📚 #داستان_های_کوتاه_و_آموزنده
👈 خشت های طلا
عيسی بن مريم عليه السلام دنبال حاجتی می رفت. سه نفر از يارانش همراه او بودند. سه خشت طلا ديدند كه در وسط راه افتاده است. عيسی عليه السلام به اصحابش گفت: اين طلاها مردم را می كشند؛ مبادا محبت آنها را به دل خود راه دهيد. آن گاه از آنجا گذشته و به راه خود ادامه دادند.
يكی از آنان گفت: ای روح الله! كار ضروری برايم پيش آمده، اجازه بده كه برگردم. او برگشت و دو نفر ديگر نيز مانند رفيقشان عذر و بهانه آوردند و برگشتند و هر سه در كنار خشتهای طلا گرد آمدند. تصميم گرفتند طلاها را بين خودشان تقسيم نمايند.
دو نفرشان به ديگری گفتند: اكنون گرسنه هستيم. تو برو غذا بخر. پس از آنكه غذا خورديم و حالمان بهتر شد، طلاها را تقسيم می كنيم. او هم رفت خوراكی خريد و در آن زهری ريخت تا آن دو رفيقش را بكشد و طلاها تنها برای او بماند.
آن دو نفر نيز با هم سازش كرده بودند كه هنگامی كه وی برگشت او را بكشند و سپس طلاها را تقسيم كنند. وقتی كه رفيقشان طعام را آورد، آن دو نفر برخاستند و او را كشتند. سپس مشغول خوردن غذا شدند. به محض اينكه آن طعام آلوده را خوردند، مسموم شدند.
حضرت عيسی عليه السلام هنگامی كه برگشت ديد، هر سه يارانش در كنار خشت های طلا مرده اند. با اذن پروردگار آنان را زنده كرد و فرمود: آيا نگفتم اين طلاها انسان را می كشند؟
📗 #بحارالانوار، ج 14، ص 280
✍ مرحوم علامه محمد باقر مجلسى
🍀 #مادر و #نماز_شب
میرزا #شیرازی
🖌 مادرم زنی.پارسا و مقید به #نماز_شب بود. زمانی که بسیار خردسال بودم هر سحرگاه پیش از نماز شب مرا بیدار می کرد و می گفت: 😊«مهدی جان! بلند شو برایت نخودچی آورده ام. تا اسم نخودچی را می شنیدم 😃بلند می شدم و مادرم مرا مقابل.سجاده خود می نشاند و یک مشت.نخودچی به من می داد و می گفت: اینها را بخور و به من نگاه کن. یک وقت نخوابی. همه را یک دفعه هم نخور، هر دانه را کاملاً بجو، تمام که شد دیگری را بخور. آن وقت خودش برمی خاست و به #نماز می ایستاد و من نخودچی می خوردم و در او می نگریستم.»
🔻 کودک خردسال، سحرگاه به شوق خوردن نخودچی، عبادت شبانه مادر پارسای خود را تماشا می کرد و بدین ترتیب از همان خردسالی به 😳سحر.خیزی و شب بیداری عادت کرد و مادر، روحِ شب.زنده.داری را در خمیر مایه فرزند قرار داد و آن را طبیعت دوّمش ساخت.
👈 تا آنجا که به یاد می آورم والد ما - آقا #میرزا_مهدی_شیرازی - همیشه نیمه شب ها بیدار بودند و ✒️مطالعات درس.خارج خود را در سحر انجام می دادند. در اواخر حیاتشان که کسالت داشتند و از شدت درد یا تنگی نفس خوابشان نمی برد و شاید یکی دو ساعت مانده به سحر بر اثر فشار خستگی به خواب می رفتند نیز هنگام سحر بیدار می شدند و هر چند نزدیکانشان می گفتند: قدری بیشتر بخوابید، می گفتند: خوابم نمی برد. طبیعی است که #سحر_خیزی در.خردسالی، #شب_زنده_داری در بزرگ سالی را به صورت عادت ایشان در آورد.
📚 کرامات اولیاء الله
هدایت شده از مدح و متن اهل بیت
4_5909016250649937529.pdf
516K
❓ چطور میشه از امتحانات عصر غیبت سربلند بیرون بیایم؟
💥💞🌸 غدیر 🌸💞💥
💞غدیررا تا قیامت پدران به پسران
حاضران به غائبان برسانند.. 💞
تنها 11 روز… به عيدالله الأكبر باقي است🌸💞🌸
💞🌸💞🌸💞🌸💞🌸
🌸💞🌸💞🌸💞🌸💞
مكّه همچنان پذيراي ميهمان عزيز خويش است و ميهمان بزرگ در بيم و انديشة رسالتي كه برگردن دارد؛ از سويي بايد كه اعمال حج را مو به مو به انجام رساند و مسلمانان را با مناسك حج آشنا كند و از سويي ديگر، به بزرگ ترين و حسّاسترين تكليف خود در اين سفر جامة عمل بپوشاند.
تنها 11 روز… به عيد الله الاكبر باقي است
چه چيز رسول خدا صليالله عليه و آله را اين چنين انديش ناك كرده است؟
مگر از چه چيزي بيم دارد كه اين چنين از فرجام پيروان خود احساس خطر ميكند؟
نيك بنگريم و در لابهلاي خيل همراهان او بگرديم تا دريابيم كه كدام انديشه پيامبر صليالله عليه و آله را ميآزارد؟
ميدانيم كه حضرتش به هنگام خروج از مدينه به قصد مكّه بيش از شصت قرباني به همراه داشت و كساني نيز در قافله بودند كه با خود قرباني به مكّه آورده بودند. به فرمان پيامبر صليالله عليه و آله، اين گروه بايد بعد از انجام اعمال خود در مكّه، تا سر بريدن قرباني در مِنا به حال احرام باقي ميماندند؛ اما تكليف آنان كه با خود قرباني نياورده بودند نيز روشن بود. آنان ميبايست بعد از سعي صفا و مروه از احرام خارج ميشدند و براي عزيمت به عرفات دوباره احرام ميبستند. اين وظيفه و تكليف شرعي آنان بود كه پيامبر صليالله عليه و آله به آنان ابلاغ فرموده بودند.
دريغا... كه بودند كج انديشاني كه عليرغم تاكيد پيامبرشان، جاهلانه راه خود رفتند و در احرام ماندند! آنان لب به اعتراض گشودند: «روا نيست پيامبرمان در احرام باشد و ما به كارهايي مشغول شويم كه با خروج از احرام بر ما حلال شده است؟»1 گويي بيش از پيامبر خدا، از دين و تكليف خبر داشتند!
به راستي، اين كج انديشان چگونه در برابر تكاليف مهمّ الهي سر تسليم فرود خواهند آورد؟
📚
1. مدارك علماي شيعه: بحارالانوار/21/ص391، اصول كافي و برخي مدارك مربوط به اهل سنّت: مسند احمد/1/ص50 و سنن ابي داود در حاشية شرح زرقاني بر مؤطاي مالك
11.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غدیر_نزدیک_است
تا نَفَس هست... #راز میگوییم
روز و شب، چون نماز میگوییم
#نسل در نسل از علّی و غدیر...
باز #گفتند و... باز، #میگوییم!
.
هدایت شده از مدح و متن اهل بیت
چہ زیباست هرصبح
همراهِ خورشید
بہ خداسلام کنیم
نام خدا را
نجواڪنیم
و آرام بگیریم
الهی باز هم بانام و ياد تو
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸