فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نتایج #روزی_حلال و #مال_حرام
🎥حجت الاسلام تراشیون
💎 جایگاه والای حضرت فاطمه معصومه (س)
🔻امام صادق عليهالسلام:
تُقْبَضُ فِیهَا امْرَأَةٌ مِنْ وُلْدِی اسْمُهَا فَاطِمَةُ بِنْتُ مُوسَى وَ تُدْخَلُ بِشَفَاعَتِهَا شِیعَتِی الْجَنَّةَ بِأَجْمَعِهِمْ
🏴 در قم بانویی از فرزندان من که نامش فاطمه (حضرت معصومه) دختر موسی (ع) است، از دنیا میرود؛ بانویی که به شفاعت او همه شیعیانم داخل بهشت میگردند.
📚 بحارالانوار، ج۶۰، ص ۲۲۸
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️اهمیت کار کردن در اسلام
ثواب های #تحصیل_مال_حلال
🎥استاد حاتمی خوانساری
#فواید_صدقه دادن در کلام پیامبر خدا (ص)*
🌸پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم :
صدقه #بلا را برطرف مى كند و مؤثرترينِ داروست. همچنين، #قضاى_حتمى را برمى گرداند و درد و بيمارى ها را چيزى جز دعا و صدقه از بين نمى برد.
📚بحارالأنوار(ط-بیروت) ج 93، ص 137
صدقه بجا، نيكوكارى، #نيكى به پدر و مادر و صله رحم، #بدبختى را به خوشبختى تبديل و #عمر را زياد و از پيشامدهاى بد جلوگيرى مىكند.
📚نهج الفصاحه ص 549
#صدقه_دادن، ده حسنه، #قرض_دادن، هجده حسنه، رابطه با برادران [دينى]، بيست حسنه و صله رحم، بيست و چهار حسنه دارد.
📚كافى(ط-الاسلامیه) ج4، ص10
16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آثار و پیامدهای #لقمه: حرام
🎥حجت الاسلام اسلامی فر
🔴آثار و نتایج صله رحم
🌸🍃این نوع پیوند، فواید بسیار و آثار دنیوی و اخروی فراوانی دارد که از احادیث بسیار آن، تنها به دو نمونه زیر، اکتفا می کنیم: حضرت امام باقر علیه السلام فرموده است:
✨صلة الارحام تزکی الاعمال و تنمی الاموال و تدفع البلوی و تیسر الحساب و تنسیء فی الاجل[۱]
🔆صله ارحام، اعمال را پاک، #اموال را افزون، #بلاها را دفع، حساب را آسان می کند و اجل را به تاخیر می اندازد. همچنان که می بینید، نتایج یاد شده، برخی به امور دنیوی مربوط است، برخی هم نتایج #اخروی و پاداش های خدایی را نسبت به این عمل، بازگو می کند.
🌟حدیث دیگر از امام صادق علیه السلام است: صلة الارحام تحسن الخلق و تسمح الکف و تطیب النفس و تزید فی الرزق و تنسئ الاجل[۲]
⏪#صله_رحم، اخلاق را نیکو، دست را بخشنده، دل و جان را خوش می سازد، رزق را می افزاید و اجل و مرگ را به تاخیر می اندازد. این کار نیک و ساده، آن قدر سازنده و مفید است و آنچنان مورد رضای پروردگار، که گاهی تقدیر الهی به خاطر آن عوض می شود وخداوند به #پاداش این عمل نیکو، بر عمر کسی می افزاید. در مقابل، قطع رابطه ها و بریدن از خویشاوندان به حدی شوم و نفرت بار و در نظرخداوند، ناپسند است که #عمر را می کاهد.
۱) اصول کافی، ج2، ص150
۲) اصول کافی، ج2، ص150 و 151، حدیث 6 و 12
🔴حق الناس فقط زدن جیب مردم نیست!! حق الناس فقط کلاهبرداری و اختلاس نیست!!
#حق_الناس یعنی با #بی_حجابی تو دل کسی زلزله ۱۰ ریشتری به پا کنی ولی آوار برداریش بیفته گردن همسر بیگناهش!
💢گرفتن #آرامش_روان، از بین بردن پاکی چشم و قلب مردان، گرفتن آرامش خاطر زنان، نابودی تعهد و عشق بین همسران، #سرد_شدن گرمای خانه ها، تنوع طلب کردن مردان، افزایش نرخ طلاق و... همه حق الناس هایی است که به واسطه بی حجابی و #دلبری های خیابانی بر گردنِ خانم های بدحجاب و بیحجاب است!!
❗️فراموش نکنیم! خداوند هرگز حق الناس را نمی بخشد!
راهکاری برای از بین بردنِ سوزشِ جایِ گزیدگیِ حشرات؛🤔
کافیه با آب و جوش شیرین یک خمیر درست کنید و بر روی آن بگذارید، ظرف چند دقیقه سوزش از بین می رود👍😎
سبزترین روزهایِ خالد نبی و آخرین لحظاتِ غروب، بر روی تپه های مَخملی؛
کلاله استان گلستان
بهار ۱۴۰۱
جالبه بدونیم،
بزرگترین دره منظومه شمسی مربوط به مریخ است.
طول آن برابر با طول قاره آفریقاست.