شما هیچگاه از ظلم به زن در هیچ کجای دنیا نشنیدهاید، ظلم به زن همیشه در ایران اتفاق میافتد!
پاسخ: (۱/۲)
اینکـه شـنیده نشـده بـه معنـای نبـودن ایـن ظلمهـا بـه زنـان نیسـت.
بزرگتریــن جنایــات علیــه زنــان در غــرب و همچنیــن در عربســتان اتفــاق میافتـد؛ امـا کسـی تـا حـالا عکس العملـی از مقامـات آمریـکا و اروپـا سـراغ دارد؟
فرانس 24 ( 24 France ) مینویسـد در عربسـتان دختر 22 سـاله مهاجر را زنـده زنده دفن کردند.
رویتـرز (REUTERS) گزارشـی بـا ایـن عنـوان میدهـد کـه عربسـتان یـک زن را بـه جـرم بـه اشتراک گذاشـتن پسـتهای مرتبـط بـا حقـوق زنـان در شـبکههای اجتماعـی را به ۴۵ سـال حبـس محکـوم کرد.
گاردیـن (Guardian ) گـزارش میدهـد عربسـتان سـعودی یـک دختـر دانشـجو را فقـط بـه جـرم فالوکـردن فعـالان حقـوق زنـان و ریتوئیـت کـردن مطالـب آنهـا بـه 34 سـال حبـس محکـوم کرد.
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق↙️
┄┅═✼🍃🌺🍃✼═┅┄
🆔 @Jihade_tabein_S
شما هیچگاه از ظلم به زن در هیچ کجای دنیا نشنیدهاید، ظلم به زن همیشه در ایران اتفاق میافتد!
ادامه پاسخ: (۲/۲)
ووکـس (VOX) گـزارش میدهـد کـه عربسـتان سـعودی در حالـی گواهینامـه زنـان را بـرای رانندگـی صادر کرده کـه فعالان حقوق زنان هنوز پشـت میلههـای زنـدان هسـتند.
عفـو بین الملـل گـزارش میدهـد زنان سـعودی کـه برای حـق رانندگی در این کشـور کمپین تشـکیل داده بودند بازداشـت شـدند و الان در حال شـکنجه شدن هستند.
دیده بان حقوق بشر سازمان ملل گزارشی را از جزییات جدید شکنجه زنان در زندانهای عربستان منتشر میکند.
ایـن جنایـات علیـه زنـان و دختـران در عربسـتان سـعودی دائـم انجـام میشـود؛ امـا هیـچ صدایـی از مسـئولین غربـی و آمریکایـی در نمیآیـد؛
امـا خـدا نکنـد یـک اتفـاق غیرعمـد در ایـران بیفتـد آنوقـت تمـام رسـانههای عربـی، عبـری و غربـی دنیـا از لجن پراکنـی علیـه ایـن انقـلاب پـر میشـود. آن هـم انقلابـی کـه دسـتاوردهای بسـیار بزرگـی بـرای زنـان داشـته اسـت.
ایـن دیگـر اسـتاندارد دوگانـه نیسـت، ایـن خباثـت دوگانـه رسـانههای اسـتکبار اسـت.
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق↙️
┄┅═✼🍃🌺🍃✼═┅┄
🆔 @Jihade_tabein_S
اگر جمهوری اسلامی روابط زن و مرد را آزاد بگذارد، مردم چشم و دل سیر میشوند و هیچ اتفاق بدی هم نمیافتد!
پاسخ: (۱/۲)
برای اینکه از میزان چشم و دل سیری یک جامعه آزاد و پیشرفته به نام آمریکا آشنا شویم کافی است به وضعیت کشور آمریکا دقت کنیم:
بنا بر گزارش بخش مبارزه با جرائم و مواد مخدر سازمان ملل، نرخ تجاوز در آمریکا و کشورهای اسکاندیناوی و غرب اروپا، بالاتر از دیگر نقاط جهان بوده است.
طبق آمار منتشرشده توسط مرکز ملی خشونت جنسی در آمریکا ، تقریباً ۱ زن از هر 5 زن در آمریکا تجربه مورد تجاوز یا در معرض تجاوز قرار گرفتن را داشته است.
همچنین بر اساس این آمار، از هر ۴ دختر، یک دختر و از هر 6 پسر، یک پسر، پیش از 18 سالگی، در معرض سوءاستفادۀ جنسی قرار میگیرد.
۲۹/۹ درصد از تجاوزات جنسی بین سنین 11 تا 17 سالگی قربانیان رخ میدهد.
80 درصد از تجاوزهای صورت گرفته توسط کسانی بوده است که قربانیان آنها را میشناخته اند.
از هر 5 دانشجوی زن، یک نفر در طول دوران تحصیل خود، در معرض تعرض جنسی قرار گرفته است.
آزادی روابط جنسی هیچگاه و در هیچ جا منجر به کاهش و یا کنترل غریزه و روابط جنسی نشده است و وضعیت کنونی غرب گویای این موضوع است.
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق↙️
┄┅═✼🍃🌺🍃✼═┅┄
🆔 @Jihade_tabein_S
اگر جمهوری اسلامی روابط زن و مرد را آزاد بگذارد، مردم چشم و دل سیر میشوند و هیچ اتفاق بدی هم نمیافتد!
ادامه پاسخ: (۲/۲)
روند آزادی روابط جنسی در غرب باعث شد که از روابط جنسی قانونی در خانواده، به همجنس بازی، تجاوز و رابطه با محارم، حیوانات و... برسند.
احمدی رهبر پژاک (شاخهی ایرانی پ.ک.ک) که شعار زن، زندگی، آزادی را ترویج کرد، به دخترش تجاوز کرد و باعث خودکشی او شد.
نمونه های تأسف بار روابط جنسی رهبران این گروهک با دختران عضو را در کتاب the kurd of turky اثر مایکل گونتر آمریکایی بخوانید.
سازمان مجاهدین خلق نیز که این روزها سردمدار مطالبه آزادی زنان بود، کارنامه سیاهی در سوءاستفاده جنسی از دختران این فرقه توسط مسعود رجوی و رهبران آن دارد.
بررسی آمار سقط جنین نیز که ناشی از روابط بی قیدوبند و همچنین افزایش تجاوز به عنف است گویای این ماجرا است.
علیرغم ممنوعیت سقط جنین در آمریکا تا سال 1973 این رقم به 600000 سقط در سال رسیده بود.
پس از آزادی سقط جنین در سال 1973 و علیرغم گسترش قرصهای ضد بارداری و بسیاری از روشهای مؤثرتر و پیشرفتهتر پیشگیری از بارداری در دهه 60 میلادی، که دسترسی به آن حتی برای دختران کم سن و سال بدون اجازه والدین بسیار ارزان و آسان شد، انتظار میرفت که تعداد سقط جنین در همان سطحی که در سال ۱۹۷۳ بود باقی خواهد ماند. اما این رقم طی حدود ۱۰ سال، در سال ۱۹۸۵ نزدیک ۱.۶ میلیون سقط در سال رسید.
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق↙️
┄┅═✼🍃🌺🍃✼═┅┄
🆔 @Jihade_tabein_S
حجاب و روابط جنسی آزاد یک حق و مسئله شخصی است و به جامعه ربطی ندارد.
پاسخ: (۱/۴)
گام ابتدایی فمینیسم مطالبه آزادی زنان در حوزه پوشش و روابط بود.
در اوایل کار این موج تبلیغاتی که برای بسیاری از زنان و به خصوص مردان جذابیت داشت، با این عنوان که آزادی پوشش و روابط، یک حق و مسئله شخصی است و هیچ ارتباط و اثری در جامعه نخواهد داشت توجیه شد.
به مرور افراد زیادی با مطالبه ظاهری این موج فمینیستی همراه شدند.
در کشور ما نیز برخی از زنان از آن استقبال کردند. حتی برخی زنان که خود حاضر به کشف حجاب و یا داشتن روابط ناسالم نیستند نیز این ادعا که آزادی پوشش و روابط یک مسئله شخصی است و ارتباطی به جامعه ندارد را پذیرفتند.
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق↙️
┄┅═✼🍃🌺🍃✼═┅┄
🆔 @Jihade_tabein_S
حجاب و روابط جنسی آزاد یک حق و مسئله شخصی است و به جامعه ربطی ندارد.
پاسخ: (۲/۴)
اما اکنون با گذشت چند دهه از گسترش موج اول فمینیسم در جهان، آثار و نتایج اجتماعی این امر دیگر قابل کتمان نیست!
یکی از مهمترین و اولین آثار آن نیز، تخریب ساختار خانواده، افزایش فرزندان طلاق و افزایش تولد فرزندان نامشروع است:
به گزارش OECD، آمریکا و اروپا بیشترین آمار طلاق را در جهان دارا هستند و نرخ طلاق طی دهه های گذشته (از شروع فمینیسم در جهان) 251 درصد افزایش یافته که یکی از نتایج این امر افزایش فرزندان طلاق بوده است.
در سال 2012، یکسوم از کودکان آمریکایی بدون پدر واقعی خود بزرگ میشوند (داده های CDC [مرکز کنترل بیماریها]).
از سوی دیگر، درصد فرزندان نامشروع در آمریکا از ۵ درصد در سال 1960 به 41 درصد در سال 2010 رسیده است (داده های سرشماری ایالات متحده).
غالباً پس از تولد کودکان نامشروع، بسیاری از این مردان، مادر و فرزند را ترک میکنند.
در سال 2017 میلادی، 45 درصد از کودکان نامشروع با پدران یا مادران تنها زندگی میکرده اند (گزارش موسسه پیو).
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق↙️
┄┅═✼🍃🌺🍃✼═┅┄
🆔 @Jihade_tabein_S
حجاب و روابط جنسی آزاد یک حق و مسئله شخصی است و به جامعه ربطی ندارد.
پاسخ: (۳/۴)
نتیجه افزایش تعداد فرزندانی که بد سرپرست یا بیسرپرست هستند، افزایش جرم و جنایت و بزهکاری در آمریکا بوده است.
مطالعاتی که در یکی از کانونهای اصلاح و تربیت آمریکا (محل نگهداری مجرمین زیر 18 سال) انجام شده است نشان میدهد تنها ۱۱ درصد از آن نوجوانان در خانواده سنتی رشد کرده و 89 درصد دیگر از داشتن خانواده سالم محروم هستند.
طبق گزارشهای جامع منتشر شده، 87 درصد از مجرمین آمریکا، افرادی هستند که کودکی خود را بدون پدر یا مادر، که اکثریت آن با مادران مجرّد هست، گذرانده اند.
36 درصد خودکشیها در میان جوانان، ۹۰ درصد بی خانمانی و فرار از منزل کودکان، ۸۰ درصد سوء رفتارهای اخلاقی، ۸۰ درصد تجاوزهای باانگیزهی خشم، ۷۱ درصد اخراج از مدرسه، ۷۵ درصد سوءمصرف مواد مخدر، ۷۰ درصد زندانهای ایالتی آمریکا، ۸۵ درصد جوانان زندانی در آمریکا را افرادی تشکیل میدهند که بدون پدر رشد کرده اند (گزارش موسسه آتلانتیک).
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق↙️
┄┅═✼🍃🌺🍃✼═┅┄
🆔 @Jihade_tabein_S
حجاب و روابط جنسی آزاد یک حق و مسئله شخصی است و به جامعه ربطی ندارد.
پاسخ: (۴/۴)
در نهایت، فروپاشی خانواده که موجب کاهش فرزندآوری، افزایش کودکان بدسرپرست و افزایش فرزندان نامشروع است، خسارت اقتصادی سنگینی برای جامعه آمریکا به جا گذاشته است.
هزینه های رفاهی دولت ایالات متحده با افزایش تولدهای خارج از ازدواج، از 50 میلیارد دلار در هر سال، در سال 1950 به 700 میلیارد دلار در سال 2010 افزایش یافته است.
هزینهی سالیانه جرائم در آمریکا، حداقل 690 میلیارد دلار و همچنین تا 3410 میلیارد دلار برآورد شده است که به طور میانگین سالیانه بیش از 4118 دلار به ازای هر آمریکایی، برای تأمین هزینه های ناشی از جرم و جنایت در ایالات متحدهی آمریکا مصرف میشود (دیوان محاسبات آمریکا).
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق↙️
┄┅═✼🍃🌺🍃✼═┅┄
🆔 @Jihade_tabein_S
چرا با وجود فساد در سیستمهای دیگر آنقدر روی مسئله حجاب حساسید؟ چرا جلوی خلافکارها و دزدها را نمیگیرید؟
پاسخ:
کار بـد هیچکـس نمیتوانـد مجـوزی بـرای کار بـد بقیـه باشـد. اگـر ایـن منطــق درســت باشــد، دزدهــا و اختلاسگرهــا هــم میگوینــد چــرا بــه جــای برخــورد بــا مــا، جلــوی قاتلهــا را نمیگیریــد؟ قاتلهــا میگوینــد بــه جــای برخــورد بــا قاتلهــا، جاســوسها را بگیریــد و همینطــور میتــوان ایــن داســتان را ادامــه داد.
دزدیهـا و خلافکاریها کارهای خیلـی بـدی هسـتند کـه حتمـا بایـد مسـئولان بـا آن برخـورد کننـد - کـه ایـن برخوردهـا هـم انجـام میشـود و اخبـار بخشـی از آنهــا در رســانهها وجــود دارد - امــا ایــن مســأله باعــث نمیشــود کــه زشـتی بدحجابـی یـا بیحجابـی کـم شـود یـا نادیـده گرفتـه شـود.
بنابرایـن همانطــور کــه بــا هــر کار بــد و غیرقانونــی بایــد مبــارزه شــود، نمیتــوان بــه بهانـه برخـورد بـا یـک کار بـد از کار زشـت دیگـری چشمپوشـی کـرد
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق↙️
┄┅═✼🍃🌺🍃✼═┅┄
🆔 @Jihade_tabein_S
چرا نمیتوانیم دوست پسر و دوست دختر داشته باشیم؟
#پاسخ: (۱/۲)
یکـی از انگیزههـای مهـم بـرای ایجاد رابطه با جنس مخالف پاسـخگویی بـه نیازهـای عاطفـی و غریـزی اسـت.
یعنـی سـاختار وجـودی انسـان بـه گونـهای طراحـی شـده اسـت کـه در مقطعـی از دوران زندگـی خـود بـه طـور جـدی احسـاس نیـاز بـه جنـس مخالـف مینمایـد.
تلاطـم درونـی او تنهـا بـا گفتگـو، معاشـرت و ایجـاد رابطـه بـا جنـس مخالـف آرام میگیـرد.
احسـاس نیـاز عاطفـی بـه جنـس مخالـف تنهـا بـه ایـن مـوارد خالصـه نمیشـود؛ چـرا کـه قـوه و نیـروی جدیتـری بـه نـام قـوای جنسـی نیـاز ایـن ارتبـاط را دو چنـدان میسـازد.
بـا نـگاه بـه آموزههـای زیبـای اسـلامی بـه خوبـی میتـوان جـواب ایـن نیـاز اساسی را مشاهده نمود. ولی باید به یاد داشت دارو و نسخهای که اسلام و آموزههــای وحیانــی آن، بــه ایــن نیــاز مبــرم پیشــنهاد میکنــد یــک داروی مقطعی و بیتأثیر نیست، بلکه نسخهای کارآمد و اثربخش است.
آموزههــای وحیانــی بــا تقویــت نهــاد خانــواده و باز نگهداشــتن مســیر ازدواج شــرعی بــه ایــن نیــاز اساســی افــراد پاســخ مثبــت داده و آنهــا را متوجـه زندگـی مشـترک و حیـات طیبـه نمـوده اسـت.
حیـات طیبـهای کـه بــرای انســان آرامــش و آســایش دو گیتــی را بــه ارمغــان مــیآورد. خداوند میفرماید: و بـاز یکـی از آیـات(لطـف) او آن اسـت کـه بـرای شـما از جنـس خودتان جفتــی بیافریــد کــه در کنــار او آرامــش یافتــه و بــا هــم انــس گیریــد...
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق↙️
┄┅═✼🍃🌺🍃✼═┅┄
🆔 @Jihade_tabein_S
چرا نمیتوانیم دوست پسر و دوست دختر داشته باشیم؟
ادامه #پاسخ: (۲/۲)
بعضی از روشنفکرنماها در دنیای مدرن برای دستیابی جوانان به آرامش و لذت، نسخه بسیار خطرناک و شیطانی را تجویز مینمایند.
رها کردن جوان در یک بستر آزاد و بدون قواعد و قوانین دینی و اخلاقی موضوعی است که میتواند نه تنها آرامش و لذت را برای انسان به ارمغان نداشته باشد بلکه زمینه برای مشکلات فراوان روحی و روانی را به بار داشته باشد.
جوانانــی کــه پیــش از ازدواج، بــا جنــس مخالــف رابطــه دوســتی دارنــد، تمایـل هوسـبازانه در ایشـان قـوت یافتـه بـه طـوری کـه حتـی پـس از ازدواج نیـز ایـن روحیـه تنـوع طلبانـه، روانشـان را آزار میدهـد.
چـه بسـیار افـرادی کــه بــه خاطــر ایــن نقــص روحــی و روانــی حتــی در زندگــی مشــترک نیــز بــه خاطــر لگدمــال کــردن حریمهــای الهــی بــه گنــاه ســابق خــود بازگشــته و زندگــی مشــترک خــود را در معــرض فروپاشــی قــرار میدهنــد.
به طور خلاصه میتوان معایب این ارتباط را این چنین برشمرد:
1- اضطراب، تشویش و احساس نگرانی
2- افت تحصیلی و علمی
3- از بیــن رفتــن کرامــت انســانی و غــرق شــدن در منجــلاب و گــرداب شــهوات
4- تنوع طلبی
5- آلوده شدن به گناه و عذاب اخروی
6- عدم توجه به شخصیت دختر و پسر و نگاه ابزاری به آنها
7- مهیا شدن زمینههای ازدواج ناموفق در آینده
8- عدم استقبال از تشکیل خانواده
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق↙️
┄┅═✼🍃🌺🍃✼═┅┄
🆔 @Jihade_tabein_S
چرا سن تکلیف و بلوغ شرعی دختران زودتر از پسران است؟
پاسخ:
اولاً: بــا توجــه بــه اینکــه بلــوغ جنســی دختــران بــه طــور طبیعــی قبــل از پسـران اسـت، بایـد بلـوغ شـرعی آنـان نیـز مقـدم باشـد.
اگـر چـه زمـان بلـوغ جنســی دختــران و پســران در سراســر جهــان یکســان نیســت و عوامــل طبیعــی و شــرایط محیطــی در تقــدم و تأخــر آن مؤثــر اســت، ولــی در همــه مناطـق جهـان دختـران زودتـر بـه بلـوغ طبیعـی میرسـند و فعالیـت غـدد جنســی در آنــان قبــل از پســران آغــاز میگــردد.
بــه همیــن دلیــل دختــران معمولاً در ســن 12 ســالگی توانایــی مــادری و بــاروری دارنــد ولــی معمــولاً پســران در ایــن ســن آمــاده پــدر شــدن نیســتند.
ثانیاً: مشــاهدات علمــی نشــان میدهــد کــه اندیشــه و عقــل دختــران زودتـر از پسـران شـکفته میشـود و دسـتگاه فکـر دختـران زودتـر از پسـران بـه کار میافتـد و نیـروی درکشـان پیـش از آنـان شـکوفا میگـردد؛
بنابرایـن تقــدم دختــران در هــوش عمومــی و اجتماعــی و درک مســائل علمــی و همچنیــن برتــری آنــان در ارزشهــای ذوقــی و دینــی نشــانه آن اســت کــه دختـران بـه طـور طبیعـی بیـش از پسـران، واجـد شـرایط تکلیفـی میگردنـد و زودتـر از آنهـا بـرای پذیـرش تعالیـم دینـی و مسـئولیتهای قانونـی آمـاده میشــوند.
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق ↙️
•••••═✼🍃🌺🍃✼═•••••
🆔 @Jihade_tabein_S
•••••═✼🍃🌺🍃✼═•••••
#جهاد_تبیین
#لبیک_یا_خامنه_ای
چرا بیشتر محدودیتها برای خانمهاست؟
پاسخ:
اگــر مقصــود از محدودیت، برخــی مســائل اجتماعــی مثــل حجــاب یــا رفتوآمــد و ... اســت، بایــد گفــت هــر محدودیتــی بــد نیســت و بســیاری از محدودیتهــا ناگزیــر است.
مثلاً همــه دوســت دارنــد در خانــهای ویلایــی بــا یــک چشــم انداز سرسـبز و زیبـا زندگـی کننـد، امـا واقعیتهـا موجـب میشـود، در بسـیاری از مناطـق دیوارهـا و درهـای محکـم، بـه یـک منظـره زیبـا ترجیـح داده شـود.
همــه اینهــا بــرای حفــظ امنیــت و ســامت خــود و خانــواده اســت.
بســیاری از مقامــات مهــم در دنیــا، محدودیتهــای امنیتــی ســنگینی دارنــد و نمیتواننــد آزادانــه و هر وقــت اراده کردنــد، در کوچــه و خیابــان راه برونــد و خریــد کننــد.
ایــن محدودیتهــا بــه دلیــل جایــگاه و اهمیــت آنهاســت و چــاره ای از آن نیســت.
جایـگاه خانمهـا در اسلام بسـیار ارزشـمند اسـت و همیـن امـر باعـث شــده اســت کــه محدودیتهــای بیشــتری بــرای حضــور آنهــا در اجتمــاع قـرار داده شـود.
البتـه ایـن بـه معنـی نبـود هیـچ محدودیتـی بـرای آقایـان نیســت، بلکــه مــدل ایــن محدودیتهــا متفــاوت اســت.
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق ↙️
•••••═✼🍃🌺🍃✼═•••••
🆔 @Jihade_tabein_S
•••••═✼🍃🌺🍃✼═•••••
چرا دیه زن نصف مرد است؟
#پاسخ:
اینطـور نیسـت کـه همیشـه دیـه زن و مـرد با هـم برابـر نباشـد.
بـه طـور مثال در دیــه چشــم در زن و مــرد بــا هــم یکســان اســت
یا مثلاً در قصــاص، حکــم زن و مــرد بــا هــم برابــر اســت، یعنی چه مرد و چه زن اگر قتلی را مرتکب شدند چه مقتول، مرد باشد یا زن، مشمول حکم قصاصاند فقط با این تفاوت که اگر قاتل مرد باشد و مقتول زن، اولیای دم زن باید نصف دیه را به خانواده قاتل بپردازند تا قصاص شود.
پــس اینطــور نیســت کــه دیــه مــرد همیشه از زن بیشــتر باشــد.
امـا خیلـی از قوانیـن اسـلام جنبـه چند وجهـی دارنـد و بایـد همـه چیـز را در نظـر گرفـت.
بـه طـور مثـال در مـورد ایـن گـزاره کـه دیـه مـرد از زن بیشـتر است بُعــد اقتصــادی و کارایــی اقتصــادی مــرد لحــاظ شــده اســت.
نوعــاَ در جوامــع مختلــف کارایــی اقتصــادی مردهــا بهخاطــر روحیــه و فیزیکشــان بیشــتر از خانمهاســت و ایــن موضــوع مختــص بــه اســلام هــم نیســت.
حـالا فـرض کنیـم کـه در خانـوادهای مَـرد خانـواده از دنیـا بـرود، بـا ایـن فـرض کـه اگـر دیـه مـرد دو برابـر باشـد بـه آن خانـواده دیـه بیشـتری میرسـد و مـادر خانـواده بـرای امـرار معـاش کمتـر مشـکل پیـدا میکنـد تـا بتوانـد راه حلـی پیـدا کنـد، امـا اگـر خدای ناکـرده مـادر خانـواده از دنیـا بـرود مـرد خانـه مشـکل امـرار معـاش نـدارد و بـه شـغل خـودش ادامـه میدهـد!
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق ↙️
•••••═✼🍃🌺🍃✼═•••••
🆔 @Jihade_tabein_S
•••••═✼🍃🌺🍃✼═•••••
چرا نظام، خود را به رفراندوم نمیگذارد؟
#پاسخ: (۱/۳)
این شبهه را میتوان هم از منظر اسلام و هم با نگاه سکولار پاسخ داد:
از منظر اسلام اینکه اسلام اجازه نمیدهد که حاکمیت اسلام را به رفراندوم بگذاریم.
ممکن است سؤال شود که چرا اول انقلاب، امام(ره) این کار را انجام دادند؟
پاسخ این است که آن زمان حکومت اسلامی تشکیل نشده بود و پیش از تشکیل حکومت اسلامی خود را به رفراندوم گذاشت.
اما وقتی که حکومت اسلامی تشکیل شد که دیگر برای براندازی آن رفراندوم برگزار نمیشود.
امیرالمؤمنین علی(ع) نیز که پس از سالها مردم برای قبول خلافت به ایشان مراجعه کردند، در ابتدا نپذیرفتند؛ تا اینکه عموم مردم با اصرار ایشان را به عنوان خلیفه انتخاب کردند.
اما بعد که پذیرفتند و حکومت خود را آغاز کردند، در برابر مخالفین خود جنگیدند و سه جنگ بزرگ برای حفظ حکومت اسلامی انجام دادند.
از سوی دیگر، فرض کنید رفراندوم برگزار شده و جمهوری اسلامی از بین برود؛ آنگاه نیروهای انقلابی و متدین وظیفه شرعی دارند دوباره قیام کنند تا آن حکومت را سرنگون کنند و حکومت اسلامی شکل بگیرد.
خب چرا بیهودهکاری؟! چرا آنچه را در دستشان است به دست خود از دست بدهند که بعد بخواهند با زحمت بهدست آورند؟!
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق ↙️
•••••═✼🍃🌺🍃✼═•••••
🆔 @Jihade_tabein_S
•••••═✼🍃🌺🍃✼═•••••
چرا نظام، خود را به رفراندوم نمیگذارد؟
ادامه #پاسخ: (۲/۳)
از منظر سکولار نیز، پاسخ این سؤال این است که:
اولاً هیچ کشوری در دنیا حتی یکبار خودش را به رفراندوم نگذاشته است.
نزدیک 250 سال از زمان حکومت آمریکا میگذرد. چرا آمریکا یکبار خودش را به رفراندوم نمیگذارد؟
چرا انگلیس، ایتالیا، آلمان، کره، ژاپن و... یکبار خودشان را به رفراندوم نمیگذارند؟!
ثانیاً اصلاً امکان برگزاری رفراندوم وجود ندارد چون سیستم انتقال قدرت همراه با قوانیناش توسط چه کسی اجرا شود؟
حکومتی که به نظر مخالفین و رفراندوم طلبان فاقد صلاحیت است؛ چطوری انتخابات برگزار کند؟ و انتخابات زیر نظر او انجام بگیرد؟
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق ↙️
•••••═✼🍃🌺🍃✼═•••••
🆔 @Jihade_tabein_S
•••••═✼🍃🌺🍃✼═•••••
چرا نظام، خود را به رفراندوم نمیگذارد؟
ادامه #پاسخ: (۳/۳)
ثالثاً کسانی که این درخواست را دارند چند سال یکبار میخواهند رفراندوم برگزار شود؟
مثلاً شخصی میگوید 2 سال یکبار؛ نظر دیگری این است که 8 سال یکبار، 10 سال یکبار یا 50 سال یکبار.
سؤال این است که کدام حکومتی برنامه ی خودش را 2 ساله 5 ساله یا 40 ساله میبندد؟ حکومتها برنامهی خود را 200 ساله، 500 ساله میبندند؛
مثلاً فرض کنید شما مدرسهای ساخته اید و مدیر آن عوض میشود. بعد مدیر جدید بگوید این ساختمان خوب نیست آن را خراب کنید من نقشه ی دیگری دارم و شروع به ساختن کند تا به اواسط کار میرسد نفر بعدی میآید و میگوید من نقشه ی دیگری دارم! نتیجه این میشود که آن ساختمان هیچوقت ساخته نمیشود!
از آنجا که در یک کشور باید ثبات اتفاق بیفتد، آن کشور هیچوقت اجازه نمیدهد رفراندوم برگزار شود و نظام کشور به رأی گذاشته شده و حکومت عوض شود.
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق ↙️
•••••═✼🍃🌺🍃✼═•••••
🆔 @Jihade_tabein_S
•••••═✼🍃🌺🍃✼═•••••
نظام آمریکا الگو و نمونه واقعی دموکراسی و خواست مردم است!
#پاسخ:
بررسی تاریخ آمریکا به وضوح چنین خیالی را باطل میکند:
آمریکا بیش از 230 سال پیش، نوع حکومت و قانون اساسی اش را مشخص کرد؛ بدون اینکه مردم دخالت مستقیم یا غیرمستقیم در آن داشته باشند.
این کار نیز فقط در 11 ایالت آمریکا آنهم توسط افرادی که هیچ یک نماینده مردم آمریکا نبودند صورت گرفت.
۳۷ نفر کنار هم نشستند و متنی را که یک نفر از آنها نوشته بود به عنوان قانون اساسی انتخاب کردند.
مردم فعلی آمریکا نیز هیچ یک نه تنها خودشان، بلکه پدر و پدربزرگهای آنها نیز در زمان تصویب قانون اساسی آمریکا نبودند.
جالب است که اولین انتخاباتهای تاریخ آمریکا با مشارکت ۱۱ درصدی و ۶ درصدی برگزار شده است که طبیعتاً نامزد انتخاب شده درصد پایینتری از مشارکت مردم را داشته است.
حتی رئیس جمهور آمریکا که اکنون انتخاب میشود هم با رأی مستقیم مردم نیست و تنها ۵۳۸ نفر از افرادی که آنهم توسط هیئت حاکمه و احزاب آمریکا تأیید میشوند رئیس جمهور را انتخاب میکنند.
جالب است که از زمان استقلال آمریکا از پادشاهی بریتانیا تاکنون، غالب رؤسای جمهور آمریکا از خاندان سلطنتی بریتانیا یا فرانسه بودهاند.
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق ↙️
•••••═✼🍃🌺🍃✼═•••••
🆔 @Jihade_tabein_S
•••••═✼🍃🌺🍃✼═•••••
﷽
🔴 چرا اختیارات رهبری هیچ حد و مرزی ندارد!؟
✅ پاسخ: (۱/۲)
برای اثبات نادرستی این مطلب، کافی است اختیارات رهبر ایران، با پادشاه انگلیس، رئیس جمهور فرانسه و رئیس جمهور آمریکا مقایسه شود.
در بحث مجلس و قانونگذاری:
پادشاه انگلیس، رئیس جمهور فرانسه و رئیس جمهور آمریکا اختیار وتوی مصوبات پارلمان را دارند.
در حالیکه رهبر ایران چنین اختیاری ندارد.
هم پادشاه انگلیس، و هم رئیس جمهور فرانسه میتوانند پارلمان را منحل کنند.
و همچنین رئیس جمهور آمریکا میتواند پارلمان را تعطیل کند.
اما رهبر ایران چنین اختیاری ندارد.
در بحث نظامی:
پادشاه انگلیس، رئیس جمهور فرانسه و رئیس جمهور آمریکا فرمانده کل قوا هستند که رهبر ایران نیز چنین اختیاری دارد.
در زمینه قضایی:
تعیین عالیترین مقام قضایی نیز مانند رهبر ایران بر عهده پادشاه انگلیس، رئیس جمهور فرانسه و رئیس جمهور آمریکا است.
در حوزه اجرایی:
رئیس جمهور فرانسه؛ ریاست قوه مجریه، اجرای قانون، عزل و نصب وزرا، تعیین سفرا و... و در آمریکا رئیس جمهور؛ ریاست قوه مجریه، عزل و نصب وزرا و...
اما رهبر ایران نه رئیس قوه مجریه است، نه اختیار عزل و نصب رئیس جمهور و وزرا را دارد و نه اختیار تعیین سفرا را.
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق ↙️
| ایتا | هورسا | ویراستی | اینستاگرام | تلگرام | توییتر | فیسبوک |
﷽
🔴 چرا اختیارات رهبری هیچ حد و مرزی ندارد!؟
✅ پاسخ: (۲/۲)
در بحث تعیین سیاست های کلی کشور:
در آمریکا نه تنها رئیس جمهور سیاستهای کلی کشور را تعیین میکند، بلکه سیاستهای کلی دولت نیز توسط او تعیین میشود.
اما در قانون اساسی ایران، فقط اجازه ابلاغ سیاستهای کشور به رهبری داده شده است و نه سیاستهای کلی دولت.
در بحث مسئولیت در برابر وظایف و اختیارات خود:
رئیس جمهور فرانسه طبق قانون اساسی در قبال اقداماتش هیچگونه مسئولیتی ندارد، مگر در صورت ارتکاب خیانت به کشور
در حالی که رهبر ایران طبق قانون در قبال وظایف و اختیاراتش مسئول است.
در بحث مدل و نحوه انتخاب شدن:
پادشاه انگلیس به صورت موروثی انتخاب میشود.
در حالی که رهبر ایران طبق قانون اساسی بر اساس صلاحیت تعیین میشود.
پادشاه انگلیس هیچگاه نه به صورت مستقیم و نه باواسطه توسط مردم انتخاب شده است
در حالی که رهبر ایران مانند رئیس جمهور آمریکا با رأی غیرمستقیم انتخاب میشوند.
حال؛ روشن میشود که رهبر ایران اختیاراتی به مراتب پایینتر از پادشاه انگلیس، رئیس جمهور فرانسه و رئیس جمهور آمریکا دارد.
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق ↙️
| ایتا | هورسا | ویراستی | اینستاگرام | تلگرام | توییتر | فیسبوک |
﷽
🔴 جمهوری اسلامی در این ۴۳ سال چه خدمتی به مردمش کرده است و چه دستاوردی داشته است؟
✅ پاسخ: (۱/۹)
نظام جمهوری اسلامی با سیاست گذاریهای دقیق و به همت مردم خود، پس از گذشت ۴۳ سال، در حوزه های بسیاری به جایگاه های رفیع دست یافته است.
دکتر سعید جلیلی، دبیر سابق و نماینده فعلی مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تعریف میکنند:
پرودی، نخست وزیر سابق ایتالیـا بـود و جـدای از آن، دارای دکتـری اقتصـاد و نظریه پرداز توسعه. مدتهـا پیـش بـه تـهـران آمـد و با من ملاقات کرد.
پرودی در آن دیدار میگفت: «سی سال است که مسائل ایـران را دنبال میکنم و میبینم کشـور شـما در چه وضعیتی است، امـا آنچـه اهمیت دارد ایـن اسـت کـه شـمـا فـقـط مقاومت نکردهاید، پیشـرفت هـم کرده اید.»
ایـن فقط حـرف پرودی نبـود، این تعابیر را سـران بعضی از کشورهای اروپایی هم در دیدارهای خود به صراحت بیان میکردند. گاهی هم میگفتنـد:
«اگر فشـاری کـه بـه شـما وارد میشـود بـه دولت مـا وارد میشـد، شـش ماه هم نمیتوانستیم دوام بیاوریم. شما سالهاست که هم مقاومت میکنید و هم پیشـرفت.»
انگار آنها هم می فهمیدند این انقلاب از جنس دیگری است.
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق ↙️
| ایتا | هورسا | ویراستی | اینستاگرام | تلگرام | توییتر | فیسبوک |
﷽
🔴 جمهوری اسلامی در این ۴۳ سال چه خدمتی به مردمش کرده است و چه دستاوردی داشته است؟
✅ پاسخ: (۲/۹)
اینجا ایران است، کشوری که رتبه 10 دنیا از نظر طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره، متعلق به اوست.
اینجا ایران است، کشوری که رتبه 2 دنیا در حوزه سلول های بنیادین، متعلق به اوست.
اینجا ایران است، کشوری که زمان دفاع مقدس، حتی اجازه واردات سیم خاردار نداشت؛ اما امروز نه تنها خود مجهز به پیشرفته ترین تجهیزات نظامی مانند پهپاد، زیردریایی، ناوشکن، موشکهای رادار گریز، کروز، بالستیک و... است، بلکه مردم فلسطین نیز که تا چند سال پیش با سنگ مقابل رژیم غاصب صهیونیسم ایستادگی میکردند، امروزه دارای پدافند بوده و با موشک به گستاخی های این رژیم متخاصم پاسخ میدهند.
اینجا ایران است، کشوری که بر حسب قدرت توپخانه، رتبه 6 دنیا، بر حسب تعداد کشتیهای زیردریایی رتبه 5 دنیا، همچنین بر حسب تعداد تانکهای جنگی رتبه 7 دنیا و... را داراست و به معنای واقعی در عرصه نظامی به یک ابرقدرت تبدیل شده است.
اینجا ایران است، کشوری که نه تنها استقرار تعداد کثیری پایگاه های نظامی آمریکایی، در اطراف مرزهای آن که حتی فاصله برخی از این پایگاه ها به کمتر از 200 کیلومتر با شهرهای ایران میرسد، خدشه ای به امنیت داخلی آن وارد نمیکنند؛ بلکه، او میتواند مهمترین پایگاه آمریکا در منطقه (عین الاسد) را با خاک یکسان کند.
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق ↙️
| ایتا | هورسا | ویراستی | اینستاگرام | تلگرام | توییتر | فیسبوک |
﷽
🔴 جمهوری اسلامی در این ۴۳ سال چه خدمتی به مردمش کرده است و چه دستاوردی داشته است؟
✅ پاسخ: (۳/۹)
اینجا ایران است، کشوری که 40 سال پیش ناامنترین کشور دنیا بود، به طوریکه فقط در بین سالهای 1360-1361 ه.ش، 17000 نفر در شهرها و روستاهای آن ترور شدند؛ در حالیکه امروزه به امنترین کشور دنیا در ناامنترین منطقه کره زمین تبدیل شده است.
اینجا ایران است، کشوری که 40 سال پیش حتی جزء 50 کشور اول دنیا در تولید علم هم نبود، اما اکنون رتبه 15 دنیا در تولید علم را داراست.
اینجا ایران است، کشوری که پیش از انقلاب در مقالات پراستناد دنیا جایگاهی نداشت؛ اما در حال حاضر 1/3 درصد این مقالات، نوشته نخبگان و دانشمندان ایرانی است و ۵ درصد مقالات داغ دنیا توسط ایرانیان نوشته میشود.
اینجا ایران است، کشوری که ابتدای پیروزی انقلاب، حتی جزء 30 کشور اول دنیا بر اساس تعداد اختراعات ثبت شده نبود، اما امروزه هفتمین کشور دنیا در این حوزه است.
اینجا ایران است، کشوری که نرخ ثبت نام در مدارس ابتدایی آن در پیش از انقلاب، ۵۹/۳ درصد بوده، در حالیکه امروزه ۹۹/۲ درصد کودکان ایرانی در مدارس ابتدایی تحصیل میکنند.
اینجا ایران است، کشوری که از نظر رشد درصد باسوادان بالای 15 سال، در بعد از انقلاب اسلامی جایگاه اول جهان را داراست.
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق ↙️
| ایتا | هورسا | ویراستی | اینستاگرام | تلگرام | توییتر | فیسبوک |
﷽
🔴 جمهوری اسلامی در این ۴۳ سال چه خدمتی به مردمش کرده است و چه دستاوردی داشته است؟
✅ پاسخ: (۴/۹)
اینجا ایران است، کشوری که میزان رشد تحصیل در افراد بالای 15 سال آن، حدوداً 3 برابر میانگین جهانی است.
اینجا ایران است، کشوری که به گزارش wef، رتبه یک دنیا، در بحث برابری نسبت دختر به پسر در تحصیلات ابتدایی را داراست.
اینجا ایران است، کشوری که نرخ بیسوادی زنان آن از 70 تا 80 درصد در سال 1354 ه.ش، به کمتر از 10 درصد در سال 1389 ه.ش کاهش یافته است.
اینجا ایران است، کشوری که نسبت پزشکان متخصص زن در آن از 15 درصد به 40 درصد رسیده است.
اینجا ایران است، کشوری که اهمیت به بانوانش تا جایی است که رشد فوق تخصصین زنهایش بیش از 12 برابر بوده است؛ در حالیکه رشد آقایانش 3 برابر بوده است.
اینجا ایران است، کشوری که رتبه 11 دنیا از نظر کاهش مرگومیر در نوزادان، در هر 100 هزار نوزاد (طی بازه 1990-2015 م)، متعلق به اوست.
اینجا ایران است، کشوری که رتبه 10 دنیا از نظر رشد در شاخصه امید به زندگی، متعلق به اوست.
اینجا ایران است، کشوری که در بین 20 کشور پایین دنیا از نظر نرخ خودکشی قرار دارد.
اینجا ایران است، کشوری که 40 سال پیش به گزارش بانک جهانی 46 درصد مردمش، زیر خط فقر بودند، اما در سال 1392 ه.ش به ۸/۱ درصد رسید که متأسفانه در دوران دولت غربگرای تدبیر و امید، آمار فقر به شدت افزایش یافته است.
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق ↙️
| ایتا | هورسا | ویراستی | اینستاگرام | تلگرام | توییتر | فیسبوک |
﷽
🔴 جمهوری اسلامی در این ۴۳ سال چه خدمتی به مردمش کرده است و چه دستاوردی داشته است؟
✅ پاسخ: (۵/۹)
اینجا ایران است، کشوری که در طول 40 سال به گزارش بانک جهانی، ضریب جینی (فاصله طبقاتی) خود را تا ابتدای سال 2931 ه.ش کاهش داد.
اینجا ایران است، کشوری که پیش از انقلاب مصرف کالری روزانه آن، طبق برآورد سازمان ملل متحد در دهه 1950 میلادی (1330 ه.ش)، برای هر بزرگسال روزانه کمتر از 1800 کالری، یعنی پایینتر از تمامی مناطق فقیرنشین خاورمیانه بود؛ در حالیکه در حال حاضر میزان سرانه عرضه روزانه کالری در آن، بیش از 3000 کیلوکالری به ازای هر نفر، یعنی بالاتر از میانگین دنیا است.
اینجا ایران است، کشوری که بیشترین رشد در شاخصه توسعه انسانی (HDI) در این 40 سال، متعلق به اوست.
اینجا ایران است، کشوری که در بین کشورهای تولید کننده انرژی، در تولید گاز طبیعی، رتبه سوم دنیا و در تولید انرژی الکتریکی، با 12 پله ارتقا و 14 برابر شدن رشد از سال 1990 میلادی تا کنون، رتبه سیزدهم دنیا را کسب کرده است.
اینجا ایران است، کشوری که رتبه 7 دنیا از نظر رشد در جذب گردشگر (طی بازه 1990-2018 م)، متعلق به اوست.
اینجا ایران است، کشوری که مشارکت مردمش در کمک به همنوع خود به جایی رسیده است که از 40 گروه جهادی در زلزله بم، به 2520 گروه جهادی در زلزله اخیر کرمانشاه و سیل پلدختر رسیده است که برخی از آنان برای اعزام، هیچگاه نوبتشان نشد.
🇮🇷کانال جهاد تبیین صادق ↙️
| ایتا | هورسا | ویراستی | اینستاگرام | تلگرام | توییتر | فیسبوک |