کیمیای صلوات 03.mp3
11.83M
📚 مجموعه چهل قسمتی جذاب: «کیمیای صلوات»👈🎧 #قسمت_سوم
اندر فضائل بیانتهای ذکر شریف صلوات
🎙 اجرا و تهیه و تنظیم : مصطفی صالحی
#نشر = #صدقه_جاریه
#نذرظهور
📻 #کانال_رادیوانتظار: ملحق شوید👇🏻
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2471231687Ca52bb40a84
☀️ بسم الله الرحمن الرحیم
السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
🌺اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🌺
🌺اللهم عجل لولیک الفرج🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
روز چهارشنبه تان به خیر
✅ ذکر روز چهارشنبه :
یا حی و یا قیوم ( ای زنده و پاینده )
(۱۰۰مرتبه)
🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼
آیات صفحه🌹( ۴۲۰ )🌹
نیت: بر طرف شدن موانع ظهور آقاجانمان امام زمان(عج)
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
4_5789711525274977983.mp3
1M
🔸ترتیل صفحه ۴۲۰ با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : نهاوند
🛑 فایل بدون ترجمه
☘️☘️☘️☘️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
4_5789711525274977984.mp3
1.95M
🔸ترتیل صفحه 420 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
☘️☘️☘️☘️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
قرآن ترجمه المیزان
سوره 33
سوره مبارکه الاحزاب
صفحه 420
قُلْ لَنْ يَنْفَعَكُمُ الْفِرَارُ إِنْ فَرَرْتُمْ مِنَ الْمَوْتِ أَوِ الْقَتْلِ وَإِذًا لَا تُمَتَّعُونَ إِلَّا قَلِيلًا (16)
بگو: اگر از مرگ يا کشته شدن فرار کنيد، فرار شما هرگز سودتان نمى دهد و [به فرض اين که سودتان بدهد] در آن صورت جز اندکى بهره مند نخواهيد شد. (16)
قُلْ مَنْ ذَا الَّذِي يَعْصِمُكُمْ مِنَ اللَّهِ إِنْ أَرَادَ بِكُمْ سُوءًا أَوْ أَرَادَ بِكُمْ رَحْمَةً ۚ وَلَا يَجِدُونَ لَهُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ وَلِيًّا وَلَا نَصِيرًا (17)
بگو: اگر خدا براى شما رنجى يا رحمتى اراده کند، کيست که شما را در مقابل (اراده) خدا مصون بدارد؟ در حالى که غير [از] خدا براى خود نه کارسازى مى يابند و نه يارى دهنده اى. (17)
۞ قَدْ يَعْلَمُ اللَّهُ الْمُعَوِّقِينَ مِنْكُمْ وَالْقَائِلِينَ لِإِخْوَانِهِمْ هَلُمَّ إِلَيْنَا ۖ وَلَا يَأْتُونَ الْبَأْسَ إِلَّا قَلِيلًا (18)
همانا خدا بازدارندگان [از يارى پيامبر] را از ميان شما و کسانى را که به برادرانشان مى گويند: به سوى ما بياييد، مى شناسد و جز اندکى به پيکار نمى آيند. (18)
أَشِحَّةً عَلَيْكُمْ ۖ فَإِذَا جَاءَ الْخَوْفُ رَأَيْتَهُمْ يَنْظُرُونَ إِلَيْكَ تَدُورُ أَعْيُنُهُمْ كَالَّذِي يُغْشَىٰ عَلَيْهِ مِنَ الْمَوْتِ ۖ فَإِذَا ذَهَبَ الْخَوْفُ سَلَقُوكُمْ بِأَلْسِنَةٍ حِدَادٍ أَشِحَّةً عَلَى الْخَيْرِ ۚ أُولَٰئِكَ لَمْ يُؤْمِنُوا فَأَحْبَطَ اللَّهُ أَعْمَالَهُمْ ۚ وَكَانَ ذَٰلِكَ عَلَى اللَّهِ يَسِيرًا (19)
در حالى که نسبت به شما بخل مىورزند پس وقتى که ترس بيايد، آنان را مى بينى به سوى تو مى نگرند در حالى که چشمانشان مى گردد; مانند کسى که بيهوشى مرگ بر او مستولى مى شود. پس وقتى که ترس برود با زبان هايى تيز به شما آزار مى رسانند در حالى که بر مال حرص مىورزند. اينان ايمان نياورده اند بدين سبب خدا اعمالشان را تباه کرده است و اين بر خدا آسان است. (19)
يَحْسَبُونَ الْأَحْزَابَ لَمْ يَذْهَبُوا ۖ وَإِنْ يَأْتِ الْأَحْزَابُ يَوَدُّوا لَوْ أَنَّهُمْ بَادُونَ فِي الْأَعْرَابِ يَسْأَلُونَ عَنْ أَنْبَائِكُمْ ۖ وَلَوْ كَانُوا فِيكُمْ مَا قَاتَلُوا إِلَّا قَلِيلًا (20)
مى پندارند که احزاب نرفته اند و اگر احزاب [بار ديگر] بيايند آرزو مى کنند که اى کاش! آنان در ميان اعراب، باديه نشين بودند و از خبرهاى شما مى پرسيدند و اگر در ميان شما بودند جز اندکى پيکار نمى کردند. (20)
لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا (21)
بى شک براى شما در [روش] رسول خدا الگوى نيکويى وجود دارد، براى کسى که به خدا و روز واپسين اميد دارد و خدا را فراوان ياد مى کند. (21)
وَلَمَّا رَأَى الْمُؤْمِنُونَ الْأَحْزَابَ قَالُوا هَٰذَا مَا وَعَدَنَا اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَصَدَقَ اللَّهُ وَرَسُولُهُ ۚ وَمَا زَادَهُمْ إِلَّا إِيمَانًا وَتَسْلِيمًا (22)
و چون مؤمنان احزاب را ديدند گفتند: اين است آنچه خدا و رسول او به ما وعده داده اند و خدا و رسول او راست گفته اند و [تهاجم دشمن] جز بر ايمان و تسليم آنان نيفزود. (22)
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
بهترین سرمشق:
هر جانداری برای رسیدن به هدف خود باید به خوبی پرورش یابد. برای پرورش و تربیت یک جاندار، به عوامل متعددی نیاز است که یکی از مهمترین آنها، سرمشق مناسب برای تربیت است. یک باغبان خوب، هنگامی می تواند بوستانش را به خوبی پرورش دهد که مدّتی در کنار باغبان زبردستی حضور داشته و راه و روش صحیح پرورش گل و گیاه را از او آموخته و باغ زیبای او را مشاهده کرده باشد. وجود انسان نیز همچون باغ بزرگیست که با پرورش خوب، پر از گلهای خوشبو و گیاهان پرطراوت میشود، و به سبب رسیدگی نامناسب، پر از علفهای هرز و خار. البتّه تفاوت انسان با جانداران دیگر این است که خودش باغ وجود خود را پرورش می دهد یا آن را به ویرانه ای تبدیل میکند. از این رو خدای بزرگ در سورهی شمس پس از سوگند به یازده چیز مهم، فرموده است:
«بی شک کسی که وجود خود را رشد دهد، رستگار می شود، و بیشک کسی که جلوی رشد وجود خود را بگیرد، نومید می شود»[1].
خدای مهربان، وسایل تربیت انسانها را در اختیار آنان گذاشته و برای ایشان، سرمشق نیکو تعیین کرده است. این آیه به همین نکته اشاره میکند و بهترین سرمشق تربیت را به انسانها میشناساند؛ بزرگمردی که در خردمندی، مهربانی، شجاعت، سخاوت، بردباری، استقامت، و خلاصه، در تمام خوبیها به نقطهی اوج رسیده و باغ وجود خویش را به زیباترین شکل پرورش داده، و پس از آن، به یاری مردم آمده بود تا در پرورش بوستان وجودشان به ایشان کمک کند. آری، حضـرت محمّد بن عبدالله صلوات الله علیه، پیامهای خدا را به مردم رساند و خودش به نیکوترین شکل به آنها پایبند بود و در عمل به همگان نشان داد که میتوان در اوج قدرت، بخشنده بود، و در عین شجاعت، بردبار؛ میتوان با دوستان مهربان و با دشمنان جدّی بود؛ میتوان به سادگی زندگی کرد و فریب زرق و برق دنیا را نخورد و برای خشنودی خدا، از خانه و کاشانه و مال و جان خویش دل کند؛ و در یک کلام، میتوان بندهی خوب خدا بود. بهراستی لحظه لحظهی زندگی پیامبر‹، اسوه، و رفتار فردی و اجتماعی آن حضرت، بهترین سرمشق هر مسلمان است. امام علی علیه السلام که نزدیکترین شخص به پیامبر بود، در مورد آن حضرت فرموده است: «اخلاق پسندیده و حالات نیکوی او، برای کسی که بیندیشد، کافی است، و کسی را که در جستوجوی حقیقت باشد، بهخوبی راهنمایی می کند؛ ویژگی هایی مانند بردباری، گشاده رویی، تواضع، چشم پوشی از خطاکاران، مهربانی با تهیدستان، یاری ناتوانان، تحمّل سختیها، گرد آوردن صفات خوب اخلاقی، بیتوجّهی به زرق و برق دنیا و خودداری از تجمّلگرایی، سخاوت و بخشش و شجاعت و دلیری فراوان... . او دعوت دیگران را میپذیرفت و مانند بردگان [= ساده و بی تکلف) غذا میخورد و در میان مردم، مانند یکی از آنان زندگی می کرد...»[2] پس چه خوب است که همهی ما بیش از پیش در مورد زندگی آن حضـرت مطالعه کنیم و با اخلاق و رفتار کریمانهاش بیشتر آشنا شویم.
[1] - آیات 9 و 10 سورة شمس
[2] - اطیب البیان، ج3، ص407
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d