eitaa logo
📡رادار 📡
289 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
2.2هزار ویدیو
29 فایل
«جهاد تبیین» یک فریضه است. «جهاد تبیین» یک فریضه‌ی قطعی و یک فریضه‌ی فوری است و هر کسی که میتواند[باید اقدام کند].» ۱۴۰۰/۱۱/۱۹ RADAR110
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️ «چین» و «عراق» مقاصد اول صادرات ایران در بهار 🔹 با توجه به آمار گمرک می‌توان گفت در بهار سال جاری صادرات به «چین» با رقمی بالغ بر 3میلیارد و 540 میلیون دلار صورت گرفته است، سهم این کشور از کل ارزش صادرات 28.4 درصد ثبت شده است، اما حجم صادرات به این کشور نیز برابر با 11 میلیون و 40 هزار تن بوده که این کشور را صدرنشین این بخش کرده است.   🔹 با توجه به داده‌های اعلام شده «عراق» هم مانند چین به لحاظ حجم و ارزش جایگاه دوم را در سال گذشته به خود اختصاص داد. سهم صادرات به «عراق» در مدت زمان مورد بررسی برابر با 18.8 درصد و مجموع صادرات به این کشور 2 میلیون و 350 میلیون دلار بوده است. اما حجم صادرات به این کشور نیز 7 میلیون تن برآورد می شود. اما سهم «ترکیه» به عنوان سومین مقصد صادراتی کشور نزدیک به 14 درصد از ارزش  صادرات در بهار را به خود اختصاص داد، مجموع صادرات به این کشور برابر با یک میلیارد و 730 میلیون دلار با حجم 4 میلیون تن بوده است.
✳️ روند کاهشی نرخ بیکاری در ۲۴ استان وزیر کار: 🔹بالغ بر ۷۲۰ هزار فرصت شغلی در بازه زمانی یکساله از تابستان پارسال تا امسال ایجاد شده است. 🔹سامانه جدیدی در کنار سامانه جست و جوی شغل فعال خواهد شد که با راه‌اندازی آن می‌توانیم به سال و فصل و ماه و حتی به روز، نرخ بیکاری را اعلام کنیم.
11.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جزئیات تلخ از پرونده غارت ۵۰۰ میلیون دلاری مصی علینژاد از ایران که به سه میلیون دلار رسید؛ او دروغ می‌گوید که من این پول را نمی‌خواهم! 🔶 دکتر «هومن فخیمی» وکیل دعاوی دادگاه‌های آمریکا: 🔺ادعاهایی که علینژاد درباره پرونده برادرش مطرح می‌کرد، دروغ است! مردم را بازی دادن هم حدی دارد؛ اگر علینژاد فقط به دنبال محکوم کردن ایران بود به دادگاه می‌گفت من فقط یک دلار می‌خواهم!!
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهمتر از انقلابی بودن انقلابی ماندن است
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ رسانه +AJ بررسی می‌کند: 📍چرا اسرائیل تلاش کرد جلوی پخش این فیلم در "نتفلیکس" را بگیرد؟
آن گوشه گوشه سمت راست را ببینید. برق نگاه را شادی روی گونه را شاهزاده در حال عشق و حال و در عین حال مبارزه سیاسی در جزیره نِکر! این جمع چند میلیاردر مشهور دنیاست. تولید کننده و صاحبان ثروت! شاهزاده آنجا چکار می کند؟ میلیاردر است؟ با کدام پول! پول توجیبی مامان! مامان ملکه! مامان پول از کجا آورده؟ سیده فرح دیبا از شدت نداری بعد از مرگ پدر که تا نُه سالگی خبر فوت پدرش را نداشت با خانواده دایی زندگی میکرد. مامان، پول بلیط هواپیما برای رفتن به فرانسه و ادامه تحصیل را نداشت. اردشیر زاهدی کمک کرد. حالا مامان ملکه این ثروت را از کجا آورده؟ از بابا شاه! . بابا شاه یک مسئول و محرم مالی داشت به نام بهبهانیان، هیچ کس جز او از میزان ثروت شاه آگاه نبود. وقتی شاه در تبعید بود به دیدار او رفت که تکلیف پول ها مشخص شود. بعد ازمرگ شاه، بهبهانیان سرشان را کلاه گذاشت و ناپدید شد. هیچ گاه هم مصاحبه نکرد و سندی از خود بجا نگذاشت. با این حال باز پول زیادی به رضاخان دوم و سایر فرزندان و مامان ملکه رسید. دو فرزند شاه، لیلا و علیرضا پس از انقلاب خودکشی کردند. دو شاهزاده پَر! این تنها شاهزاده باقی مانده است که تا نوبت به پادشاهی او رسید ملت ایران ۲۵۰۰ سال پادشاهی را پس زدند بدشانس بود! این تصویر از شاهزاده یعنی شما انقلاب کنید تا ما بر شما حکومت بنماییم!
💢پروژه «کربلا کوین» کلاهبرداری است؛ فریب نخورید 📍به‌تازگی پروژه‌ای با عنوان «کربلا کوین» به‌صورت گسترده در رسانه‌های اجتماعی فارسی‌زبان در حال تبلیغ است که تمامی مولفه های یک طرح کلاهبردارانه را داراست. 📍در تبلیغات این پروژه مواردی مانند «ورود جامعه مسلمان به این ارز» و «استفاده از بخشی از درآمد این پروژه جهت اهدای وام قرض‌الحسنه و اشتغال‌آفرینی» ذکر شده است که صرفاً قصد سوءاستفاده از اعتقادات مذهبی کاربران و تهییج آن‌ها به مشارکت در این پروژه فریبکارانه را دارند
22.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ اصول تربیت رسانه‌ای در خانواده اسلامی (اصل الگوسازی) 🎙 سخنران : سید علیرضا آل‌داود
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️دیروز یک یادداشت از روزنامه هم میهن متعلق به کرباسچی را نقد کردم. امروز این کلیپ به دستم رسیده از شبکه که دقیقاً همون یادداشته. نمی دونم من و تو از رو دست هم میهن برنامه درست می کنه یا هم میهن یادداشت هاش رو از روی برنامه های من و تو می نویسه ⁉️⁉️⁉️ ♨️راستی چه رابطه ای بین این روزنامه و رسانه های معاند وجود دارد؟ ✍ سعید میرزایی
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 اولین پیام استاد از کنسولگری ایران در عربستان پیرامون مسائل پیش‌آمده برای ایشان 🗓 ۲۰ تیر ۱۴۰۲
20.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨کاری به چندتا کلمه ایی که گفتن ندارم و پسند نیست ؛ ولی خدا رو شاهد میگیرم تک تک جملات جناب ازغدی عین واقعیتی هست که در وزارت بهداشت و وزارت علوم در حال جریان هست . میتونم بگم تمام دوست هایی که می‌شناختم فقط به این بهونه ها دارند از کشور میرند ؛ با این وضع یه روزی میرسه ما قسمت اعظم فروش نفت مون رو میدیم که دکتر و مهندس بیاریم کشور . 🔶🔹اسماعیل احمدی