❇این چند روز باقیمانده از ماه شعبان ...❇
«اباصالت! بیشتر ماه شعبان گذشت و این جمعه آخر آن است پس هرچه در این ماه کوتاهی کرده و کم بهره بردی در این چند روز باقیمانده از آن جبران کن.»
علی بن موسی الرضا علیه السلام، توصیه های گران قدرش به اباصلت هروی درباره روزهای آخر ماه شعبان را این گونه ادامه داد:
🌹به دنبال کارخودت باش و کارهای بیهوده که به تو مربوط نیست را رها کن.
🌹دعا و استغفار و تلاوت قرآن را زیاد انجام بده.
🌹از گناهانت به سوی خدا توبه کن تا خالص و پاک به ماه خدا رو کنی.
🌹هر امانت و دینی به گردنت هست، ادا کن
🌹قلبت را از هر کینه و ناراحتی نسبت به مومنین، پاک کن
🌹در امور پنهان و آشکارت، مراقب خدا باش و توکل بر او کن که کفایت کننده توکل کنندگان است.
🌹در این چند روز باقیمانده از ماه شعبان، این دعا را زیاد بخوان:
«اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَكُنْ قَدْ غَفَرْتَ لَنَا فِي مَا مَضَى مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِيمَا بَقِيَ مِنْهُ»
«خدایا اگر در این ماه تا کنون ما را نبخشیده ای، پس در باقیمانده آن، ما را ببخش و بیامرز»
📚عیون اخبار الرضا، ج2،ص51
طلاب جامعه المصطفی در آزمون الهی کرونا خوش در خشیدند .
انعکاس فعالیت های جهادی و خیرخواهانه ی طلاب تحت پوشش تشکل بین المللی «حسین رهبرآزادگان » در فضای رسانه ای کشور :
👇👇👇
روایتی از خدمات طلاب غیرایرانی در مبارزه با کرونا+ ویدئو و تصاویر
شفقنا- مسئول گروه خدمت رسانی طلاب غیر ایرانی گفت: تشکّل طلاب غیر ایرانی «حسین رهبر آزادگان» فعالیت خود را در راستای مبارزه با کرونا و همدلی با مردم و اقشار کم برخوردار و ضعیف از اواخر اسفند با فعالیت طلاب ۳۰ کشور جهان شروع کرد.
سیدعلی علوی، طلبه پاکستانی و سرپرست گروه طلاب غیر ایرانی در گفت وگو با شفقنا اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در قم و ضرورت حضور طلاب غیرایرانی دوشادوش طلاب ایرانی موجب شد تا از اواخر اسفند ماه، بعد از برنامه ریزی های دقیق و جذب کمک های خیرین و خانواده هایمان به منظور کمک به اقشار ضعیف جامعه در چهار گام اقدامات حمایتی و پوششی خودمان را اجرایی کنیم.
او با اشاره به راه اندازی پویش «نصرتی لکم معده» در فضای مجازی و میان طلاب غیرایرانی، افزود: با راه اندازی این پویش توانستیم کمک های ارزشمندی را از سوی طلاب غیرایرانی و مقیم قم دریافت کنیم بطوریکه در گام نخست اقدام به توزیع ۳۲۰ بسته بهداشتی میان اقشار نیازمند قم، در گام دوم توزیع بیش از ۱۵۰ بسته معیشتی و سبد خانوار در سه منطقه کم برخوردار شهرقائم، نیروگاه و جمکران، و در گام سوم، توزیع ۷۲بسته ارزاق را به یاری طلاب غیرایرانی به سرانجام برسانیم.
این طلبه پاکستانی با بیان اینکه چهارمین گام از فعالیت این گروه که امروز آغاز شده است، بیان داشت: توزیع بیش از ۲۰۰ بسته معیشتی و بهداشتی در مناطق مختلف شهر قم از جمله دیگر فعالیت های تشکّل طلاب غیر ایرانی «حسین رهبر آزادگان» می باشد که با مساعدت و همراهی خیرین انجام شد.
او با اشاره به ملیت های طلاب غیر ایرانی گفت: در این گروه طلابی از کشورهای اندونزی، پاکستان، افغانستان، اتریش، ترکیه، کوزوو، چین، ژاپن، استرالیا، اوگاندا، ایتالیا، سوئد، تاجیکستان، عراق، هند، آذربایجان، نیجریه، الجزایر، کومور، ساحل عاج، بورکینافاسو، کامرون و جمعی از طلاب ایرانی فعالیت دارند.
علوی با بیان اینکه مقطع تحصیلی این طلاب کارشناسی و کارشناسی ارشد است، افزود: ما سالهاست که در قم مشغول به فراگیری علوم اسلامی و معارف اهل بیت(ع) هستیم و اگر دست به این فعالیت های ناچیز زده ایم، نشأت گرفته از آموزه های دینی و اخلاقی اسلام و تشیع است و کار زیادی نکرده ایم.
https://fa.shafaqna.com/news/926260/
مسئول «گروه بینالمللی حسین رهبر آزادگان» در گفتگو با «جوان» عنوان کرد
کمک مؤمنانه طلبه و مسلمان چینی با تهیه ۴۲۰ بسته غذایی
https://www.javanonline.ir/files/fa/publication/pages/1399/1/29/2842_41524.jpg
طلاب عزیز می توانند ایده و طرح های خود برای تبلیغ مجازی برای بهره گیری همه المصطفائیان
در اختیار ادمین این کانال قرار دهند .
هدایت شده از QHAUارتباطات مجتمع قرآن
طلاب عزیز می توانند ایده و طرح های خود برای تبلیغ مجازی برای بهره گیری همه المصطفائیان
در اختیار ادمین این کانال قرار دهند .
3 dastan kotah(by hosein heydari).mp3
2.04M
سه داستان کوتاه از سردار دلها ...
QHAUارتباطات مجتمع قرآن
سه داستان کوتاه از سردار دلها ...
این نمونه کار جهت تبلیغ مجازی تهیه شده ، شما عزیزان هم می توانید ایده ها و محتوای ابداعی خودتان را جهت ترویج آموزه های دینی در فضای مجازی در اختیار بنده قرار دهید تا منتشر شود و همه بیاموزند و استفاده کنند .
کتابچه ساده ادعیه ماه مبارک رمضان قابل انتشار در فضای گروه های تبلیغی .pdf.pdf
1_294371558.pdf
8.6M
مجله تخصصی ره توشه ، ویژه ماه مبارک رمضان را مبلغین گرامی می توانند بصورت پی دی اف دانلود و در منابر و کلاس های تبلیغ مجازی شان از محتوای آن استفاده کنند
1_293646722.mp3
2.26M
چگونه از از روزهای پایانی ماه شعبان المعظم بهره ببریم بطوریکه غفلت های قبلی را هم جبران کند (استاد میرباقری حفظه الله )
هدایت شده از تبلیغ دینی در فضای مجازی
لیست موضوعات پیشنهادی ـ ماه رمضان.pdf
139.4K
🛑🛑لیست موضوعات پیشنهادی ـ ماه رمضان
سلام علیکم
هدیه ورود به ماه مبارک رمضان
3 برنامه بسیار کاربردی برای کسانی که می خواهند با قرآن انس بیشتری بگیرند
«فرهنگ قرآن» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=isca.ir.farhangQuran&ref=share
«دائرة المعارف قرآن کریم» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=isca.ir.maarefQuran&ref=share
«پرسمان های قرآنی» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.isca.question&ref=share
با دوستان خود به اشتراک بگذارید و در ثواب تفکر بیشتر آنها در قرآن شریک شوید
🌹رمضان مبارک🌹
🙏التماس دعا🙏
پیشنهاد می کنم
مطلب ذیل را تا آخر مطالعه بفرمایید
و در گروه های تبلیغی خود منتشر کنید :
به برادران و خواهرانم تأکید میکنم وقتی یک کمک یا سبد یا وعدهی غذایی را برای یک خانه، شخص یا خانواده میبرید، یا میخواهید کوپن بهشان تحویل دهید یا از اینگونه کارها، هیچ فیلم یا عکسی نباید گرفته شود. بههیچ وجه نباید تصویربرداری شود. برخی برادران پرسیدند حتی برای آرشیو؟! گفتم حتی برای آرشیو. ما به چنین آرشیوی نیاز نداریم. بله، میتوانید در مجتمع، ورزشگاه، میدان و سالنی که مواد غذایی در حال آمادهسازی است تصویر بگیرید. اشکالی ندارد. چنانکه معمول است. یا مثلا تصویربرداری از قرار دادن اجناس داخل کامیون نیز مشکلی ندارد. اما وقتی به مرحلهی آخر که تحویل به خانواده است، میرسیم، به هیچوجه نباید تصویری گرفته شود. این خانواده به هیچوجه نباید لحظهای احساس خجالت، حیا، نقص، خواری یا… کند که کسی آمده است به او غذا یا کمک نقدی یا غیر نقدی تحویل دهد و بلافاصله دارد فیلم هم میگیرد! این با آنکه کار برای «وجه الله (سبحانه و تعالی)» باشد منافات دارد چون پافشاری بر کرامت، آبرو، احترام، محبت و انسانیت مردم نیز از اوجب واجبات است.
دوم: الآن میخواهیم برویم کمک را برسانیم، هیچ دلیلی ندارد ۵ یا ۶ نفر بروند. کمترین تعداد بروند. مثلا اگر ۲ نفره میتوانند با کمک هم ببرند، ۲ نفر بروند. ۳ نفر لازم است، ۳ نفر بروند. نه اینکه مثل برخی کشورها و موارد که میخواهند یک بستهی غذایی برسانند، میبینی یک هیئت پرتعداد دارند میروند یک کارتن مواد غذایی بدهند به یک خانواده. این مطلقا بیادبانه و نامناسب است. باید شدیدا و با دقت بر هر چیزی که کرامت این خانوادهها و افراد را حفظ کند پافشاری داشته باشیم اگرنه ممکن است این کار هیچ ثواب و پاداشی نداشته باشد. بله، ممکن است فایدهی دنیوی داشته باشد که حالا یک مادهی غذایی دادهایم و آنها هم به ما علاقهمند شدند و از ما حمایت کردند اما در آخرت هیچ جایی ندارد. کاری که در آخرت از جایگاهی برخوردار است این است که این کار برای «وجه الله (سبحانه و تعالی)» باشد و کرامت مردمی را که از آنها دستگیری میکنیم، حفظ کند.
امام حسن مجتبی(علیه السلام)، نوهی پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) بسیار بزرگواری مشهور بودند. در روایات معروف است که وقتی کسی میآمد و از ایشان درخواستی داشت و قرض، پول یا کمکی میخواست، امام نمیگذاشت او صحبت کند. میگفت درخواستت را بنویس و بگذار پشت در. تا حتی آن شخص مجبور نشود بنشیند و توضیح دهد که چه نیازی دارد و در نتیجه احتمالا احساس فروتنی، خواری، پستی یا… کند. میخواستم روی اهمیت بسیار شدید و عظیم این موضوع در این ایام تأکید کنم.
سید حسن نصرالله ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت آغاز ماه مبارک رمضان