فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدار قالیباف با خبرنگاران شجاع ایرانی در بیروت
🇮🇷 ☫ 🇮🇷 ﷽
#رسانه_انقلابی << #پژواک >>
رسانه ای خبری ، تحلیلی
دنیا چیزی جز << #پژواک >> نیست
http://eitaa.com/Pezhvaaakk
@t.me/pezhvaaakk
ارتباط با ادمین:
@Diplomatic_resane
✅ #باز_نشر مطالب #پژواک صدقه جاریه هست.
مردم عزیز ایران اسلامی
بهتر است با دقت بخوانیم و به خوبی بدانیم که:
حدود ٢١۱ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی: «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید.
2⃣ حدود ١٩۶ سال پیش و باز هم در زمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
3⃣ حدود ١۶۸ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق: «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!
4⃣ حدود ١۵۳ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از: «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومتر مربع از ایران جدا شد!
5⃣ حدود ١۴۳ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی: «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
6⃣ حدود ١٠۵ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفت خیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی: «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومتر مربع رسماً از ایران جدا شد!
7⃣ حدود ٨۷ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله: «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!
8⃣ حدود ۷۰ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!
9⃣ و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!
👈 و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و سستی پادشاهان در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یک سوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!
👊 ، در دوران اخیر ایران پس از هشت سال دفاع مقدس، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم ..
🇮🇷 پاینده ایران عزیز
🌷 زنده و جاودانه باد یاد شهیدان
🇮🇷 ☫ 🇮🇷 ﷽
#رسانه_انقلابی << #پژواک >>
رسانه ای خبری ، تحلیلی
دنیا چیزی جز << #پژواک >> نیست
http://eitaa.com/Pezhvaaakk
@t.me/pezhvaaakk
ارتباط با ادمین:
@Diplomatic_resane
✅ #باز_نشر مطالب #پژواک صدقه جاریه هست.
هدایت شده از نقطه سر خط/محمّدرضا وفائی
#فن_بیان
♻️ افراد دروغگو
۱۰ نشانه #افراد_دروغگو را حتما بخوانید و بدانید.
#آموزش_تخصصی_سخنرانی
#آموزش_فن_بیان_و_مهارتهای_ارتباطی
#آموزش_سخنوری_قدرتمند
#مهارتهای_زندگی
#مهارتهای_کلامی
#مهارتهای_ارتباطی
#ارتباط_موثر
#ارتباطات
#آداب_معاشرت
#اعتماد_به_نفس
#تسلط_بر_استرس
#عزت_نفس 👇
🇮🇷 ☫ 🇮🇷 ﷽
نقطه سر خط
#کانال_شخصی محمّدرضا وفائی
#تحلیلگر_مسائل_سیاسی
#پژوهشگر_هنر_ادبیات_حقوق
#تعلیم_سخنوری_و_فن_بیان
#تبیین_مسایل_فرهنگی_هنری_رسانه
التماس اندکی تفکر و تامل!
http://eitaa.com/Vafaei3598
@t.me/vafaei3598
ارتباط با مدیر کانال:
@Diplomatic_resane
✅ #باز_نشر مطالب این کانال #صدقه_جاریه هست.
17.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️توان هوایی و پدافندی ایران؛ اسرائیل جسارت نکند!
🔹برخی رسانههای مدعی شدند که آمریکا درباره توان هوایی و پدافندی ایران به صهیونیستها هشدار داده است.
اما ایران از چه توانی برخوردار است که آمریکا آن را به اسرائیل گوشزد کرده است؟
🇮🇷 ☫ 🇮🇷 ﷽
#رسانه_انقلابی << پژواک >>
رسانه ای خبری ، تحلیلی
دنیا چیزی جز << پژواک >> نیست
http://eitaa.com/Pezhvaaakk
ارتباط با ادمین:
@Diplomatic_resane
✅ #باز_نشر مطالب این کانال #صدقه_جاریه هست.
15.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امام جمعه چهاردانگه :
🔺 بلای اقتصاد کشور ما✌️چیز بیشتر نیست:
● جهانی سازی قیمت ها
● دلاری کردن اقتصاد
بنزین جایی یک دلار است که حقوق کارگر ۱۵۰۰ دلار است .
هزینه دلاری ، در آمد ریالی بهشت سرمایه داری رانت خوار خواهد بود .
🇮🇷 ☫ 🇮🇷 ﷽
#رسانه_انقلابی << #پژواک >>
رسانه ای خبری ، تحلیلی
دنیا چیزی جز << #پژواک >> نیست
http://eitaa.com/Pezhvaaakk
@t.me/pezhvaaakk
ارتباط با ادمین:
@Diplomatic_resane
✅ #باز_نشر مطالب #پژواک صدقه جاریه هست.
❌️ بازتاب سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به بیروت در شرایط جنگی فعلی و تاکید بر هدایت هواپیما توسط وی در حسابهای کاربران عرب زبان
قدرت نمایی ایران در آسمان بیروت زیر آتش صهیون / دکتر قالیباف در سفر به لبنان خودش خلبان پرواز بود
لحظه ای فکر کنید
اگر بایدن یا یکی از سران اروپایی
این صحنه و تصویر را رقم میزد
تمام دنیا و رسانه ها را بوق و کرنا میکردند
افسوس که هر چه ضربه خوردیم
از همین ضعف رسانه ای ما بود!
+حتی کاری که عراقچی هم کرد از این قاعده مستثنی نیست!
🇮🇷 ☫ 🇮🇷 ﷽
#رسانه_انقلابی << #پژواک >>
رسانه ای خبری ، تحلیلی
دنیا چیزی جز << #پژواک >> نیست
http://eitaa.com/Pezhvaaakk
@t.me/pezhvaaakk
ارتباط با ادمین:
@Diplomatic_resane
✅ #باز_نشر مطالب #پژواک صدقه جاریه هست.