eitaa logo
روابط عمومی پلیس اردبیل
714 دنبال‌کننده
22.3هزار عکس
8.8هزار ویدیو
135 فایل
#پلیس_تراز_انقلاب_اسلامی #پلیس_اردبیل
مشاهده در ایتا
دانلود
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صد پسر در خون بغلتد، گُم نگردد دختری شهید حمیدرضا الداغی شهادت: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ سبزوار، هنگام دفاع از ناموس مردم 🌺 شادی روح این شهیدِ غریب صلوات 🌏
معافیت سربازان دارای ۳ فرزند و بیشتر معاونت نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح: 🔹برابر موافقت مقام معظم رهبری کلیه مشمولان وظیفه غایب و غیر غایب و کارکنان وظیفه در حال خدمت که دارای ۴ فرزند و بالاتر هستند و همچنین مشمولان وظیفه غایب و غیر غایب و کارکنان وظیفه در حال خدمت، با حداقل ۴۰ سال سن تمام، که دارای ۳ فرزند می باشند از انجام خدمت دوره ضرورت سربازی معاف می‌گردند. 🔹صدور کارت معافیت برای مشمولان غایب و غیر غایب واجد شرایط این مصوبه، پس از طی آموزش‌های مقدماتی و تکمیلی بسیج امکان‌پذیر خواهد بود. 🔹مدت کسر خدمت کارکنان وظیفه در حین خدمت که قبلاً به ازای هر فرزند ۳ ماه بوده است به ترتیب برای فرزند اول ۳ ماه، فرزند دوم ۴ ماه و برای فرزند سوم به ۵ ماه افزایش یافته است.
💢خبر تکمیلی 🔻ترور کور و شهادت رئیس پلیس آگاهی شهرستان " سراوان " 🔻فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از حمله ناجوانمردانه معاندین کوردل و شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان در یکی از خیابان های این شهرستان خبر داد . 🔻سردار "دوستعلی جلیلیان" در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس در تشریح جزئیات این خبر گفت: در ساعت ۷ و ۱۰ دقیقه صبح امروز رئیس پلیس آگاهی انتظامی سراوان در حالی که با خانواده اش در یکی از خیابان های شهرستان در حال تردد بودند، توسط معاندین به صورت ناجوانمردانه ترور شدند. 🔻فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان در خاطرنشان کرد: در این حمله ناجوانمردانه سرگرد علیرضا شهرکی رئیس آگاهی شهرستان سراوان به درجه رفیع شهادت نائل آمد و همسر وی نیز که مورد اصابت گلوله قرار گرفت به بیمارستان منتقل شد و وضعیت عمومی وی وخیم می باشد. 🔻فرمانده انتظامی استان در ادامه به حضور تیم های پلیس های تخصصی در محل حادثه به منظور شروع تحقیقات تخصصی و شناسایی و دستگیری عوامل معاند خبر داد. 🔻در پایان سردار جلیلیان این ضایعه را به مقام معظم رهبری، مردم، کارکنان انتظامی، خانواده معظم شهید عزیز تسلیت گفت.
💢خبر تکمیلی 📌شهادت همسر رئیس پلیس آگاهی شهرستان سراوان 🔻فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: در اقدام معاندین مسلح در ترور رئیس پلیس آگاهی انتظامی شهرستان سراوان همسر وی نیز که مجروح شده بود به فیض شهادت نائل آمد. 🔻سردار دوستعلی جلیلیان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس در بیان جزئیات این خبر اظهار داشت: در اقدام ترور مسلحانه صبح امروز در شهرستان سراوان و به شهادت رساندن سرگرد علیرضا شهرکی ، همسر وی نیز که مورد اصابت گلوله قرار گرفته بود و مجروح شده به علت شدت جراحات وارده علیرغم تلاش کادر درمان به درجه رفیع شهادت نائل آمد. 🔻وی افزود: رئیس پلیس آگاهی انتظامی شهرستان سراوان همراه با همسرش در یک اقدام کور مسلحانه در یکی از خیابان های این شهرستان مورد هدف گلوله قرار می‌گیرد که هر دو به فیض شهادت می رسند از این شهیدان والامقام یک فرزند دختر ۱۶ ساله و یک پسر ۱۵ ساله به جا مانده است. 🔻سردار جلیلیان شهادت این دو عزیز از خانواده بزرگ فراجا را مجدد خدمت مردم شریف و کارکنان جان برکف پلیس و خانواده های محترم این شهیدان و سایر بستگان تبریک و تسلیت عرض نموده و مراسم تشییع و تدفین پیکر پاک و مطهر این شهیدان گرانقدر متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
💢 دستور صریح و سریع سردار فرمانده فراجا جهت پیگیری پرونده ترور شهید علیرضا_شهرکی 🔹اعزام سردار قاسم_رضایی جانشین فراجا به سیستان و بلوچستان در پی صدور این دستور 🔹در پی دستور سردار رادان فرمانده فراجا سردار قاسمعلی_رضایی جانشین فراجا جهت پیگیری پرنده ترور سرهنگ شهید رئیس پلیس آگاهی سراوان به سیستان و بلوچستان سفر خواهد نمود. @
💢 حضور سردار رضایی در استان سیستان و بلوچستان و بررسی میدانی پرونده ترور شهید علیرضا شهرکی رئیس پلیس اگاهی شهرستان سراوان 🔹گزارش تصویری از حضور سردار " قاسم رضایی " جانشین فرمانده انتظامی کل کشور با هیئت همراه در مراسم تشییع پیکر پاک و مطهر شهید علیرضا شهرکی و همسرش در شهرستان سراوان 🔹شهید سرهنگ علیرضا شهرکی به همراه همسرش صبح امروز در شهرستان سراوان توسط معاندین کوردل مورد حمله مسلحانه قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢این لحظه ها چند؟ 🔹لحظــه تلــخ شنیدن خبر شهادت پدر و مادر فرزندان شـــهید علیرضـــــا شــــهرکی
💢 "قالیباف" رئیس مجلس شورای اسلامی شهادت فرمانده پلیس آگاهی سراوان را تسلیت گفت 🔹 "محمدباقر قالیباف" رئیس مجلس شورای اسلامی با صدور پیامی شهادت مظلومانه سرگرد علیرضا شهرکی فرمانده پلیس آگاهی شهرستان سراوان حین انجام خدمت را به خانواده وی تسلیت گفت. 🔹در این پیام آمده است: 🔹 شهادت مظلومانه فرمانده پلیس آگاهی شهرستان سراوان سرگرد علیرضا شهرکی بر اثر تیراندازی و در حین انجام خدمت موجب تأسف گردید. 🔹 دلاوران و حافظان امنیت کشور و آسایش مردم همواره با اقتدار و قاطعیت در مقابل اشرار و عوامل ناامنی ایستاده‌اند و هیچگاه اجازه تعدی و اخلال در آرامش و نظم جامعه را نخواهند داد. 🔹 لازم است دستگاه‌های امنیتی و انتظامی نسبت به شناسایی و برخورد قاطع با عوامل این حادثه اقدام نمایند. 🔹 ضمن عرض تسلیت به مردم ولایت‌مدار سراوان و خانواده گرانقدر این شهید از درگاه خداوند متعال برای روح این شهید سرافراز علو درجات و رضوان الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسالت می‌نمایم.
💢 فرزند در آغوش فرمانده 🔹 سردار " قاسم رضایی" جانشین فراجا فرزند شهیدان والا مقام شهرکی و همسرش را به آغوش کشید که لحظه ای تلخ و غم بار برای فرمانده با فرزندان شهید بود .
💢نمایی از حادثه تلخ ترور امروز 🔹شهـادت مظلومانه در سکوت رسـانه ها شهید فراجا علیرضا شهرکی به همراه همسرش 🔹رئیس پلیس آگاهی سراوان تاریخ شهادت: 1402/02/10 علت شهادت: ترور توسـط اشـرار مسلح