🔻واکنش یک مدیر وزارت کشور به اظهارات پزشکیان درباره اقوام
عبدالله مرادی، مدیرکل سیاسی وزارت کشور:
🔹در ساختار نظام جمهوری اسلامی، مبتنی فصل ۳ قانون اساسی حقوق برابر شهروندان فارغ از قومیت، نژاد، مذهب و زبان تضمین شده است و در دولت سیزدهم در انتصابات سیاسی، ضمن توجه به شایسته سالاری و شاخصهای حرفهای انتصابات مدیران ارشد حسب قانون، به بومی گزینی و استفاده از همه ظرفیتهای محلی توجه جدی شد.
🔹برخلاف ادعاهای مطرح شده، هم اکنون استانداران محترم کرمانشاه و آذربایجان غربی و کردستان متناسب با محیط اجتماعی استانها از قومیت اصیل ایرانی کُرد هستند.
🔹همچنین استاندار محترم مازندران نیز از کردهای ایلام هستند و طبعاً معاونان و فرمانداران در این استانها نیز همگی بومیاند.
🔹اظهارنظرهایی از این دست در رقابتهای مقطعی انتخابات تاثیر منفی بر وحدت و همدلی ملی و هویت ملی مشترک همه اقوام ایرانی دارد.
@PadDolat
13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مرد صبر و حلم
🔹جلوه ای از ویژگی ها و اقدامات شهید رئیسی در هزار روز خدمت به روایت سخنگوی دولت
مسجد رضوان اهواز | ۱۴۰۳/۰۳/۲۵
@PadDolat
🔻اهمیت توسعه صنعت معدن و کشف مواد پرتوزا در مسیر دستیابی به تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای
🔹 محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران در حاشیه مراسم آغاز عملیات استخراج معدن زمان آباد ساغند در استان یزد اظهار کرد: برای جمهوری اسلامی ایران، توسعه صنعت هستهای و ایجاد قابلیت برای رسیدن به ظرفیت تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای یک امر مسلم و یک برنامه راهبردی است و در این راستا برنامهای اجرایی خود را تنظیم کرده و آن را دنبال میکنیم.
🔹رییس سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: برای حرکت موثر در مسیر تولید برق هستهای به عنوان طرح کلان و گسترده ملی، یکی از اقدامات؛ توسعه فعالیتها در بخش معدنی است تا بتوان با اکتشاف عناصر پرتوزا و پس از فرآوری، در چرخه سوخت هستهای مورد استفاده قرار داد.
🔹وی افزود: با توجه به اهمیت این موضوع از سال ۱۴۰۰ توانستیم فعالیتهای معدنی خود را از ۳ معدن فعال که کار استخراج از آنها انجام میگرفت را به ۲۰ معدن فعال برسانیم. رشدی که حکایت از یک اراده مصمم دارد که در راستای تحقق این برنامه گام برداشته و معرف این تحول در رونق اقتصادی معادن است.
🔹اسلامی تصریح کرد: در این صنعت، تجهیزات هستهای به دلیل استاندارد و کیفیت بالایی که دارند، سبب ارتقای کیفیت بخش تجهیزات مورد نیاز صنایع شده و اکنون شاهد یک تراز علمی و فناوری بالا در این حوزه هستیم. موضوعی که در مرحله دوم فاز فعالیت ما قرار داشته و مراحل برنامهریزی و اجرایی شدن آن را دنبال میکنیم.
@PadDolat
🔻جزییات عملیات استخراج و بهرهبرداری از معدن زمان آباد در ساغند
🔹امروز پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳، عملیات استخراج در معدن زمان آباد همزمان با سفر محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران به استان یزد با همراهی جمعی از مدیران صنعت هستهای آغاز شد.
🔹در پروژه معدن زمانآباد، طی برنامهریزی بلندمدت بهرهبرداری از معدن با استخراج مواد پرتوزا انجام میشود.
🔹 آغاز پروژه در منطقه زمانآباد، به شکل مستقیم اشتغالزایی و توسعه رونق معادن را به همراه خواهد داشت.
@PadDolat
🔻بزرگترین پروژه مدیریت شهری استان مرکزی با حضور وزیر کشور افتتاح شد
🔹تقاطع غیرهمسطح میدان امام خمینی (ره) بهصورت رسمی با حضور وزیر کشور مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
🔹وزیر کشور در حاشیه افتتاح این تقاطع در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تقاطع غیرهمسطح میدان امام خمینی (ره)، بار ترافیکی بزرگی را از دوش شهر اراک برمیدارد و این تقاطع جزو نادر مواردی است که در چنین سطحی ایجاد شده است که از بازدید قبل تا کنون با کار ۲۴ ساعته با سرعت پیشرفت داشته و به اتمام رسیده است.
🔹عملیات اجرایی این پروژه از خرداد ۱۴۰۱ آغاز و مدت زمان مصوب اجرایی آن ۲۶ ماه بوده است، با این حال با همافزایی مجموعه مدیریت شهری و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص)، بهمنظور تسهیل در عبور و مرور در این منطقهی پُرتردد، از آذر ماه ۱۴۰۲ لاین زیرگذر آن زیر بار ترافیک قرار گرفت و امروز رسماً به بهرهبرداری رسید.
🔹مساحت کل محدوده این پروژه ۱۳ هکتار، طول پروژه ۸۰۴ متر، طول رمپ غربی ۲۳۵ متر، طول رمپ شرقی ۲۰۱ متر، طول رمپهای داخل میدان ۴۲۲ متر، فاصله بین دو عرشه ۲۳۷ متر و مساحت عرشهها ۲۹۳۱ مترمربع است.
@PadDolat
🔻پاسخ به اظهارات آقای پزشکیان نامزد انتخابات ریاستجمهوری درباره افزایش نرخ فقر
🔹در دولت قبل ۳۰ درصد مردم زیر خط فقر رفتند
🔹در دولت سیزدهم نرخ فقر کاهش و ۶.۵ میلیون نفر از فقر نجات یافتند
طی قریب به سه سال منتهی به ۲۰۲۳، فقر کاهش یافت؛ در این مدت، نرخ فقر (مبتنی بر خط فقر ۶.۸۵ دلار) با ۷.۴ واحد درصد کاهش، به ۲۱.۹ درصد رسید؛ این بدان معنا است که ۶.۵ میلیون نفر از جمعیت زیرخط فقر کاسته شده است. ( مبتنی بر خط فقر ۳.۶۵ دلار، نرخ فقر با ۲.۲ درصد کاهش به ۳.۸ درصد رسید).
در همین مدت خانوارهای ۴ دهک پایین رشد مصرف بالاتری نسبت به ۶ دهک بالا تجربه کردند که این امر موجب کاهش نابرابری شد به طوری که ضریب جینی از ۳۵.۸ به ۳۴.۸ رسید. ترکیبی از سیاستهای افزایش دستمزد، افزایش درآمدهای ناشی از خوداشتغالی، و افزایش یارانه نقدی به رشد مصرف و کاهش فقر کمک کرده است.
@PadDolat
🔻زیر ساختها و اقدامات مهم دولت شهید رئیسی که فقر و نابرابری را کاهش داد و دسترسی به خدمات حمایتی در زمینه رفاه، سلامت و آموزش را گسترش بیسابقه داد
🔹افزایش درآمد مددجویان از ۶۰۰ هزار تومان به یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
دولت سیزدهم، برای حمایت از ضعیفترین اقشار جامعه که به طور عمده مستمریبگیران مددجو بودند و در دهک اول درآمدی قرار میگیرند، میزان دریافتیهایشان را از ۶۰۰ هزار تومان به یک میلیون و ۶۴۰ هزار تومان در سالجاری افزایش داد.
🔹برای اشتغالزایی آنها نیز سال گذشته ۴۰ همت تخصیص داد و به مددجویان پرداخت کرد که موجب رشد اشتغالزایی آنها شد. دادههای ارائه شده حکایت از آن دارد که بیش از ۵۰۰ هزار شغل توسط آنها ایجاد شده است.
🔹۳۲ میلیون نفر بیمه پایه رایگان شدند
سال گذشته، دولت سیزدهم ۳۲ میلیون نفر را که در مناطق روستایی، عشایری و شهرهای زیر بیست هزار نفر، مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی و خانوارهایی که فاقد بیمه پایه درمان بودند بهصورت رایگان بیمه کرد. تقریباً ۵ دهک اول درآمدی توانستند تحت پوشش بیمه پایه درمان رایگان قرار بگیرند. در این سال، هزینه درمان سه دهک اول درآمدی و مددجویان تحت پوشش در مراکز درمانی دولتی رایگان شد.
🔹در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به میزان ۱۰۰ درصد اعتبارات یارانه نگهداری و توانبخشی معلولان افزایش یافت.
در سال ۱۴۰۱، ۳۵۰۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۲ ۶۹۰۰ میلیارد تومان به این موضوع اختصاص پیدا کرد.
🔹افزایش ۵۰ درصدی سرانه بیمه تکمیلی درمان ایثارگران در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱
🔹ایجاد صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج با اختصاص ۱۲ همت اعتبار در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، از دیگر اقدامات دولت بوده است.
🔹تأمین امنیت پایدار غذایی
در سال گذشته، در راستای تأمین امنیت پایدار غذایی، طرح کالابرگ الکترونیک در سه برش مختلف اجرایی شد.
🔹طرحهای یسنا که برای مادران شیرده بود و سه دهک اول درآمدی را شامل خواهند شد،
🔹طرح کالابرگ الکترونیک برای هفت دهک اول درآمدی
🔹در راستای کاهش سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال ماهانه یک میلیون تومان برای هر کودک در خانوارهای ۷ دهک اول درآمدی به تعداد ۱۳۰ هزار نفر واریز شد و این طرح در سالجاری نیز ادامه دارد.
🔹افزایش بیش از ۱۰ برابری یارانه حمایتی از معیشت مردم
یارانه از ۴۵ هزار تومان برای هر نفر در سال ۱۴۰۰ به ۴۰۰ هزار تومان در سه دهک اول و ۳۰۰ هزارتومان در ۴دهک بعدی از دیگر اقدامات دولت سیزدهم بود که پس از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی اجرایی شد.
🔹مقابله با تبعیض و برقراری عدالت
🔹برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در همه شهرهای زیر بیست هزار نفر و مناطق روستایی و ۲۷ میلیون نفر از ساکنان شهرهای بالای بیست هزار نفر با هدف دسترسی عادلانه به خدمات بهداشتی و درمانی اجرا شد.
🔹افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی برای رفع نیاز مناطق محروم
🔹رایگان کردن تحصیل دانشآموزان تیزهوش در دهکهای ۱ تا ۴ در مدارس سمپاد سراسر کشور
🔹افزایش حق اولاد و عائلهمندی کارکنان دولت مطابق با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
🔹اختصاص ۱۰۰ همت تسهیلات قرضالحسنه نظام بانکی برای اشتغال خرد و مشاغل خانگی با اولویت مناطق محروم
🔹سه برابر شدن سود سهام عدالت و پرداخت سود پیش از پایان سال
🔹اجرای هزاران پروژههای زیربنایی و عمرانی در شهرهای مختلف کشوردر بخش راههای روستایی و جادهها
از مهمترین فعالیتهای حمایتی دولت در راستای استقرار عدالت اجتماعی و رفع تبعیض بود.
🔹محرومیتزدایی از روستاها
🔹در سال گذشته برای ۵ هزار روستا عملیات آبرسانی در راستای تأمین آب شرب گوارا انجام گرفت و امسال نیز ۵ هزار روستای دیگر تا آخر سال به آب شرب سالم دسترسی پیدا خواهند کرد.
🔹دسترسی ۸ هزار روستا به اینترنت
🔹ساخت یا تکمیل نزدیک به ۸ هزار مدرسه از ابتدای دولت (۳۱ هزار کلاس درس) که ۶۰ درصد آنها در مناطق کمبرخوردار بوده است از دیگر فعالیتهای دولت برای محرومیتزدایی در مناطق روستایی و کمبرخوردار بوده است.
🔹اختصاص ۲۱ همت برای مقابله با آسیبهای اجتماعی و برقراری نظام حمایتی از زنان سرپرست خانوار و سایر آسیب دیدگان در سال ۱۴۰۲، از دیگر اقدامات دولت سیزدهم بوده است.
@PadDolat
45.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند گزارشی سهساله | این قسمت؛ از خشت حرف تا سقف عمل
🔹دولتسیزدهم وارث عقبماندگي جدي در حوزه توليد مسكن شد. عدم تامين نياز سالانه مسكن در هشت سال دولتهاي يازدهم و دوازدهم موجب شد تا تلاش شهيد رئيسي براي خانهدار شدن مردم دوچندان شود
🔹مجموعه مستند گزارشی سه ساله به مناسبت اربعین سیدالشهدای خدمت، شماری از وعدههای محققشده شهیدجمهور در ۳۳ماه کار جهادی را روایت کردهاست
@PadDolat
🔻افزایش بیش از۳۰۰ درصدی مشارکت خیرین مدرسه ساز در سال گذشته /اعتماد خیرین به دولت شهید جمهور
🔹 رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش
ظهر پنجشنبه در بیست و ششمین جشنواره خیران مدرسهساز که در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، به ویژگی مردمی بودن شهید آیتالله رئیسی اشاره و اظهار کرد: شهید رئیسی «در مردم» و «با مردم» و «از مردم» بود.
🔹صحرایی با اشاره به اینکه شهید رئیسی حکمرانی ملت و امت مبتنی بر دیدگاه ولایت فقیه را بهدرستی پیادهسازی کرد، افزود: او نوع ویژهای از حکمرانی را بنا کرد که آن، حکمرانی بیحاشیه و خدمت بیمنت به ملت بود. او میدانست کسب عزت در مسیر خدمت به مردم محقق میشود.
🔹وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در دوره خدمت شهید رئیسی ۷۰ هزار کلاس درس، بهسازی و بازسازی و مقاومسازی شد، گفت: در دولت سیزدهم حدود ۷ هزار مدرسه در کشور ساخته شد که این یک نصاب بیسابقه است؛ از این رو باید اذعان کرد در ۳۳ ماه خدمت شهید رئیسی، ایران به کارگاه مدرسهسازی تبدیل شد.
🔹وی افزود: دانشگاه فرهنگیان، نرمافزار تربیتی جمهوری اسلامی ایران است و همچنین در دولت سیزدهم، به دانشگاه فرهنگیان بیشاز ۸۷ هزار ردیف استخدامی داده شد.
🔹صحرایی گفت: قوت هر کشور به اندازه قوت معلمان آن است و دانشگاه فرهنگیان است که معلم میسازد؛ از این رو توجه به دانشگاه فرهنگیان و تربیتمعلم بسیار مهم است.
@PadDolat
13.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ مهمه چه کسی انتخاب شود | وقتی خط آهن کردستان بعد از ۱۸ سال از بنبست خارج شد
@PadDolat