eitaa logo
◽⬜ رهنمود قرآن ⬜◽
89 دنبال‌کننده
12.8هزار عکس
11.4هزار ویدیو
66 فایل
کانال قرآن ، گنجینه‌ای از رهنمودهای قرآنی قرآن را با معرفت و تدبر عمیق و عاشقانه بخوانید ، و بدان عمل نمائید. @qor_an #کانال‌رهنمود‌قرآن🍃📖💞
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌وزارت بهداشت غزه: شمار شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی از 7 اکتبر به 33360 شهید و 75993 مجروح رسیده است. .
📌وزیر امور خارجه آلمان اعلام کرد، ذخایر پاتریوت این کشور به اتمام رسیده و برلین و متحدانش در حال بررسی امکان خرید سامانه های دفاع هوایی برای کی یف از کشورهای ثالث هستند. .
📌حمله تروریستی به ۲ خودروی انتظامی در محور سوران ـ مهرستان ساعتی قبل، دو خودوری نیروی انتظامی در محور مواصلاتی سوران ـ مهرستان مورد حمله تروریستی قرار گرفت. در پی این حمله تعدادی از پرسنل انتظامی به شهادت رسیدند و تعدادی نیز مجروح شدند گروه تروریستی جیش‌الظلم ‌با صدور بیانیه‌ای مسئولیت این حمله را برعهده گرفت. همچنین خبرنگار تسنیم از منابع مطلع کسب اطلاع کرد که تاکنون ۵ مامور پلیس در حمله عناصر گروهک جیش الظلم به شهادت رسیده‌اند. .
📌وزیر خارجه استرالیا: در حال بررسی به رسمیت شناختن کشور فلسطین هستیم. .
📌تشکیل ارتش کشورهای اسلامی راه مقابله با اسرائیل فرمانده نیروی دریایی سپاه: تنها راه مقابله با صهیونیست‌ها تشکیل یک نیروی اسلامی و هم‌پیمان، متشکل از ارتش‌های کشورهای اسلامی است. صهیونیست‌ها مسلمانان را با همان هواپیماهای جنگی بمباران می‌کنند که سوخت این هواپیماها را خود کشورهای اسلامی در اختیار این رژیم قرار می‌دهند و این یک لکه ننگ است. مقامات ذیربط در فرصت مناسب، سیلی محکمی خواهند زد، ما یقینا به بمباران به کنسولگری ایران در دمشق پاسخ خواهیم داد. .
📌وزیر انرژی رژیم صهیونیستی: حمله به رفح از رابطه با عربستان مهم‌تر است عادی‌سازی روابط با عربستان بدون ارتباط با تشکیل کشور فلسطین انجام خواهد شد. .
📌بیانیه گروهک تروریستی جیش الظلم در رابطه با حمله امروز خود به خودروهای فراجا .
📌 هشدار تصاویر بشدت دلخراش 🔞🔞 پ.ن:شهدای امروز حملات جیش الظلم .