❌اینکه با به مسائل حکومت کار نداریم، سکولاریسم است...حوزه های علمیه باید خود را سرباز نظام بدانند ❌
✳️ حوزههای علمیه باید خود را #سربازان_نظام بدانند، برای نظام کار کنند، برای نظام #دل_بسوزاند، در خدمت #تقویت_نظام حرکت کنند؛ و این درست عکس آن چیزی است که سیاست سرویسهای امنیتی انگلیس و آمریکا و اسرائیل و دیگران و دیگران دنبال میکنند. آنها تلاش میکنند بلکه بتوانند یک منفذی پیدا کنند. یک آخوندی یک گوشهای حرفی میزند، که علیالظاهر برخلاف خواست و فهم و عقیدهی کلی نظام است، بزرگش میکنند؛ آن آدم را اگر کوچک هم باشد، از او یک تصویر بزرگی درست میکنند، برای اینکه فاصلهی بین نظام و روحانیت را برجسته کنند؛ القاء کنند که چنین فاصلهای وجود دارد.
❌ بنابراین حوزههای علمیه نمیتوانند #سکولار باشند. اینکه ما به مسائل نظام کار نداریم، به مسائل حکومت کار نداریم، این #سکولاریسم است...
⭕️ معنای حرف من این نیست که حالا همه باید از روز اول بیایند در #مشاغل_نظام کار کنند؛ نخیر، باید #درس بخوانید... بیمایه فطیر است؛ باید مایه پیدا کنید. اگر مایه پیدا کردید، آن وقت میتوانید در منصب و جایگاهی مثل جایگاه امام بزرگِ عالیمقام، این حرکت عظیم را انجام دهید.
✳️ ...نظام، مرتبط و متصل و همزاد است نسبت به روحانیت. اگر روحانیت نبود، شما بدانید این نظام تشکیل نمیشد؛ این انقلاب پیروز نمیشد.
⚜۱۳۹۱/۰۷/۱۹
#امام_خامنه_ای
#نسبت_حوزه_با_انقلاب
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
k ٣٢ ٠
جهان/ حجه الاسلام حسین جلالی مسئول دفتر آیتالله مصباح یزدی در کانال ایتا خود نوشت: پس از مطرح شدن حجتالإسلام و المسلمین رئیسی به عنوان ریاست قوه قضائیه، ایشان خدمت مقام معظم رهبری رسیده و درخواست میکنند در صورت امکان ایشان را از این مسئولیت معاف کنند تا همچنان خادم آستان مقدس حضرت رضا (علیهالسلام) باقی بماند.
رهبر معظم انقلاب در جواب ایشان داستانی از زندگی خود تعریف کردند و فرمودند:
آن زمانی که طلبه مشهد بودم علیرغم اینکه مشهد حوزه خوبی داشت، خیلی علاقمند بودم به قم بیایم؛ قم حوزه مادر بود، اساتید بهتری داشت، زمینه رشد هم بیشتر برایم فراهم بود. مدتها پیگیر بودم تا مقدمات فراهم شد و سال ۱۳۳۷ وارد قم شدم... شاگرد خصوصی آیتالله شیخ مرتضی حائری شدم (فرزند مؤسس حوزه علمیه قم، آیتالله شیخ عبدالکریم حائری) چند سالی از هجرتم به قم نگذشته بود که پدرم به چشم درد مبتلا شدند. ما سه برادر بودیم و من وسط بودم و پدرم علاقهمند بود من در کنارشان باشم...
با استاد خویش شیخ مرتضی حائری مشورت کردم؛ ایشان به شدت مخالف بازگشت من به مشهد بود و میفرمود آینده درخشانی داری و با رفتن از قم آیندهات را خراب می کنی؛ ولی دلم قانع نمی شد...
هر کسی چیزی می گفت تا اینکه در تهران خدمت آقا ضیاء آملی پسر شیخ محمد تقی که اهل دل بود رسیدم. با ایشان مشورت کردم، ایشان تأملی کرد و فرمود: به مشهد برو، آنچه که در قم به آن نیاز داری و قرار است نصیبت شود، خداوند در مشهد بیشترش را به شما خواهد داد... این حرف به دلم نشست و آرام گرفتم. به مشهد رفته و خادم پدر شدم.
معتقدم هر آنچه از موفقیت نصیب من شده، به برکت خدمت به پدرم بوده است.
به شما هم (آقای رئیسی) عرض میکنم آنچه که انتظار دارید از خدمت به آستان قدس رضوی نصیب شما شود، خداوند در این مسئولیت، بیشترش را به شما می دهد."
حجت الإسلام و المسلمین رئیسی به یکی از بزرگان قم میگفت: پس از این کلام حضرت آقا، دلم آرام گرفت و پیشنهاد ریاست قوه قضاییه را پذیرفتم.
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🔻 در فصل بهار، دلبسته به خودِ پديدهها نشويم و لذت و ابتهاج ما ابتهاج به پديدهها نباشد؛ چون اين پديدهها آفِل و غروبكننده هستند.
🔹 استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«در فصل بهار كه طبيعت از نو، خرم و با نشاط میشود و همه ما به دامن طبيعت میرويم، مواظب باشيم كه دلبسته به خود پديدهها نشويم و لذت و ابتهاج ما ابتهاج به پديدهها نباشد؛ چون اين پديدهها آفِل و غروبكننده هستند و اگر به آنها دل بستيم، در متن طلوعشان، در دل ما غصه و حُزن را سبز میكنند!
ابتهاج ما ابتهاج به آيات الله باشد. كسی كه دلخوش به آيات است، میبيند که آيات خدا افولپذير نيستند؛ بلکه آيهای میرود و آيه ديگری جايگزين آن میشود و اصلاً نوع انبساطش، انبساط ديگری است.».
«كسی كه در بهار به زيبايی بهار تكيه میكند، او حتماً بايد غصه پاييز را بخورد. بهخصوص آدمی كه چهار فصل را با هم میبيند، در همان بهار غصه پاييز را میخورد، نه اينكه پاييز كه رسيد، تازه غصه سراغ انسان بيايد! اگر ما به تكيهگاهی تكيه كنيم كه نمیتواند آدم را نگه دارد، مضطرب میشويم. ناامنیهای ما بهخاطر شرك است؛ ما وقتی به غيرخدا تكيه میكنيم، مستحق ناامنی و اضطراب هستيم؛ چون اين تكيهگاه، تكيهگاه حقیقی نيست و عامل اضطراب ما است».
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
👇👇👇
💥طلبگی، تامین نیاز انسانیت
🔹هر چه هوا غبارآلودتر،ارزش هوای پاک بیشتر؛
🔺هر چه هوا سوزنده تر،ارزش آب بیشتر؛
🔹هر چه شب ظلمانی تر،ارزش شمع بیشتر؛
🔻هر چه خودنمایی تمدن جاهلی غرب بیشتر،ارزش معارف ناب دین اسلام بیشتر؛
🔹هر چه فساد بیشتر،روحانیت و معنویت با ارزش تر؛
⬅️هر چه ظلم شاهنشاهی بیشتر شد،زمینه ی پذیرش سخنان امام خمینی (ره)بیشتر فراهم گشت،بنابراین:
💥طلبگی همیشه و در هر زمان ارزشمند است،قدرش را بدانیم ...
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای درد و بلاتون بخوره تو سر هر چی مسئول کاخنشین #لیبرال_غربزده
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
⭕️حقیقتا تا الان فکر میکردیم اینا مخاطب رو نفهم فرض میکنن.
اما الان فهمیدیم خودشون نفهم هستن😐
آخه اسم طرف رو نگاه کنید: حاج نوشابه اردبیلی😐😂
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🔻آیت الله دژکام: مردم حق دارند هر بدی بگویند
امام جمعه شیراز:
🔹مسیل را گرفته اند و به ساختمان تبدیل کرده اند، چرا نباید سیل جاری شود؟
🔹چرا شهرداری بلوار کشیده و مسیل را مسدود کرده است؟
🔹 آب بالا دست دروازه قرآن باید از کجا سر در بیاورد که سیل جاری نشود؟
🔹باید ببینیم شهرداری چه بر سر مردم آورده است، وقتی خود شهرداری به حریم رودخانه خشک تجاوز کرده چه انتظاری از مردم داریم؟
🔹این همه هزینه، وام و تسهیلات پرداخت شود و بعد با اندک بارانی دوباره شاهد این خسارت ها باشیم؟ این به معنی آن است که در جریان امور ما، نفهم ها تصمیم می گیرند، نفهم ها به مسئولیتشان عمل نمی کنند.
🔹نمی شود بنشینیم و فقط نظاره کنیم، مردم حق دارند فحش بدهند و هر بدی به ما بگویند.
@Rajanews_com
#ارساللینکتنهابرایروحانیونوطلاب
🆔 #کانال_طلاب_انقلابی
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
طلاب باید در #فضای_سیاسی حضور داشته باشند؛ بلکه جلوتر از زمان باشند و فکر سیاسی روشن داشته باشند. ۱۳۷۰/۶/۳۱
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
1_26795520.pdf
1.27M
📃 #ویژه
متن متن منتشر نشدۀ آخرین سخنرانی انتقادی #حاجسیداحمدخمینی پس از ۲۲سال
▫️دربارۀ انتقاد صریح از سیاستهای دولت هاشمیرفسنجانی
🔹 بمناسبت سالگشت درگذشت ناگهانی #یادگارحقیقیامام
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🌀 آخوندهایی که ممنوع التصویرند!
🖋 عطا یاوری
1. عموم مردم تصویر درستی از #روحانیت ندارند، یعنی تصویری از همه ابعاد شخصیت و زندگی این قشر ندارند. روحانیون را یا روی منبر دیدهاند که اقتضای منبر حرفهای علمی و کاملا جدی است، یا در نماز جماعت که باز هم چیزی از این تصویر گیر کسی نمیآید، یا در خیابان و پشت فرمان ماشین که باز هم چون گفتگویی در میان نیست، تصویری مبهم به مخاطبان منتقل میشود.
2. حتی آنهایی که در اقوامشان یک #روحانی دارند و فرصت بیشتری برای تعامل با این قشر دارند هم تصویر واضحی از این افراد در ذهن ندارند و عموما چیزهایی بر اساس برداشتهای شخصی به آنها نسبت میدهند.
3. حالا که تصویر مشخصی از این افراد نیست، فضا برای #دروغسازی و #برچسبزنی فراهم میشود. از دورۀ اول #پهلوی تا چهل سال بعد از #جمهوری_اسلامی ، تبلیغات علیه روحانیت ادامه دارد؛ یک روزی این قشر مایۀ بدشانسی و بدبیاری بودند و حالا عامل بدبختی و #گرانی و هزار مشکل دیگر. این وسط حوزه نشسته و حتی نمیداند مردم دربارۀ آن چگونه میاندیشند و چه میگویند.
4. اگر #حوزه به فکر معرفی خودش نیفتد و کاری برای نشان دادن چهرۀ واقعی روحانیت نکند، کار به دست نااهلان میافتد.
5. به تولیدات تصویری نگاه کنید و ببینید چه کسانی در نقش روحانی بازی میکنند و چه رفتارهایی دارند؛ عموماً بازیگرانِ نقشهای طنز را در این لباس به کار میگیرند و رفتارهایی شبیه به انسانهای کودن و عمیقاً دور از رفتارهای عادی مردم، از روحانیون به نمایش میگذارند.
6. کمتر محصولی در دفاع از #لباس_روحانیت و دارندگان آن تابحال ساخته شده و غیر از چند فیلم و یک سریال که آنها هم حالتی خنثی دارند، بقیه محصولات علیه این لباس بودهاند و به تمسخر و تنزل آن پرداختهاند.
7. فیلمها و سریالها، بخش خوب و قابل تحمل ماجرا هستند؛ سری به #فضای_مجازی بزنید تا تصاویر و کلیپهای زنندهای ببینید که حال هر کسی را از این قشر به هم میزند.
8. به همۀ اینها سوء عملکردهای بعضی از صاحبان لباس روحانیت را هم اضافه کنید تا چاقو خوردنها و فحش و ناسزاها قابل درکتر باشد.
9. باید #حوزۀ_علمیه هم مانند نیروی انتظامی برای فیلمهایی که میخواهند از این لباس استفاده کنند، مجوز صادر کند و ساخت فیلمهایی با نقش روحانی بدون مجوز حوزه امکانپذیر نباشد. این لباس کمتر از لباس نیروی انتظامی نیست.
10. یک سری اقدامات ایجابی هم لازم است؛ مانند ساخت مستند از زندگی طلاب، برنامههای گفتگومحور و از این قبیل تا به مردم روحانیت واقعی نشان داده شود.
#روحانیت_در_رسانه
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🔻[۱] عالمِ بدرد نخور، طلبه بدرد بخور!
طلبهی ما، استاد ما، فاضل ما، عالِم ما، مرجع ما اگر چنانچه معتقد به این تحوّل عظیمی که اسمش انقلاب است، بود، به درد این کشور خواهد خورد. اگر معتقد به این نبود، به درد کشور نمیخورد، به درد جمهوری اسلامی نمیخورد؛ باید معتقد باشد. ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
💢برونئی مجازات سنگسار را اجرا میکند
✔️کشور برونئی اعلام کرد تا چند روز دیگر مجازات سنگسار را رسماً اجرایی خواهد کرد.
🔹برونئی که کشوری اسلامی و کوچک در جنوب شرق آسیا است اعلام کرد از روز سوم آوریل برای برخی جرائم از مجازات اعدام با سنگسار استفاده خواهد کرد. برونئی اعلام کرده برای جرائمی همچون همجنسبازی و زنا از مجازات سنگسار استفاده خواهد کرد. برونئی اولین کشور اسلامی در جنوب شرق آسیا است که در سال ۲۰۱۴ اعلام کرد از مجازاتهای شریعت استفاده خواهد کرد.
سلطان برونئی در پاسخ به انتقاد گروههای حقوق بشری در مورد مجازات سنگسار گفته اهمیتی به این انتقادات نمیدهد و تنها انتظار دارد آنها همانند برونئی به قوانین کشورش احترام بگذارند.
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
حضور گروه جهادی اساتید و طلاب حوزه علمیه خاتم الانبیاء بابل در روستاهای سیل زده شهر سیمرغ 👇👇👇👇👇
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😔😳
syjebraily
.
این 👇👇نامه آقای چراغعلی معاون استاندار گلستان به سپاه منطقه برای تخریب بخشهایی از راه آهن منطقه و تخلیه آب است. گزارشها هم میگوید این تخریبها موجب تخلیه آب شده است. نه به درخواست استانداری ایرادی وارد است و نه به سپاه که این درخواست را اجابت کرده است. ایراد به وقاحت شخصی وارد است که چند روز پس از سیل، نام پایان تفریحات نوروزیاش را "پایان سفر کاری فشرده و بازدید از طرحهای بزرگ" گذاشت و مقابل دوربینها ظاهر شد تا به آنها که تا کمر در گل فرو رفتند و به مردم کمک کردند، نیش و کنایه بزند که گوشه فلان کارتان کج بود!
این زخم زبانها بیش از آنکه بر صورت خادمان بی منت ملت خط بیاندازد، نیشتری است که نقاب از روی سیرت این جماعت برداشته و چهره واقعیشان را آشکارتر میکند. خزعبلات جنابشان که ابر نگاه می کند و میبارد، هنوز از یاد ملت نرفته است که به نظریات جدیدشان درباره تخلیه آب سیل وقعی بنهند.
الا لعنة الله علی القوم الظالمین و سیعلم الذین ظلموا أی منقلب ینقلبون ألا لعنت الله علی القوم الظالمین من الأولین و الأخرین
#عضویتهمینالان
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ
#پست_ویژه
🌀چرا آخوندهای تلویزیون کودن اند؟
🖋عطا یاوری
🔻حماقت ویژگی مشترک اکثر آخوندهایی ست که در سینما و تلویزیون نمایش داده می شوند. این شب ها تلویزیون جمهوری اسلامی، حکومتی که مخالفانش آن را #حکومت_آخوندی می دانند، آخوندی را به نمایش گذاشته که رفتارهایی به دور از رفتارهای مردم عادی دارد. حاج آقای افشار که بارها مورد تمسخر دیگران در فیلم قرار میگیرد هم وکیل دادگستری ست و هم داور فوتبال. تا دلتان بخواهد رفتارهای احمقانه دارد؛ از داد و هوار وسط صحبت دیگران تا تعارف بیسکویت افتاده در چایی اش به مهمان.
🔻مردم ایران این روزها چه آخوندهایی در تلویزیون می بینند؟ آنهایی که تا کمر در گل فرو رفته اند تا بلکه قدری از دردهای #سیل_زده_گان بکاهند یا آنی که وکیل یک صادرکننده است و به شدت کودن؟
🔻نگارنده از صداوسیما به عنوان سرباز خط مقدم جنگ رسانه ای همواره دفاع کرده و بسیاری از نقدها را در پازل جنگ رسانه ای می داند اما با این گل به خودی ها چه میتوان کرد؟ این همه #تصویرسازی_غلط و مغرضانه از روحانیت را چطور میتوان توجیه کرد؟😔
✅ آن هم در روزهایی که تعداد زیادی از روحانیون در میان مردم سیل زده بیل به دست گرفته اند و مشغول خدمت رسانی اند.
#تبلیغ_علیه_روحانیت
#روحانیت_در_رسانه
#ارساللینکتنهابرایروحانیونوطلاب
🆔 #کانال_طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🔴معرفی کتاب
♦️نقشه راه «تقیزادههای امروز» در کتاب «منافع ملی، هویت ملی؛ چالش بزرگ انقلاب و نظام اسلامی»
🔹کتاب «منافع ملی، هویت ملی؛ چالش بزرگ انقلاب و نظام اسلامی» در بخش پنجم با رویکردی تحلیلی انتقادی، به «بیان و نقد دیدگاه رقیب» پرداخته و با صراحت و بطور مستند، نقشهراه تقیزادههای امروز را آشکار نموده و جایگاه «سبک زندگی» و «سند ۲۰۳۰» را در این نقشهراه روشن ساخته است.
🔸برای تهیه کتاب میتوانید با کلیک بر رو لینک زیر اقدام کنید.
http://book-khamenei.ir/index.aspx?&fkeyid=&siteid=1&pageid=208&description=645375
#ارساللینکتنهابرایروحانیونوطلاب
🆔 #کانال_طلاب_انقلابی
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🔴 روشنفکران غربگرا و عملکرد مشترک آنها در تاریخ معاصر ایران
🔸جوان مؤمن انقلابی نخواهد گذاشت تقیزادهها حرفشان به کرسی بنشیند!
🔹 یکی از ویژگیهایی که در میان برخی روشنفکران تجددگرای #تاریخ_معاصر_ایران مشاهده میشود، تناقضی است که میان ادعای ترقیخواهیِ آنان و انعقاد #قراردادهای_استعماری وجود دارد.
🔹 به عنوان نمونه، فردی چون #میرزا_ملکمخان ناظمالدوله ـ که به اعتقاد برخی، پدر تئوریک غربزدگیِ مدرن در ایران است ـ شیفتهی ترقیِ ایران بود. نگاهی به رسالهی «اصول ترقی» او نشان میدهد که وجه اقتصادیِ #تمدن_غرب برای وی از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و از همین رو، سعی میکرده با تلاش در جهت ورود اندیشهی غربی به ایران، #پیشرفت کشور را میسّر سازد.[1] با این حال، همین روشنفکری که شیفتهی ترقی ایران، آن هم با قرائت غربیاش بوده، امتیازی چون #لاتاری را در کارنامهی سیاسی خود ثبت میکند که به گفته یکی از تاریخپژوهان معاصر «داستان فضاحتباریست که لکهی ننگی در پروندهی #روشنفکری ایران است... و بیتردید انگیزهای جز انگیزهی شخصی و منفعتپرستی حقیرانه نداشته است.»[2]
🔹 نمونهی دیگر، یکی از اَخلاف نامآشنای او یعنی سیدحسن #تقیزاده بود که به گفتهی خود، بیشترین تأثیر را از ملکمخان پذیرفت.[3] به اعتقاد تقیزاده، لازمهی ترقی ایران این بود که «ايرانى بايد ظاهراً و باطناً، جسماً و روحاً فرنگیمآب شود و بس»![4] اگرچه وی بعدها سعی کرد این اظهارنظر خود را تا حدی تعدیل نماید، اما این موضعگیریِ صریح، کار خود را کرده بود.
🔹 جالب اینجاست که این روشنفکر دوران #مشروطه نیز همچون سَلف خود، با وجود تمام ادعاهایش مبنی بر لزوم پیشرفت برونزای ایران، یک نقطهی تاریک بزرگ در کارنامهی حیات سیاسیاش در دوران رضاشاهی دارد؛ آنجایی که در کسوت وزیر دارایی، در امضای تجدید قرارداد نفت #دارسی به سال 1312ش ایفای نقش میکند و البته بعداً مدعی میشود که در آن خیانت ملی، فقط «آلت فعل» بوده و نقشی ایفا نکرده است.
🔹 چنین تناقضاتی که در میان حلقهای از روشنفکران معاصر دیده میشود، حکایت از این دارد که در نگاه روشنفکر تجددخواهِ غربگرا ـ که مبتنی بر «برونزایی» است ـ آن چیزی که اصالت دارد، تحقق مدرنیزاسیون غربی در جامعه به هرقیمتی است، ولو آنکه منجر به اعطای امتیازهای گزاف به بیگانه و به خاک سیاه نشاندن هموطنان شود!
برونزایی، خصیصهی اصلیِ جماعت روشنفکر غربزده است و درست در نقطه مقابلِ «درونزایی» قرار میگیرد. ماهیت برونزایی این است که به مرور زمان، از دلش فجایعی چون دارسی، لاتاری، رِژی و... در میآید؛ در حالی که در نگاه درونزا و متکی به داخل ـ که یکی از دالهای اصلی #گفتمان_انقلاب_اسلامی است ـ اساساً امکانی برای اعطای امتیازاتی چون لاتاری، دارسی و... فراهم نیست. لذا اگر پیشرفت درونزا، حاکم بر چشمانداز رشد کشور باشد، چنین نگاهی به پشتوانهی مردم انقلابی ایران ـ خصوصا جوانان مؤمن انقلابی ـ این اجازه را به جریان روشنفکر غربگرا نخواهد داد تا مسیر به اصطلاح تجددخواهیاش را به عقد قراردادهای ننگینی چون لاتاری، دارسی، #رژی و... ختم کند؛ نکتهای که #مقام_معظم_رهبری، در بیانات نوروزیشان در #حرم_رضوی، به خوبی بدان اشاره کردند:
💬 «در داخل، متأسّفانه بعضیها غرب را بَزک میکنند، بدیهای غرب را توجیه میکنند، رتوش میکنند،... مثل تقیزاده. در دورهی طاغوت، آدمی مثل تقیزاده، به این مضمون گفت که ایران باید از فَرقِ سر تا ناخن پا غربی بشود؛ یعنی #سبک_زندگی در ایران باید غربی بشود. امروز هم تقیزادههای جدید از این حرفها میزنند؛ البتّه به این صراحت نمیگویند امّا مضمون حرفشان این است.... آنهایی که پشت سرِ سند ۲۰۳۰ ـ سند ۲۰۳۰ یعنی برگرداندن سبک زندگی اسلامی به زندگی غربی ـ میایستند، همان تقیزادههای امروز هستند؛ البتّه امروز به توفیق الهی جوانهای مؤمن ما و مردم انقلابی ما نخواهند گذاشت این تقیزادهها حرفشان به کرسی بنشیند....»[5]
hmp.me/ci0t
📚 پینوشتها:
1. محمد رادمرد، «اصلاح خط و توهم ترقی»، وبگاه اندیشکده برهان.
2. ماشاالله آجودانی، مشروطه ایرانی، تهران: نشر اختران، 1383، ص305.
3. ایرج افشار، زندگی طوفانی؛ خاطرات سید حسن تقیزاده، تهران: انتشارات علمی، 1368، ص26 و 383.
4. حسن تقیزاده، مجله کاوه، دوره جدید، ش1، جمادی الاول 1338ق.
5. بیانات مقام معظم رهبری در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی، 1 فروردین 1398.
#ارساللینکتنهابرایروحانیونوطلاب
🆔 #کانال_طلاب_انقلابی
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
💠چرا یک عالِم اخلاق باید مزاجها را بشناسد؟
💠چرا بعضیها یک گناه را دوست دارند و گناه دیگر را دوست ندارند؟
همایش_اطبای_طب_سنتی(۲)
🔹چرا بعضیها یک گناه را دوست دارند و گناه دیگر را دوست ندارند؟ بعضی وقتها این مسئله به فیزیک آدم، صفاتِ ژنتیک یا مزاج او ربط دارد که تغذیه هم در آن مؤثر است.
🔹جسم و روح انسان بر یکدیگر تأثیر دارند و ما طلبهها باید به این تأثیرات، در مخاطبان خود توجه داشته باشیم. مثلاً اگر کسی عصبانی شد و چند تا فحش داد، به او نگوییم: «تو اصلاً دین نداری! برو به جهنّم!» در حالیکه ممکن است دینِ او از فرد دیگری که فحش نداده، بیشتر هم باشد!
🔹شاید یک فردی که نمازش را اوّل وقت نمیخوانَد، بهخاطر وضعیت بدنش، کلاً آدمِ بیقراری است و هیچکاری را نمیتواند سرِ وقت انجام دهد. لذا چنین کسی اگر گاهی اوقات هم اوّل وقت نماز بخواند، نمرۀ خوبی میگیرد!
🔹اگر یک عالِم اخلاق از مزاجها و تأثیر وضعیت جسم بر روح انسان، خبر نداشته باشد خیلی از اوقات دربارۀ آدمها، اشتباه قضاوت میکند. لذا بچۀ خودتان را پیش چنین کسی نفرستید!
🔹مثلاً یک بچهای ممکن است بچههای دیگر را بزند، درحالیکه اصلاً بیادب نیست بلکه بیقرار است و این بیقراری بهخاطر وضع جسمی اوست که باید اصلاح شود. اگر چنین بچهای را پیش آن عالم اخلاق بفرستید، میگوید: «این بچه آدمشدنی نیست!»
🔹یا ممکن است از بچۀ بیحالِ شما-که از سرِ بیعرضگی، گناه نمیکند- آنقدر تعریف کند و بگوید «بَهبَه! چه بچۀ خوبی!» که این بچه خراب و فاسد بشود و فکر کند، خیلی بچۀ خوبی است!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد انصارالمهدی - ۹۵.۱۰.۱۵
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🔻 تصویر وارونه روحانیت در تلویزیون!
🔴 درحالی که رسانه های معاند روحانیت متعهد را هدف تیر خود قرار میدهند، #رسانه_ملی نه تنها در فیلم هایش تلاشی برای معرفی صحیح این قشر به مردم نمیکند بلکه خود نیز در معرفی وارونه #روحانیت بی تاثیر نیست .
🔴 چه دانشمندان و مجاهدان و خادمانی که در بین روحانیت بوده و هستند که می شد در رسانه ملی به تصویر کشیده شوند و نشدند اما به جای آن چهره ای از روحانیت در فیلم ها به تصویر کشیده شده است که نماد بدبختی و تحجر و نفاق اند.
✳️ جزئیات بیشتر 👇
http://hawzahnews.com/detail/News/487011