⚜ تصویری از ناو کلاس Type-45 ارتش انگلیس 🇬🇧
⚜ ناو محافظ Type-45 به طور قابل توجهی از Type-42 بزرگتر بوده و همچنین مجهز به سیستم نیروی محرکه الکتریکی پیشرفته و خلاقانه است. دو توربین گازی Rolls-Royce WR-21 و دو ژنراتور دیزلی Wärtsilä 12V-200، توان الکتریکی ۴۱۶۰ ولت را به سیستم ولتاژ بالای ناوشکن ارائه می دهند. منبع تغذیه تجهیزات تسلیحاتی نیز از طریق مبدل های مرتبط با منابع ولتاژ بالا ۴۴۰ ولت و ۱۱۵ ولت، تامین می شوند.
⚜ ناو های Type-45 که به کلاس D نیز معروف هستند، در کلاسی متشکل از ۶ ناو موشک انداز به ویژه موشک های هدایت شونده عضویت دارند که به طور ویژه برای نیروی دریایی انگلیس ساخته شده است. جالب است بدانید که این کلاس در ابتدا به شرکت در ماموریت های پدافند هوایی اختصاص داشت.
⚜ ناوشکن های نام برده برای نخستین بار توسط BEA Systems؛ شرکت صنایع دفاعی و هوافضای بریتانیای حقیر طراحی و تولید شدند. اما نکتهی عجیب این است ناوشکن ۸۴۰۰ تنی با طول ۱۵۲.۴ متر، عرض ۲۱.۲ متر و آبخور ۷.۲ متر از بسیاری از ناوهای محافظی مانند Admiral Gorshkov تسلیحاتی کمتری حمل میکند و تنها از نظر وزنی یک ناوشکن است!
⚜ تسلیحات این ناوشکن شامل ۸ موشک ضد کشتی Harpoon آمریکایی، ۴۸ سیلو برای موشک های پدافندی Aster-30/15 با برد به ترتیب ۳۰ و ۱۲۰ کیلومتر و یک توپ ۱۱۳ میلی متری Mark-8 به همراه دو سامانه دفاع نقطهای Phalanx و دو توپ DS-30B است.
✍🏻 #SHAHAB
💢 @PersianMilitarism
⚜️ امیر فخری رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح: در حال نصب سامانه پایشی هوشمند هستیم 🇮🇷
⚜️ ستاد کل نیروهای مسلح با وزارت کشور طرحی را برای انسداد مرز افغانستان به پیش میبرند تا با موانع فیزیکی تردد در مرز محدود شود.
⚜️ در مورد دیوار مرزی زابل هم بخشی از زمینهای کشاورزی در آن سوی دیوار بود که مذاکره شد و حقوق ما در این باره استیفا شد.
⚜️ برای رصد مرز و تحلیل داده در حال نصب سامانههای پایشی هستیم. بعد از نصب این سامانهها برای بهرهبرداری در اختیار مرزبانی قرار میگیرد.
✍🏻 #m_h_m
💢 @PersianMilitarism
⚜️ گویا به خطوط قطار در تل اویو حمله سایبری صورتگرفته است.
✍🏻 #m_h_m
💢 @PersianMilitarism
11.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜ سلام دوستان صبحتون بخیر 🌺
✍🏻 #اختصاصی_ارسالی | تمرینات تیم رهایی گروگان یگان ویژه فاتحین استان البرز 🇮🇷
💢 @PersianMilitarism
⚜ کنترل هواگرد بر روی زمین (Steering system) :
⚜ این سیستم جهت کنترل هواپیما روی زمین هنگام Taxi می باشد، یا به نوعی می توان گفت فرمان هواگرد روی زمین است. هواپیما های بسیار نادری وجود دارند که از این سیستم برخوردار نباشند.
⚜ قریب به اتفاق هواگرد ها به یکی از انواع این سیستم مجهز می باشند. انواع مختلف فرمان چرخ جلو (Nose Wheel Steering) یا به اختصار N.W.S عبارت اند از:
۱- نوع مکانیکی (Mechanical Steering system)
۲- نوع هیدرولیکی
۳- سیستم فرمان چرخ عقب (Tail Wheel Steering system)
✍🏻 #amir_IRIAF
💢 @PersianMilitarism
Persian Militarism
⚜ کنترل هواگرد بر روی زمین (Steering system) : ⚜ این سیستم جهت کنترل هواپیما روی زمین هنگام Taxi می
⚜ نوع مکانیکی (Mechanical Steering System) :
⚜ مکانیزم این نوع کنترل کننده بسیار ساده می باشد که هواپیما های کوچک از آن استفاده می کنند و نیازی به نیروی هیدرولیک یا الکتریک ندارد، سیستمی بسیار ساده و مکانیکی می باشد که با فشار دادن پدال های موجود در کابین، هواگرد به چپ یا راست متمایل می گردد.
⚜ این سيستم مکانیکی می تواند به چرخ جلو (N.W) یا چرخ عقب (Tail Wheel) متصل و حرکت چپ و راست آنها را فرمان دهد، در این سیستم فشار به پدال توسط کابل (Cable) و میله (Rod) یا ترکیبی از این دو به چرخ ها منتقل می گردد.
✍🏻 #amir_IRIAF
💢 @PersianMilitarism