#مناسبتی.
#پیام_تسلیت_تعزیت.
#سالگرد_ارتحال_امام خمینی(ره)
#قیام_خونین_پانزدهم خردادماه.
▪️بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ▪️
▪️34سال از فراق یک ملت با رهبری فقید با روحی آسمانی گذشت. رهبری که با اتکا به باورهای دینی و مذهبی و رسالت عقیدتی خویش توانست در قلوب یکایک مردم این سرزمین نقش بندد و با ایمان به خدا پایه های طاغوت و ظلم و ستم یک نظام استبدادی را بلرزاند و فرو ریزد.
▪️بیتردید حضرت امام خمینی(ره) شخصیتی بیهمتا و تکامل یافته در تاریخ این سرزمین و جهان محسوب میشد و فقدان این مرد بزرگ مشهود و محسوس است.
▪️روز چهاردهم خرداد 1368، روز وصال عاشق بیقرار به یگانه معبودش، روز وداع ملتی با مقتدای خویش و پاکمردی از بیشه عدالت و ایمان و آزادمردی بیمانند در جهان معاصر بود که آزادمردان عالم از شمیم نفسهای گرمش، به زندگی سلام گفتند. 14خرداد 1368 روزی بود که شور عزا در هر محله و مکانی موج میزد و ملائک عبد صالح پروردگار را به ملاقات خالق خود بدرقه میکردند.
▪️از این رو، سالگرد بزرگداشت رحلت جانگداز امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهادت یاران ایشان در فاجعه قیام خونین 15 خرداد 1342 را به عموم مردم شریف ایران اسلامی به ویژه اساتید، طلاب و دانشجویان عزیز و کاربران محترم کانال تسلیت و تعزیت عرض میکنیم.
#سی_و_چهارمین_سالگرد
✍ روح اله پورعابدین
_____________________
🆔 @Pourabedin
هدایت شده از حجّةالإسلام دکتر پورعابدین
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸شبهات مطرح شده، پیرامون انقلاب و سخنان امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) در دوران پیروزی انقلاب اسلامی ایران
🔸امام خمینی (ره)، فرمودند: که آب و برق را مجانی می کنیم؟
🔸آیا امامخمینی(ره) دروغ گفته است یا نه؟
🔸امام خمینی(ره) چه زمانی این جملات را گفته است؟
🔸آیا واقعاً این وعده ی دروغین را داده و به آن عمل نکرده است؟
🔺جواب اینگونه، شبهات و سؤالات نقش بسته در ذهن تان را با تماشای کلیپ بالا👆👆👆👆👆👆بگیرید.
👌پیشنهاد_دانلود_ویژه.
🔸کانال رسمی #دکتر_پورعابدین
♦️پیام رسان ایتا:
🌐 @Pourabedin
هدایت شده از حجّةالإسلام دکتر پورعابدین
۳ ژوئن، ۱۲.۵۳.aac
18.89M
آدینه یونسی:
بشنوید🎙
💢 خطبه ی دوم؛ نماز عبادی سیاسی جمعه ۱۳ خردادماه ۱۴۰۱ شمسی مصادف با سوم ذوالقعدةالحرام ۱۴۴۳
🔻موضوع:
🔸 تبیین قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲
🔹 نقشه دشمن برای تحریف امام خمینی (ره)
🔸 تبیین و تحلیل طرح جرّاحی اقتصادی دولت
🔹 اهمّیّت کسب مهارت در اشتغال و درآمدزایی
▪️ روضه رحلت امام خمینی (ره)
🎙خطیب محترم:
حجّت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر روح الله پورعابدین امام جمعه محترم بخش یونسی
🕘 مدّت زمان: ۲۵ دقیقه
✅ قرارگاه فرهنگی بخش یونسی
🆔@yunosi
سخنگوی شورای نگهبان درباره تحقق راهبرد چهارگانه رهبری در برگزاری انتخابات یعنی مشارکت، سلامت، امنیت و رقابت عنوان کرد: راهبردهای مشارکت، امنیت، سلامت و رقابت دغدغه و نگاه مشترک ماست.
تغییر زمان استعفا برای نمایندگی
ممنوعیت بازداشت داوطلبان از ثبتنام تا رایگیری
همهپرسی امر معمول نیست
https://www.shora-gc.ir/0002PP
دکتر طحاننظیف در برنامه تلویزیونی «جهانآرا»:
طرح «مالیات بر سوداگری و سفتهبازی» در حال بررسی است/ توقعات از یک طرح و لایحه بالا برده نشود/ آغاز بررسی طرح «اصلاح قانون انتخابات» در شورای نگهبان
https://www.shora-gc.ir/0002Q9
اطلاعیه شماره (۱) ستاد انتخابات کشور؛
ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی از ۱۹ آذر آغاز می شود
کدام اشخاص از داوطلب شدن در حوزه هاي انتخابيه محرومند مگر اين كه حداقل شش ماه قبل از ثبت نام از سمت خود استعفاء نموده و به هيچ وجه در آن پست شاغل نباشند؟
https://moi.ir/انتخابات/اخبار/178954
اطلاعیه شرایط و ضوابط، تاریخ و نحوه ثبتنام در آزمون ورودی اختصاصی دکتری سال۱۴۰۲ دانشگاه معارف اسلامی قم
https://maaref.ac.ir
✅ مراتب دروس حوزوی
در حوزه علمیه، دروس دارای سه مرتبهاند:
مرتبه نخست: دوره مقدمات (سطح ۱)
مرتبه دوم: دوره عالی (سطح ۲ و ۳)
مرتبه سوم و نهایی: دوره خارج (سطح ۴)
در نظام رایج پس از انقلاب اسلامی در حوزه علمیّه برادران دوره مقدمات در ۶ سال و دوره سطح در ۴ سال خوانده میشود. برای سطح ۴ دوره خارج و اخذ مدرک سطح ۴ و دکترا، ۴ سال درس خارج تعیین شده اما خواندن درس خارج محدود به این زمان نیست و تا دهها سال هم میتواند برای تسلط و تقویت توانایی اجتهاد ادامه داشته باشد. (در نظام آموزشی فعلی حوزه، کسی که دوره سطح ۴ را به اتمام برساند، و چهار مرتبه امتحان شفاهی درس خارج فقه و اصول (جمعاً ۸ امتحان) را با موفقیت بگذراند و پایاننامه را نیز بنویسد، مدرک سطح چهار و دکترای حوزه را اخذ میکند، ولی این به معنای اجتهاد نیست. درس خارج، عالیترین مرتبه دروس در حوزههای علمیه شیعه است و در این مرتبه است که برخی از طلاب موفق به اخذ مرتبه اجتهاد میشوند. مرحله تدریس درس خارج در حوزه علمیه را میتوان بالاترین سطح علمی حوزه علمیه دانست. اصطلاحاً به مدرسین دروس خارج در حوزههای علمیه، مجتهد گفته میشود.
و یکی از متون فقهی یا اصولی و کتابهای عالمان گذشته را به عنوان متن قرار میدهند و در هر مسئله از مسائل فقهی به صورت مستدل با توجه به ادلّه اَربَعه یا چهارگانه (قرآن، حدیث، عقل و اجماع) به بحث و بررسی اقوال میپردازند و پس از بررسی همهجانبه اطراف مسئله، در پایان، نظر خود را در آن موضوع اعلام میکنند. این شیوه از آموزش، نخست برای تبیین مسائل فقهی و سپس برای پرورش روحانیان جهت آشنایی به نحوه ورود و خروج در مسائل و چگونگی تتبع در مسائل فقهی است. هدف درس خارج کسب ملکه اجتهاد توسط طلاب است.
البته در حوزه علمیّه خراسان؛ علاوه بر چهار سال خارج فقه و اصول، می بایست چهار سال تفسیر تخصّصی نیز گذرانده شود. و رشته تخصّصی نیز در سطح 4 راه اندازی شده است. و در سال های اخیر سطح 5 نیز راه اندازی شده است.
@Pourabedin
پرسش
آیا می توانید بفرمایید تحصیل درس خارج در حوزه های علمیه حدوداً چند سال طول می کشد؟
پس از اتمام دروس مقدمات و سطح، چند سال طول می کشد تا درس خارج تمام شود؟ آیا می توانید بفرمایید حدوداً چقدر طول می کشد و این که اگر بنده از 18 سالگی شروع به درس طلبگی کنم آیا می توانم به اجتهاد برسم یا این که از سن خاصی باید شروع کرد؟
پاسخ اجمالی
برنامه درسی حوزه های علمیه که هم اکنون تحت نظر مرکز مدیریت حوزه علمیه قم اجرا می شود به این شرح است:
1. دوره مقدمات و سطح یک که شش سال طول می کشد و معمولاً در سه سال اوّل ادبیات عرب و بعضی از دروس دیگر تدریس می شود و سه سال بعد به صورت عمومی فقه (شرح لمعه) و اصول الفقه مرحوم مظفر تدریس می شود.
2. سطح 2 (کارشناسی): در برنامه های درسی حوزه علمیه علاوه بر تدریس فقه و اصول و رسائل و مکاسب بعضی از رشته های تخصصی هم؛ مثل کلام، تفسیر، تبلیغ و ... وجود دارد که هر فردی علاقه مند باشد می تواند در این رشته ها تحصیلاتش را ادامه دهد.
3. سطح 3 (کارشناسی ارشد): در این مقطع علاوه بر اتمام سطح لازم است که دو سال مصاحبه درس خارج هم با موفقت سپری شود. به اضافه این که پایان نامه هم نوشته شود.
4. به طور خلاصه دوره سطح طبق برنامه، ده سال طول می کشد، البته اگر کسی توانایی داشته باشد می تواند این سطوح را زودتر به پایان برساند.
بعد از پایان سطح، درس خارج شروع می شود. درس خارج که معمولاً مشتاقان زیادی دارد، مدت آن نزد اساتید و مراجع عظام مختلف است. بعضی از علما "اصول" را در پنج سال بیان می کنند و در نزد بعضی بیش از 15 سال طول می کشد. "فقه" هم معمولاً زمان نسبتاً زیادی را به خود اختصاص می دهد؛ چون با توجه به این که بیش از چهل عنوان موضوعات اصلی فقهی مطرح می شود، یک فقیه باید عمرش را در این راه بگذارد تا بتواند این موضوعات را تبیین و بررسی و تدریس کند.
مجتهد شدن بستگی به استعداد و توانایی هر شخص دارد، شاید یک نفر به همت پشتکار و استعداد خود بتواند با پنج سال شرکت در درس خارج به اجتهاد برسد، ولی دیگری نتواند بعد از پنجاه سال به آن دسترسی پیدا کند.
لازم به توضیح است، اجتهاد ملکه استنباط است و فردی که درس های مقدمات و دروس سطح را خوب خوانده باشد، به ادبیات عرب مسلط باشد و به علم رجال و درایه و... آشنا و مبانی این علوم در ذهنش باشد. شرکت در درس خارج آشنایی به نحوه استنباط احکام است. به بیانی دیگر شرکت در درس خارج آشنایی به متد و روش استنباط احکام است. بقیه مسائل همان گونه که گفتیم بستگی به همت تلاش و توفیق الاهی دارد.
https://www.islamquest.net/fa/archive/fa2865
پرسش
منظور از درس خارج فقه چیست؟
پاسخ اجمالی
بعد از پایان دروس سطح در حوزه های علمیه، درس خارج شروع می شود. منظور از درس خارج در حوزه های علمیه، درس هایی است که کتاب معین و مشخصی تدریس نمی شود، بلکه اساتید دروس خارج که معمولاً مراجع و مجتهدین هستند، یکی از متون فقهی و کتاب های علمای گذشته را به عنوان متن قرار می دهند و در هر مسئله از مسائل فقهی به صورت مستدل با توجه به ادله اربعه (قرآن، حدیث، عقل و اجماع) به بحث و برسی اقوال می پردازند و پس از بررسی همه جانبه اطراف مسئله در پایان نظر خود را در آن موضوع اعلام می کنند. این شیوه از تدریس اولاً: برای تبیین مسائل فقهی است. ثانیاً: برای پرورش روحانیون جهت آشنایی به نحوه ورود و خروج در مسائل و چگونگی تتبع در مسائل فقهی است. تدریس "فقه" معمولاً زمان نسبتاً زیادی را به خود اختصاص می دهد؛ چون با توجه به این که بیش از چهل عنوان موضوعات اصلی فقهی مطرح می شود، یک فقیه باید عمرش را در این راه بگذارد تا بتواند این موضوعات را تبیین و بررسی و تدریس کند.
در جهاد تبیین، نیازمند تأمین چهار چیز هستیم:
اول: اتاق وضعیت: بررسی وضعیّت موجود هر مخاطب و منطقه
دوم: اتاق عملیات: برای طرحریزی و تشخیص دشمن و فعالیتهای او به چنین اتاقی نیاز داریم، مثلا اینکه در چه مواردی نباید امربهمعروف انجام داد یا اینکه پلیس باید با مخاطب خود چگونه سخن بگوید.
سوم: اتاق آموزش: که باید ابزار و محتوا را آموزش دهد، چه در حوزه هوش مصنوعی و چه حوزههای دیگر
چهارم: اتاق محتوا است که تشخیص دهیم دقیقا چه باید تولید کنیم.
۷۰۰ شبهه اصلی داریم که به شش مورد برمیگرد، اول مقابله با بزک پهلوی، دوم بیان ظرفیتها و دستاوردهای بیشمار انقلاب، سوم بیان ریشه مشکلات کشور که رویگردانی از آرمانهای انقلاب اسلامی است نه خود انقلاب، چهارم اصلاح ذهن مردم درباره سایر کشورهای دنیا و پنجم دشمنشناسی و آمریکاشناسی است.
مورد ششم که مهمترین است، نقش خود رهبری است که در بیانیه گام دوم انقلاب هم نیامده و وظیفه ما در جهاد تبیین است که نقش ایشان در رهبری جامعه و لزوم حضور رهبر در رأس را بیان کنیم.
👆گزیده ای از سخنان حجت الاسلام راجی
16.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اندیشه های اقتصادی امام خمینی (ره)
❇️ اقتصاد ابزاری برای تکامل معنوی بشر
❇️ اقتصاد به مثابه یک نظام اجتماعی دارای ماهیت هنجاری
❇️ اقتصاد ابزاری برای پیشرفت و تعالی بشر
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#ویدیو
#قم
@Pourabedin