🔻ساختمانها باید در مقابل زلزلههای بیش از ۸ ریشتر مقاوم باشد
🔹رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه در بحث مدیریت زلزله نیاز به یک عزم عمومی در کشور وجود دارد، گفت: مقاومت و استحکام بناهای ساخته شده در ایران در مقابل با زمین لرزههای بیش از هشت ریشتر باید جوابگو باشد.
🔹وی با اشاره به وقوع ۱۶ هزار زمین لرزه در کشور در سال گذشته افزود: سالانه به طور متوسط ۱۴ تا ۱۵ هزار زمین لرزه در کشور به وقوع می پیوندد که یک پنجم این تعداد از بیش از چهار ریشتر قدرت برخوردار است.
🔹نامی سیلاب، زلزله، آتش سوزی، سرمازدگی و خشکسالی را به ترتیب جزو بیشترین حوادث روی داده در کشور عنوان کرد و گفت: از مجموع ۶۶ حادثه طبیعی در جهان، کشور ما ۴۴ حادثه را تجربه کرده است.
🔹رییس سازمان مدیریت بحران کشور تاکید کرد: از بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه ای که در کشور وجود دارد ۶ هزار و ۸۲۰ کیلومتر از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می کند بنابراین اصلاح مسیر و ساحل سازی و مقاوم سازی ابنیه ها از جمله پل ها باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
@PadDolat
🔻دکتر مخبر: ایران برخلاف نظام سلطه، به دنبال روابط برد برد با دیگر کشورها است
🔹نخست وزیر بورکینافاسو در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا با معاون اول رییس جمهور کشورمان دیدار و گفتگو کرد.
🔹دکتر محمد مخبر در این دیدار که در محل اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، با تاکید بر نگاه ویژه جمهوری اسلامی ایران به توسعه روابط با کشورهای آفریقایی، گفت: تهران در همین راستا علاقه مند است مناسبات خود را به صورت همه جانبه با کشورهای آفریقایی و بویژه بورکینافاسو گسترش دهد.
🔹معاون اول رییس جمهور همچنین با ابراز خرسندی از بازگشایی سفارت بورکینافاسو در تهران در سال ۲۰۲۳ و استقرار سفرای دو کشور با بیان اینکه ظرفیت های خوبی برای ارتقاء مناسبات فی مابین وجود دارد افزود: امضای اسناد همکاری در نخستین اجلاس کمیسیون مشترک، مناسبات تهران – واگادوگو را وارد دوره جدیدی کرده که لازم است دو کشور روند اجرایی کردن این اسناد را تسریع کنند.
🔹دکتر مخبر با تاکید بر اینکه قدرت جمهوری اسلامی ایران ناشی از پیشرفت در زمینه علم و تکنولوژی است تصریح کرد: ایران آمادگی دارد دستاوردها و پیشرفت های خود را در اختیار دیگر کشورها قرار دهد و در این تعامل بر خلاف غرب و آمریکا که فقط به منافع خود می اندیشند، ایران منافع متقابل دو طرف را به صورت برد- برد مدنظر قرار میدهد.
🔹معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه گسترش روابط و مناسبات اقتصادی دو کشور نیازمند توسعه مراودات میان بخش خصوصی دو کشور است اظهار داشت: باید بستر همکاری بخش خصوصی دو کشور را فراهم کنیم که لغو روادید و تسهیل همکاری های بانکی از مهمترین ملزومات در این زمینه است.
@PadDolat
🔻مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان: سال گذشته بیش از ۳۰ تصفیهخانه در واحدهای صنعتی و تولیدی در این استان احداث و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد که از این تعداد ۲۱ تصفیهخانه تکمیل و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
@PadDolat
🔻رشد ۷ درصدی کشفیات انواع آبزیان در سال گذشته
🔹فرمانده یگان حفاظت از منابع آبزی سازمان شیلات گفت: سال گذشته ۱۹۶ هزار و ۱۶۴ کیلوگرم انواع آبزیان کشف و ضبط شد که در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد ۷ درصدی برخوردار است.
🔹هادی دیده ور افزود: با آموزش، نظارت و کنترل ماموران یگان حفاظت سازمان شیلات ایران و تعامل با دیگر دستگاه های نظامی، انتظامی و قضایی در طول سال ۱۴۰۲ شاهد رشد ۷ درصدی کشفیات انواع آبزیان، توقیف ۶۹۱ فروند شناور کشتی، لنج و قایق موتوری غیرمجاز در سطح دریا، جمع آوری ۸۷ هزار و ۵۳۳ رشته دام و تور رها شده جهت صید غیرمجاز در دریا بوده ایم.
@PadDolat
🔻۹۶ درصد از مصوبات سفر ریاست جمهوری به ایلام اجرایی شد
🔹استاندار ایلام با بیان اینکه ۹۶ درصد از مصوبات سفر ریاست جمهوری به ایلام اجرایی شد،گفت: پیگیری مصوبات سفر رییسجمهور تا تکمیل همه طرحها ادامه دارد.
@PadDolat
🔻صندوق نوآوری حامی زیستبوم پیشگیری و درمان سرطان
🔹رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس گفت: صندوق نوآوری، بر دانش بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکتهای دانش بنیان حوزه سلامت تمرکز دارد.
🔹دکتر محمدصادق خیاطیان اظهار کرد: شکلگیری کمیته تجاریسازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظهای است که میتواند در شکلگیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایتهای لازم و نیز اهدای جوایز به گروههایی است که مورد تأیید کمیته تجاریسازی در نمایشگاه یا جشنوارهایده تا استارتآپ قرار میگیرند.
@PadDolat
🔻تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
🔹خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری و پرداخت مبلغی به خانوارها جعلی است.
🔹دقایقی است خبری با عنوان فعال شدن «دهک ریاست جمهوری» در فضای مجازی که به نقل از خبرگزاری ایسنا منتشر و لینکی هم برای ورود شهروندان معرفی شده است که این خبر جعلی است و چنین خبری نیز از سوی ایسنا منتشر نشده است.
🔹مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند.
@PadDolat
#نمای_دولت:
گزیدهای از اخبار و مطالب پایگاه اطلاع رسانی دولت روز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
🔸تحریم ناپذیر، ۳۰۰۰ تاجر بینالمللی در نمایشگاه ایران اکسپو
🔸دکتر رئیسی در آئین گشایش نمایشگاه توانمندی صادراتی ایران:
سلاح هستهای در دکترین نظامی ایران جایی ندارد
🔸 وزارت بهداشت: یکهزار و ۸۰۰ پزشک در دولت سیزدهم به ظرفیت درمانی کشور افزوده شد
🔸خاندوزی : ۱۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات خرد بدون ضامن پرداخت شد
🔸سخنگوی ستاد انتخابات انتحابات دور دوم مجلس در حوزه انتخابیه تهران الکترونیکی است
🔸افتتاح ۸۴۰۴ واحد نهضت ملی مسکن استان آذربایجان شرقی
🔸 وزیر صمت: ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی با وجود تحریمها
@PadDolat
🔻برات الكترونیكی زنجیره تامین، پیشبینیپذیری را برای تولیدكنندگان ارتقا میدهد
🔹معاون سیاستگذاری اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برات الکترونیکی زنجیره تأمین، اطمینان و پیشبینیپذیری را در زنجیره تأمین مالی تولید ارتقا میدهد.
🔹سیدعلی روحانی در پاسخ به این پرسش که تولیدکننده به چه شکلی میتواند از خط اعتباری استفاده کند و آیا سقفی برای استفاده از آن در نظر گرفته شده است یا خیر؟ اظهار کرد: ما از ابتدای سیاست رشد کنترل ترازنامهای بانکها و کنترل نقدینگی با معضل محدود شدن دسترسی بنگاهها به تامین مالی مواجه بودیم؛ به ویژه آن بخشی که در حال تولید واقعی و نه انحراف منابع بانکی از جریان تولید است.
🔹وی افزود: همان ابتدا مجموعهای از ابزارها احصا شد تا برای آن تمهیداتی اندیشیده شود که برای تضمین دسترسی بخش تولیدی و مولد اقتصاد به تأمین مالی بود و یکی از موضوعاتی که امروز به بهرهبرداری رسید و معرفی و رونمایی شد، بحث برات الکترونیکی زنجیره تأمین بود.
🔹روحانی بیان کرد: برات الکترونیک در اصل در سال 1400 رونمایی و معرفی شد؛ اما در برات الکترونیک زنجیره تأمین، سمت بدهکار که همان براتگیر است، عملاً بانک است و خود این تضمینکننده ایفای تعهد ناشی از برات است و اطمینان و پیشبینیپذیری را در زنجیره تأمین مالی تولید ارتقا میدهد.
@PadDolat
🔻زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوهای احزاب اعلام شد
🔹دبیرخانه کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی در اطلاعیه شماره یک، برنامه زمانبندی انتخابات دبیران کل احزاب ملی و استانی را برای عضویت در کمیسیون فرا قوه ای احزاب اعلام کرد.
برنامه زمانبندی انتخابات مذکور مستند به قانون، دستورالعمل مربوط و رویه حقوقی به شرح زیر است:
🔹دبیران کل داوطلب می توانند به مدت پنج روز از روز یکشنبه ۱۴.۳/۲/۹ تا روز پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۳ با مراجعه سکوی وزارت کشور یا مراجعه حضوری به اداره کل سیاسی وزارت کشور نام نویسی اقدام کنند.
🔹بررسی و اعلام نظرهیأت نظارت در خصوص داوطلبان از روز شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۲ تا روز چهار شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۶ انجام و اسامی نامزدها در سکوی اطلاع رسانی وزارت کشور منتشر خواهد شد.
🔹معترضان نسبت به تصمیمات هیأت نظارت ۲ روز فرصت دارند تا از روز شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۹ تا روز یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۳۰ اعتراض خود را ثبت کنند.
🔹کمیسیون احزاب ظرف مدت ۴۸ ساعت از روز دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳۱ تا روز سه شنبه ۱۴۰۳/۳/۱به اعتراضات رسیدگی و نتیجه نهایی را به هیأت نظارت اعلام میکند.
🔹انتخابات روز پنج شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۰ (انتخابات احزاب ملی راس ساعت ۹ صبح و انتخابات احزاب استانی رأس ساعت ۱۴ بعدازظهر) در محل وزارت کشور برگزار خواهد شد.
🔹هیات نظارت از تاریخ برگزاری انتخابات به مدت سه روز در خصوص شکایات واصله رسیدگی و اعلام نظر میکند.
@PadDolat
🔻هیچ ریسكی در برات الكترونیكی وجود ندارد
🔹خزانه دار کل کشور با بیان اینکه برات الکترونیکی با همکاری میان دستگاه ها، "سفارشی سازی" شده است، تأکید کرد، هیچ گونه ریسکی در استفاده از این ابزار وجود ندارد.
🔹سید رحمت اله اکرمی با بیان اینکه وظیفه خزانه داری، در فرایند زنجیره تأمین مالی، "انتشار" برات الکترونیک به عنوان یک ابزار مالی است، گفت: این ابزار با هماهنگی وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و بانک های عامل در تدوین قواعد و فرایندها و تأمین زیرساخت های لازم، امروز به سرانجام رسیده است.
🔹اکرمی اظهار داشت: تأمین مالی زنجیره تولید، رویکرد جدیدی در تأمین سرمایه در گردش بنگاه های اقتصادی محسوب می شود که اگر ما در تخصیص کارآمد آن، درست عمل کنیم، حتما رشد و ثبات اقتصادی را در پی خواهد داشت.
🔹وی عنوان کرد: تفاوت اصلی روش مدرن زنجیره تأمین مالی تولید با روش های سنتی، توجه به مدیریت ریسک است، چرا که وقتی بانک عامل بعنوان پرداخت کننده اعتبار، وارد چنین زنجیره ای می شود، پیوسته در حال رصد و نظارت فرایند کار خواهد بود.
🔹خزانه دار کل کشور با بیان اینکه از قدیم الایام، همواره این نگرانی وجود داشته که ممکن است فرد تسهیلات گیرنده، از تعهد خود برای بازپرداخت تسهیلات شانه خالی کند، گفت: استفاده از ابزار برات الکترونیکی می تواند این ریسک را در تمامی حلقه های زنجیره تولید، کاهش دهد.
@PadDolat
🔻چشم انداز مثبت كاهش تورم
🔹وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به گزارش مورخ ۱۴۰۲.۱۲.۲۵ روزنامه عصر اقتصاد با تیتر «جیبهای کوچک شده» توضیح داد: مهار تورم از اولویتهای دولت سیزدهم از ابتدا بوده و نتایج ملموسی نیز در همان ابتدای مسیر داشت اما به دلیل رویدادهایی همچون جنگ اوکراین و جنگ ارزی، سال ۱۴۰۲ با تورم بالایی آغاز شد. بر اساس گزارش مرکز آمار، فروردین ۱۴۰۲ تورم نقطه به نقطه مصرف کننده ناشی از شوک نرخ ارز، ۵۵.۵ درصد بود اما از فروردین به بعد با بیش از ۲۳ درصد کاهش در اسفند ۱۴۰۲ به ۳۲.۳ درصد رسید.
🔹در دو ساله دولت سیزدهم نیز، تورم نقطه به نقطه مصرف کننده با کاهش ۱۱.۷ واحد درصدی از ۴۳.۹ درصد در شهریور ۱۴۰۰ به ۳۲.۲ درصد در اسفند ۱۴۰۲ و نرخ تورم سالانه با کاهش ۵.۶ واحد درصدی از ۴۶.۳ درصد در شهریور ۱۴۰۰ به ۴۰.۷ درصد در اسفند ۱۴۰۲ رسید.
🔹در همین حال یکی از وجوه اثرگذار بر متغیرهای کلان پولی کشور، انضباط بخشی مالی دولت بود و دولت سیزدهم تلاش کرد تا تامین مالی تورم زای بودجه دولت را متوقف کند و به سمت اصلاح روندهای مالی خود و ایجاد انضباط در آن حرکت کند؛ در نتیجه از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تا انتهای ۱۴۰۲ استقراض از بانک مرکزی به منظور مدیریت بودجه عمومی متوقف شد و دولت توانست در ۲ سال و نیم گذشته با اتکا به منابع غیر تورم زا، بودجه خود را مدیریت کند.
🔹علاوه بر این در مهار عوامل تورم زا، دولت کاهش رشد نقدینگی را در دستور کار داشت و نقدینگی را از ۳۱.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ با یک روند کاهشی مستمر به ۲۴.۳ درصد در پایان ۱۴۰۲ کاهش داد.
🔹از آنجا که در کنار نرخ رشد نقدینگی، تراز تجاری و نرخ رشد اقتصادی نیز در وضعیت مطلوبی هستند، بنابراین انتظار میرود پیش بینیهای انجام شده درباره تورم قابل دسترس باشد و روند کاهنده تورم تداوم یابد.
@PadDolat
🔻صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
نجفی علمدارلو قائممقام معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی:
🔹در ادامه افزایش تولیدات کشاورزی و کیفیت مطلوب و افزایش تقاضا برای محصولات ایرانی در بازارهای هدف خارجی، صادرات انواع محصولات کشاورزی تا پایان سال گذشته از ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت.
🔹میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.
@PadDolat
🔻افزایش ۵۰۰ هزار بشکهای تولید نفت ایران
🔹مطابق با آمار صندوق بینالمللی پول، تولید نفت ایران در سال گذشته میلادی (۲۰۲۳) با افزایش ۵۰۰ هزار بشکه ای نسبت به سال قبل از آن مواجه شد و به ۳.۱ میلیون بشکه در روز رسید.
🔹طی سه سال فعالیت دولت سیزدهم رشد بخش نفتی اقتصاد ایران دو رقمی بوده است. این بخش در سال ۲۰۲۱ رشد ۱۰.۱ درصدی، در سال ۲۰۲۲ رشد ۱۰ درصدی و در سال ۲۰۲۳ رشد ۱۵ درصدی داشته است.
🔹تولید گاز ایران از معادل ۴.۸ میلیون بشکه در روز نفت طی سال ۲۰۲۲ به معادل ۵.۱ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۳ رسید و بر اساس پیش بینی صندوق بین المللی پول این رقم در سال ۲۰۲۴ با افزایش ۳۰۰ هزار بشکه ای به معادل ۵.۴ میلیون بشکه در روز خواهد رسید.
@PadDolat
🔻۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
🔹رئیس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری برق (ساتبا) درباره روند توسعه ساخت نیروگاههای خورشیدی در مدارس کشور خاطرنشان کرد: در سال گذشته تفاهمنامهای با سازمان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش داشتیم تا سامانههای خورشیدی در مدارس کشور توسعه پیدا کنند؛ این تفاهمنامه بین سازمان توسعه مدارس، ساتبا و خیرین مدرسهساز منعقد شده است.
🔹ساتبا برق تولیدی این نیروگاهها را با نرخ مناسب میخرد و عواید حاصل از برق تولیدی به تامین هزینههای جاری و نگهداری مدارس کمک بزرگی میکند. قم در این زمینه پیشتاز است و ۱۱ مدرسه در این استان به سامانههای خورشیدی تجهیز شده است.
🔹امیدواریم ساخت سامانه های خورشیدی در مدارس توسعه پیدا کند چرا که ظرفیت فوق العادهای در کل کشور وجود دارد، این امر زمینه فرهنگسازی دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور را فراهم میکند و به تولید برق پاک کمک میکند؛ هم اکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور وجود دارد که نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کردهاند که امیدواریم توسعه پیدا کنند.
@PadDolat
🔻تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال
🔹معاون وزیر راهوشهرسازی از تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال خبر داد و گفت: ۲میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکونی در طرح ملی مسکن در دست ساخت است.
🔹او با بیان اینکه ۴۵ هزار هکتار زمین برای اجرای طرح ملی مسکن به محدودۀ شهرها الحاق شدهاست، اضافه کرد: ساخت ۵۷ شهرک برای اجرای این طرح در کشور مصوب شدهاست.
🔹معاون وزیر راهوشهرسازی اعلام کرد: مراحل تصویب ایجاد بخشی از شهرکها برای اجرای طرح ملی مسکن به پایان رسیده و واحدهای مسکونی در این شهرکها ساخته شدهاست.
@PadDolat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیشبینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی
🔹رئیس سازمان شیلات: تولید آبزیان پرورشی در آبهای شور، دریا، کرانه و پسکرانه افزایش یافت و امسال میزان تولید آبزیان پرورشی با افزایش ۲۰۰ هزار تن به بیش از ۱.۵ میلیون تن خواهد رسید.
@PadDolat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نهایی شدن نصب سامانه نظارتی سپهتن
🔹معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی از نهایی شدن نصب سامانه نظارتی سپهتن بر روی ۳۸۶ هزار کامیون و تانکر فعال در کشور خبر داد و گفت: این سامانه همچنین برای ۱۱ هزار اتوبوس مسافری برون شهری نصب شده است تا بر عملکرد و پیمایش رانندگان نظارت شود.
🔹وی افزود: ۱۴۲ میلیون دلار در برنامه پیش بینی شده برای ۳۸۶ هزار کامیون و تانکرها که به این سامانه مجهز شوند که هفته گذشته با مساعدت سازمان برنامه و بودجه کشور با جلسه ترک تشریفات آن انجام شد و راه اندازی آن به یک شرکت دولتی واگذار شد و بزودی ابلاغ خواهد شد که هم نرم افزار و هم سخت افزار این سامانه آماده است. این مبلغ که در قانون پیش بینی شده از محل صرفه جویی سوخت اتفاق خواهد افتاد.
@PadDolat
🔻آغاز ثبتنام کلاس اولیها از ۱۹ اردیبهشت
معاون وزارت آموزش و پرورش:
🔹ثبتنام کلاس اولیها از ۱۹ اردیبهشت آغاز میشود و والدین باید برای پیش ثبتنام الکترونیک به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنند.
🔹برای برخی مدارس خاص که در مرز بین مناطق آموزشی قرار دارند طی هماهنگی با استانها مقرر شد که همراهی لازم با خانوادهها انجام شود.
@PadDolat
🔻نحوه دریافت اینترنت فیبر نوری
معاون راهبردی و تنظیم بازار رگولاتوری:
🔹سامانه iranfttx به مشترکین اعلام میکند که کدام مناطق و محلات فیبرکشی شده است.
🔹اگر اینترنت بر بستر فیبر میخواهید باید به پرتابل اپراتور مورد نظر بروید، مبلغ اولیه را پرداخت کنید در این صورت اپراتور موظف است در صورت طی شدن این فرایند ظرف ۳۰ روز خدمات اتصال فیبر را برای کاربران انجام دهد.
🔹اگر اپراتور از ارائه خدمات طی ۳۰ روز خودداری کرد در این صورت باید در سامانه ۱۹۵ شکایت کنند، پس از اعلام شکایت ما طرف حساب اپراتور خواهیم بود.
@PadDolat
🔻تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
🔹 بانک مرکزی اعلام کرد: تورم سالانه تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی در این مقطع است. همچنین تورم نقطه به نقطه تولیدکننده با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین سال جاری رسیده است.
🔹تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردینماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروههای اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد میباشد.
@PadDolat
🔻نرخ رشد اقتصادی هر دستگاه در سال ۱۴۰۳ هدفگذاری شد
🔹وزیر اقتصاد گفت: مطابق تصویب نامه هیأت وزیران، هر دستگاه اجرایی متعهد شده است، میزان رشد اقتصادی در بخشهای مختلف تولیدی، عمران، صنعت، آب، برق را با هدف گذاری عددی ظرف ۶ ماه اول تا پایان سال محقق کند.
🔹آنچه در ۱۴۰۳ به تصویب هیأت وزیران رسیده است یک گام بیشتر از سال گذشته است به این معنا که نه تنها مصوبه ستاد اقتصادی دولت را دارد بلکه در سال ۱۴۰۳ هم هیأت وزیران آن را تصویب و ابلاغ کرد که از ضمانت اجرایی بیشتری برخوردار است.
@PadDolat
🔻مهر امسال چالش کمبود معلم در مدارس را نداريم
معاون برنامهريزی وزارت آموزش و پرورش:
🔹مهر امسال چالش کمبود معلم که به واسطه جذب نامناسب از سال ۹۲ تا ۹۷ رخ داده بود را نخواهیم داشت و به جای کمبود معلم باید به فکر تأمین کیفیت در مدارس باشیم.
🔹۴۷ درصد مدارس ابتدایی تراکم کمتر از ۲۶ نفر دارند، ۳۸ درصد از ۲۶ تا ۳۵ نفر هستند و کمتر از ۲ درصد در مرز تراکم ۴۰ نفر و بالاتر هستند.
@PadDolat
🔻سرمایهگذاری دو هزار میلیاردتومانی در حوزه تأمین برق شهر تهران
🔹مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: دو هزار میلیارد تومان در بخش سرمایهای باهدف افزایش پایداری شبکه توزیع برق و بهبود ارائه خدمات به شهروندان تهرانی سرما گذاری صورت میگیرد.
🔹مدیرعامل شرکت توزیع برق پایتخت با اشاره به این که با تلاشهای شبانهروزی کارکنان برق پایتخت و همکاری مردم تهران، در دو سال گذشته، باوجود برخی مشکلات ناشی از تغییرات اقلیمی و افزایش مصرف انرژی، شاهد هیچگونه اختلالی در تأمین برق موردنیاز هموطنان تهرانی نبودهایم خاطرنشان کرد: در راستای اطمینان از پایداری شبکه در تابستان ۱۴۰۳ و حفظ آرامش و آسایش هموطنان تهرانی، همسو با برنامههای ابلاغی وزارت نیرو، این شرکت با همکاری کارشناسان و متخصصان، اقدام به تدوین ۱۵۰ برنامه تخصصی با تمرکز بر بخشهای مختلف فنی، مهندسی و توزیع انرژی کرده و امید میرود با اجرای این طرحها و تداوم همکاری تهرانیها در تابستان پیش رو نیز شاهد هیچگونه اختلالی در تأمین برق مصرفی مردم شریف پایتخت نباشیم.
@PadDolat