eitaa logo
کانال آرشیو مباحث اساتید گروه رزمنده
253 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
105 ویدیو
25 فایل
رزمنده امدادگر سپاه در دوران دفاع مقدس @Zehn_paak_man 👈👈مدیر کانال ذهن پاک من
مشاهده در ایتا
دانلود
👈👈👤استاد سرکار خانم نرجس خاتون محمدی: 2♦️♦️خداوند برای تربیت و اصلاح به پیامبرش 🕌دستور می‌دهد که اول از شروع کن « بِالصَّلاةِ_وَ» كسان خود را به فرمان ده و خود در آن كار پاى بيفشر. و بعد دستور می‌دهد که و اقوامت را تربیت نما« َ خويشاوندان نزديكت را 😡بترسان،
👈👈👤استاد سرکار خانم نرجس خاتون محمدی: 3♦️♦️از طرفی معلمان هم کم کاری کردند، بلد نبودند که کار تربیتی انجام دهند.یک متدین می‌تواند متن را به گونه ای آموزش دهد که دانش آموز را پرورش دهد.و برعکس یک مربی بی‌دین می‌تواند متن را به گونه ای آموزش دهد که دانش آموز بی دین شود.بنابراین اگر تاثیر مربی در رتبه نهم باشد، متن درسی در رتبه دهم قرار می‌گیرد.
👈👈👤استاد سرکار خانم نرجس خاتون محمدی: 4♦️♦️در حالیکه حمایت و قدرت دارند را در شناخت امور مثبت و ارزشی ثابت قدم کنند. اگرکودک را از سالگی همراهی به آداب اسلامی کنیم، از آسیب‌های جدی در حال و آینده مصون می‌ شود. هرچند با حکمت آداب آشنا نیست ولی به جهت ، تربیت دراو مؤثر است. از ابتدا کودک ببیند والدین اهل و هستند و انسانی دارند، همانگونه که گفتن و خوردن را می آموزد . بدون اینکه بداند فایده زدن و چیست. رفتارهای انسانی را مثل داشتن دیگران کردن ، نگفتن، سر دیگران نگذاشتن را می آموزد بدون دانستن فلسفه آن.
👈👈👤استاد سرکار خانم نرجس خاتون محمدی: 5♦️♦️انسان براساس خلقت، با یک سری استعدادها آفریده شده است که به فعلیت رسیدن این استعدادها امکان ندارد مگر در پرتو . اگر جامعه ای نباشد به فعلیت نمی رسد، مثل استعداد و استعداد . این استعداد فراگیری یک استعدادی است که اگر انسان بخواهد تنها زندگی کند تمامی امکاناتی که در مغز او برای فراگرفتن مسائل و مطالب هست، همه باقی می‌ماند.
👈👈👤استاد سرکار خانم نرجس خاتون محمدی: 6♦️♦️استعدادها و ذخائر وجودی در پرتو زندگی اجتماعی در وجود کودک قابل اکتشاف است . باید میدان رشد 🌱🌱داشته باشدتا استعدادهای فطری را در جامعه تکامل بخشد. مثلا در انسان استعداد و هست .
👈👈👤استاد سرکار خانم نرجس خاتون محمدی: 7♦️♦️باید جامعه ای باشد تا انسان در آن جامعه و باشد. در زندگی اجتماعی است که یک انسان تا حد انسان رشد و می‌کند و یک انسان دیگر تا حد تر از حیوان می‌کند .
👈👈👤استاد سرکار خانم نرجس خاتون محمدی: 8♦️♦️ کودکان معمولاً از آغاز تا حدود12-13 سالگی را که تقریباً پایان دوره دبستانی است، کودکی می‌نامند. در تعالیم اسلامی نیز مراحل رشد به سه دوره مشخص ساله تقسیم شده است. سال اول را که تقریبا مطابق با دوره از دبستان است،
👈👈👤استاد سرکار خانم نرجس خاتون محمدی: 9♦️♦️ پذیری نوجوانان دوران حیات انسان از جهت تربیتی، دوره است. این دوره که حدود سنی 18-12 سال را در بر می‌گیرد منطبق بر دوره و است.
👈👈👤استاد سرکار خانم نرجس خاتون محمدی: 10♦️♦️این دوره مرحله انتقال از به دوران و است. نوجوان از یک سو در حال هجرت از وابستگی‌های دوران کودکی است؛ از سوی دیگر توانایی لازم را برای حل بسیاری از مسائل زندگی ندارد و همین نوسان فکری و روانی درماندگی، تزلزل وگاه پریشانی و ابهام را در او ایجاد می‌کند و آرامش روحی او را می‌گیرد.
👈👈👤استاد سرکار خانم نرجس خاتون محمدی: 11♦️♦️اولین اجتماع کوچک است و دومین است که کودک می تواند، رشد داشته باشد. به کمک کند با غم آنها شود و با آنها شود، بدون اینکه بداند دیگران را خوردن و از شادی آنها دارد.❤️❤️❤️
👈👈👤استاد سرکار خانم نرجس خاتون محمدی: 12♦️♦️یعنی مهم است. وقتی استاد در دانشگاه میگوید برای چی منتظر امام زمان هستید!؟ در سوئد بدون ظهور امام زمان عدالت وجود دارد!!! در اعتراض دانشجو که استاد از خدا بترس از این سخنانت! پاسخ استاد: میگوید کدام خدا؟ بعد می گوید من که خدایی نمیبینم!!!😤😤
👈👈👤استاد سرکار خانم نرجس خاتون محمدی: 13♦️♦️در حالیکه حمایت و قدرت دارند را در شناخت امور مثبت و ارزشی ثابت قدم کنند.اگرکودک را از سالگی همراهی به آداب اسلامی کنیم، از آسیب‌های جدی در حال و آینده مصون می‌ شود. هرچند با حکمت آداب آشنا نیست ولی به جهت ، تربیت دراو مؤثر است.