هدایت شده از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
💢پیام تبریک وزیر علوم به مناسبت قهرمانی تیم ورزشی بسکتبال دانشگاه پیام نور در مسابقات جهانی سوپرفینال ۲۰۲۴ روسیه
🔹وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، قهرمانی تیم ورزشی بسکتبال دانشگاه پیام نور در مسابقات جهانی سوپرفینال ۲۰۲۴ روسیه را تبریک گفت.
ادامه مطلب را اینجا بخوانید: 👇👇
https://www.msrt.ir/fa/news/89023
♻️ با ما همراه باشید
http://eitaa.com/msrt_ir
🆔@msrt_iri
هدایت شده از یوپنا (پایگاه خبری دانشگاه پیام نور)
پیام تبریک ؛
🔺️وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور پیامی، قهرمانی تیم بسکتبال دانشگاه پیام نور در مسابقات روسیه را تبریک گفت.
┄┅┅┅┅┄❅💠❅┄┅┅┅┅┄
اداره کل روابط عمومے دانشگاه پیام نور
هدایت شده از یوپنا (پایگاه خبری دانشگاه پیام نور)
‼️قابل توجه دانشجویان محترم ؛
🔺️بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه پیامنور امکان تغییر محل آزمون برای دانشجویان این دانشگاه تا ۱۷ آذرماه در سامانه گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir فراهم شد.
┄┅┅┅┅┄❅💠❅┄┅┅┅┅┄
اداره کل روابط عمومے دانشگاه پیام نور
# عکس نگاشت
✴️ بازدید دانشجویان رشته روانشناسی از بیمارستان آموزشی و درمانی روانپزشکی رازی
✍️ به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور ری ؛ دانشجویان رشته روانشناسی این دانشگاه به همراه یکی ازاساتید رشته روانشناسی و آقای زارعی از کارکنان اداری این مرکز از بخش های مختلف بیمارستان رازی بازدید نمودند.
این بازدید با هدف دیدار با بیماران روانی و آشنایی با بیماریهای روانی از قبیل اختلالات بیش فعالی ، اوتیسم ،اختلالات خلقی، افسردگی و... انجام گرفت و دانشجویان ضمن آشنایی با نماد ها و نشانه های اختلالی، نسبت به درک نحوه رفتار با بیماران، نکات قابل توجهی دریافت کردند.
📆 سه شنبه ۱۴۰۳/۹/۶
ارتباط با دانشگاه پیام نور شهرری 👇
🆔 http://teh-rey.pnu.ac.ir
🆔 https://t.me/payamnoorrey
🆔https://splus.ir/pnurey
🆔https://splus.ir/pnurey1402
💫 روابط عمومی دانشگاه پیام نور شهرری
# عکس نگاشت
✳️ملاقات رئیس دانشگاه پیام نور ری با رئیس مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه پیام نور
به گزارش روابط عمومی ری:
دکتر نصیری، رئیس دانشگاه پیام نور ری، یکشنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۳، نشست صمیمی با دکتر حاجی حسینی، رئیس مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه پیام نور داشت.
در این دیدار، دکتر نصیری با اشاره به نقش رسانه در تعلیم و روشنگری قشر دانشجو، اذهان داشت: یکی از رسانه هایی که هیچ وقت از بین نمی رود و ماندگار است، کتاب و نشریات است، بر همین اساس دانشگاه باید در فرهنگ سازی، ترویج و توسعه کتابخوانی با استفاده از ظرفیت های مرکز چاپ و انتشارات و گسترش تعاملات هر چه بیشتر با آن مجموعه در جهت رشد و تعلیم دانشجویان پیام نور پیش قدم شود.
ارتباط با دانشگاه پیام نور شهرری 👇
🆔 http://teh-rey.pnu.ac.ir
🆔 https://t.me/payamnoorrey
🆔https://splus.ir/pnurey
🆔https://splus.ir/pnurey1402
💫 روابط عمومی دانشگاه پیام نور شهرری
برگزاری نشست تبیینی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و سالروز تشکیل بسیج مستضعفین با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر شکرزاده رئیس دانشگاه پیام نور اسلامشهر در تاریخ ۵ آذر ۱۴۰۳
در این نشست دکتر شکرزاده رییس دانشگاه پیام نور اسلامشهر در سخنانی بیان نمود که حضرت امام خمینی (ره) بسیج را به شجره طیبه تشبیه کرده است. وی اظهار داشت اگر روحیه بسیج در کشور حاکم باشد ،مشکلات موجود را بسیار کمتر خواهیم داشت،داشتن روحیه بسیجی بسیار مهم است و خیلی از این خدماتی که در کشور انجام شده مرهون روحیه بسیجی مردم است.
وی در ادامه گفت بسیجی بودن تنها به لباس بسیجی داشتن نیست ،کسانی که با این نیت حرکت می کند همه بسیجی هستند.
شکرزاده افزود :حضرت آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری فرمودند که من افتخار می کنم که یک بسیجی هستم و تا کنون اینگونه عمل کردم.
در ادامه دکتر شکرزاده گفت که در طی این مدت ۲۲ ماهه که در خدمت شما هستم روحیه بسیجی و حرکت جهادی از همکاران دیده شده است . به ویژه در ایام ثبت نام از دانشجویان ورودی جدید همکاران واقعا حرکت جهادی داشتند.
حجت الاسلام والمسلمین شکرزاده افزود نظر وزیر علوم نسبت به دانشگاه پیام نور بسیار مثبت است امید است که بسیاری از مشکلات دانشگاه پیام نور مرتفع گردد.
در پایان کارکنان دانشگاه به بیان نظرات و دغدغه های خود در خصوص مسائل اداری پرداختند .
📌جشنواره نمایشگاه و فروشگاه غذاهای محلی،دسر،شیرینی و نان
محلی،فست فودامروز دوشنبه مورخ 1403/09/05 راس ساعت 13در ساختمان آموزشی شماره 1 طبقه همکف برگزار گردید.
❇️به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛در این جشنواره و مسابقه هریک از شرکت کنندگان در جایگاه مخصوص خود جهت اخذ توضیح برای داوران مسابقه انتخاب شدند و داوران یک به یک غذاهای مورد نظر رو مورد تست و ارزیابی قراردادند و پس از پایان کار برگزیدگان جشنواره درقسمت های مختلف غذایی انتخاب شدند که همزمان در روز 16 آذر به برگزیدگان مسابقه هدایایی نفیس و لوح تقدیر از طرف ریاست دانشگاه اهدا می گردد.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز پاکدشت.