فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حرف های عجیب رهبر انقلاب به روحانی و واکنش خنده دار روحانی!
⭕️ تا اونجا که میشه اگه مجبور نیستید از هیچ کسی وام نگیرید، خصوصا از این دولت پولی نگیرید که موجب بی برکت شدن زندگیتون خواهد شد.
💢 ضمن اینکه هدف غربگرایان اینه که مردم رو یه جورایی گدا بار بیارن تا دم انتخابات با پول پاشی بتونن کلی رای جمع کنند.
😒
💢 به خودمون نگاه نکنید که فریبکاری های غربگرایان رو بلدیم ولی واقعا هستند تعداد زیادی از مردم عزیزمون که با چهار ریال پول نظرشون در انتخابات ها عوض میشه.
☑️ جو بایدن را بشناسید!
⭕️ از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۷ معاون اول رئیس جمهور آمریکا بود و در دوره معاونت او آمریکا:
۳۵ بار یمن
۴۹۶ بار لیبی
۳ بار پاکستان
۱۴ بار سومالی
۱۲،۰۹۵ بار عراق
۱،۳۳۷ بار افغانستان را بمباران کرد.
🔻اوباما و جوبایدن طراح و شروع کننده جنگ در سوریه بودند.
❗️مراقب باشید ظریف و اصلاحات و اعتدالیون او را فرشته جا نزنند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ایشون آقای عیسی کلانتری : امام (ره) فرزند ناخلفِ امریکا بود!!
🔹در زمان انقلاب در ناز و نعمت، در امریکا در حال تحصیل بود
🔹با پیروزی انقلاب اسلامی به کشور بازنگشت
🔹با آغاز جنگتحمیلی هم به کشور بازنگشت
🔹اما به محض آغاز ریاست جمهوری رفسنجانی به کشور آمد و شد رئیس و وزیر و...‼️
🔹شاهکارهایی همچون حمایت از #کاوه_مدنی #جاسوس و صدور رای بی گناهی برای او به جای قاضی پرونده!
🔹و حمایت از طرح های خائنانه ای در راستای وابستگی در بحث #امینت_غذایی به بهانه های کم آبی یا فرسایش خاک را در کارنامه دارد!
🔹 و حالا هم اقدام به تحریف قیام امام(ره) و وابسته به امریکا خطاب کردنِ امام فرموده اند!!!
⁉️ موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) هم کلاهش را بالاتر بگذارد، که نتها سکوت کرده، بلکه دوستی عمیقی با همچین افرادی دارد!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ صحبت های چند سال قبل استاد رائفی پور در مورد استراتژی های آمریکا پسند عیسی کلانتری!
هدف نهایی غربگرایان نابودی کامل کشور ایران هست...
#محاکمه_کلانتری
1.13M
✅ حرکت های مطالبه گرانه مومنین حتما اثر خواهد داشت
⭕️ برخی حرف ها اگه جلوش گرفته نشه منجر به حوادث تلخ تری خواهد شد...
حاج آقا حسینی
#محاکمه_کلانتری
دانشمند هستهای کشورمان به شهادت رسید
🔹وزارت دفاع: بعدازظهر امروز جمعه عناصر تروریست مسلح خودرو حامل محسن فخری زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را مورد حمله قرار دادند. در جریان درگیری تیم حفاظت ایشان با تروریستها آقای محسن فخری زاده به شدت مجروح شد و بیمارستان منتقل شد.
🔹متاسفانه تلاش تیم پزشکی برای احیاء ایشان موفق نبود و دقایقی قبل این مدیر خدوم و دانشمند پس از سالها تلاش و مجاهدت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
@Farsna
⭕️ شهید فخری زاده اخیرا واکسن ایرانی کرونا را تا مراحل تست انسانی پیش برده بود..
#نفوذ
#مرگ_بر_اسرائیل
#انتخاب_سخت
@Javaher_Alhayat
━━━━━✤✤✤━━━━
⭕️ شهادت دانشمند عزیز هسته ای رو به محضر امام زمان ارواحنا فداه و رهبر انقلاب تسلیت عرض میکنیم.
در همین زمینه چند نکته قابل توجه هست:
💢 با توجه به اینکه جبهه کفر احساس کرده که دولت بعدی یک دولت انقلابی هست سعی میکنه با ترسوندن دانشمندان هسته ای ما، حرکت مجدد به سمت ایران هسته ای رو کند کنه.
💢 ضمن اینکه شهید فخری زاده اخیرا به واکسن ایرانی کرونا دست پیدا کرده بود و با این واکسن، پروژه کرونا هراسی تموم میشد.
💢 دشمن صهیونیست هرگاه ببینه پالس های "مذاکره و ترس" از داخل ایران صادر میشه نسبت به حملات بیشتر به ما تشجیع خواهد شد.
✅ تنها راه پایان این حملات، پایان دادن به دولت غربگرایان و پاسخ ده برابری و محکم به این جنایت ها خواهد بود.
"تنهامسیر"
#انتقام_سخت
#مرگ_بر_اسرائیل