🌹22 دی سالروز شهادت شهید علیمحمدی
♦️همسر شهید علیمحمدی :ملتی که الگویی مثل امام حسین (ع) دارد از مرگ نمیترسد/ بمب روز حادثه میتوانست 300 نفر را به شهادت برساند
🌸⃟🌹🕊჻ᭂ࿐✰🌹🍃
@golpakh_shohda
#ولی_امر
#غیرت_دینی
🌴🕊🌹🥀🌹🕊🌴
گذری بر زندگی
#دانشمند_هسته_ای
#شهید_والامقام
#مسعود_علیمحمدی
#مسعود_علیمحمدی ۳ شهریور ۱۳۳۸ در تهران دیده به جهان هستی گشود .
پس از طی دورههای مقدماتی تحصیلی با بالاترین رتبهها وارد دانشگاه شیراز شد و مدرک کارشناسی خود در رشته فیزیک را از این دانشگاه در سال ۱۳۶۴ دریافت کرد.
پس از آن برای طی دورههای تکمیلی به مهمترین دانشگاه صنعتی کشور راه یافت و در مقاطع کارشناسی ارشد (۱۳۶۷) و دکترای فیزیک با گرایش ذرات بنیادی از دانشگاه صنعتی شریف فارغالتحصیل شد.
او از نخستین دانشجویان دوره دکترای فیزیک در داخل ایران بود و نخستین شخصی است که در ایران دکترای خود را در فیزیک دریافت کرده است.
او دهها مقاله ISI منتشر کرد و همچنین از نخستین دانشجویان پسا دکتری در پژوهشگاه دانشهای بنیادی بود.
تخصص اصلی او ذرات بنیادی، انرژیهای بالا و کیهانشناسی بوده است.
با پژوهشگاه دانشهای بنیادی (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات) نیز طی سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ همکاری داشت. ازجمله درسهای ارائه شده توسط وی میتوان به مکانیک کوانتومی و الکترو مغناطیس، مکانیک آماری، ذرات بنیادی و نظریه میدانهای کوانتومی اشاره کرد.
#علیمحمدی، یکی از برگزیدگان جشنواره بینالمللی خوارزمی در سال ۸۶ بود و در پژوهشهای بنیادی رتبه دوم را کسب کرد.
وی از سال ۱۳۷۴ در دانشکده فیزیک دانشگاه تهران مشغول به تدریس بود و عضو هیأت علمی این دانشگاه بود.
وی در مقاطع مختلف تحصیلی شاخه فیزیک در تربیت معلم و همچنین به عنوان استاد راهنما و مشاور در پروژههای پایاننامههای مرتبط با علوم فیزیکی، به فعالیت مشغول بوده است.
انفجار بمب در قیطریه تهران در ساعت 7:30 صبح ۲۲ دی ۱۳۸۸ روی داد.
در این حادثه مسعود علیمحمدی #شهید شد، دو فرد دیگر زخمی شدند و خساراتی به ساختمان مجاور وارد شد.
#روحش_شاد
#یادش_گرامی
#ولی_امر
#راهش_پر_رهرو
@golpakh_shohda
🌀 #پرسش_و_پاسخ
تا دستیابی به توافق نهایی چقدر باقی است؟
🍃🌹🍃
❌ رئیس تیم مذاکره کننده ایران در وین: موارد اختلاف موسوم به پرانتزهای باز رو به کاهش است. قریب به اتفاق کشورهای مشارکت کننده در گفتوگوها نیز نسبت به پیشرفتهای حاصل شده در روند مذاکرات اذعان دارند و به این ترتیب میتوان محتاطانه این ادعا را مطرح کرد که به رغم پیچیدگیها و مسیر پر پیچ و خم پیشرو، شمارش معکوس تا دستیابی به توافق نهایی آغاز شده است.
#روشنگری
#ثامن
#مذاکره
@golpabasir
🔴زنگ خطر جمعیت در ۷ استان
♦️گیلان با شاخص ۱.۰۶، مازندران ۱.۱۹، البرز ۱.۱۹، سمنان ۱.۲۲ و تهران ۱.۲۷، مرکزی با ۱.۳۳ و اصفهان با ۱.۴۹ نرخ کل باروری وضعیت بحرانی از نظر سالمندی جمعیت دارند
♦️بنا بر اعلام مرکز تحقیقات سلامت سالمندان، طی ۵دهه اخیر نرخ سالمندان کشور از ۵ به ۱۰درصد رسیده است و پیشبینی میشود این نرخ در ۵۰سال آینده ۳برابر شود و در سال۱۴۵۰ به حدود ۳۰درصد برسد.
#باروری
#رشد_جمعیت
@golpabasir
📌مزایای هسته ای شدن کشور؟
🔹چرا با این همه مزایا ایران نباید هسته ای باشد؟
🔹21 دیماه بمناسبت شهادت دانشمندان هسته ای شهیدان: (احمدی روشن و علیمحمدی)
#انرژی_هسته_ای
#ترور_نخبگان
#غیرت_دینی
@golpabasir
🔴اولمرت: اسرائیل توان تخریب تاسیسات هستهای ایران را ندارد
👤نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی:
🔹اسرائیل توانمندی تخریب تأسیسات هستهای ایران را ندارد. این ادعا که ما قادر به تهاجم به ایران هستیم یک لاف بی جا است.
🔹پس بهتر است که بنشینیم و منتظر دستیابی قدرتهای بزرگ به توافق هستهای جدیدی با ایران باشیم توافقی که بتواند پاسخگوی خواستهای اسرائیل باشد.
tn.ai/2642092
#ایران_قوی
#ما_میتوانیم
@golpabasir
🌴🌹🕊🌷🕊🌹🌴
گذری کوتاه بر زندگی
#دانشمند_هسته_ای
#شهید_والامقام
#مصطفی_احمدی_روشن
#شهید_احمدی_روشن در ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۸ در روستای سنگستان استان همدان متولد شد خانواده وی در محله ای واقع در پشت امامزاده یحیی همدان به نام محوطه آقاجانی بیگ و در خانه ی اجاره ای و قدیمی، با امکاناتی اندک زندگی می کردند .
پدر وی راننده مینی بوس بود و در دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران سال های بسیاری را به مبارزه با دشمن بعثی پرداخت.
وی تحصیلات خود را در زادگاه خویش آغاز کرد. دوره تحصیلی راهنمایی را با رتبه عالی از مدرسه خیام همدان فارغ التحصیل شد و به دبیرستان ابن سینا رفت.
#شهید_احمدی_روشن هشتاد و پنجمین #شهید دبیرستان ابن سینای همدان است.
پس از آن نیز در آزمون سراسری سال ۷۷ شرکت کرد و وارد دانشگاه صنعتی شریف تهران شد و سپس در سال ۸۱ از این دانشگاه فارغ التحصیل شد.
وی دانش آموخته رشته مهندسی پلیمر از دانشگاه صنعتی شریف بود.
#شهید_احمدی_روشن با سن پایین حدود ۳۲ سال، دارای مقالات متعدد علمی در رشته پلیمر بود.
وی در سال ۱۳۸۰ و در دوران تحصیل خود در این دانشگاه در پروژه ساخت غشاهای پلیمری برای جدا سازی گازها که برای اولین بار در کشور انجام می شد، همکاری داشت. او همچنین دارای چندین مقاله ISI به زبان های انگلیسی و فارسی بود و در زمان شهادت دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی شریف و از نخبگان این دانشگاه به شمار می رفت که مسئولیت معاونت بازرگانی سایت هسته ای نطنز را نیز به عهده داشت.
به گفته دوستانش وی شخصی ولایتمدار و از شاگردان آیت الله خوشوقت استاد اخلاق تهران بود. شخصی شوخ و باصفا و در عین حال مدیری جدی و قاطع. سرانجام این مرد الهی در ۲۱ دی ۱۳۹۰ پس از خروج از منزل در ساعت ۸:۳۰ صبح توسط یک موتورسیکلت سوار با چسباندن یک بمب مغناطیسی در خیابان گل نبی تهران، میدان کتابی #ترور شد.
از #شهید_احمدی_روشن یک فرزند به نام #علی به یادگار مانده است.
#غیرت_دینی
@golpabasir