eitaa logo
علیرضا زادبر
53.1هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1هزار ویدیو
9 فایل
دکتری علم سیاست، گرایش مسایل ایران تاریخ ثبت نام کلاس های ترم جدید از ۳۱ خرداد
مشاهده در ایتا
دانلود
توجه بفرمایید هنوز دوستان زیادی برای شرکت در کلاس مجازی تحلیل و جریان شناسی تاریخ سیاسی ایران پیام میدهند. جلسه نخست ما برگزار و مطالعه کتاب آغاز شده است. دوستانی که علاقمند و اصرار دارند بستگی به خودشان دارند. صوت جلسات ضبط و ذخیره میشود. آیدی👇👇 @sabet_21
امکان ثبت نام در کلاس مجازی وجود ندارد.
در این ۴۳ سال هیچ وقت راهپیمایی ۱۳ آبان اینگونه نبوده است: ۱. شلوغ و ازدحام ۲. عصبانیت و خشم مردم ۳. ناراحتی و غصه ۴. شعارهای خودجوش در تحلیل ها مردم را ببینید.
تصاویر حضور پرشکوه مردم را منتشر کنید. قلب ها تقویت و دشمن مایوس میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقسیم بندی مردم دسته بندی های کاذب دوقطبی سازی های بی فایده سم و آفتِ به جان ایران است . چادری، مانتویی با ریش، شش تیغ با اعتقاد کم اعتقاد و.... . ما در یک جامعه زنده هزاران هزار دلیل برای تفاوت داریم. راهپیمایی ۱۳ آبان امسال حواشی زیبایی داشت که صدا و سیما توان به تصویر کشیدن آن را ندارد. . . ویژگی راهپیمایی امسال فقط جمعیت بی سابقه نبود، مردم عصبی بودند. هرکس به سبک خود شعار میداد کاری به بلندگوها نداشتند. .
خدا را شکر که راهپیمایی میلیونی ۱۳ آبان جمعه و روز تعطیل بود تا نگویند دانش آموزان را با اتوبوس آورده اند. خدا را شکر که راهپیمایی میلیونی ۱۳ آبان با پلاکاردها و شعارهای علیه وقایع اخیر کشور بود تا نگویند آرشیو است.
در رثای این تحمل . دیدم دوستان روشنفکر مخالف خشونت و خونریزی که این روزها تئوری پرداز کشتارِ شرافتمندانه شده اند و برای خونریزی در کشور توجیه تولید می کنند، همان‌هایی که در تمام این سال‌ها منتقد "خلخالی" بودندحالا که دست‌شان به گوشت رسیده خودشان جور دیگر رفتار می کنند در صفحات خود در "رثای این خانم بی حجاب" قلم فرسایی می کنند! یکی نوشته بود: اعتراص مدنی و شجاع اگر تصویر بود!! اتفاقا برعکس،اشتباه می کنید. با مانور روی این تصویر به خودتان گل می زنید. این تصویر از راهپیمایی میلیونی و معنادار سیزده آبان یعنی: تحمل مخالف و احترام به گفتگو. بیایید برعکس این حالت را تصور کنید. اگر شرایط برعکس بود، یعنی یک خانم محجبه وارد جمع این افراد می شد با او چگونه رفتار می کردند؟ در این پنجاه روز بارها و بارها دیدیم حتی بانوان مانتویی یا بانوانی که اعتقاد دینی به حجاب ندارند وقتی به این جماعت انتقاد می کنند با شدیدترین روش ممکن با آنها برخورد می کنند. اتفاقا اینکه یک خانم بدون حجاب این احساس امنیت و جرات را دارد که در جمع هزاران نفر مخالف خود حاضر شود و خون از دماغ او نیاید، افتخار است. اگر دخالت گروهک ها، سازمان ها خشونت طلب و رسانه های اجنبی(سعودی_انگلیسی) نبود تا بنزین روی آتش باشند، مردم ایران خودشان روش گفتگو را می دانند. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اگر طاقت ندارید نبینید. اما اگر طاقت دارید برای ثبت در تاریخ حتما ببینید. کسانیکه تا دیروز مخالف کشتن و خونریزی بودند. کسانیکه مخالف ذبح گوسفند در عید قربان بودند، کسانیکه سخن‌شان گفتار نیک پندار نیک و کردار نیک بود. کسانیکه همیشه مخالف قصاص و اعدام بودند. چگونه به پیکر بی جان یک انسان لگد می زنند!!!! کرج شهید روح الله عجمیان منتشر کنید، مردم ببینند. خون شهید، انسان ها را بیدار می کند. انسان ها را... انسان ها را... خدا کند این تصویر بدست مادر این جوان متولد سال ۱۳۷۴ نرسد .
برای بازاریان! انقلاب بدون اقناع! . این توییت مجری شبکه سلطنت طلب خطاب به بازاریان یک نمونه از صدها توییت و خطابه تهدیدآمیز علیه اصناف، اقشار مردم، ورزشکاران، هنرمندان است. اگر خوب نگاه کنید قاطبه و اکثریت مردم با وجود نارضایتی از وضع موجود حاضر به همراهی با جریانات اخیر نشدند. حتی در بین ورزشکاران و هنرمندان اگر کسی تحقیق کند و آمار دقیق ارائه کند اکثریت موضع گیری نداشته اند. نمیخواهم نام ببرم‌. خودتان نام ها را رصد کنید. اما آن تعدادی که در این ایام موضع گیری کردند با وجود کم بودن از نظر تعداد بیشتر تبلیغ شدند. اصلا کار سختی نیست میتوان اسامی را ردیف کرد. با این وجود سخن من چیز دیگری است. . چرا در این توییت و صدها پیام دیگر خطاب به مردم، اقشار و اصناف با لحن تهدید و تولید ترس صحبت می کنند؟ . پاسخ اهمیت دارد. . انقلاب در هر جامعه ای، یک پدیده جمعی و عقلانی است‌. عقل جمعی جامعه باید به آن نقطه برسد. وقتی عقل جمعی جامعه به نقطه انقلاب نرسد، شما ناچارید با تهدید، ارعاب، ترس، خونریزی مردم را مجبور به حضور کنید.توده مردم با "زور و وحشت" به کف خیابان نمی آیند. این جماعت بیسواد، این بلاگرها، این سلبریتی ها، این شبکه های خارجی چون درکی از مفهوم انقلاب و عقل جمعی ندارند، فکر می کنند شبیه به "شوآف" آنهاست! پس شما بفرمایید، مردم چه زمانی در یک جامعه به آن نقطه حضور خودجوش می رسند؟ زمانیکه اقناع شوند. در انقلاب سال ۵۷ رهبر جامعه و جریانات فکری مردم را به نقطه "اقناع درونی" رساندند. وقتی جامعه اقناع شد، دیگر نیاز نیست با تهدید و تولید وحشت از بازاری‌ها بخواهید که به شما بپیوندند. شما خشونت کور بخرج دادید، شما موضع تان با تجزیه طلبان را مشخص نکردید، شما با هم اختلاف جدی و مبنایی دارید. شما سر در آخور و بودجه اجنبی دارید. جامعه هم اینها را دید و درک کرد، درک کرد آینده با شما را. انقلاب لحظه اقناع جامعه ست انقلاب عقل جمعی جامعه ست با ارعاب و تولید وحشت انقلاب شکل نمی گیرد‌. ... . . لطفا منتشر کنید
استوری کنید
. . در باب این روزهای دانشگاه . جمهوری اسلامی از دهه هفتاد به علت نیاز به متخصص در حوزه های مختلف کشور، بنا بر نیاز جامعه و جمعیت جوان سیاست توسعه دانشگاه را در پیش گرفت. این سیاست دو بخش داشت: کمی و کیفی ارزیابی موفقیت یا عدم موفقیت این سیاست جای خود اهمیت دارد. در موارد متعدد به نتیجه ختم شد و مهمترین نشانه آن رشد شاخص تولید علم در کشور است. از بُعد کمی نیز قابل نقد است.در این یادداشت امکان تحلیل و ارزیابی همه ابعاد سیاست توسعه دانشگاه و آموزش عالی ممکن نیست اما در کل اگر دستگاه هزینه و فایده ایجاد شود، جمهوری اسلامی با توسعه دانشگاه و سرمایه گذاری روی علم نمره قبولی می گیرد. علم پایه توسعه است. با این وجود با توجه داشت: دانشگاه فقط "کارخانه تولید مدرک" نیست، وقایع دو ماه اخیر و چهره ناپسندی که برخی از دانشجویان از دانشگاه نشان دادند حیثیت محیط آکادمیک را زیر سوال برد. با این حال یک راه حل یا نقص بزرگ وجود دارد: بین حاکمان(دولت، مجلس، قوه قضاییه و سایر نهادها) با دانشگاه ارتباط وجود ندارد. مسئولانی هم که از درون دانشگاه به مسئولیت می رسند ارتباط خود را با دانشگاه قطع می کنند، هر چند در این دولت لایه های حفاظتی ارتباط با دانشجو برداشته شد اما مقصود فقط حضور رئیس جمهور در دانشگاه نیست، رهبر انقلاب در چند دیدار متوالی تاکید داشتند: مسولان کشور در دانشگاه و بین دانشجویان حاضر شوند. . در استان‌ها استانداران نمایندگان مجلس مدیران کل برای پاسخگویی و ارتباط در دانشگاه حاضر میشوند؟ نه . وزرا مدیران عالی کشور نهادهای گوناگون برای طرح بحث طرح نیاز و پروژه برای پاسخگویی در دانشگاه حاضر میشوند؟ نه . دانشگاه یک بازوی مطالبه گری است. جمهوری اسلامی باید افتخار کند که دسترسی به دانشگاه را توسعه داده است(با وجود نقد به کیفیت برخی دانشگاه ها) اما اگر ارتباط بین دانشگاه، دانشجو با مدیران عالی، سیاست گذران منظم و مرتب باشد، حرف زده شود، حرف شنیده شود، فاصله بین حکومت و دانشگاه کاسته میشود. البته متاسفانه دانشگاه های زیادی نیز برای معضلات روز جامعه راه حل ندارند. . مدل سخنگوی دولت جواب داد.‌ چون خود او از بدنه دانشگاه آمده، در دوران دانشجویی فعال بوده است. دانشگاه و دانشجو را می شناسد اما این وظیفه یک فرد نیست، باید به جریان تبدیل شود. منظم باشد. دانشکده ها بنا بر تخصص خود مدیران عالی را دعوت و نقد کنند. راه حل بدهند. دانشکده اقتصاد، مدیریت، الهیات، علوم سیاسی، فنی پزشکی و... . ارتباط و احترام این خلا را پر می کند.
کارشناس شبکه سعودی اینترنشنال: «واقعه کربلا مزخرف و پروپاگانداست!» . در این دو ماه رفتارشناسی ایرانیان خارج از کشور پیام‌ها و پیامدهای قابل توجهی دربردارد. سال‌ها مخالفین جمهوری اسلامی در غرب، تلاش داشتند از خود تصویری دمکرات، آزادی طلب و مهربان نشان دهند. چیزی شبیه به مهربانی آقامیری ها در ایران، اهل مدارا، اهل گفتگو، اهل تحمل مخالف، اهل احترام به عقاید و مذهب دیگران! در این دوماه تمام این تصویر برهم خورد. خشونت تجویز کردند، کشتن و آتش زدن را مشروع و توجیه کردند. فحش دادند، ناسزا گفتند. به دین و مذهب با رکیک ترین الفاظ توهین کردند. . اما پرسش من این است: آیا ایرانیان مقیم خارج (عضو گروهک ها و سازمان)، همین منوتو، همین سعودی نشنال، همان خانم شیرده، مصیح علینژاد، ابی، گوگوش، شاهین و... نماینده مطالبات مردم ایرانند؟ . مطالبات مردم داخل ایران چیست؟ امنیت اقتصادی و تامین معیشت، کنترل تورم، مبارزه با فقر و بالاتر از همه برپایی "عدالت" عدالت در توزیع، عدالت در فرصت، عدالت در قانون، مبارزه با فساد، رانت و آقازادگی، احترام به قانون و... . حال باید دنبال پاسخ بود.‌ بین آنچه ایرانیان خارج کشور فریاد می زنند و مطالبات بحق مردم ایران چه نسبتی وجود دارد؟ تقریبا هیچ! پس نباید این گروهک ها و سازمان های فرقه گرا ساکن خارج از کشور را بعنوان نماینده مردم ایران معرفی کرد. این توهین به مقدسات که حال علنی بیان می کنند گواه بر این فاصله است. در گذشته با این صراحت و جرات به عقاید میلیون‌ها ایرانی توهین نمیکردند و تلاش داشتند در لفافه به مبارزه با اعتقادات بپردازند. چه چیزی امروز به آنان جرات داده است تا نقاب بردارند؟
. . وطن! وطن پرست! کدام وطن؟ کدام وطن پرست؟ . یک‌جای تاریخ را برای ما درست تصویر نکرده اند و یا ما تصورمان ناقص است. وقتی صدام بعثی به ایران عزیز حمله ور شد"همه حاضر به دفاع نشدند" برخی با نخستین پرواز گریختند. مهندس، دکتر و تاجر با گردبند اهورامزدا و شعار وطن پرستی بازگشتند! بعدها همین ها طلبکار شدند، صاحب منصب و بالای شهرنشین شدند. شما یک شهید از جبهه ملی یا نهضت آزادی یا جامعه روشنفکری نام ببرید! نیست‌. گروه دوم از جنس شیعه انگلیسی بودند، در بین شان آخوند و روحانی برجسته هم بود. آنها می گفتند: آیت الله خمینی جنگ شیعه با شیعه راه انداخته است. بردارکشی نکنیم! صدام دارد شیعه را با شیعه می کشد!(حال که طرف مقابل ما حزب بعث متجاوز بود.) گروه سوم مذهبی هایی بودند که از کنج حسینیه ها با مناجات و کمیل برای سلامتی جان رزمندگان اسلام دعا می‌کردند و حاضر نبودند جان بدهند‌. حاضر نبودند گوشت جلوی تانک شوند. . چه کسانی از ایران و اسلام دفاع کردند؟ آن مردم عادی عاشق امام به مزار شهدای شهرتان سر بزنید شغل آن جوانان شهید شهر و روستا را بخوانید: خیاط راننده کامیون معلم داوطلب جوشکار بنا نجار سرباز وظیفه ..... بهترین گواه بر اعتقادات این شهدا، وصیت نامه های آنان است‌‌. انگیزه شان چه بود، محرک شان که بود، عاشق چه کسی بودند، در وصیت نامه ها آمده است. خودتان مستقیم رجوع کنید. . چرا اینها را نوشتم؟ در این دو ماه که ایران ما مورد طمع بیگانه و خودی های اجنبی پرست بود. این سه گروه باز رخ نشان دادند. این دوماه تاریخ دوباره تکرار شد. سکوت و مواضع دو پهلو این گروه ها سابقه دار است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 فیلم دوربین مداربسته کلانتری زاهدان را کامل ببینید. در زاهدان چه گذشت؟ مولوی عبدالحمید در چند خطبه نمازجمعه اصرار دارد اینگونه تصویرسازس کند که مردم کاری به ساختمان کلانتری نداشته و پلیس به تجمع مسالمت آمیز مردم شلیک کرده است! . این ویدئو را ببینید: اولا افراد به سمت درب کلانتری حمله و قصد تصرف آن را دارند. ثانیا از اتوبوس خط واحد برای تخریب درب ورودی و دیوار استفاده می کنند. ثالثا در تمام دنیا مراکز نظامی و انتظامی که محل نگهداری اسلحه و مهمات می باشند خط قرمز هستند و در صورت تصرف آن نیروهای پلیس موظف به دفاع و جلوگیری هستند‌. رابعا اگر اسلحه های این مقر بدست افراد و اشرار می افتاد چه رخ میداد؟ خامسا چرا ویدئو و این توضیحات اینقدر دیر پخش شد؟ چرا عبدالحمید با وجود مستندات اصرار به تحریف واقعیت دارد؟
💠 معاونت پژوهشی دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی و دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات برگزار می کنند: 🔰 *ابعاد فرهنگی_تمدنی اغتشاشات 1401* 👤 سخنران: آقای دکتر محمدهادی همایون عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام 📆 زمان برگزاری: چهارشنبه 18 آبان ماه ساعت 19 🌐 پیوند جلسه: https://vc.isu.ac.ir/ch/research-politics 🆔 @fip_isu
امشب در این جلسه شرکت کنید
مدرک هویتی سبحان کُمرونی، با نام مستعار ابوعایشه، عامل اصلی حمله تروریستی به حرم حضرت شاهچراغ(ع) در شهر شیراز که عضو داعش بود، منتشر شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف جان بولتن به مسلح بودن آشوب گران جان بولتون مشاور پیشین امنیت ملی ترامپ در شبکه بی بی سی: 🔸من معتقدم معترضین ایرانی با حملاتی که به پایگاه های سپاه و بسیج انجام دادن حسابی مسلح شدن و اماده تغییر فاز جدید در اقدام علیه جمهوری اسلامی هستند. 🔹رعنا رحیم پور مجری بی بی سی فارسی دستپاچه شده و میگه: اقای بولتون هیچ داده میدانی از این ادعای شما وجود نداره و اعتراضات کاملا مسالمت امیز و فاقد وجه مسلحانه است 🔸بولتون دوباره میگه: نه اینطور نیست در کردستان و بلوچستان معترضین بخوبی مسلح شدند و امریکا و متحدینش هم باید از این تحرکات حمایت کند! 🔹مجری بی بی سی:اقای بولتون این ادعا که معترضین مسلح هستند ادعای خود جمهوری اسلامی است و ادعای شما درست نیست 🔸بولتون: ببینین من دوباره به شما تاکید میکنم من تصاویر و مستنداتی دارم که نیروهای کرد و بلوچ در عراق و پاکستان در حال اموزش دیدن برای اقدام در ایران هستند! 🔹مجری بی بی سی:اقای بولتون خیلی ممنون!
ماجرای عکس جنجالی خدانور چیست 🔸از روز گذشته تصویری از یک متهم که به میله‌ای با دستبند بسته شده در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و ضد انقلاب آن را به‌عنوان یکی از کشته‌های اغتشاشات اخیر به مردم معرفی می‌کند. اما واقعیت ماجرا چیست؟ 🔹دادستان زاهدان: فردی که عکس او هم‌اکنون با نام «خدانور لجعه‌ای» در رسانه‌های معاند درحال گردش است، «صادق کبدانی» معروف به «یاغی» بوده و از اتباع افغانستانی است. 🔹این فرد در تیر امسال به جرم سرقت بازداشت شده و در ۲۷ مرداد با قرار وثیقه آزاد شده است. این سارق سابقه‌دار که چندین شاکی خصوصی و سابقه ۱۶ سرقت دارد، ۱۰ مهر ماه امسال حین یک سرقت دیگر در درگیری مسلحانه با ماموران کشته شده است. 🔹عکس منتشرشده از سارق مربوط به اوایل تیر است. به گفته دادستان نظامی این فرد شرور مسلح بوده اما به‌دلیل اینکه حقوق شهروندی‌اش رعایت نشده با فردی که او را به میله بسته سه ماه قبل برخورد قضایی شده است. 🔹ماجرای لیوان آب کنار متهم هم این است که او از ماموران آب خواسته و آن‌ها یک لیوان آب داده‌اند و پس از نوشیدن آب توسط متهم، افسر پلیس لیوان آب را بر روی سکو گذاشته است.
ترم فعلی امکان ثبت نام جدید وجود ندارد☝️