#ارتقای_اف۴
چرا اف ۴ به ارتقا نیاز دارد؟خوب اولا این جنگنده توان حمل خوبی دارد و دوما بخاطر تعداد ،نسبتا بالایش که در خدمت است و همچنین توان بالای ارتقا گزینهی مناسبی برای ارتقا هست .بهترین ارتقائات در جهان میتوان به اف ۴ ترکی و آلمانی و حتی نسخههای اخر اف ۴ اسقاطیلی اشاره کرد در خود ایران نیز پروژههایی برای ارتقا بوده است مانند پروژه دوران و... در این پروژه کابین ارتقا یافته مجهز به صفحات دیجیتالی اچ یو دی و...شده رادار در بعصی مدلها تعویض شده و به رادار بینات که مشخصاتی از آن در دسترس نیست ولی بیشتر شبیه راداراف ۱۸ ا به نامapg_73 است که احتمالا قابلیت جنگ الکترونیک نقش برداری و شلیک تسلیحات متنوع را دارد .
ولی بحث ما یک ارتقای بسیار خوب است.
خوب ابتدا از کابین شروع می کنیم بهترین راه برای کابین ارتقا به نسل ۴ و حتی ۴.۵ که احتمال زیاد در داخل کشور ساخته شده است می باشد،دوم رادار است خوب ما به رادار ارایه فازی نیاز داریم شاید همین رادار بینات خوب باشد ولی معلوم نیست این رادار در چه سطحی قرار دارد. رادار مورد نیاز باید ۱۵۰ تا ۲۰۰ک.م برد داشته باشد و حتی بیشتر تا بدرد بخورد بخش بعدی موتور است، خوب موتور این جنگنده نسبتا بد نیست و چون طرح بومی سازی آن داشتیم میتوانیم با ارتقا همان و حتی تعویض با نمونه مشابه همین موتور نصب باشد ولی اگر بخواهیم عملا یک نسل این جنگنده بالاتر ببریم موتور توربوفن باید نصب باشد موتور توربوفن سنگین و حتی متوسط احتمالا در کشور درحال توسعه یا حتی تولید شده باشد یا میتوانیم به موتورهای دوستانمون فکر کنیم ولی نیاز به موتور توربوفن متوسط و حتی سنگین هست.بخش بعدی تسلیحات است در زمینه تسلیحات هوا به زمین تا الان کارهای خوبی شده است مانند بمب ستار و... همچنین کروزهای ضد کشتی نیز نصب شده است که از میتوانیم به کروزهای ضد زمین نیز برسیم حتی در یک عکس دیده شده یک سلاح ناشناس که به احتمالا قریب و یقین کروز ضد زمین است زیر این جنگنده دیده شده است کروز مبین نیز وجود دارد چون نسخهی هواپرتاب دیده شده است ،ولی نیاز به موشک ضد رادار نیز است حتی میتوانیم به بالستیکها هواپرتاب فکر کرد مانند کاری که با سوخو۲۲ شد ولی مشکل اصلی سلاح هوایی است تاکنون موشکهای از جمله ار ۷۳ اسپارو و... دیده شده است که کافی نیست،در داخل موشک فکور ۹۰ و سجیل ۱و۲ وجود دارد ((برخی منابع تایید نشده اعلام کرده اند موشک سجیل ارتقائاتی دیده و نسخه جدیدی از آن تولید شده است که سجیل ۲ نام دارد))ولی این دو موشک نسبتا بزرگ هستند پس بهترین چیز ساخت موشکی مانند امرام در بردهای متوسط وحتی بلند است که بهترین چیز در دسترس خرید و بومی سازی موشک pl12 هست((کلا ایران به یک موشک خوب در برد ۳۰ تا ۱۰۰ وحتی بیشتر نیاز دارد)) و در آخر سیستمهایی مانند سوخت گیری یار به یار اضافه کردن لوله سوختگیری به اف ۴ هایی که این توان را ندارند،نصب هشدار دهنده و اخلال گر علیه موشکهای متخاصم نصب یک سامانهی اپتیکی مناسب عوض کردن سیستم ایجکت بخاطر مشکلات
با این تفاسیر جنگنده اف ۴ عملا به یک جنگنده نسل ۴وحتی با ایونیک نسل ۴.۵ تبدیل خواهد شد.
#m_h_m
@militarypershian
#راه_حل_مقابله_با_هواپیما_و_بالگرد_های_زرهی
باتوجه به آن که روز به روز بالگرد و بعضی هواپیماها مانند آ_10 درحال مقاوم شدن در برابر توپهای بالای ۲۳ م.م حتی در کابین هستند!!با توجه به این برای هرچیزی((مانند بالگرد))نمی شود اف۱۴ فرستاد یا با باور زد چون ارزش ندارد و نمی ارزد برای شکار این طیف بهتر است روی موشکهای ۳۵۸ کار کرد تا توان نفوذ آنها بالا ببرد((این موشک آپاچی شکار کرده است))و همچنین توپهای با گلوله نفوذ کننده مانند تنگستنی و... ساخته شود و حتی طرحهایی مانند موشک ضدهوایی طوفان((قائم))چون از نوع ضد زره هستند بسیار خوب هستند و همچنین میتوان برروی موشکهای دوش پرتاب مانند خانواده میثاق کار کرد و نفود آن را بالا برد.راه حل دیگر که نسبتا بهتر از همه است پهپادهای هوایی هستند در تعداد زیاد با موشکهای هوایی البته به عنوان مکمل در کنار راهحلهای دیگر از جمله توپهای خودکشی با کالیبر بالا یا نفوذ کننده میتوان این مشکل را حل کرد البته این مشکل بیشتر برای آینده است و بیشتر به درگیری با کشورهای منطقهای مربوط است تا فرا منطقهای پس نگران نباشید برای الان چون الان آنچنان مشکلی نیست و الان قوی هستیم
#m_h_m
@militarypershian
حال ماجرا از این قرار است که چندین ماه پیش خبر و تصویری مبنی بر توسعه یک شکارچی تانک جدید روسی با نام Baikal بر پایه پلتفرم Kurganets-25 مسلح به موشک های هدایت شونده تاپ اتک با برد تا 15,000 متر منتشر شد که در آن زمان اطلاعات خاصی از آن موجود نبود . اما اکنون مشخص شده که موشک مورد استفاده در این سامانه نسخه ای از همین موشک Izd. 305 ( به گفته برخی گزارشات احتمالا نسخه ای با سیکر راداری موج میلیمتری ) است . در تصویر / برنامه منتشر شده طیف وسیعی از اهداف قابل درگیری برای این سامانه درج شده و همچنین دارای Cutaway ئی از موشک ( که در آن زمان ناشناخته بود ) نیز هست . اما کیفیت آن مقداری پایین است./کاتافرات
#m_h_m
@militarypershian
موضوع از روز رژه ۲۹ فروردین سال ۱۳۸۹ آغاز میشود که ماکت پهپاد/جنگنده سفره ماهی به همراه ماکتی ناشناس بر روی یک کامیون کشیده میشدند.
ادامه دارد...
#ali
@militarypershian
این دو ماکت همه را تعجب زده کرد. دلیل آن هم این بود که این دو ماکت نشان دهنده پهپاد یا جنگنده های رادار گریز جدید بود. در مورد سفره ماهی گفته شد یک پهپاد بمب افکن پنهانکار است ولی این احتمال خیلی بالا نیست.
سفره ماهی بسیار شبیه به یک بمب افکن رادار گریز است و شباهت هایی با بمب افکن معروف اف ۱۱۷ دارد. و این احتمال که ایران به دنبال ساخت یک بمب افکن پنهانکار کار با توان حمل بالا است تا بتواند بازدارندگی خود را افزایش دهد را به وجود آورد.
ادامه دارد...
#ali
@militarypershian
⚜ اما از مهمترین احتمال این است که این ماکت متعلق به یک پهپاد بمب افکن پنهانکار باشد. از مزایای یک پهپاد بمب افکن پنهانکار میتوان به انجام مأموریت در مناطق پر خطر با کمترین هزینه و همچنین به خطر نیفتادن جان یک یا چند خدمه در صورت انهدام آن اشاره کرد. از آنجایی که ایران برای انجام مأموریت های تهاجم زمینی پهپادی نداشته که بتواند در عین پنهانکاری بالا میزان بالایی سلاح با خود حمل کند و هدف را منهدم کند در نتیجه دست به طراحی و تولید این پهپاد زده باشد.
⚜ اما نمیتوان به طور قطعی گفت که ماکت سفره ماهی برای یک بمب افکن فوق پیشرفته پنهانکار است یا یک پهپاد پیشرفته پنهانکار اظهار نظر کرد اما احتمال اینکه این ماکت برای یک بمب افکن در حد اف ۱۱۷ باشد زیر ۲۰ درصد است زیرا ایران اگر بخواهد یک بمب افکن پنهانکار در سطح اف ۱۱۷ توسعه دهد چالش های فراوانی پیش رو دارد که مهمترین آنها موتور است. اما موتور تنها چالش نیست و مواد جاذب رادار تسلیحات و ... هم بسیار چالش انگیز هستند.
⚜ البته ایران گام هاییی در حوضه طراحی موتور های توربوفن سبک، متوسط و سنگین برداشته است که در زمینه سبک میتوان به طلوع ۱۴ و جهش ۷۰۰ اشاره کرد. و گفته شده قرار است در آیندهای نزدیک توربوفن های متوسط و سنگین بومی هم رونمایی و برای جنگنده ها وارد خدمت شوند. در زمینه تسلیحات هواپرتاب هم ایران گام های خوبی برداشته است ولی کافی نیستند و بسیار در این زمینه راه درازی پیش روی ایران وجود دارد و همت جوانان ایرانی و دولت مردان را برای توسعه این بخش را میطلبد. در بخش مواد و رنگ های جاذب رادار گفته می شود که ایران دستاورد هایی داشته است که احتمالا در آینده شاهد حضور این مواد بر روی بدنه جنگنده های ارتقایی و تولید داخل باشیم.
⚜ اما اگر این ماکت واقعاً متعلق به یک بمب افکن پیشرفته پنهانکار باشد معادلات بسیار تغییر خواهد کرد. و ایران به جمع معدود کشور هایی خواهد پیوست که چنین بمب افکن پنهانکاری در اختیار دارند. این بمب افکن بازدارندگی ایران را چند برابر خواهد کرد و ایران خواهد توانست در صورت درگیری با کشوری این بمب افکن ها را با توجه به قابلیت پنهانکاری در یک از پدافند کشور مورد نظر تا حدودی عبور کند یعنی چون این جنگنده ها برای مثال دارای سطح مقطع زیر ۰.۰۱ متر مربع هستند خود به فاصله زیر ۱۰۰ کیلومتری پدافند دشمن رسانده و آن را نابود کند سپس وارد خاک کشور شده و اقدام به نابودی مناطق حساس آن کند.
#ali
@militarypershian
اگر سفره ماهی پهپاد باشد👇🏻👇🏻👇🏻
( این بخش نوشته ادمین محمد هست و از یاری ایشون در این مقاله سپاسگزارم )
#m_h_m
@militarypershian
⚜ در مطالب بالا بطور کامل در زمینههای مختلف پهپاد سفرهماهی شرح داده شد اما حال می خواهیم بررسی تخصصی پهپاد این مدل بپردازیم:
همانطور گفته شده در صورت پهپاد شدن این هواگرد ما یک پهپاد رادارگریز،بال دلتا، موتورجت با دهلیزهای داخلی مواجه خواهیم بود حال به بررسی چند مدل پهپاد احتمالی از این هواگرد می پردازیم:
⚜ ۱)یک پهپاد جت بال دلتا رادار گریز در وزن سبک با قابلیت حمل چند بمب یا موشک ضد تانک مانند سدید که در این صورت بیشتر شباهت به پهپاد شاهد ۱۹۱ خواهد بود و بردی حدود ۱۰۰۰ تا۲۰۰۰ک.م و حتی بیشتر خواهد داشت و با حمل حدودی ۱۵۰ تا ۲۵۰ک.گ که این پهپاد بیشتر برای حملات علیه گروههای ترویستی در منطقه و یا ادوات و تاسیسات دشمن در نزدیکی خط مقدم به کار می آیند البته اگر تسلیحات دورایستایی بر رویاین پهماد نصب شود ( مانند سلاحهای نصب شده بر پهپاد کمان۱۲)به یک سلاح مناسب تبدیل خواهد شد مخصوصا برای ناوگان دشمن چون میتوانیم با یک پهپاد سطح مقطع کم ناوگان دشمن از فواصل دور زیر آتش بگیریم.
⚜ ۲)یک پهپاد انتحاری کوچک یا سطح مقطع پایین برای عملیاتهای ضد پدافند و... اگر فکر برای یک پهماد انتحاری باشد که البته احتمالش زیر ۵درصد است، ما به یک پهپاد انحتاری بسیار خوب و قوی می رسیم که می تواند در ابعاد مختلف تولید شود،و بردی از ۵۰۰ تا۱۵۰۰ک.م داشته باشد
شاید اول بگوید چرا این طراحی بسیار خوب پهپاد انتحاری شود؟برای این سوال بهتر به برخی حملات علیه پایگاههای آمریکا و یا حملات علیه عربستان سعودی که پهپادهای انتحاری چه ضرباتی مناسبی به دشمن وارد کرده اند و حتی میتوانیم با سیستمهای هوش مصنوعی مانند پهپاد ارتش سلاحی خوف برای دشمنان بسازیم.
⚜ ۳)یک پهپاد بال دلتا با یک موتور توربوجت یا فن سبک یا نیمه متوسط مانند جهش ۷۰۰ یا اوج با ابعادی حدود ۱۰ متر طول و با توان حمل ۵۰۰ تا۱۵۰۰ک.گ تسلیحات و بردی تا از ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ک.م(درصورت بدون محموله)خواهیم رسید که بشدت توان پهپادی ایران ارتقا خواهد داد و و با بمبهای دور ایستا یا کروزهای سبک و بقیه تسلیحات هواپرتاب بومی به یک سلاح خطرناک برای نیروهای دشمن در زمین و دریا و حتی با مجهز کردن آن با کاونده یا حتی رادارهای که بتواند تسلیحات هوا به هوا را هدایت کند میتواند در هوا نیز برای دشمن خطرناک و برای ما کار آمد باشد.
در صورت ساخت این مدل عملا قدرت تهاجمی ما با پهپاد را در حد بالایی ارتقا میدهد و چون این هواگرد سطح مقطع کمی دارد و میتواند از فواصل دور دشمن رو بزند یا در دریا حملاتی را بدون دیده شده علیه ناوگان دشمن اجرا کند و یا در هوا هواگرد دشمن از جمله پهپادها را هدف قرار بدهد
⚜ در همه توضیحات بالا مبنای ما بر تک موتوره بودن است ولی در توضیح سوم درصورتی که دو موتوره ساخته شود حتی می توانیم به طولی بالای ۱۲متر و با توان حملی بالای ۱.۵تن و حتی دو تن فکر کنیم که در این صورت عملا به یک سلاح استراتژیک دست یافت ایم که عملا دشمن را آچمز می کند.
#m_h_m
@militarypershian