فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
که اینطور...
.
شب و روز در پایتخت های کشورهای اروپایی با انگیزه ساندویچ رایگان و اتوبوس مجانی پناهندگان را از این شهر به آن شهر می کشاندند تا در خیال خودشان اتحادیه اروپا سبزپوشان را در لیست تحریم قرار دهد. این توهم را با قدرت رسانه به مردم انتقال می دادند که ما بیشماریم و در حال فتح سنگر آخر...
حالا واکنششان را ببینید. که اینطور...
https://eitaa.com/Politicalhistory
⌛️ رصد یکشنبه (7خرداد، 8ذی القعده، 28می)
1339؛ تاسیس بانک مرکزی ایران
1359؛ افتتاح اولين دوره مجلس شوراي اسلامي
1365؛ رابرت مك فارلین مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریكا پس از ۴ روز اقامت در تهران به كشورش بازگشت
🔺 هاشمی رفسنجانی ریاست وقت مجلس شورای اسلامی در این مورد می گوید: هدف آنها در اصل این بود كه بیایند آن یخ های سردی كه در روابط ایران و آمریكا ایجاد شده بود را ذوب كنند هدف نزدیك آنها این بود كه ما را شفیع كنند در لبنان. آنها خواهش كردند كه یكی از مسئولان كشور، آنها را بپذیرند ولی هیچ یك از مسئولان حاضر به ملاقات با آنان نشد. مك فارلین با عصبانیت گفته بود شانس در خانه شما آمده و مشكلاتتان را آماده ایم حل كنیم، فضای شما در تصرف هواپیماهای عراقی و چه و چه است و ما آمدیم مشكلات شما را حل كنیم. مك فارلین گفته بود من اگر رفته بودم روسیه كه پوست بخرم گورباچف روزی سه بار با من ملاقات می كرد.نماینده مخصوص رئیس جمهور آمریكا آمده و یك كلام حاضر نیستید با آن صحبت كنید. ما گفتیم با شما صحبتی نداریم، شما آتش افروز این جنگ هستید شما مسئول مسائل كشور ما هستید ... .(نشریه خبرگزاری جمهوری اسلامی، چكیده اخبار و گزارش های مربوط به شكست تلاش آمریكا برای تجدید رابطه با ایران، اسفند ماه 1365ف ص4و6)
688ق؛ درگذشت "شیخ فخرالدین ابراهیم بن شهریار عراقی همدانی"، شاعر بزرگ ایرانی
1353ق؛ رحلت فقیه و اصولی بزرگ آیت اللَّه "ملاحسین بن محمد بن جعفر فشاركی"
1901م؛ امضاي قرارداد نفتي "دارسي" بين ايران و انگليس
1998م؛ اولين آزمايش هسته اي پاكستان
1991م؛ روز ملي و استقلال "آذربايجان" از اتحاد جماهير شوروي سابق
https://eitaa.com/Politicalhistory
#توجه
#دعوت_از_شما
سه شنبه دومین جلسه حضوری #گذر ساعت ۱۷ به همان نشانی ( اما سالن جلسه تغییر خواهد کرد) برگزار خواهد شد. از الان برای حضور در جلسات برنامه ریزی کنید.
امروز به بُعد تاریخی اختلافات مرزی با افغانستان به ویژه مساله هیرمند می پردازیم
42.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز استخوان لای زخم را روایت می کنیم
امروز را برای نسلی که تاریخ نمی داند روایت کنید.
از نظر تاریخی امروز روز بسیار مهمی است. هفتم خرداد ۱۳۱۲ دولت رضاشاه با کمپانی انگلیسی تا سال ۱۳۷۲ قرارداد نفتی امضا کرد. ۶۰ سال نفت ببرند. بعد از اخراج رضاشاه انتقادات به قرارداد آغاز شد؛ این قرارداد عجیب را سیدحسن تقی زاده امضا کرده بود.
نوک پیکان انتقادات در روزنامه ها از شهریور ۱۳۲۰ به سمت تقی زاده بود. خیانت بزرگ، رشوه و... تقی زاده در نهایت با عصبانیت واکنش نشان داد: من تنها "آلت فعل" بودم!
مقصودش این بود که من اوامر رضاشاه را اجرا کردم. این صفت "آلت فعل" برای او ماند!
مفاد قراد ۱۹۳۳ و حواشی آن را بخوانید. بعدها در مجلس دکتر مصدق خیانت و ضرر همین قرارداد در طول تاریخ ایران را به انتقاد گرفت.
https://eitaa.com/Politicalhistory
علیرضا زادبر
استخوان لای زخم
سلسله استوری #مرور_تاریخ امروز به فرآیند تاریخی شکل گیری اختلافات مرزی با افغانستان و نتایج آن در دوره پهلوی اول پرداخته است. "استخوان لای زخم" حکایت جدایی بخش مهمی از سرحدات ایران در دوره پهلوی به دستور رضاشاه است، مناطقی که به جهت اهمیت سرمنشا تقسیم آب می توانست منافع ملی ایرانیان را تامین کند.
https://eitaa.com/Politicalhistory
علیرضا زادبر
لطفا بعد از مطالعه براساس شماره گذاری انجام شده در صفحات اینستاگرامی خود استوری کنید🌹
استاد دانشگاه جمهوری اسلامی!!!!!!!!
شاهزاده قجر به رضاخان پیشنهاد داد برای ارتقای درجه برو خواندن و نوشتن یاد بگیر. زمانی که یک قزاق بود. بعدتر در مجلس وقتی خواست کابینه رو معرفی کنه نیمه کاره رها کرد و گفت بقیه رو آقای فروغی معرفی میکنن!!!
اینو یکی از شرکت کنندگان کلاس مجازی ما فرستاده☝️☝️☝️
https://eitaa.com/Politicalhistory
علیرضا زادبر
استاد دانشگاه جمهوری اسلامی!!!!!!!! شاهزاده قجر به رضاخان پیشنهاد داد برای ارتقای درجه برو خواندن و
تاریخ بدانید
تاریخ بخوانید
مسلط بر وقایع تاریخی کشورتان باشید
تاریخ برای تکرار نیست. تاریخ برای عبرت گرفتن است.
وقتی استاد دانشگاه سر کلاس درس این چیزها را به دانشجو انتقال میدهد بعد انتظار دارید جوانِ ۲۰ ساله در کف خیابان شعار #رضا_شاه_روحت_شاد سر ندهد!
https://eitaa.com/Politicalhistory
دومین جلسه از سلسله نشستهای گذر
موضوع جلسه دوم: بررسی رساله مکتوبات کمالالدوله به شاهزاده جمالالدوله میرزا فتحعلی آخوندزاده
سه شنبه ساعت ۱۷
حضور برای عموم آزاد است.
در جلسه نخست چگونگی زایش مفهوم روشنفکری در غرب عصر روشنگری به ویژه اروپای غربی و برداشت ایرانیان با این مفاهیم نو طرح شد. در جلسه دوم بحث را ادامه خواهیم داد.
#جلسه_حضوری
#هفتگی
https://eitaa.com/Politicalhistory
علی کریمی، مخاطبان خودش را چه فرض می کند که هر اطلاعاتی را در اختیارشان قرار میدهد؟
در یک پرواز خطوط هوایی کره جنوبی پیش از فرود درب هواپیما باز میشود و این صحنه دلهره آور برای سرنشینان بوجود می آید. علی کریمی اسطوره سیاست و مبارزه آن صحنه را در صفحه خود با عنوان طعنه به خودباوری و اختراعات جوانان دانشمند و مخترع ایرانی منتشر می کند.
پوزش که نمیخواهد
اشتباه خود را که تصحیح نمی کند
تعجب از مخاطبین است که هر کدام با چند مدرک لیسانس و فوق لیسانس عقلشان را به یک فوتبالیست داده اند!
.
چرا؟
https://eitaa.com/Politicalhistory
💢 اهانت به اسلام و پیامبر(ص) در حضور حضرت امام رضا(ع)
مأمون مردى بود كه خودش عالم بود و به مباحثات دينى و مذهبى عشق مىورزيد. گروههاى مختلف از مادّيين، مسيحيها، يهوديها، صابئيها(ستارهپرستها) كه در آن زمانها بودند، مجوسيها و زردشتيها و مسلمانها (شيعه و سنى) را در يك تالار بزرگ جمع مىكرد و بعد مىگفت اين جا هر كسى آزاد است عقيده خودش را بيان كند.
در كتابها ببينيد اينها چگونه آزادانه عقايد خودشان را گفتهاند. حتى تعبيرات اهانتآميز به پيغمبر(ص) و اسلام دارند و حضرت رضا(ع) خودشان در آنجا شركت مىكردند.
در مجلسى كه حضرت رضا(ع) شركت كردهاند ببينيد يهودى به حضرت رضا(ع)چه مىگويد؟! مسيحى چه مىگويد؟! زردشتى چه مىگويد؟! مادىمسلك چه مىگويد؟! حرفهايشان را مىگفتند و ضبط شده است. اين طور بوده كه اسلام باقى مانده است.
در آينده هم اسلام فقط و فقط با مواجهه صريح و شجاعانه با عقايد و افكار مختلف و متناقض با اسلام مىتواند به حيات خودش ادامه بدهد.
من به جوانان و طرفداران اسلام هشدار مىدهم كه يك وقت خيال نكنند كه راه حفظ معتقَدات اسلامى و جهانبينى اسلامى اين است كه نگذاريم ديگران حرفهايشان را بزنند. نه، بگذاريد بزنند؛ ولی نگذاريد خيانت كنند. اگر ديديد يك فرد ماركسيست مثلا آمد گفت «به نام امام خمينى»، مانع شويد، به او بگوييد: تو بگو به نام لنين، به نام استالين، به نام ماركس، انگلس؛ دروغ نگو.
📚 شهید آیتالله مطهری، آینده انقلاب اسلامی ایران، ص۴۸
https://eitaa.com/Politicalhistory
⌛️ رصد دوشنبه (8خرداد، 9ذی القعده، 29می)
1286؛ آغاز انتشار روزنامه "صور اسرافیل" در دوران مشروطه
1296؛ وثوق الدوله رئیس الوزراء از کار کناره گیری کرد
1313؛ تصويب قانون تأسيس دانشگاه تهران توسط مجلس شوراي ملي
1227ق؛ ورود سپاهيان مصر و عثماني به مدينه و خارج كردن شهر از دست وهابيان
1453م؛ تصرف بندر "قُسطَنطنیه" پایتخت امپراتوری روم شرقی توسط تركان عثمانی
https://eitaa.com/Politicalhistory
#استوری_کنید
سیاست عرصه عقلانیت عُقلاست و نه عمل براساس احساساتِ توییتری! اگر ایران با طالبان جنگ فراگیر با دهها هزار کشته به راه بیاندازد می گویند: کشور را به جنگ کشاندید! اگر با سیاست و مدارا هزینه را کاهش دهد می گویند: مماشات کردید، کوتاه آمدید!!!
در عصر ما "سیاست" توییتری شده است.
https://eitaa.com/Politicalhistory