Sahife_25.mp3
2.25M
#صحیفه_سجادیه
#شرح_صحیفه_سجادیه 25
استاد محمد رضا رنجبر
✏️📚 @Qoranekarim
Sahife_26.mp3
2.37M
#صحیفه_سجادیه
#شرح_صحیفه_سجادیه 26
استاد محمد رضا رنجبر
✏️📚 @Qoranekarim
Sahife_27.mp3
2.08M
#صحیفه_سجادیه
#شرح_صحیفه_سجادیه 27
استاد محمد رضا رنجبر
✏️📚 @Qoranekarim
هدایت شده از سرباز کوچک(کتاب شهید pdf)
14.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠13دی 1367هجری شمسی💠
#نامه_توحیدی
📃ماجرای نامهی تاریخی امام خمینی(ره) به #گورباچف(رییس جمهور اتحاد جماهیر شوروی)
#برای_دعوت_به_اسلام_و_جلوگیری_از_فروپاشی_اتحاد_جماهیر_شوروی
@sarbazekoochak
هدایت شده از سرباز کوچک(کتاب شهید pdf)
#آیا_قرآن_می_خواند...
#شهید_سید_حسین_علم_الهدی
در اوج پیروزی انقلاب، رژیم شاه، یکی از دانشجویان انقلابی را دستگیر کرد. برادر خلقانی نقل می کند به سید حسین گفتم: فلانی را دستگیر کرده اند؛ ایا فکر می کنی بتواند در برابر شکنجه ها مقاومت کند. حسین گفت: آیا قرآن می خواند؟ گفتم: منظورت چیست؟ گفت: اگر با قرآن انس داشته است، می تواند مقاومت کند.
@sarbazekoochak
هدایت شده از سرباز کوچک(کتاب شهید pdf)
#خاطره_ای_ازمقام_معظم_رهبری
#شهید_سید_حسین_علم_الهدی
#قرآن
در دیداری که با رزمندگان داشتیم، با آنها نماز جماعت خواندیم. بعد از نماز بچه ها دور من جمع شدند و هر کس با من صحبتی داشت. بعد از چند دقیقه من نگاه کردم دیدم سید حسین قرآنی در دست گرفته و عده زیادی از بچه ها دور او جمع شده اند و ایشان به قدری زیبا از آیات قرآن و استقامت در جنگ و ... صحبت می کرد که من تعجب کردم. در حالی که در خط مقدم بودیم و حتی یک لحظه توقف در آنجا مشکل بود، ایشان بدون اعتنا به خطر آیات قرآن را توضیح می داد.
@sarbazekoochak
هدایت شده از سرباز کوچک(کتاب شهید pdf)
#شهید_سید_حسین_علم_الهدی
قرآن جیبی سید حسین که امضای امام خمینی (ره) ،آیت الله خامنه ای ،آیت الله جوادی آملی،آیت الله امینی، حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی، آیت الله احمدی میانجی و آیت الله موسوی جزایری بر روی آن مشاهده می شود.(پیکر مطهر شهید از این قرآن شناسایی شد.)
@sarbazekoochak
هدایت شده از سرباز کوچک(کتاب شهید pdf)
روز میلاد بانوی بزرگ اسلام ،
در درخشان مهر و عاطفه ،
پرستار تمام نیکی ها ،
پرستار تن رنجور ولایت ،
پرستار ارزش های مقدس عاشورا ،
پرستار زخم های به خون نشسته صحنه کربلا ،
#حضرت_زینب_کبری (سلام الله علیها)
بر همه پرستاران و پیروانش مبارک باد.
@sarbazekoochak
مختصری درباره #ولادت_حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
#تولد_زينب_سلام_علیها
#گريه_پيامبر_بر_مصايب_آن
زينب كبرى (س) روز پنجم جمادى الاول سال 5 يا 6 هجرت در مدينه چشم به جهان گشود. خبر تولد نوزاد عزيز، به گوش رسول خدا (ص) رسيد. رسول خدا (ص) براى ديدار او به منزل دخترش حضرت فاطمه زهرا (س) آمد و به دختر خود فاطمه (س) فرمود:
((دخترم ، فاطمه جان ، نوزادت را برايم بياور تا او را ببينم )).
فاطمه (س) نوزاد كوچكش را به سينه فشرد، بر گونه هاى دوست داشتنى او بوسه زد، و آن گاه به پدر بزرگوارش داد. پيامبر (ص) فرزند دلبند زهراى عزيزش را در آغوش كشيده صورت خود را به صورت او گذاشت و شروع به اشك ريختن كرد. فاطمه (ص) ناگهان متوجه اين صحنه شد و در حالى كه شديدا ناراحت بود از پدر پرسيد: پدرم ، چرا گريه مى كنى ؟!
رسول خدا (ص) فرمود: ((گريه ام به اين علت است كه پس از مرگ من و تو، اين دختر دوست داشتنى من سرنوشت غمبارى خواهد داشت ، در نظرم مجسم گشت كه او با چه مشكلاتى دردناكى رو به رو مى شود و چه مصيبتهاى بزرگى را به خاطر رضاى خداوند با آغوش باز استقبال مى كند)).
در آن دقايقى كه آرام اشك مى ريخت و نواده عزيزش را مى بوسيد، گاهى نيز چهره از رخسار او برداشته به چهره معصومى كه بعدها رسالتى بزرگ را عهده دار مى گشت خيره خيره مى نگريست و در همين جا بود كه خطاب به دخترش فاطمه (س) فرمود: ((اى پاره تن من و روشنى چشمانم ، فاطمه جان ، هر كسى كه بر زينب و مصايب او بگريد ثواب گريستن كسى را به او مى دهند كه بر دو برادر او حسن و حسين گريه كند)).(1)
👇👇👇
@Qoranekarim
#ولادت_و_پرورش_زينب_سلام_الله_علیها
درست ترين گفتار آن است كه سيدتنا زينب كبرى (س) در پنجم ماه جمادى الاولى سال پنجم هجرى به دنيا آمده ، و تربيت و پرورش آن دره يتيمه و مرواريد گرانبها و بى مانند در كنار پيغمبر اكرم (ص) بوده ، و در خانه رسالت راه رفته ، و غذاي خود را از وجود مطهر زهراي مرضيه(س) تناول نموده ، و از دست پسر عموى پيغمبر، اميرالمؤ منين (ع) غذا و خوراك خورده و نمو نموده ، نمو قدسى و پاكيزه ، و با سعادت و نيكبختى ، و پرورش يافته پرورش روحانى و الهى ، و به جامه هاى عظمت و بزرگى به چادر پاكدامنى و حشمت و بزرگوارى پوشيده شده ، و پنج تن اصحاب كساء به تربيت و پرورش و تعليم و آموختن و تهذيب و پاكيزه گردانيدن او قيام نموده و ايستادگى داشتند، و همين بس است كه مربى و مؤ دب و معلم او ايشان باشند.(2)
👇👇👇
@Qoranekarim
#گريه_جبرئيل_بر_مصايب_حضرت_زينب_سلام_الله_علیها
روايت شده است كه پس از ولادت حضرت زينب (س)، حسين (ع) كه در آن هنگام كودك سه چهار ساله بود، به محضر رسول خدا (ص) آمد و عرض كرد: ((خداوند به من خواهرى عطا كرده است )). پيامبر(ص) با شنيدن اين سخن ، منقلب و اندوهگين شد و اشك از ديده فرو ريخت . حسين (ع) پرسيد: ((براى چه اندوهگين و گريان شدى ؟)).
پيامبر(ص) فرمود: ((اى نور چشمم ، راز آن به زودى برايت آشكار شود.))
تا اينكه روزى جبرئيل نزد رسول خدا (ص) آمد، در حالى كه گريه مى كرد، رسول خدا (ص) از علت گريه او پرسيد، جبرئيل عرض كرد: ((اين دختر (زينب ) از آغاز زندگى تا پايان عمر همواره با بلا و رنج و اندوه دست به گريبان خواهد بود؛ گاهى به درد مصيبت فراق تو مبتلا شود، زمانى دستخوش ماتم مادرش و سپس ماتم مصيبت جانسوز برادرش امام حسن (ع) گردد و از اين مصايب دردناك تر و افزون تر اينكه به مصايب جانسوز كربلا گرفتار شود، به طورى كه قامتش خميده شود و موى سرش سفيد گردد.))
پيامبر (ص) گريان شد و صورت پر اشكش را بر صورت زينب (س) نهاد و گريه سختى كرد، زهرا (س) از علت آن پرسيد. پيامبر (ص) بخشى از بلاها و مصايبى را كه بر زينب (س) وارد مى شود، براى زهرا(س) بيان كرد.
حضرت زهرا (س) پرسيد: ((اى پدر! پاداش كسى كه بر مصايب دخترم زينب (س) گريه كند كيست ؟ پيامبر اكرم (ص) فرمود: ((پاداش او همچون پاداش كسى است كه براى مصايب حسن و حسين (ع) گريه مى كند))(3)
👇👇👇
@Qoranekarim