eitaa logo
پلیس زنجان
880 دنبال‌کننده
16.3هزار عکس
8.9هزار ویدیو
31 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
18.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند پرونده 💢این قسمت کارگاه رقص(لٍوٍل آپ دَنس) 🔹انهدام باند فساد و فحشا توسط پلیس ایران 🔹شبکه ای که به طمع پول، دختران این سرزمین رو اغفال و وارد تجارت فحشا شدند. 🔹انگیزه هایی که همه فرآورده فرهنگ روابطِ آزاد هست. https://eitaa.com/joinchat/3777495235C00e6d6b624
45.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند پرونده 💢این قسمت پولِ برهنگی(چَتِربِت) 🔹انهدام شبکه اغفال دختران توسط پلیس ایران 🔹این نوع کلاهبرداری حتی در خارج از کشور هم انجام نمیشه 🔹فضای مجازیِ خوش رنگ و لعابی که ناخواسته به بی عفتیِ برخی دختران منجر شد. https://eitaa.com/joinchat/3777495235C00e6d6b624
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امامان جماعت مساجد ترکیه نسبت به تجارت *** توریست و ساخت سریال های که عمدتأ فحشا را تبلیغ می کنند واکنش نشان دادند.در سریال های  ترکیه که یک زن چند مرد پدر ‌‌و پسر بردار و عمو را اداره می کند !  این زنا زادگی است این بی ناموسی است این بی شرفی است این بی حیایی است و الی آخر…
18.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند پرونده 💢این قسمت کارگاه رقص(لٍوٍل آپ دَنس) 🔹انهدام باند فساد و فحشا توسط پلیس ایران 🔹شبکه ای که به طمع پول، دختران این سرزمین رو اغفال و وارد تجارت فحشا شدند. 🔹انگیزه هایی که همه فرآورده فرهنگ روابطِ آزاد هست.
دیدار و تجلیل دکتر فیروزفر شهردار زنجان از آقای بهروز اسکندری پاکبان امانت‌دار شهرداری زنجان
میگن چرا آنجلینا جولی برای دخترای ایرانی استوری و پست می‌ذاره ولی برای دختر دانشجوی معترض کشور خودش لالمونی گرفته؟ درک کنید عزیزان؛ هم خرج زندگی زیاده هم دلش نمی‌خواد آزادی‌بیان آمریکایی روش اِعمال کنن ؛)
❌پای ایران که میاد وسط همشون مدافع حقوق زنان میشن... 👈نوبت کشور خودشون که میشه همه ساکت!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قومی که با یه بوستر موشک این طوری عشق و حال میکنن انتظار دارید در فراق موسی(ع) با دیدن یه گوساله نپرستنش ؟ 😂
🚨تمام مرزهای کشور دیوار کشی و مسدود میشود 🔴معاون امنیتی وزیر کشور: 🔴سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود؛ این فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی دربارۀ مرزهاست. 🔴رئیس‌جمهور دستور دادند تا ۳ میلیارد یورو ظرف ۵ سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار بگیرد و به‌سرعت فرآیند انسداد مرزها را آغاز کنند. 🔴در این راستا سرلشکر باقری همۀ ظرفیت‌های مهندسی ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم را به‌کار گرفته‌ و تقسیم کار انجام شده. 🔴یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و بخشی از این اولویت‌، مرز افغانستان است. 🔴انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایۀ فنس‌کشی، دیوارکشی و سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی انجام می‌گیرد.
💢آیت الله مکارم خطاب به سردار رادان : درمورد « طرح نور » سست نشوید و محکم ادامه دهید 🔹آیت الله مکارم از طرح نور تشکر کرد و گفت که با قوت این برنامه را ادامه دهید، حاشیه سازی نشود و احترامات رعایت شود، سست نشوید و محکم ادامه دهید و برای موفقیت نیروی انتظامی دعا کرد.