🔺آمریکا و اروپا باید با اثبات صداقت خود اعتماد ایران را جلب کنند
رئیسجمهور پزشکیان در پاسخ به اظهارات همتای فرانسوی خود درباره مذاکره با آمریکا:
🔹ایران بارها اعلام کرده است که براساس فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی و نیز چارچوب دکترین امنیتی و دفاعی خود به هیچ وجه به دنبال دستیابی به سلاح هستهای نیست، اما متأسفانه شاهد آن هستیم که برپایه یک اصرار مغرضانه، ایران به بهانه کذب تلاش برای ساخت سلاح هستهای، تحت فشار و تحریمهای فزاینده قرار گرفته است.
🔹ایران همواره از گفتوگو و تعامل استقبال کرده، اما امروز این طرف مقابل است که باید بهعنوان یک اقدام اعتمادساز حقوق جمهوری اسلامی ایران را محترم بشمارد و به دنبال تحمیل زیادهخواهیهای خود نباشد؛ این ایران نیست که باید صداقت خود را اثبات و اعتمادآفرینی کند، بلکه آمریکا و اروپا هستند که باید با اثبات صداقت خود اعتماد جمهوری اسلامی ایران را جلب کنند.
https://dolat.ir/detail/471939
@PadDolat
📸نشست رئیسجمهور پزشکیان با فعالان اقتصاد دیجیتال
https://dolat.ir/photo/471941
@PadDolat
@Padmultimedia
🔺توجه به معیشت مردم خط قرمز دولت است
✍سیدمهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیسجمهور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
🔹توجه به وضعیت معیشت و سفره مردم، دغدغه دائمی رئیسجمهور است. با همین حساسیت مسئله نهادههای دامی و نیاز تولیدکنندگان مرغ و دام با حضور اعضای اقتصادی دولت، بیش از نیمی از استانداران سراسر کشور و روسای قوه مجریه و مقننه به نتیجه رسید.
🔹تقلای مافیا بیهودهست، پزشکیان بیدار است.
https://dolat.ir/detail/471942
@PadDolat