1_1132549479.pdf
15.04M
1_2012570321.pdf
📕 کتاب: آیین دادرسی مدنی 1
🖊 مولف: دکتر علیرضا ایرانشاهی
🔴 تگ:
#آیین_دادرسی_مدنی1
@pnu100🍀
♦️برخی نکات موارد آموزشی ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی 1402 به بعد(بر اساس آیین نامه و بخشنامه های فعلی)♦️
✅سنوات مجاز:
*سنوات مجاز دانشجویان دختر و آقایانی که کارت معافیت یا پایان خدمت دارند 12 نیمسال می باشد. این دسته از دانشجویان می توانند تا 4 نیمسال مرخصی تحصیلی با احتساب در سنوات اخذ نمایند. این مرخصی ها از سنوات مجاز کسر می شود. افزایش سنوات تا 2 نیمسال بر عهده شورای آموزشی استانها می باشد و موافقت با آن بستگی به وضعیت تحصیلی دانشجو دارد. پس از آن نیز تا 2 نیمسال بر عهده کمیسیون موارد خاص دانشگاه (سازمان مرکزی پیام نور) می باشد.
*سنوات مجاز دانشجویان پسر که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند 10 نیمسال می باشد. این دسته از دانشجویان می توانند تا 2 نیمسال از مرخصی با احتساب در سنوات استفاده کنند. این مرخصی ها از سنوات مجاز کسر می شود. در صورت عدم مراجعه دانشجوی مشمول نظام وظیفه بیش از دو نیمسال مرکز موظف است لغو معافیت تحصیلی وی را به سازمان وظیفه عمومی اعلام نماید.
***به ازای هر 20 واحد از دروس معادلسازی شده، 1 نیمسال از سنوات مجاز تحصیلی دانشجو کاسته می شود.
*** مهم: حداقل مدت مجاز برای دانش آموختگی در دوره کارشناسی پیوسته 6 نیمسال تحصیلی می باشد (این تبصره شامل دانشجویانی که معادلسازی نموده اند نمی شود.)
✅انتخاب واحد:
*حداقل واحد قابل اخذ برای دانشجویان دختر و آقایانی که کارت معافیت یا پایان خدمت دارند 8 واحد و برای دانشجویان پسر که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند 12 واحد می باشد. (دانشجو در ترم آخر با مراجعه به واحد آموزش و اخذ مجوزهای لازم از رعایت شرط حداقل واحد انتخابی معاف است)
*حداکثر واحد قابل اخذ بر اساس معدل ترم قبل به شرح زیر می باشد:
اگر معدل از ۰ تا ۱۱/۹۹ : ۱۴ واحد با رعایت پیش نیاز و سایر قوانین آموزشی
اگر معدل ۱۲ تا ۱۶/۹۹ باشد: ۲۰ واحد با رعایت پیش نیاز و سایر قوانین آموزشی
اگر معدل ۱۷ و بیشتر باشد: ۲۴ واحد با رعایت پیش نیاز و سایر قوانین آموزشی
نکته: دانشجویی که در ترم آخر حداکثر 24 واحد باقیمانده داشته باشد در صورتی که معدل کلش کمتر از10 نباشد می تواند کلیه دروس باقیمانده را بدون رعایت پیش نیاز اخذ نماید(با مراجعه به واحد آموزش جهت دریافت مجوز های لازم)
چنانچه دانشجو در ترم آخر حداکثر دو عنوان درس نظری (فاقد واحد عملی) باقیمانده داشته باشد می تواند آنها را به صورت معرفی به استاد اخذ نموده و در تاریخی که استاد طبق تقویم آموزشی دانشگاه تعیین می نماید در امتحان شرکت کند.(دانشجویی که در مرکزی دیگر به صورت موقت مهمان شده است نمی تواند از معرفی به استاد استفاده کند)
✅شرکت در کلاسها:
حضور دانشجو در تمام جلسات دروس عملی الزامی است و غیبت بیش از دو جلسه در کلاسهای دروس عملی با 8 جلسه و همچنین غیبت بیش از چهار جلسه در کلاسهای دروس عملی با 16 جلسه باعث ثبت غیبت برای آن دانشجو می شود.
✅معدل کل:
زمان انجام امور فارغ التحصیلی نمرات مردودی در معدل کل بی اثر می گردد اما نمراتی که به دلیل تقلب و یا حکم کمیته انضباطی مردود اعلام می شوند به صورت 25/0 در کارنامه باقی مانده و در معدل کل حساب می شود. حداقل معدل کل جهت اخذ مدرک کارشناسی 12 می باشد.
✅نمرات میانترم:
نمره میانترم برای کلیه دروس از 8 نمره است. چنانچه دانشجو در فعالیتهای کلاسی یا آزمون میانترم شرکت نکند و استاد نمره میانترم را برای ایشان ثبت ننماید نمره پایانترمی که از 12 نمره کسب نموده ضربدر 10 تقسیم بر 6 می شود تا از 20 محاسبه گردد. به عبارتی دیگر نمره میانترم به صورت سیستمی محاسبه می گردد.
✅مهمان موقت:
دانشجویان می توانند از ترم اول تا آخر از مزایای مهمان موقت استفاده کنند. دانشجو می بایست در ابتدای هر ترم طبق بازه زمانی مشخص شده در تقویم آموزشی درخواست خود را در سیستم گلستان ثبت و پس از تایید سیستمی مرکز مبدا و مقصد می تواند اقدام به انتخاب واحد کند.
ادامه برخی نکات آیین نامه آموزشی ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی 1402 به بعد(بر اساس آیین نامه و بخشنامه های فعلی)♦️
✅مهمان دائم:
دانشجویانی دارای شرایط زیر می توانند درخواست مهمان دائم دهند:
تغییر محل زندگی پس از قبولی در دانشگاه (با ارائه مستندات مربوطه)
ازدواج دانشجوی دختر در زمان دانشجویی به طوری که محل اشتغال همسر دانشجو قبل از ازدواج در نزدیک ترین محل به دانشگاه مقصد باشد.
فوت یا معلول شدن سرپرست خانواده، در زمان دانشجویی، به طوری که وی به تشخیص مراجع قانونی به عنوان کفیل خانواده شناخته شود.
بیماری خاص دانشجو به تایید مراجع ذیصلاح
معلولیت مؤثر دانشجو که در زمان دانشجویی صورت گرفته باشد.
تغییر محل اشتغال دانشجو یا همسر وی به شهر دیگر با ارائه مستندات معتبر
*دانشجوی مهمان دائم پس از فارغ التحصیل شدن با مرکز مقصد تسویه حساب نموده و اطلاعات ایشان مجددا به مرکز مبدا(قبولی) دانشجو منتقل می شود و برای اخذ مدرک کارشناسی می بایست در مرکز مبدا نیز تسویه حساب نموده و در واحد فارغ التحصیلان تشکیل پرونده بدهد.
**** نکته مهم: دانشجوی مهمان در صورتی می تواند تغییر رشته بدهد که مرکز مبداء رشته مورد تقاضا برای تغییر رشته را داشته باشد.
✅انتقال:
با توجه به صدور مدارک یکسان در کلیه مراکز و واحدهای دانشگاه انتقال بین مراکز/واحدهای پیام نور ممنوع می باشد.
✅تغییر رشته:
دانشجوی مرکز خرمشهر باعنایت به اینکه پذیرش در کلیه رشته های این مرکز از طریق سوابق تحصیلی است می تواند در مرکز خود در صورت داشتن شرایط زیر تغییر رشته بدهد:
وجود رشته مورد تقاضا در همان مرکز (دانشجوی مهمان در صورتی می تواند تغییر رشته بدهد که مرکز مبداء رشته مورد تقاضا برای تغییر رشته را داشته باشد.)
گذراندن حداقل 12 واحد درسی (به غیر از دروس جبرانی، معادلسازی شده، دروس اختیاری مازاد و حفظ جزء30 قرآن کریم)
کسب حداقل معدل 12
امکان ادامه تحصیل در سنوات مجاز باقیمانده
*تغییر رشته فقط یک بار و در همان مقطع امکان پذیر است.
✅تعیین گرایش:
دانشجویان رشته های علوم تربیتی (از رشته های فعال در مرکز ) از ترم 4 به بعد می توانند در سیستم گلستان گرایش خود را انتخاب کنند. در این صورت پس از تایید مرکز مجاز به انتخاب واحدهای گرایش انتخاب می شوند. تعیین گرایش فقط یکبار امکان پذیر است.
✅معادلسازی:
دانشجویانی که قبلا در دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم تحصیل نموده اند(انصرافی، اخراجی، تغییر رشته ای، انتقالی و انتقالی توام با تغییر رشته و فارغ التحصیل) می توانند در اولین نیمسال تحصیلی ممکن پس از پذیرش نسبت به درخواست معادلسازی اقدام کنند.
دانشجویانی که در حین تحصیل پس از کسب شرایط لازم، تغییر رشته می دهند کلیه دروس عمومی و واحدهای مشترکی که دارای عناوین، سرفصل، تعداد واحد یکسان و کد درس مشترک باشند نیازی به تطبیق واحد نداشته و عینا با همان نمره در کارنامه دانشجو باقی می ماند.
✅نحوه اخذ مدرک کاردانی:
چنانچه دانشجوی منصرف یا محروم از تحصیل در دوره کارشناسی پیوسته، حداقل 68 واحد درسی( شامل حداکثر 10 واحد عمومی و حداقل 58 واحد از سایر دروس سرفصل) گذرانده باشد و معدلش 12 یا بیشتر باشد می تواند جهت دریافت مدرک کاردانی اقدام کند. شایان ذکر است واحدهایی که تطبیق داده شده و واحدهای اختیاری مازاد جزء واحدهای مذکور حساب نمی گردد.( در رشته های فنی و مهندسی واژه مهندسی از عنوان رشته برای دانشجویان مشمول دریافت کاردانی بین مقطعی حذف می شود)
دانشجویان پس از پرداخت شهریه ثابت و انتخاب واحد میتوانند شهریه متغیر را تا نهایتا تا قبل از امتحانات پایانترم به صورت قسطی پرداخت کنند. برای این منظور هر بار پس از ورود به کاربری گلستان خود، در قسمت پرداختهای الکترونیکی شهریه، *"مبلغ پرداختی"* را به مبلغ دلخواه تغییر دهید. مجددا تاکید می گردد شهریه می بایست نهایتا تا قبل از شروع امتحانات پایانترم به طور کامل تسویه گردد.
💢معافیتهای سربازان متأهل
🔹رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا:
نخبگان تنها پس از یک ماه دوره آموزشی نظامی، میتوانند در همه دستگاه های خصوصی و دولتی طرحها و پروژههای خود را دنبال کنند.
🔹سربازان متأهل بیش از ۵ میلیون تومان حقوق دریافت میکنند.
🔹سربازان متأهل، کسری از خدمت نیز میگیرند که در مجموع ۲ ماه برای همسر، ۳ ماه برای فرزند اول، ۴ ماه برای فرزند دوم و ۵ ماه برای فرزند سوم از خدمت سربازی کاسته میشود.
🔹برای افرادی که دارای سه فرزند و بالای ۴۰ سال هستند و همچنین افرادی که زیر ۴۰ سال و دارای ۴ فرزند خدمت سربازی بخشیده شده است.
💬
آزمون پایان ترم آزمایشگاه واحد خوراسگان .xlsx
11.3K
سلام و احترام، لطفا برنامه آزمونهای اینجانب را به دانشجویان اطلاع رسانی فرمایید
آزمون پایان ترم دروس استاد اسحاقیان👆
پیام نور خوراسگان
@pnu100
🔴قابل توجه دانشجویان رشته حسابداری
♒️ منبع حسابداری میانه 1 تغییر یافت
🔸منبع درس #حسابداری_میانه_1 ، کتاب حسابداری میانه 1 نوشته دکتر مهدی مشکی میاوقی (نشر پیام نور) می باشد.
🔸گفتنی است، پیش از این، منبع این درس، کتاب حسابداری میانه 1 نوشته مشکی و مقدم از انتشارات پیام نور بود.
📗دانلودرایگان جزوه،کتاب ونمونهسوال از همه رشتهها↙️تلگرام💙وایتا🧡
📖📚➔ @Pnu100 👈📗📒📕📔📘
🎓🤖➔ @Pnu100bot 👈😍📋
1217533.pdf
1.92M
سوالات مبانی جامعه شناسی
1217533
📗دانلودرایگان جزوه،کتاب ونمونهسوال از همه رشتهها↙️تلگرام💙وایتا🧡
📖📚➔ @Pnu100 👈📗📒📕📔📘
🎓🤖➔ @Pnu100bot 👈😍📋
اصل کتاب مبانی جامعه شناسی کوئن.PDF
10.6M
جامعه شناسی بروس کوئن
📗دانلودرایگان جزوه،کتاب ونمونهسوال از همه رشتهها↙️تلگرام💙وایتا🧡
📖📚➔ @Pnu100 👈📗📒📕📔📘
🎓🤖➔ @Pnu100bot 👈😍📋