#امام_رضا جانمون میفرمایند:
به خداوند خوش گمان باش، زيرا خداى عزوجل مى فرمايد:
من نزد گمان بنده ی مؤمن خويش هستم اگر به من خوش گمان باشد به خوبى با او رفتار مى كنم و اگر به من بدگمان باشد به بدى با او رفتار مى كنم.
#اصول كافى، جلد 2، صفحه 72
#توکلت_علی_الله
@Quranahlebayt
❇️در انجام وظيفه و انچه درست است، از #مرگ نترسيد.
💠أَيْنَمَا تَكُونُوا يُدْرِككُّمُ الْمَوْتُ وَلَوْ كُنتُمْ فِي بُرُوجٍ مُّشَيَّدَةٍ نساء:78
🌱[اگر از ترس مرگ از پيكار در راه حق فرار ميكنيد، بدانيد بالاخره] هر كجا باشيد مرگ شما را درمييابد، اگر چه در برج و باروهاي مستحكم باشيد.
🔹این آیه و آیه بعد نیز مربوط به جمعیتی از مسلمانان است كه از شرکت در میدان جهاد وحشت داشتند و هنگامی که دستور جهاد صادر گردید ناراحت شدند، قرآن به آنها در برابر این طرز تفکر دو پاسخ می گوید: قُل مَتاعُ الدُّنیا قَلِیلٌ وَ الآخِرَةُ خَیرٌ لِمَنِ اتَّقی.
🔹پاسخ دوم همان است که در این آیه می خوانیم و آن این که فرار از مرگ چه سودی می تواند برای شما داشته باشد؟ «در حالی که در هر کجا باشید مرگ به دنبال شما می شتابد و بالاخره روزی شما را در کام خود فرو خواهد برد حتی اگر در برجهای محکم باشید» (أَینَما تَکونُوا یدرِککمُ المَوتُ وَ لَو کنتُم فِی بُرُوجٍ مُشَیدَةٍ).
🔹درست است که قلعای محکم گاهی جلو مرگهای غیر طبیعی را می گیرند ولی بالاخره چه سود! مرگ را بطور کلی نمی توانند از بین ببرند، چند روز دیگر مرگ طبیعی به سراغ آدمی خواهد آمد. پس چه بهتر که این مرگ حتمی و اجتناب ناپذیر در یک مسیر سازنده و صحیح همچون جهاد صورت گیرد، نه بیهوده و بی اثر.
🔹با توجّه به قطعى و حتمى بودن مرگ، فرار از جنگ چرا؟ أَيْنَما تَكُونُوا ...
📚تفاسير نور و نمونه
@Quranahlebayt
💥چرا اونها در شب اول زمستان کدو می خوردند ما هندوانه ⁉️
#تجاوزفرهنگی
💥کدو میوه ی قرآنی👇👇
سمبل جشن های #هالووین و شکرگزاری آمریکا و اروپا شده!!😳😳
💐حضرت یونس(ع) بعد از بیرون آمدن از شکم ماهی بدنش سخت بیمار بود و آفتاب ساحل او را آزرده می کرد که به فرمان الهی بوته ای برای او روییده شد تا از میوه آن تناول کند و زیر آن بیارامد.
🔸او را در حالی که ناخوش بود به زمین افکندیم و بالای سر او بوته کدویی رویاندیم.
💐رسول خدا (ص) میفرمایند:
هر گاه غذا طبخ می کنید، کدو بسیار بپزید زیرا کدو قلب محزون را شاد می کند.
💐در حدیث دیگری از پیامبر(ص) آمده است:
بر شما باد به خوردن کدو که عقل را زیاد و قدرت مغز را می افزاید.
#هندوانه_در_زمستان_ممنوع📛
هندوانه میوه ای مختص فصل تابستان بوده و مصرف آن در فصول سرد مخصوصاً در چله زمستان می تواند مشکلات عدیده ای اعم از گوارشی و دردهای استخوانی ایجاد کند.
این درحالی است که در ایران قدیم همواره از انار شیرین، کدو حلوایی🎃 و انواع آجیل ها به عنوان خوراکی شب یلدا بوده
@Quranahlebayt
34.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منم گدای فاطمه جان به فدای فاطمه
#السلامعلیكِیاایتهاالصدیقةالشهیدة🥀
@Quranahlebayt
مهدی جان،ای تک سوار سهند
تو نیستی، برایم فرقی نخواهد داشت که آخر پاییز امروز است یا فرداست
خدایا، شب یلدای هجران را به یمن ظهور ماه کاملش کوتاه کن
که شبپرستان همچنان چشم به صبح صادقش بستهاند و مومنان طلوع خورشید را نزدیک میدانند
امسال شب یلدا را با نام مهدی یوسف زهرا مزین میکنیم
امشب برای ما دادن نان به همسایهای که نان شب ندارد از هر هندوانهای شیرینتر است
و روشن کردن امید در دل کودکی یتیم از هر چراغانی روشنیبخشتر...
یلدایی به بلندی انتظار ظهورت نمیشناسم
شب یلدای من با ظهورت به روشنایی روز است
کاش لبخند رضایتت را باعث شوم
مولای من
قرارمان یلدای امسال که آخرین برگهای قصه بلند غربت را بخوانیم و شعر ظهور از بر کنیم و کتاب انتظار را ببندیم (انشاءلله)
کاش فال حافظ امسال مان این بشود:
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور
کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
@Quranahlebayt
🔴 آرزوی علی کریمی و فرخ نژادها به سرانجام رسید، اما در انگلیس!
@Quranahlebayt