eitaa logo
◽⬜ رهنمود قرآن ⬜◽
87 دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
12.1هزار ویدیو
69 فایل
کانال قرآن ، گنجینه‌ای از رهنمودهای قرآنی قرآن را با معرفت و تدبر عمیق و عاشقانه بخوانید ، و بدان عمل نمائید. @qor_an #کانال‌رهنمود‌قرآن🍃📖💞
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هدیه رئیسی به دختربچه فسطینی به مناسبت روز دختر 🔹سید ابراهیم رئیسی در بازدید از غرفه فلسطین در بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب به مناسبت روز دختر هدیه‌ای به دختربچه فلسطینی داد. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از حواشی نشستن وزیر روی زمین تا واقعیت آن 🔹 نگاهی بی طرف به آنچه در ساعات حضور وزیر ارتباطات در حوزه رای گیری حسینیه ارشاد رخ داد .
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نه گردهمایی‌های همیشگی و نه یک جشن ساده بود. این برکت قرآن بود که جمعیت بی‌مقدار را در ویژه برنامه محفل قم جمع کرده بود. 🔹این صحنه‌ها را حتما تماشا کنید و حیرت نکنید. قرآن همیشه معجزه می‌کند. به فضل الهی برنامه قرآنی محفل نقطه‌ای باشد برای توجه مضاعف صاحب الزمان(عج) به ملت ایران. ✍سید علی مومنی .
🔺️کارت آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش منتشر شد 🔹کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی دبیری و هنرآموز سال ۱۴۰۳ بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت. 🔹 این آزمون در روز جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.
🔺️تداوم رگبار پراکنده در تهران تا جمعه 🔹بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگوهای همدیدی، آسمان استان تهران طی پنج روز آینده کمی ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد و در ساعات بعد از ظهر همراه با افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود. 🔹طی این مدت به‌ویژه امروز و روز جمعه در پاره‌ای نقاط به‌ویژه در نیمه شمالی، در بعضی ساعات رگبار پراکنده باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید و در نیمه جنوبی و بخش‌های غربی استان در بعضی ساعات وزش باد شدید تا خیلی شدید با احتمال خیزش موقتی گرد و خاک مورد انتظار است. 🔹در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه افزایش نسبی دما و طی روز جمعه کاهش دما پیش‌بینی می‌شود. .
🔺️تاکید رئیسی بر ارتقای بیش از پیش سرعت و کیفیت اینترنت رئیس‌جمهور: 🔹️یکی دیگر از مأموریت‌های مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئله افزایش کیفیت اینترنت برای مردم و کسب و کارها است. 🔹️در رشد سرعت و کیفیت ارتباطات اینترنتی نباید صرفاً به آمارهای کمی داخلی اتکا کرد و باید وضعیت را به‌شکل مقایسه‌ای با دیگر کشورها ارزیابی نمود. 🔹️باید با تلاش جهادی برای ارتقای بیش از پیش کیفیت و سرعت اینترنت تلاش کنیم. .
🔺️رونمایی از الواح هخامنشی 🔹️الواح هخامنشی استردادشده از آمریکا به ایران، به همراه مجموعه‌ای از آثار تاریخی کم‌تر دیده‌شده از موزه ملی ایران، همزمان با هفته میراث فرهنگی رونمایی می‌شوند. 🔹️هفته میراث فرهنگی از شنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه به مدت یک هفته خواهد بود. .
🔺️رئیسی وارد مشهد شد 🔹رئیس جمهور عصر سه‌شنبه به منظور شرکت در پنجمین همایش جهانی امام رضا (ع) وارد مشهد شد. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️محسنی اژه‌ای: به موضوع بانک مرکزی و سیاست های ارزی ورود کردم محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه در دانشگاه یاسوج: 🔹از زمانیکه من آمدم با ریشه ها برخورد کردم؛ ورود کردم به اشکالات واردات، صادرات، بانک مرکزی، بانک ها و گمرکات که قدم هایی برداشته شده است. 🔹در حوزه بانک مرکزی و سیاست اقتصادی ارزی، قدم هایی برداشته شده و باید قدم هایی را برداریم. 🔹در نظام جمهوری اسلامی از کنار پرونده‌ها گذر نمی‌کنیم؛ وزیر سابق به سه سال زندان محکوم شده است. .
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺وزیر سابق جهاد کشاورزی به ۳ سال حبس محکوم شد احضار دو وزیر سابق در پرونده چای دبش رئیس قوه قضائیه: 🔹تاکنون ۴۵ نفر در پرونده چای دبش تفهیم اتهام شده‌اند و از تعداد بیشتری نیز تحقیقات به عمل آمده است؛ همچنین در روز گذشته در رابطه با پرونده مزبور دو وزیر سابق احضار شدند. 🔹درباره پرونده ساداتی‌نژاد وزیر سابق جهاد کشاورزی بررسی‌ها و محاکمات انجام گرفت و نامبرده به سه سال حبس محکوم گردید؛ در کل، در این پرونده برای ۸ نفر اعم از وزیر و معاون وزیر ، حکم صادر شد که اخیرا با درخواست اعمال ماده ۴۷۷ از ناحیه محکومین مواجه شده‌ایم. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تریبون‌مداران پرحرف و بی‌عمل با ابزار رسانه ، با آمار غلط و رفتار هیجانی سعی میکنند ، بدروغ خود را اکثریت و برنده انتخابات نمایش دهند. 😂☝️ موقع انتخاب رییس مجلس ، معلوم میشه کت تن کیه ! 😉 طنزوتحلیل »»»»»»»»»»»💥🇺🇸💥 😂
هدایت شده از 🟨🟨💠 بصیرت 💠🟨🟨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اژه‌ای: اولین جایی که پرونده چای دبش را پیگیری کرد خود دولت بود. .