نتایج جدید شمارش آرا تا این لحظه
🔻کل آرای شمارششده: ۱۴.۰۷۰.۴۶۲ رأی
🔹مسعود پزشکیان: ۵.۹۵۵.۷۸۱ رأی
🔹سعید جلیلی: ۵.۵۶۰.۳۲۱ رأی
🔹محمدباقر قالیباف: ۱.۸۹۱.۳۸۵ رأی
🔹مصطفی پورمحمدی: ۱۱۱.۹۶۷ رأی
🔴به پویش#پلاک_57 بپیوندید👇
@pelak1357
@pelak1357
🔴 چرا مشارکت پایین؟
⏪سیدیاسر جبرائیلی، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام: مشارکت ۴۰ درصدی نتیجه حمله مغولوار به معیشت ملت است
▪️دوران نرد عشق باختن با سرمایهداران و رای خواستن از مستضعفان به پایان رسیده است.
▪️مشارکت ۴۰ درصدی نتیجه هیچ چیزی نیست جز حمله مغولوار به معیشت ملت با تصمیمسازی نئولیبرالهای ریشدار و سربهسجود آیهخوان.
▪️راه احیای جمهوریت، از عدالت میگذرد...
🔴به پویش#پلاک_57 بپیوندید👇
@pelak1357
@pelak1357
🔹 نتایج جدید شمارش آرا تا این لحظه
🔹 کل آرای شمارششده: ۱۹.۰۶۹.۷۱۳ رأی
🔹 مسعود پزشکیان: ۸.۳۰۲.۵۷۷ رأی
🔹 سعید جلیلی: ۷.۱۸۹.۷۵۶ رأی
🔹 محمدباقر قالیباف: ۲.۶۷۶.۵۱۲ رأی
🔹 مصطفی پورمحمدی: ۱۵۸.۳۱۴ رأی
🔴به پویش#پلاک_57 بپیوندید👇
@pelak1357
@pelak1357
آغاز موج حمایت حامیان انقلابی قالیباف از سعید جلیلی
#اتحاد_انقلابیون
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
🔴به پویش#پلاک_57 بپیوندید👇
@pelak1357
@pelak1357
اصلاح طلبان جماعتی هستند پر هزینه ،پر سر و صدا و فتنه انگیز در جامعه . حالا مشخص شد که نه تنها کوچکترین اثری در افزایش مشارکت ندارند بلکه با سیاه نمایی هایی که انجام میدهند باعث کاهش مشارکت هم میشوند.
آقای پزشکیان در مناظرات هم سیاه نمایی های دشمن شاد کن انجام داد تا مشارکت پایین بیاید و هم مانع پیروزی یک انسان صالح و خدمتگزار برای کشور شد.
#انتخابات
🔴به پویش#پلاک_57 بپیوندید👇
@pelak1357
@pelak1357
بسم الله الرحمن الرحیم
برادران و خواهران گرامی
بنظر میرسد ملت ایران و بخصوص جامعه متدین ایرانی در آستانه یک ابتلا و آزمایش است و شاید هم ملت و افراد انقلابی و ولایی در حال دادن کفاره ی گناهانشان هستند. لذا در این مقطع حساس روا نیست همدیگر را با تحلیلهای سطحی خود نا امید کنیم.
مردم و ملت ایران یک جامعه ی مذهبی هستند که هیچ گاه قابل پیش بینی نبوده، نیستند و نخواهند بود. مردم ایران دین گریز و انقلاب گریز و ولایت گریز نبوده، نیستند و ان شاالله نخواهند بود اما اشتباهات محاسباتی و احساسی دارند لذا به جای اینکه هر کس تحلیلی از خود بدهد بهتر است برای کفاره ی گناهانمان از جمله کوتاهی در اجرایی نمودن اوامر ولی خود در زمینه هایی همچون کم کار کردن در بیانیه گام دوم، جهاد تبیین، اصلاح سبک زندگی، فرزند آوری و ... و نا شکری در بهره مندی از ریس جمهور مغتنم شهید با خود و خدای خود عهد ببندیم که کم کاری ها را کنار بگذاریم تا در این ابتلا سربلند بیرون آییم.
حال وقت وحدت و همدلی و کار انقلابی است تا با بهره مندی از اخلاق و تبیین گفتمانها مردم و اطرافیان را بر گزینه مطلوب هدایت نماییم.
والعاقبه للمتقین
🔴به پویش#پلاک_57 بپیوندید👇
@pelak1357
@pelak1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای رسیدن به آرامش و انسجام بین نیروهای ارزشی و انقلابی و وفا داران به شهید رئیسی عزیز و ولایت مدار در این شرایط حساس، دقت به این کلیپ با ارزش و انتشار آن در فضای مجاز بسیار ضرویست لطفا کوتاهی نکنید. شادی روح همه شهدا صلوات فراموش نشه.
حاج قاسم_ظریف
این ۳/۵ دقیقه را ببینید سپس قضاوت با خودتان...
🔴به پویش#پلاک_57 بپیوندید👇
@pelak1357
@pelak1357
🔹کل آرای شمارششده: ۲۴.۵۳۵.۱۸۵ رأی
🔹مسعود پزشکیان: ۱۰.۴۱۵.۹۹۱ رأی
🔸سعید جلیلی: ۹.۴۷۳.۲۹۸ رأی
🔹محمدباقر قالیباف: ۳.۳۸۳.۳۴۰ رأی
🔸مصطفی پورمحمدی: ۲۰۶.۳۹۷ رأی
🔹میزان مشارکت: ۴۰ درصد
🔴به پویش#پلاک_57 بپیوندید👇
@pelak1357
@pelak1357
📍بیانیه محمدباقر قالیباف در حمایت از سعید جلیلی
📌من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهممن ینتظر و ما بدلوا تبدیلا
📌انتخابات ۸ تیر نشانه باور عمیق نظام جمهوری اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب به مردم سالاری دینی است که پنجره فرصت تغییرات را از درون ساختار انتخابات فراهم می کند و اجازه می دهد جریان های متعدد با سلیقه های مختلف بتوانند در رقابتی سالم و عادلانه ، خود را به مردم عرضه کنند و مردم عزیز با مشارکتی موثر مدیران اجرایی خود را انتخاب کنند.
📌اینجانب خدا را شاکرم علی رغم اینکه منطق سیاسی حکم بر ماندن من در جایگاه ریاست مجلس می کرد، در انجام تکلیف و دوری از تخریب های گسترده، بر کرسی عافیت طلبی تکیه نزدم. خوشحال هستم که با هدایتهای الهی در این لحظه تاریخی برای عدم بازگشت به دوره خسارت بار دهه ۹۰ و ناتمام نماندن راهی که با شهید رییسی شروع کرده بودیم، چه برای آمدن و چه برای کنار نرفتن تردید به خود راه ندادم و شرمنده شهدا و امام شهدا نشدم که این حضور فرصتی را برای جریان انقلابی در دور دوم انتخابات فراهم کرد و خداوند نیز بر این حقیر منت گذاشت و قلب های بزرگان و متنفذان اخلاقی، مذهبی، آیینی، حوزوی و دانشگاهی و همچنین عموم مردم نجیب و اقشار محترم را بر حمایت از این بنده پرتقصیر هدایت کرد که ضروری می دانم از همه کسانی که با بزرگ منشی بر اینجانب لطف داشتند، تشکر ویژه کنم و بابت فشارهای غیراخلاقی که بخاطر این حمایت متحمل شدند، از خداوند طلب اجر کنم.
📌آنها در لحظه مهم تصمیم، هزینه دادن را بر مصلحت اندیشی ترجیح دادند. بزرگی ارزش این حمایت برای من بیش از همه روشن است چرا که می دانم این بزرگان هیچ گاه خود را برای فردی هزینه نمی کنند مگر برای انجام تکلیف الهی.
📌همچنین لازم است تاکید کنم راه هنوز پایان نیافته است و علی رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما بدلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خود میخواهم که کمک کنند تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است، به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند.
📌در پایان وظیفه خود می دانم سپاس خود را از رهبرفرزانه انقلاب که با هدایت های خود مسیر انتخابات را در جهت مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح هموار کردند، اعلام کنم و از همه حامیان خود که مظلومانه ، تحت بیشترین فشارها و تخریب های همه جانبه برای بازگرداندن گفتمان عقلانیت انقلابی و کارآمدی شبانه روز تلاش کردند تشکر فراوان می کنم و اطمینان دارم مورد لطف شهدا مخصوصا شهید سلیمانی قرار گرفتهاند.
والسلام
محمد باقر قالیباف
🔴به پویش#پلاک_57 بپیوندید👇
@pelak1357
@pelak1357
آذری های باغیرت کجان؟
شهید رئیسی تو منطقه شما داشت خدمت میکرد که شهید شد...
غیرتتون به جوش بیاد ای نسل باکری و تجلایی
نشر بدید به همشهری هاتون.
حرف بزنید
کار کنید
🔴به پویش#پلاک_57 بپیوندید👇
@pelak1357
@pelak1357