eitaa logo
قرآن جیبی
1.3هزار دنبال‌کننده
495 عکس
14 ویدیو
3 فایل
احساس نمی‌کنید جای یک قرآن کوچک بین کانال‌ها و گروه‌هایتان خالی‌ست؟ روزی یک مطلب کوتاهِ تفسیری کاربردی از قرآن! همراه با تصویر و کلیپ! همیشه «قرآن جیبی» همراهتان باشد. 📱ID @BP98273
مشاهده در ایتا
دانلود
دستگاه الهی بی‌حساب و کتاب نیست؛ سست نشویم و از دشمنان خالی از دین، اخلاق و انصاف نترسیم. مسئولیت پذیر باشیم و حواسمان باشد دستگاه محاسبه‌ی ما را با تبلیغات، کار سیاسی و ... دچار اختلال نکنند. نه سست شوید نه غمگین! و «شما برترید اگر مومن باشید!»(۱۳۹ آل‌عمران)
موسی زمانی که با هارون مأمور شد سراغ فرعون برود، گفت: می‌ترسیم. خدا گفت: نترسید من با شمایم، می‌بینم و می‌شنوم. (۴۶ طه) اگر متقی باشیم خدا با ماست و این با ما بودن خدا یعنی، میتوان دو نفر آدمِ تنهای دست خالی را فرستاد به جنگ ابر قدرت زمان، فرعون. خدا با کسانی است که متقی باشند. (۱۲۸ نحل)
بیشتر اوقات یاد چیزهای مختلف هستیم. یاد خدا، نیاز به فراموشی غیر او دارد. اگر کسی بخواهد ربّ را یاد کند، باید مسائل دیگر را فراموش کند. و چون فراموش کردی، پروردگارت را یاد کن. (۲۴ کهف)
✨سلام دوستان 🔷برای این‌که مطالب قبلی کانال تلگرام (@Koran_Jibi) اینجا هم باشه، روزی یکی دو تا پست از مطالب قبلی گذاشته میشه، که هم یادآوریه هم برای دوستان جدید، تازه. فرمایشی داشتید در خدمتیم. @doosti_meysam 🔶کانال تلگرامی هم، فعاله.
تو همانی که میخوانی! پس انسان باید به خوراک خود بنگرد. (۲۴ عبس) امام باقر علیه‌السلام فرموده: خوراک، دانشی است که یاد می گیرید. حواستان باشد که آن را از چه کسی [و چه چیزی] یاد می‌گیرید.
شیطان: آدم عصبانی، در دست من، مثل توپ، در دست بچه است. [مثل توپ، به هر طرف و هر جور که بخواهم می‌اندازمش.] بهشت برای کسانیست که، خشم شدید خود را، درون خود نگه می‌دارند. (۱۳۴ آل‌عمران)
مسئولیتی به ما برسد، حاضریم برای انجام بهترش دیگری را در آن شریک کنیم؟ کدام مهم‌تر است مقام یا انجامش؟ وقتی به حضرت موسی نبوّت عرضه شد، ایشان هارون، که روابط اجتماعی بهتری داشت را پیشنهاد کرد: چون برادرم هارون از من زبان‌آورتر است، او را همراهم بفرست تا یاور و دستیارم باشد و مرا تصدیق کند. (۳۴ قصص)
چون چاره‌ای نیست، باغدار درختی که میوه ندهد یا خشک شود را می‌بُرد و هیزمش می‌کند. اگر نهال وجود انسان،که باید میوه‌ی انسانیت دهد ،ثمر ندهد چه؟ وَأَمَّا الْقَاسِطُونَ فَكَانُوا لِجَهَنَّمَ حَطَبًا ظالمان و منحرفان هیزم جهنم خواهند بود. (۱۵ جن)
کسانی که تمام قرآن را در خود جاری ساخته‌اند، در لحظه‌های مناسب، آیه‌های مناسب، در آن‌ها جان می‌گیرد و آن‌ها را جان می‌دهد و زنده می‌کند، و گویا دوباره بر آن‌ها نازل می‌گردد. بشنو از نی، مرحوم صفایی
هر « به‌به، آفرین، چقدر قشنگ و ... » که به پرنده‌ای زیبا، تابلویی قشنگ، صدایی دلنشین، بدنی متناسب و ... که می‌گوییم؛ همه‌اش « به‌به و آفرین » به خدا و کار خداست. الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ همه ستایش‌ها، ویژه‌ی خداست، که پروردگار جهانیان است. (۲ حمد)
بعضی‌ها مثل برگی‌اند که، باد به این طرف و آن طرف می‌بردش. کسی که معبودش هوا و هوس باشد، هر طرف که هوای نفس خودش یا دیگران بِوَزد، می‌رود. کسی که هوا و هوسش را معبود خود گرفته دیدی؟ (۴۳ فرقان) گروهی از مردم با وزش هر بادى حركت می‌كنند. (حکمت ۱۴۷، نهج)
کسی بدی کرد یا از ما بد گفت، به روی‌مان نیاوریم و توپ را به زمین شیطان بیندازیم. از ماجرا هم حرفی نزنیم تا خجالت زده‌شان نکنیم. وقتی حضرت یوسف، خانواده‌اش را دید، اصلا از چاه حرفی نزد؛ آزادیش از زندان را، پیش کشید، تا خجالت نکشند. طعنه نزد که شیطان شما را فریب داد، گفت: شیطان بین من و برادرانم را به هم زد. (۱۰۰ یوسف)
یکی با کم یا گران فروشی از دارایی کسی کم می‌کند. شاید سخنران، معلم، یا فیلمی عمر مخاطب، اصلی‌ترین سرمایه‌اش، را بگیرد ولی چیزی به او اضافه نکند. ممکن است با رفتاری اشتباه، خلاقیت، شجاعت، صداقت یا ... را از فرزندم بگیرم و ... و َيَا قَوْمِ ... لا تَبْخَسُوا النَّاسَ أَشْيَاءَهُم و ای قوم من ... هر چیزی که به مردم تعلق دارد و شأن و حق‌شان است را به آن‌ها بدهید و «از مردم کم نکنید». (۸۵ هود)
در آیه ۶۷ انبیاء، حضرت ابراهیم علیه السلام، به نمرود و مردمش گفت: «أُفٍّ لَكُمْ وَلِمَا تَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ، اف بر شما و آنچه جز خدا می پرستید و بندگیش می‌کنید!» الان هم، امام زمان به هواپرستان همین را می‌گوید. آیت‌الله جوادی آملی
چشم‌ حرف‌ها دارد. پیام محبت و خشم، خیانت و عفت، حسرتِ نداشتن، درخواست عدالت، گلایه از ظلم‌ و ... خیلی‌ها هم توجه نکنند، خدا حواسش به چشم‌ها و گوشش به حرف آن‌هاست. لَا تُدْرِكُهُ الْأَبْصَارُ وَهُوَ يُدْرِكُ الْأَبْصَارَ چشم‌ها او را نمی‌بینند، ولی او همه‌ی چشم‌ها را می‌بیند. (۱۰۳ انعام)
هیزم جهنم، خود انسان گناهکار است. اگر هیزم و آتش، جدای از انسان باشد، شاید بتواند فرار کند. ولی اگر خود آدم بسوزد کجا فرار کند؟ پس، از آتشی که هیزمش خود مردم و سنگ ها هستند، بپرهیزید. (۲۴ بقره)
زمین مثل گهواره است و زمينيها، بچه‌. هر كس، تا زمانی كه فقط، زمينی و مادی فكر ‌كند، بزرگ نشده و كودك است؛ حالا كودكی هشتاد، نود ساله. أَلَمْ نَجْعَلِ الْأَرْضَ مِهَادًا آیا زمین را مثل گهواره‌ای قرار ندادیم؟ (۶ نبأ)
🔴فراخوان تهیه ۲۰۰۰ بسته غذایی و بهداشتی برای شیعیان فوعه و کفریا #شیعیان_را_دریابیم کمکهای ۱۰۰۰ تومانی هم معجزه می کند❤️ پرداخت آنلاین🔽 https://idpay.ir/movbeybor شماره کارت: 5022-2910-6743-2037 http://eitaa.com/joinchat/3690856460C5c97b280fe
اینکه آدم بی تفاوت نباشد، مهم است. حالا هر چه که از دستش بر بیاید. شاید توانش، گفتن به بقیه باشد. وَالَّذِينَ لَا يَجِدُونَ إِلَّا جُهْدَهُمْ کسانی که چیزی، برای صدقه و کمک پیدا نمیکنند؛ مگر آن که آخرین تلاش خود را کنند. (۷۹ توبه)
می‌خواهی با کسی حرف بزنی، دردِ دلی کنی، فرصتی می‌خواهی، می‌بینی می‌رود و محل نمی‌گذارد، ولی خدا نه اینکه بایستد، بلکه با تو می‌نشیند، دعوتش کنی دعوتت را قبول می‌کند. من هم‌نشین کسی هستم که مرا یاد کند. (کافی، ج ۲، ص ۴۹۶) و هر وقت بندگانم، از تو درباره من بپرسند، [ بگو] من نزدیکم، و دعا و دعوت دعاکننده را- وقتی که مرا بخواند- اجابت می‌کنم. (۱۸۶ بقره)
قدرتمندان و اقوامی بودند که، اثری از آنها نیست، جز اسمی لا به لای تاریخ. کتابها را ورق بزنی، شاید اسم و نشانی ببینی. از ما چه خواهد ماند؟ ... جَعَلْناهُم أحادٖیثَ ... ... [مانند] داستان قرارشان دادیم ... (۴۴ مومنون)
یک آیه قرآن که نظرت را جلب می‌کند، تا آن را هضم نکرده‌ای و نخورده‌ای و سیراب نشده‌ای، از آن عبور نکن. (حاج اسماعیل دولابی)
شخصی که هوای زیر دستانش را نداشته باشد، از مورچه کمتر است. قَالَتْ نَمْلَةٌ يَا أَيُّهَا النَّمْلُ ادْخُلُوا مَسَاكِنَكُمْ لَا يَحْطِمَنَّكُمْ سُلَيْمَانُ وَجُنُودُهُ وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ مورچه ای -به زبان خودش- گفت: «ای مورچگان، به خانه‌هایتان داخل شوید، مبادا سلیمان و سپاهیانش -ندانسته- شما را پایمال کنند.» (۱۸ نمل)
كُلُّ مَنْ عَلَيْهَا فَانٍ (۲۶ الرحمن) هر چیزی که روی زمین است، و رنگ و بوی زمینی و مادی دارد، از بین رفتنی است. برای خدا کار کنید، تا نتیجه کارتان تا ابد باقی بماند. (امام خمینی)
تعلق داشتن باعث هواداری می‌شود، چیزهایی می‌دهد و می‌گیرد؛ موجب افراط و تفریط می‌شود، چیزی که دیگر عدل نیست. یکی از این تعلقات که جلوه‌ای از هوای نفس به حساب می‌آید، مادیات است. ... لَا تَتَّبِعُوا الْهَوَىٰ أَنْ تَعْدِلُوا ... نکند که [هنگام گواهی و شهادت دادن] از هوا و هوس پیروی کنید، و از حق برگردید. (۱۳۵ نساء)