خیابان محل ارائه خود نیست.
با آن آرایشهای شب زُفاف و پوشش در مهمانی به خیابان آمدن #انتها ندارد.
این مسیر برهنگی و برداشتن حریم عفت را چند دهه پیش غرب در سبک زندگی شهوانی خود طی و تجربه کرده است. تجربه نادرست دیگران برای برهم زدن اساس حیا در جامعه ایرانی به بهانه آزادی را تکرار نکنیم.
#برهنگی_انتها_ندارد
https://eitaa.com/Politicalhistory
امروز نهمین جلسه کلاس مجازی ما با موضوع بررسی اقدامات رضاشاه در دوران حکومت ۱۶ ساله برگزار خواهد شد. آنچه اهمیت دارد همین بارخورد است☝️
#جریان_شناسی
https://eitaa.com/Politicalhistory
کاسبان خودکشی
مجید بهستانی
مرگ بسیار دردناک است. اگر طرف شخصیت برجسته یا نزدیک به انسان باشد این مرگ دردناکتر هم میشود. حال اگر مرگی انتخابی و خودخواسته باشد وحشتناک هم خواهد شد. در فرهنگ ما مردگان احترام خاصی دارند و عامیانه می گویند خوب نیست پشت سر مرده حرف زد حتی اگر انسان خوشنامی هم نباشد. صدام حسین در جلسه حزب بعث میخواهد از امام خمینی بدی کند ولی جلوی خود را میگیرد و میگوید حالا دیگر او مرده و خوب نیست از بدی بگوییم.
جناب کیومرث پوراحمد در ۱۶ فروردین ۱۴۰۲ در بندرانزلی در ویلای شخصی به اقدام به خودکشی میکند. کارگردان و نویسنده خوبی بود و برای دو سه نسل خاطرات ساخت. اگر چه خودکشی اقدام نکوهیده و حرامی است ولی به احترام مرده باید سکوت کرد و مرگ را کندوکاو نکرد.
اما رفتار و گفتار های جماعتی این قلم را تحریک کرد چیزی بنویسد. جماعت سودجو و ایدئولوژیک که برای رسیدن به مقاصد سیاسی خود از هر ریسمانی بالا می روند حتی اگر مرده باشد. اگر به زندگان رحمی ندارید حداقل به احترام مردگان خود سکوت کنید.
خودکشی اقدام انقلابی نیست، کنشی از ضعف است؛ لحظهای که فرد میبیند بودن اش اضافه است، از ادامه خودش خسته است. حتی اگر به قول آقایان نومیدی از تغییر در شرایط بد موجود او را به اینجا رساند، بالاتر، باید گفت بی معنایی جهان او را به این نقطه رساند. اگر سرزمین من خراب است و در اینجا امکان کنش یا نفس ندارم (کاری ندارم که مرحوم در حال اصلاح آخرین اثر سینمایی جشنواره فجر خود بود)، به سرزمین دیگری مهاجرت میکنم ولی اگر کارم با جهان تمام شده باشد چه؟! باید تن را رها کرد. وقتی جهان بی ارزش باشد، تن بی ارزش باشد، باوری هم به جهان دیگری نباشد، این انتخاب معنادار میشود.
او در کتاب «سنگ قبر» خود از مرگ آسانی گفت ولی اضافه کرد از مرگ تدریجی که شکنجه برای خود و اطرافیان میشود ترس دارد. او آن را در سینمایی «کفشهایم کو» بازتاب داد. همان موقع که این اثر را دیدم به سقوط نگاه او قضاوت کردم؛ جهانبینی اش فروریخته که این اثر سطحی و الکن ساخته شده. پس چند سال هم اضافه تر خودش را کش داده بود.
خودکشی اقدامی شجاعانه نیست، نومیدی و ترس دارد؛ دیگر «انقلابی» اش نخوانیم!
https://t.me/mbehestani
فقط من و شاهنشاه قند نمیخوریم!
۱۳۵۲/۶/۲۴
https://eitaa.com/Politicalhistory
💢همه آمرزیده می شوند به جز
✅امام رضا علیه السلام:
در ماه رمضان، در هر شبی، هفتاد هزار نفر آمرزیده میشوند و در شب قدر، خداوند به اندازهای که در ماه رجب و شعبان و #رمضان آمرزیده است، بندههایش را میآمرزد؛ مگر کسی را که میان او و برادرش، #دشمنی و کینهای باشد.
در این صورت ، خداوند عزّ و جلّ میفرماید:
«اینها را تا زمانی که با هم #آشتی نکنند نخواهم بخشید»
📚بحار الأنوار، جلد ۷۵، صفحه ۱۸۸،روایت ۱۱
https://eitaa.com/Politicalhistory
هر کس امروز با تبلیغ برهنگی، با از بین بردن حیا، با برداشتن حدود در روابط جنسی به نام آزادی خواهی بذر فساد در جامعه بکارد، فرزندانِ فردا آثار آن را خواهند چید. فرزندانی که معلول این تفکرند.
#برهنگی_انتها_ندارد
https://eitaa.com/Politicalhistory
#مستحبات_شب_قدر
#آماده_شب_قدر
💢جالب است بدانید...
آنهایی که #اسلام را مخالف عقلانیت، تفکر و علم میدانند باید بدانند در #مهمترین شب سال یعنی #شب_قدر یکی از اعمال مستحب و سفارش شده، بحث و گفتگوی علمی است:
✅مَن أحیا هاتَینِ اللَّیلَتَینِ بِمُذاکَرَةِ العِلمِ فَهُوَ أفضلُ
هرکس این دو شب را با بحث و مذاکره #علمی زنده بدارد، فضیلت این کار بیشتر است.
شیخ صدوق، الامالی، الطبعة الاولی
✅آیتالله حقشناس (ره):
در روایت وارد شده که هر کس شبهای احیا را به مذاکره علم یعنی همین «قالالصادق» و «قالالباقر» بگذراند؛ هر یک ساعت ثواب یک احیای تام و تمام را در بردارد
https://eitaa.com/Politicalhistory
ماجرای کودتای قطبزاده
🔹شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۶۱ بود که اعلامیه دادگاه انقلاب ارتش همه را غافلگیر کرد: عوامل توطئهای برای ترور امام و سران کشور دستگیر شدهاند. آنچه این خبر را مهمتر میکرد، چهره اصلی این توطئه یعنی صادق قطبزاده بود.
🔹کسی که در کارنامهاش عضویت در شورای انقلاب، اولین رئیس صدا و سیما و وزیر امورخارجه پس از تسخیر لانه جاسوسی را داشت. او همچنین پیش از انقلاب از مبارزین خارج کشور و از چهرههای نزدیک به امام موسیصدر بود.قطبزاده، بنیصدر و یزدی؛ در دوران شاه، سه چهرهی فعال مبارز خارج از کشور بودند که پس از انقلاب هرکدامشان برای خود، ادعایی داشتند. قطبزاده مثل بنیصدر احساس میکرد سطحش از خیلیهای دیگر بالاتر است و بدش نمیآمد اولین رئیسجمهور ایران باشد، اما در انتخابات شکست خورد و پس از آرای باطله و داریوش فروهر و صادق طباطبایی و کاظم سامی، نفر هشتم شد. او که از این به بعد کاملا از گردونهی قدرت حذف و منزوی شده بود، احساس میکرد انقلاب و امام از مسیر درست منحرف شدهاند. از اینجا بود که تدریجا به فکر یک اقدام جدی علیه جمهوری اسلامی افتاد. کودتایی که در جریان آن بتواند خودش بر سر کار بیاید.
🔹در همین افکار و ارتباطگیریها بود که واحد اطلاعات سپاه که او را تحت رصد داشت متوجه شد او قصد ارزیابی یک اقدام نظامی در جماران و بیت امام را دارد. با هماهنگی اطلاعات سپاه و دادگاه انقلاب ارتش، یکی از ارتشیهای قدیمی که سابقهی همکاری با دادگاه انقلاب ارتش برای کشف گروههای برانداز و کودتاچی را داشت با قطبزاده مرتبط شد تا بتواند سر از سِرّ او درباره جماران دربیاورد.
🔹این روند طی شد و مشخص شد بر اساس طرح قطبزاده، قرار بود ابتدا بیت امام و نهادهای اصلی کشور بمباران یا منفجر شوند، سپس قطب زاده اعلام کند این اتفاق توسط حزب توده رقم خورده و او و جمعی از ارتشیها آنها را دستگیر کنند و خود به عنوان ناجیان انقلاب (که دیگر نه امام و نه اغلب افراد اصلیاش زنده هستند) کار را در دست بگیرند. قطبزاده نهایتا آخرین روزهای شهریور ۶١ اعدام شد.
https://eitaa.com/Politicalhistory