eitaa logo
پژوهش یار
11.2هزار دنبال‌کننده
659 عکس
181 ویدیو
494 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خراسان رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3395 تارنما Pajouheshyar.com #خدمات نذرسلامتی و تعجیل ظهورامام زمان سلام الله علیه و سلامتی وپیشبردمنویّات حضرت آقا حفظه‌ الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
شماره7⃣3⃣ استناد به منابع دست دوم و رعایت حلقه‌های استنادی معرفی اولیه: هنگامی که داریم مقاله می‌نویسیم، مواردی پیش می‌آید که می‌خواهیم به مطلبی استناد کنیم که خودِ آن مطلب در متنی که ما داریم می‌خوانیم، از جای دیگری نقل شده است. اصطلاحاً نیاز به «نقل در نقل» یا «استناد در استناد» داریم. پرسش‌های زیادی از این حالت برای نویسندگان پیش می‌آید. این پرسش با عناوین مختلفی هم مطرح می‌شود. استناد به منابع دست دوم، استناد به منابع ثانویه، استناد به منابع فرعی، نام بردن از حلقه‌های استنادی و شبیه این‌. جهت دسترسی به راهنمایی به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
عنوان برنامه: ویراستیار ویراستیار، اغلاط املایی متن را پیدا کرده و فهرستی از کلمه‌های صحیح را پیشنهاد می‌دهد، رعایت‌نشده در متن و یا که به اشتباه گذاشته شده را اصلاح می‌کند، مانند ویرگول، نقطه، نقطه‌ویرگول، علامت تعجب و چنین مواردی را در متن بررسی کرده و در صورت اشتباه بودن برطرف می‌کند. اگر در متن به اشاره شده و این تاریخ به درستی نوشته نشده باشد، ویراستیار طریقه نوشتن صحیح این تاریخ را نمایش می‌دهد، کلمات را تشخیص داده و به نوشتار فارسی برمی‌گرداند، هم‌چنین انگلیسی را به فارسی تبدیل می‌کند. ویراستیار قادر است کلمات را به صورت ، تکمیل کند. ✅امکانات: غلط‍‌یاب اصلاح نویسه‌ها پیش پردازش املایی تکمیل خودکار واژه‌ها میانبر اصلاح اشکال‌های افزونه قابلیت تکمیل خودکار کلمات قابلیت به روز رسانی لغت نامه‌ها ‍وجود راهنمای داخل برنامه و... 📚جهت مطالعه توضیحات بیشتر در مورد امکانات این نرم‌افزار، به این‌جا، مراجعه شود. ⚠️بعد از باز کردن آدرس مذکور، جهت دسترسی رفع مشکلات نصب این افزونه به بخش (پایین صفحه)،مراجعه شود. ⚠️⚠️نکته مهم: با توجه به این‌که این افزونه، دیگر پشتیبانی نمی‌شود لذا ۱.تا Word 2013، پشتیبانی می‌شود؛ ۲.جهت دریافت نرم افزار به تارنماهای دیگر، مراجعه شود. ✅جهت دسترسی به تارنمای دریافت به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
عوامل بازدارنده و راه کار های مؤثر بر پژوهش.pdf
261.2K
(شماره 0⃣2⃣) فرهنگی، انگیزشی، فردی(فنی_تخصصی) مؤثر بر پژوهش‌های طلاب ✅به‌همراه راهکار ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یادآوری جهت بهره‌برداری از اولویت‌های پژوهشی در . یک مرتبه، مراجعه، إن‌شاءالله برکاتی خواهد داشت برای جهت پژوهش بر روی ، بسیار مفید است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(‌شماره4⃣1⃣ ) مهارت‌های بندچینی بند یا پاراگراف(paragraph )به عنوان واحد پیام‌رسانی برای خواننده است. هر بند به لقمه‌های خوارکی است که به او تقدیم می‌کنید. بنابراین، بندچینی یعنی پیام‌ها را ابتدا در ذهن تقطیع کنیم و سپس در کتابت یا گفتار با رعایت چینش منطقی و پیوستگی معانی، به همان تقطیع عمل کنیم. واضح است که نگارش متون پیوسته و طولانی برای مخاطب نیز خسته کننده است. متن بندچینی شده، به خواننده نیز خواهد کرد تا در دریافت پیام‌های نویسنده به یک نظم ذهنی مناسب عمل کند. بندچینی، احترام به وقت مخاطب است. رعایت نظم و انضباط در انتقال پیام‌ها در بندچینی صحیح است. علاوه بر این‌ها، صداقت نویسنده در سخن خودش از سخنان منقول از دیگران نیز مشخص می‌گردد. ــــــــــــــــــــ برخی از الگوهاي ساختاري بند چه جملاتی باید در یک بند قرار گیرند؟🤔 مسیر حرکت در یک بند می‌تواند به یکی از حالتهای زیر باشد: ۱.از پُر ارزش یا أهم به مهم یا کم ارزش؛ ۲.از مهم به اهم؛ ۳.از کلان به خُرد یا از کل به جزء؛ ۴.از جزء به کل؛ ۵.از روند پرسش ـ روش ـ پاسخ؛ ۶.از انگیزه(قصد)به انگیخته(مقصد)؛ ۷.ترتیب مکانی؛ ۸.ترتیب زمانی؛ ۹.از کلی به جزئی؛ ۱۰.از جزئی به کلی؛ ۱۱.از مدعا به ادله و شواهد. ــــــــــــــ 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(‌شماره5⃣1⃣ ) مهارت‌های بندچینی مهارت شروع بند ۱.شایسته است که مهم‌ترین جمله را اول هر بند بیاوریم. به جمله‌های اصلی یک بند، سرفراز، سرآمد یا جمله گویا گفته می‌شود. در بقیه بند به تأیید، رد، مستدلسازی، شرح و ... در مورد همان هسته بپردازیم. بقیه بند را بدنه یا وابسته به هسته می‌نامند. ــــــــــ ۲.در ابتدای بند،"و" و "که" و مانند آن‌ها نیاورید. این حروف بر عدم استقلال لفظی دلالت می‌کند. هر بند از لحاظ لفظی، مستقل است. با این حال، هر بند به منزلة یک قطعه پیام از یک پیام بزرگتر است. ــــــــــ ۳.پیشنهاد می‌شود حتی وقتی که به صورت دست‌نوشته مقاله می‌نویسید، اولین سطر بند را با فاصله انداختن از حاشیه راست، از بقیه سطرها، عقب‌تر بنویسید. ــــــــــ چند مثال برای بندچینی به روش از انگیزه به انگیخته: مدت‌هاست که به غلط‌نویسی بسیاری از دانش‌پژوهان پی بردم و در فکر این بودم که برای آن‌ها کاری انجام دهم. طبیعی است که یک مربی نمی‌تواند پاسخگوی همه آن‌ها باشد. از این رو، تصمیم گرفتم یک جزوه کاربردی آماده کنم تا آنها با مطالعه آن بتوانند قلم خود را به سرعت ارتقا دهند. اکنون این جزوه آماده است و اکنون نوبت آنهاست که با همت کافی آن را مطالعه و تمرین را شروع کنند. به‌روش از روند پرسش- روش–پاسخ: چگونه می‌توانیم قلم خود را تقویت کنیم. برای دستیابی به راهکار مناسب، ابتدا باید بینیم قلم ما چه وضعیتی دارد. برای این کار باید یک آزمایش قلم بنویسیم و به اهل فن نشان دهیم. سپس، اگر به خطاهای قلمی مبتلا باشیم، قبل از هر چیز باید خطاها را شناسایی و در اسرع وقت، رفع کنیم. بعد از این مرحله، می‌توانیم با مطالعه آثار خوب و قلم‌های روان، چشم و ذهن خود را به زیبانویسی عادت دهیم. ــــــــــــــ 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
ضرورت فردی پژوهش: برای خیلی‌ها سؤال پیش آمده که اساسا و ثمره پژوهش من چیست🤔 در باید گفت: اولین دلیل این‌که من باید در تحصیل و زندگی ام پژوهش کنم این است که با پژوهش به خود و وقتم، ارزرش بیشتری قائل می‌شوم به‌طوری که اگر پژوهش نکنم و صرفا به متون درسی، اکتفا کنم،کم کم به سمت و سوی کم انگیزگی و دور شدن از مسائل روز خواهم رفت. چه بخواهیم و چه نخواهیم، پژوهش در عصر کنونی یک اولویت و یک نیاز عینی برای محصّلین است. اگر می خواهم آینده‌ای درخشان داشته باشم؛ اگر می خواهم حیات علمی خود را استمرار ببشخم حتی پس از مرگم؛ اساسا اگر می خواهم به تحصیل خودم که قطعا خود همین تحصیل سختی هایی به همراه دارد،ارزش بیشتری قائل شوم، همه و همه خواهد بود. ✅برخی از : (خصوصا در دوران تحصیل) ۱.تقویت روحیه کنجکاوی؛ ــــــــــ ۲.پرورش خلاقیت و رشد استعدادها؛ ــــــــــ ۳.افزایش میل به دانستنی‌ها؛ ــــــــــ ۴.باز شدن دریچه‌های تازه‌ای از علم؛ ــــــــــ ۵.خروج از جهل(ظلمات) به سمت آگاهی (نور)؛ ــــــــــ ۶. تصمیم‌گیری‌های درست، پیشرفت کارها و رسیدن به اهداف؛ ــــــــــ ۷.پویایی و نشاط علمی(بدون انجام پژوهش، امور آموزشی نیز از پویایی و نشاط لازم، برخوردار نخواهد بود) ــــــــــ ۸.چشیدن طعم علم آموزی و تفکر (که می تواند حس پژوهشگری را در فرد متولّد کند) پژوهش،ضامن آموزش است. ــــــــــ پیرامون ضرورت و برکات پژوهش در بُعد اجتماعی خواهد بود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
سلام علیکم ضمن تشکر از همراهی، طلبه‌‌ای توانمند در زمینه شعرگویی در موضوعات مختلف و هم‌چنین توانمند در زمینه نقد علمی محتوای منطقی و ترجمه متون عربی به فارسی و یا فارسی به عربی هستند که درخواست همکاری با مؤسسات و مراکز علمی_پژوهشی را دارند. در صورت تمایل جهت ارتباط، جذب و استفاده از توانایی ایشان، به پُل ارتباطی کانال، مراجعه شود.
در راستای حمایت حداقلی، درخواست‌های مشابه نیز در کانال، قرار خواهد گرفت. چه افرادی که دارای مهارت و استعاد علمی_پژوهشی هستند و چه افرادی که جویای افراد توانمند هستند. ⚠️یادآور می‌شود کلیه خدمات کانال، نذر سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (سلام الله علیه)شده است و هدف‌مان، ترویج فرهنگ پژوهش و خدمت‌رسانی است.
(نهایی) پژوهش یکی ازمحورهای مهمی است که پیشرفت وتوسعه پایداردر هرکشور به شمار می آید. اگر پژوهشی صورت نگیرد دانش بشری افزایش نخواهد یافت و دچارسکون و رکود خواهد شد.  پیشرفت دنیای امروز تحقیقات دانشمندان قرون اخیر است.امروز دنیا بر پایه تحقیقات هر لحظه به جلو می رود.  در سایه پژوهش و تعمّق می توان معادله ای را یافت که هم منجر به بالاترین میزان شود و هم و کشور آسیب نبیند. معظم انقلاب(حفظه الله)در بخشی از سخنان خود در دیدار با جمعی از نخبگان علمی کشور که در تاریخ ۶/آبان/۸۸ برگزار شد درباره در کشور فرموده‌اند: پول فی نفسه اقتدار نمی‌آورد. است که . امروز اگر آمریکا پیشرفت علمی نداشت، نمی‌توانست در دنیا زورگوئی کند و در همه‌ مسائل عالم دخالت کند. هم اگر به دست می‌‌آید از ناحیه علم است بنابراین باید برای توسعه علم جایگاه ویژه‌‌‌ای قائل شویم. سال‌‌‌هاست روی مسئله‌ی علم، تحقیق، ، پیشرفت، نوآوری، شکستن مرزهای علمی موجود تکیه می‌‌کنم،زیرا بدون انواع دانش، اقتدار کشور امکانپذیر نیست. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبدیل عکس و Pdf به وُرد ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
سابقا نرم افزار تبدیل تصویر به متن را ارسال نموده‌ایم.
شیوه نگارش متن پژوهی توصیفی.pdf
340.3K
شماره6⃣ شیوه‌نامه نگارش متن پژوهی توصیفی برای پایه سوم ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
base.apk
8.48M
نرم افزار اندروید مقاله نویسی آسان و کاربردی؛ کاملا صلواتی(رایگان) بالغ بر ۲هزار نصب فعال در کافه بازار آدرس دریافت از بازار ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوقلمان باید هر روز یك یا چند نمونه از تجربه‌های روح‌بخش گذشته خود را به گونه‌ای ساده و روان بنویسند و به این شیوه نوشتن آن قدر ادامه دهند تا بتوانند آنچه را در ذهن و دل خود دارند، به صورتی رسا و شیوا به قلم بیاورند. همچنین توجه داشته باشند كه بهره‌مندی هوشمندانه از جنبه‌های مثبت نقدهای عالمانه، پیشرفت سریع هر نوآغازنده‌ای در نویسندگی است. فرض و تصور ما این است كه خواننده هوشمند و كوشا با انگیزه‌های درونی و سرشار خود، نویسندگی را آغاز كند و در پرتو آفتاب دانش و گرمای بینش خویش، موانع آغازین نویسندگی را یكی بعد از دیگری برطرف سازد. افرادی که تازه به نویسندگی روی می‌آورند و آن را می‌آغازند، دو رویکرد ناهمگون به ادامه نویسندگی دارند: رویکرد نافرجامِ «مشکل گرا»؛ رویکردِ موفقیت آمیزِ «راه حل گرا». ۱.رویکرد مشکل گرا فرد مشکل گرا، ویژگی‌هایی دارد که بارزترین آن‌ها، هدف نداشتن و بی برنامگی در زندگی است. ، کانون جاذبه نیرومندی است که به انسان هدفدار، «انگیزه» حرکت در «مسیری روشن» «به سوی هدف» می دهد که این، خود، اراده عبور از موانع را در جانِ آدمی پایدار و مستحکم می سازد؛ به گونه ای که تا انتهای راه به هدف خود، متعهّد می‌ماند و هر روز گامی شوقمندانه به سمت آن برمی‌دارد. 📚اسرار نویسندگی(نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقی) سید حسین اسحاقی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(حفظه‌الله) یک دوره‌ی کتاب هشت جلدی را در اتوبوس خواندم افرادی که کار دارند مثلاً اداری، ، و یا هستند، وقتی به خانه می‌آیند، بخشی از زمان را برای کتاب خواندن بگذارند. چقدر کتاب‌ها را در همین نیم ساعتها می‌شود خواند! بنده بیست جلدی و بیست و چند جلدی کتاب را در همین فاصله‌های ده دقیقه، بیست دقیقه و یک ربع ساعته خوانده‌ام. پشت این کتاب‌ها را هم یادداشت می‌کنم که معلوم باشد. شاید صدها جلد کتاب را همین‌طور در این فاصله‌های کوتاه ده دقیقه‌ای خوانده‌ام. بسیاری از افراد را هم می‌شناسم که این گونه‌اند. من یک دوره‌ی کتاب هشت جلدی را که یک نویسنده‌ی عرب نوشته است و از کتاب‌های معروف هم هست، نمیخواهم اسم بیاورم در سال‌های دور، وقتی به تهران می‌آمدم و در اتوبوس زیاد معطل می‌شدم، خواندم. همه‌ی این دوره‌ی هشت جلدی را که راجع به تاریخ ادبیات و علوم و معارف اسلامی است، تقریباً در اتوبوس خواندم. کتابخوانی باید یک و رایج بین مردم ما بشود. کتاب بخوانند و به فرزندانشان هم یاد بدهند. 📚۱۳۷۲/۰۲/۲۱ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
1_153201796.apk
17.54M
نرم افزار اندروید جهت تولید نمودار درسی برای نموداری کردن مباحث، بسیار کاربردی است. با آن آسان بوده و با کمی کار کردن با آن،یاد خواهید گرفت و قطعا لذت خواهید برد. اوایل شاید کمی سخت به‌نظر برسد اما با کار کردن و ممارست، لذت بخش خواهد بود. برای خروجی کار، علامت سه نقطه سمت راست را انتخاب کرده و از کادر مقابل، گزینه Share را انتخاب نمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(‌شماره6⃣1⃣ ) تعاریف آموزش پژوهش‌محور 1⃣نظام آموزشی که نگرش‌ها، روحیات و مهارت‌های مورد نیاز در پژوهش را به فراگیران منتقل می‌کند؛ ــــــــــ 2⃣نظام آموزشی که شیوهها و محتوای خود را از پژوهش می‌گیرد؛ ــــــــــ 3⃣نظام آموزشی که در حین اجرا دست به پژوهش می‌زند(مجریان آن پژوهشگر هستند)؛ ــــــــــ 4⃣نظام آموزشی که هم مجریان و هم مربیان آن پژوهشگر هستند؛ ــــــــــ 5⃣نظام آموزشی که فراگیران آن پژوهشگر هستند؛ ــــــــــ 6⃣رویکرد برتر: نظام آموزش پژوهش‌محور مرکّب از همه یا برخی از موارد فوق؛ ــــــــــ 7⃣آموزش پژوهش‌محور یکی از روش‌های فعال و فرایندمحور تدریس است که مؤلفه‌های مهمی، همچون مشاهده، پرسش، تفکر، کاوشگری، آزمایش، و استدلال را شامل می‌شود تا فراگیران از همان ابتدای تحصیل به توانمندی تفسیر و قضاوت و نظریه‌پردازی مجهز شوند. 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
توان راه های تبلیغ و گسترش فرهنگ كتابخوانی .pdf
456.4K
راه‌های تبلیغ و گسترش فرهنگ كتابخوانی _مراحل _چگونگی‌ایجاد‌انگیزه و علاقه به‌مطالعه _راه‌های عملی‌گسترش فرهنگ‌كتابخوانی _راه‌های‌تداوم‌فرهنگ‌كتابخوانی‌در جامعه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
آیین چکیده نویسی و مقدمه نویسی.pdf
666.7K
شماره7⃣ آیین‌نامه چکیده نویسی و مقدمه نویسی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.