eitaa logo
افسران جنگ نرم 🇮🇷
79 دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
12.8هزار ویدیو
40 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اکبری: سوریه به لیبی تبدیل نخواهد شد 🔹سفیر ایران در سوریه: شرایط جغرافیایی و اختلافات منطقه‌ای لیبی با سوریه متفاوت است. 🔹در لیبی، به دلیل وجود مناطقی مانند شرق، جنوب و شمال که تفاوت‌های آشکاری دارند، مشکلات بیشتر بر پایه این اختلافات منطقه‌ای شکل گرفته است. اما در سوریه، چنین اختلافات گسترده‌ای به آن شکل وجود ندارد. 🔹در سوریه نیز مشکلاتی مشابه وجود خواهد داشت، چرا که هر گروه یا منطقه‌ای به دنبال کسب حقوق خود در حکومت آینده است. 🔹یکی از مشکلاتی که می‌تواند سوریه را به شرایطی مشابه لیبی نزدیک کند، ارتباطات خارجی هر گروه است. به این معنا که هر یک از این گروه‌ها از حمایت طرف‌های خارجی برخوردارند؛ برخی از یک مجموعه و برخی از مجموعه‌ای دیگر حمایت می‌شوند. 🔹مهم‌ترین متغیر تأثیرگذار در این صحنه، نقش رژیم صهیونیستی است. این رژیم نمی‌خواهد در سوریه حکومتی مقتدر شکل بگیرد که تهدیدی برای آن باشد. سیاست‌های ایالات متحده نیز بر اساس منافع رژیم صهیونیستی تنظیم می‌شود. این عوامل، چالش‌های جدی‌ای هستند که هم‌اکنون پیش روی سوریه قرار دارند.
12.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰نیم نگاهی به قوانین پوشش در سایر کشورهای دنیا...
🔰امیر دریادار سیاری: باید هوشمندی و میزان آگاهی طیف خاکستری را بالا برد تا بتوانیم از جنگ‌شناختی جلوگیری کنیم 🔸معاون هماهنگ کننده ارتش در نخستین همایش ملی «فرماندهی و کنترل جنگ شناختی»: 🔸اولین سلاح‌ پیشگیرانه و مقابله در جنگ شناختی ارتقاء هوش اجتماعی است. 🔸ما اگر از هوش اجتماعی مناسبی برخوردار باشیم یعنی با توانایی شناخت خود و دیگران در سطح اجتماعی می توانیم از جنگ شناختی جلوگیری کنیم. 🔸دومین سلاح آگاهی بخشی جامعه است؛ هر قدر جامعه ما نسبت به این مسائل آگاه‌تر باشد توان ما در مقابله با جنگ شناختی بیشتر است. 🔸بهترین راه مقابله با جنگ شناختی ارتقای آگاهی در میانطیف خاکستری و هوشیاری عمومیست. 🔸طیف خاکستری همه جا تاثیر است باید هوشمندی و میزان آگاهی آنها را بالا برد تا ما بتوانیم از این جنگ جلوگیری کنیم.
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت کیلو چنده مردم ؟ برنج کیلو چنده مردم ؟ ماشین قیمتش چنده مردم ؟ قیمتش چند بود چند شد مردم ؟ همش تقصیر دولته مردم
افتتاح سفارت سوریه در آمریکا 🔹اسپوتنیک به نقل از رسانه‌های محلی سوریه اعلام کرد که سفارت سوریه در آمریکا به زودی بازگشایی خواهد شد. این سفارتخانه از زمان تعلیق روابط دیپلماتیک در سال ۲۰۱۴ تعطیل بود.
محکومیت حملات رژیم صهیونیستی به سکونت‌گاه‌ها و چادرهای آوارگان فلسطینی 🔹سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به سکونت‌گاه‌ها و چادرهای آوارگان فلسطینی در غزه از جمله در اردوگاه النصیرات که منجر به شهادت و زخمی شدن ده‌ها انسان بی‌‌گناه از جمله کودکان معصوم گردید را به شدت محکوم کرد.
18.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمی‌توانیم بر مبنای سلاح‌های گذشته پاسخگوی آینده باشیم دریادار سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ارتش: 🔹ما نمی‌توانیم بر مبنای سلاح‌های گذشته پاسخگوی آینده باشیم، برای مقابله با تهدیدهای آینده باید تلاش و کوشش فراوان داشته باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به مناطقی در ۵ استان غربی، مرکزی و شرقی سوریه حمله کردند 🔹خبرنګار صداوسیما از روی نقشه نشان می‌دهد نظامیان صهیونیست به طور مشخص به کدام مناطق حمله و چه مناطقی را اشغال کردند.
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تحلیلگر ایرانی آب پاکی را روی دست مجری بی‌بی‌سی ریخت؛ نقش ایران در خاورمیانه غیرقابل انکار است! 🔶 «احمد رضا دانش» در واکنش به لفاظی مجری بی‌بی‌سی: 🔸اینکه نگاه کنیم آنچه در سوریه اتفاق افتاده در ایران نیز ممکن است اتفاق بیفتد، خنده‌دار است؛ در ایران هرگز چنین چیزی اتفاق نخواهد افتاد." 🔸"هر اتفاقی در خاورمیانه بیفتد، ایران یک نقش بسیار بی‌بدیل دارد و این چیزیست که اسرائیل نمی‌خواهد. اسرائیل دوست دارد جوری القا کند که در حال نابود کردن ایران است؛ مقاومت هنوز زنده است و نشانه آن هم اینست که گروگان‌های اسرائیلی اکنون کجا هستند؟!"
🔰چرا حماس سقوط بشار اسد را تبریک گفت؟ 🔻حماس هم مثل سایر جنبش های اجتماعی لایه به لایه هست و به طور کلی از دو لایه نظامی و سیاسی تشکیل شده که هر یک از آنها نیز لایه های دیگری دارد مثلاً شاخه سیاسی حماس هم خودش چند لایه هست: گروه اول که متشکل از خالد مشعل و موسی ابو مرزوق بودند که به محور قطر و ترکیه متمایل شدند. با توجه به فضای پیش آمده و فشارهایی که قطر وارد کرد و پیشنهاد هایی که برای بازسازی غزه ارائه داد و همچنین گرایش های اخوانی حاکم بر این طیف، آنها به سمت قطر و ترکیه متمایل شدند. گروه دوم که متشکل از محمود الزهار و یحیی السنوار بودند در جهت مخالف گروه اول بودند. آنها تصریح می کردند که مخالف خروج از دمشق بوده و هم پیمان ایران هستیم. گروه سومی نیز وجود دارد که با هر دو طیف به نوعی همراهی می کند. 🔸اما شاخه نظامی داخل اساسا مستقل از شاخه سیاسی هست، هر چند که پول از شاخه سیاسی می گیرد ولی برنامه های خودش را دارد اما حرف نهایی بر روی زمین را این ها می زنند . این شاخه یکپارچه به حمایت از ایران و بشار اسد ایستادند . این گروه دو نامه منتشر کردند؛ یکی خطاب به خالد مشعل با عنوان" تحریر فلسطین یاتی بالصلاح ولیس بالمال" در نامه دوم که علنی بود و در آن اعلام همسوئی با ایران و حزب الله کردند و اعلام نمودند که فلسطین با پول آزاد نمی شود بلکه با سلاح آزاد خواهد شد که ایران در اختیار ما قرار می دهد. نامه ای هم به شهید سلیمانی نوشتند در حمایت از مقاومت و ایران و سوریه آن هم در سال 2012 یا 2013 اوج بحران سوریه که صراحتا اعلام موضع کردند. 🔸خلاصه اینکه دیدگاه های مختلفی در این جنبش وجود دارد. اما نکته جالب اینکه برخلاف دور قبل بحران در سوریه، این بار هیچ یک از لایه های این جنبش تا قبل از سقوط اسد، موضع گیری خاصی نداشتند و تنها پس از تسلط کامل معارضان و گروه های مسلح تروریستی، خالد مشعل که در بحران قبل هم با بشار مخالف بود، در مصاحبه با العربیه پیروزی مخالفان را تبریک گفت. ✍️ دکتر