الله بهجت در میان مردم به مثابه اقیانوس کبیر معنویت و به عنوان پشتیبان معنوی انقلاب و رهبر انقلاب، یکی از دلایلی است که به بعد تاثیرگذاری معنوی شاگردان مکتب سلوکی علامه در انقلاب اسلامی کمتر توجه عمومی صورت گرفته است.
🔹حمایتهای بی دریغ این شخصیتها از ولایت فقیه، رهبر انقلاب و انقلاب اسلامی به عنوان شخصیتهای محبوب و مقبول عموم مردم تنها لایه ظاهری پشتیبانیهای آنان از انقلاب است.
🔹اگر کمی عمیق نگاه کنیم، مکتب اخلاقی و عرفانی این علما و عرفا، به گونه ای است که شاگردان و مریدان و ارادتمندان را نه تنها به کناره گیری از سیاست و حکومت و مسئولیت پذیری فرا نمی خواند بلکه عرفان و حکومت و سیاست و اخلاق و مسئولیت و سلوک را با هم عجین و ترکیب می کند.
🔹در لایه عمیق تر، تاثیرات معنوی و فرازمینی این علما در همراه کردن قلوب مردم با جهتگیری کلان نظام اسلامی، مقابله با فتنه ها، دفع بلاها و شر شیاطین انس و جن و .... قابل ذکر است که در جای مناسب خود باید درباره آن بحث شود.
🔻گام دوم، جوانان انقلابی، دولت اسلامی و ضرورت رجوع به مکتب علامه
🔹امروز هم در گام دوم انقلاب و برای شکل دهی دولت اسلامی با حضور جوانان مومن انقلابی از سه جهت مبنایی نیاز به رجوع به مکتب علامه طباطبایی احساس می شود.
🔹اول؛ التزام به معنویت و سلوک اخلاقی مکتب علامه یک واجب عینی برای همه جوانان انقلابیای است که حضور در سیاست و مسئولیت را برای خود جهاد می دانند.
🔹دوم؛ دولت سازی، نظام سازی و ساختارسازی در گام دوم برای پیشبرد انقلاب و حل مسائل و مشکلات مزمن کشور، جز با ابتناء بر فلسفه سیاسی و فلسفه اجتماعی اسلام محقق نخواهد شد. در این مسیر قطعا مکتب حِکمی علامه پیش رو و پیش گام است.
🔹سوم؛ تقویت بنیه فکری و اعتقادی جوانان که مدیران آینده هستند، در دورانی که افکار بی ریشه غرب با سرعت و شدت به مغز و قلب جوانان پمپاژ می شود هم ضرورت دیگری است که مکتب فکری و فلسفی علامه نشان داده میتواند به خوبی از پس آن برآید.
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
39.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ گزارشی مستند درباره نقش رهبر انقلاب در مهار آشوبهای پس از گرانی بنزین
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
⚜ پسران حضرت امیر(ع)
چگونه است که دو نوه رسول الله -که خداوند برای امامت بر امت برگزیده- را حضرت امیر(ع) در ۴سال حکومتش فرماندار و استاندار جایی نمی کند؟!
آنها را در جنگ جلوی تیر می فرستد، یکی فاتح جمل و یکی فاتح فرات می شود، اما وزیر و وکیل شان نمی کند! سفیر هزینه شدن ها و خطبه خوان در نا آرامی ها میشوند، اما امین بیت المال یا امیر جایی نه!
از قضا در دولتش با مشکل شایستگی هم مواجه است! اقلا چند فرماندارش به معاویه پیوستند (فرمانداران بحرین، اردشیر خُره، کسکر و...) و چندتا خیانت کردند(بصره، اصطخر فارس و...) ! چرا دو فرزند زهرا(س) -که خداوند شایستگی شان را برای امامتِ امت امضاء و ابلاغ کرده- را در این قحط شایستگی به وزارت یا امارت شهری برنمی گزیند؟!!
کدام توجیه شرعی از آن همه آیه و روایت برای امامت حسن و حسین بهتر؟! آنها که برای امامت از طرف خدا شایسته اند، برای امارت جایی به طریق اولی شایسته نیستند؟! آنهم در قحط شایستگی!
محسن قنبریان
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیزر
🔴ماجرای فکر فیرحی
♨️سلسله یادداشت های انتقادی پیرامون افکار "مرحوم داوودفیرحی"
▪️اصلی ترین پروژه فکری فیرحی چه بود؟! خوانش متمایز وی از فقه سیاسی نسبت به استادش عمید زنجانی از کجا نشات می گرفت؟
▪️در میزگرد نقد پایان نامه دکتری فیرحی چه گذشت؟
🔷پاسخ به این سوالات را در سلسله یادداشتهای #ماجرای_فکر_فیرحی در کانال صراط زنجان مطالعه کنید.
👇👇
▪️https://eitaa.com/serat_zanjan
#صراط_زنجان
#رسالت_حوزه_انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرق آخوند با رادیو !
شوخی جالب حجت الاسلام قرائتی با خبرنگار صداوسیما
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
همسر علامه طباطبایی نقل می کنند که شبی دیدیم که آقا استراحت نمی کند و قدم می زند عرض کردم مشکلی پیش آمده یا کسالتی دارید؟ گفتند نه؛ پرسیدم پس چرا استراحت نمی کنید؟ ایشان یک جمله عجیب می فرمودند که از صدای تسبیح موجودات خوابم نمی برد و من هم بلند شدم و با آن ها همراه شدم.
اقای قدوسی نجفی مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی نقل می کنند :
یکی از اساتید حوزه علمیه برای من نقل کرد که روزی به بیت علامه رفتم و درخواست کردم ذکری به من ارائه کنید که در سلوک خودم استفاده کنم و علامه ذکر یونسیه را به من تعلیم داد. من گفتم این ذکر را میدانم، یک ذکر دیگر هم بفرمایید و ایشان فرمودند باید به این ذکر عمل کنی و زمانی که آثارش پدیدار شد بیایید ذکر دوم را بگویم.
من سوال کردم آثار آن باید چگونه پدیدار آید که من متوجه شوم؟
ایشان فرمودند در همین خیابان صفائیه که قدم میزنی باید صدای تسبیح درختان را بشنوی؛ هر زمان شنیدی بیا تا ذکر دوم را برایت بگویم!
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
1⃣بازنشسته ها هشت سال مشکل افزایش حقوق داشتند اما ناگهان در این سه ماه معترض شده اند و تجمع برگزار میکنند !
2⃣ تعاونی فلان مسکن بیش از ده ساله حقشون پایمال شده اما حالا یادشان می افتد که در فرودگاه و در مقابل آقای رئیسی تجمع کنند و حقشان را مطالبه کنند !
3⃣ اصفهانیها چندین ساله که مشکل آب دارند و زاینده رود خشکه اما یکدفعه دیروز و در اقدامی خودجوش!!!!! به فکر تجمع و تحصن افتادند!
🔴تحلیل 👇
✅ آقای رئیسی مصمم است که مشکلات مردم را حل کند و البته شبانه روز هم تلاش میکند اما اینکه جریان هایی که هشت سال مشکلشان ربنای شجریان و کنسرت و رفتن خانم ها به استادیوم بود، یکدفعه یاد مشکلات معیشتی و افزایش حقوق و حق آبه بیفتند، کمی عجیب اما خیلی "آشنا" نیست ؟! اینکه رئیس دولت چه کسی باشد حتی در تعیین سقف انتظارات مردم موثر است!
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
*لینک گروههای واتساپی*
4: https://chat.whatsapp.com/DYJMT3yA4XV2qjzr5ZFKGr
6: https://chat.whatsapp.com/DASghFmCjtO6DrhsRIop3h
✅ *کانالی برای محتوایمستند*
هدایت شده از 𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیلسیاسی
⭕️سردار سلیمانی در نامهای خطاب به بسیجیان بیان کرده بود:
بسم الله الرحمن الرحیم
برادران و عزیزان بسیجیم سلام علیکم
خداوند شما را برای خدمت به اسلام حفظ بفرماید.
❤️ #عزیزانم،
اولاً؛ بزرگترین امانت سپرده شده به ما جمهوری اسلامی است که امام عارفمان فرمود:
حفظ آن از اوجب واجبات است؛ [بنابراین] در حفظ این امانت از هر کوششی دریغ نفرمائید.
ثانیاً؛ به حلال خداوند و حرام آن، توجه خاص خاص بفرمائید.
ثالثاً؛ پدر و مادرتان را آنچنان بزرگ بشمارید که شایسته آن باشد که خداوند و ائمه معصومین (ع) توصیه فرمودهاند.
رابعاً؛ دوستی و رفاقت ارزش بزرگی است؛ اما مهم این است که با چه کسی رفاقت و برای چه راهی [این کار را] میکنید.
خامساً؛ نماز شب، نماز شب، نماز شب کلید تمام عزتهاست.
#حاج_قاسم #شهیدسلیمانی #شهید_سلیمانی #سردارسلیمانی #سردار_سلیمانی #حاج_قاسم_سلیمانی
#شهید #عشق #آمریکا #ترامپ #عراق #بغداد #اسرائیل #فلسطین #عربستان #لبنان
هدایت شده از 🇵🇸⚘کانال کمیل⚘🇮🇷(شهید ابراهیم هادی)🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رزق_شبانه
#شَھیدابرٰاهیمهٰادےٓ 🌱
•
گر میسّر نیست مارا ڪام او
عشق بازۍ مۍکنیم با نام او ...
🔰 نشر دهید و همراه ما باشید
🕊گروه فرهنگے شهید ابراهیم هادے🕊
#پایان_مأموریت_هیئتے_شہـادت_است
╔━━━━๑🇮🇷❤️🇮🇷๑━━━━╗
ڪاناݪ ڪمیݪ [شہید ابـراهیم هادے]
🌻|درایـتا
https://eitaa.com/m_kanalekomeil
╚━━━━๑🌱❤️🌱๑━━━━╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از ماهنامه عقلانیت و جوان
ماهنامه علمی فرهنگی عقلانیت و جوان آبان ماه 1400شماره دو.pdf
3.04M
ماهنامه علمی فرهنگی عقلانیت و جوان آبان ماه ۱۴۰۰، شماره دوم pdf
اندیشکده فلسفه، عقلانیت و جوان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری.
@aghlaneyat_va_javan
👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/2085093517Cfa50e411f3
✅ «فیلترینگ تلگرام» در خدمت «ولنگاری» فضای مجازی
محمد مطهری
خلاصه یادداشت
(لینک «متن کامل» در انتها آمده است)
🔹از نظر یک انسان سادهاندیش، هر فرد مخالف فیلترینگ تلگرام، نه فقط نسبت به ترویج مفاسد اخلاقی بیقید است، بلکه غافل از تهدیدات امنیتی و توطئههای دشمن و نیز بیاعتنا به تولیدات داخلی است.
🔹 مسدودسازی تلگرام بر خلاف نظر و قصد عاملانش، تبعات ضد اخلاقی، ضد مردمی و ضد امنیتی مهمی در پی داشته و پروژه فضای مجازی «وِل» را ناخواسته به خوبی پیش برده است.
هفت پیامد مصیبتبار «فیلتر کردن تلگرام» از این قرار است:
۱. ترویج فساد در میان متدینان
افراد و خانوادههای متدینی که خود را از آسیبهای غیراخلاقی فضای مجازی حفظ کرده بودند برای استفاده ناگزیر از تلگرام، به فیلترشکن و پروکسی رو آوردند؛ فیلترشکنهایی که خارج از اراده کاربر، گاهی تصاویر نامناسب روی صفحه پرتاب میکنند و پروکسیهایی که به اجبار افراد را عضو کانالهای فاسد خود میکنند. این امر باعث شد گاهی قبیحترین هرزهنویسیها و هرزه نگاریها، به حلق خانوادههای متدین خورانده شود که در نوع خود بیسابقه است.
۲. اخراج مؤدبانه حزباللهیها از صحنه
پس از فیلترینگ تلگرام، بسیاری از جوانان حزباللهی که با تعصب و انگیزه خاصی از مواضع انقلاب دفاع کرده و میکنند به یک باره صحنه تلگرام را ترک گفتند و فضا برای انتقادهای یکطرفه و بیپاسخ در گروههای تلگرامی فراهم شد و در نتیجه این فضا که بیشترین نیاز را به «تبیین» دارد به حال خود رها شد. طبعا نباید انتظار داشت که کسانی که در تلگرام و کلاب هاوس فعالند برای یافتن پاسخ پرسشهای خود در ایتا و سروش جستجو کنند.
۳. آموزش همگانی قانونشکنی
قبل از مسدودسازی تلگرام، یک کودک ایرانی تا وقتی که میخواست میزان بیقانونی در کشور خود را درک کند عمرش از حدود پانزده سالگی گذشته بود. با فیلترینگ تلگرام از کودک هفت ساله تا پیرمرد نود ساله به سراغ فیلترشکن رفتند و در واقع قانون کشور به شکلی گسترده ملعبه همگان شد.
۴. تضعیف حاکمیت
وقتی در کشوری اکثریت مردم و حتی مسئولانش یک قانون را به هیچ میگیرند متضرر اصلی نظام آن کشور است که نه تنها نزد مردم کشور خودش، بلکه در میان سایر کشورها هم خفیف میشود، امری که التیام آن شاید سالها طول بکشد.
۵. افزایش تهدیدات امنیتی
بر خلاف تصور طراحان فیلترینگ که تلگرام را عامل مهمی در ناآرامیها می دانستند، فیلترینگ کمکی به کاهش اعتراضات اجتماعی نکرد و بلکه نتیجه عکس داد. اعتراضات محدود و کمتلفات دی ماه ۹۶ در زمانی صورت گرفت که تلگرام فیلتر نبود در حالی که حوادث بسیار شدیدتر آبان ۹۸ در زمان فیلترینگ تلگرام اتفاق افتاد. اساسا مسدود کردن محبوبترین پیامرسان در یک کشور، خودش اقدام ضد امنیتی است زیرا نوعی بازی کردن با اعصاب مردم است که انفجار آن، نیاز به جرقهای مثل بیتدبیری در قضیه افزایش قیمت بنزین دارد.
۶. هدیه به مراکز جاسوسی
بسیاری از فیلترشکنها ابزار جاسوسی بوده و اطلاعات را تخلیه میکنند. فیلترکنندگان تلگرام، نصب لااقل ۲۰۰ میلیون فیلترشکن در تلفنهای همراه ایرانیان را به بیگانگان هدیه دادند و البته ابعاد مخرب نصب این فیلترشکنها فراتر از این است.
۷. به لجاجت کشاندن مردم
اکثریت بسیار بالای مردم با فیلترینگ سایتهای ضد اخلاقی و یا ضد اسلامی هیچ مخالفتی ندارند ولی مسئولان خود بهتر می دانند که اکثریت قاطع همین مردم با مسدودسازی تلگرام به شدت مخالف بوده و در مسائل کسب و کار و فعالیتهای دیگر به آن نیازمندند. اصرار بر فیلترینگ تلگرام بدون دلیل قانعکننده، مانند تعطیلی برنامه نود، مردم مخصوصا جوانان را به لجاجت میکشاند.
🔸واقعا هنر میخواهد که با حرکتی به نام «فیلترینگ تلگرام»، این همه دستاورد را یکجا به ارمغان بیاوری:
فساد اخلاق برای متدینان، اخراج از صحنه «تبیین» برای جوانان حزباللهی، نهادینه کردن قانونشکنی برای کودکان، خفیف شدن برای حاکمیت، اطلاعات برای سازمانهای جاسوسی، ناامیدی برای نخبگان و خطر امنیتی برای کشور همزمان با به لجاجت کشاندن مردم. ظاهرا در باب فضای مجازی، مفهوم «مدیریت کردن» با «قلدری کردن» خلط شده است.
🔹 آینده هر طرح ناپختهای درباره پیامرسانهای اجتماعی از هم اکنون روشن است:
حضور اینترنت ماهوارهای استارلینک (یا شبیه به آن) در خانه اکثر ایرانیان ظرف چند سال آینده، یعنی اینترنت «ولِ ول» که در کمتر کفرستانی پیدا میشود و در بحرانهای امنیتی هم قابل مسدود کردن نیست. پیامبر(ص) چه زیبا و عمیق فرمود: «پس از بت پرستیدن، آنچه به من نهی کردهاند در افتادن با مردم است».
متن کامل این یادداشت را میتوانید در این لینک ببینید و یا روی INSTANT VIEW بزنید
🔻کانال محمد مطهری در تلگرام و ایتا:
http://t.me/m_motahari
http://eitaa.com/m_motahari
✍ #جلسات_اخلاقی
🎧👆
✨ متن #حدیث:
111 - عن حمزه بن حمران قال : سمعت ابا عبدالله عليه السلام يقول : ان مما حفظ من خطب رسول الله صلى الله عليه و آله انه قال : ايها الناس ان لكم معالم فانتهوا الى معالمكم و ان لكم نهايه فانتهوا الى نهايتكم . الا ان المومن يعمل بين مخالفتين : بين اجل قد مضى لايدرى ما الله صانع فيه ؟ و بين اجل قد بقى لا يدرى ما الله قاض فيه فلياخذ العبد المومن من نفسه لنفسه و من دنايه لآخرته و فى الشبيه قبل الكبر و فى الحياه قبل الممات فو الذى نفس محمد بيده ما بعد الدنيا من مستعتب و ما بعدها من دار الا الجنه او النار.
ترجمه :
111 - حمزه بن حمران گويد: از #امام_صادق عليه السلام شنيدم كه مى فرمود: بخشى از خطبه هاى #رسول_خدا صلى الله عليه و آله كه حفظ شده است اين است كه حضرت فرمود: اى مردم ! همانا براى شما نشانه هايى است پس از آن نشانه ها باخبر شويد و همانا براى شما نهايت و پايانى است پس آنجا باز ايستيد (يا پس آن نهايت را بشناسيد و از آن آگاه باشيد)، آگاه باشيد كه مومن بين دو ترس عمل مى كند:
يكى بين زمانى كه سپرى شده است و او نمى داند كه خداوند درباره زمان گذشته با او چه مى كند و ديگرى بين زمانى كه باقى مانده است و او نمى داند كه خداوند چه حكمى در آن روا مى دارد پس بايد بنده مومن از نفس خود براى خود و از دنياى خود براى آخرتش (توشه ) گيرد و در جوانى پيش از پيرى و در زندگانى پيش از مرگ (زاد و توشه فراهم كند)، پس سوگند به آن كسى كه جان محمد صلى الله عليه و آله در دست اوست بعد از اين دنيا باز گشتنى نيست و خانه اى جز #بهشت يا #دوزخ پس از اين وجود ندارد.
📚 کتاب #جهاد_با_نفس
🆔 @dars_akhlaq
✅ آیتالله بهجت قدسسره:
«هر روز سعی کنید یک حدیث از کتاب #جهاد_با_نفس را مطالعه کنید و سعی نمایید به آن عمل کنید؛ بعد از یک سال خواهید دید که حتماً عوض شدهاید؛ مانند دارویی که انسان مصرف کند و بعد از مدتی احساس بهبودی میکند».
🔻 گزیدهای از روایات جهادبانفس را در روزهای یکشنبه دنبال کنید:
📝 امام صادق علیهالسلام:
إِنَّ فِي السَّمَاءِ مَلَكَيْنِ مُوَكَّلَيْنِ بِالْعِبَادِ فَمَنْ تَوَاضَعَ لِلَّهِ رَفَعَاهُ وَ مَنْ تَكَبَّرَ وَضَعَاهُ.
🔹 بهراستی در آسمان دو فرشته است که موکل بندگانند؛ اگر کسی برای خدا تواضع کند، بلندش میکنند (و مقامش را بالا میبرند) و اگر تکبر کند، پائینش میآورند (و در نزد مردم پست میکنند).
📚 (وسائلالشیعه، ج۱۵، ص۲۷۲)
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
🆔 @dsrs_akhlaq