⭕️نشست فرماندار با مسؤلان جهاد کشاورزی شهرستان و استان
✍به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان چوار،ابراهیم یعقوبی فرماندار شهرستان چوار در نشستی با مسؤلان شهرستانی و استانی جهاد کشاورزی دیدار و گفتگو کرد.
✅این جلسه امروز صبح در محل فرمانداری شهرستان چوار با حضور ابراهیم یعقوبی فرماندارچوار،مظاهری معاون اداره جهاد کشاورزی استان،شیروانی مدیر اداره جهاد کشاوری شهرستان چوار،معاون فرماندار و سایر اعضای کمیته برنامه ریزی برگزار شد.
➖ابراهیم یعقوبی ضمن خوش آمد گویی به حاضرین،در پی احقاق حق کشاورزان شهرستان و توسعه زیر بنای کشاورزی در شهرستان هم چنین تجهیز و فراهم کردن ماشین آلات کشاورزی درجهت رفع دغدغه کشاورزان شهرستان با مسؤلان استانی به بحث گفت و گو پرداخت.
همچنین وی،مطالب و مشکلات مردمی در حوزه کشاورزی برای مسؤلان بازگو کرد و گفت:شهرستان چوار یکی از شهرستان های مستعد در حوزه کشاورزی است و رفع مشکلات و نواقص موجب شکوفایی و پیشرفت بیش از پیش کشاورزی در این شهرستان می شود و با همت و تلاش مسؤلان باید زمینه ای فراهم شود که موجب گسترش کشاورزی در این شهرستان شود.
┈┉┅━❀🍃🌺🍃❀━┅┉┈
🌐روابط عمومی فرمانداری شهرستان چوار
@aftabeytesade
https://t.me/aftabeghtesadinews
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷روابط عمومی جهاد کشاورزی استان ایلام
✍به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان چوار،مهندس مظاهری معاون اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی با هیئت همراه و مهندس شیروانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان با دکتر ابراهیم یعقوبی فرماندار شهرستان دیدار و گفتگو کردند.
✅این جلسه امروز صبح در محل فرمانداری شهرستان چوار با حضور ابراهیم یعقوبی فرماندارچوار،مظاهری معاون جهاد کشاورزی استان،شیروانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان،معاون فرماندار و سایر اعضای کمیته برنامه ریزی برگزار شد.
➖ابراهیم یعقوبی ضمن خوش آمد گویی به حاضرین،در پی احقاق حق کشاورزان شهرستان و توسعه زیر بنای کشاورزی در شهرستان هم چنین تجهیز و فراهم کردن ماشین آلات کشاورزی درجهت رفع دغدغه کشاورزان شهرستان با مسؤلان استانی به بحث گفت و گو پرداخت.
همچنین وی،مطالب و مشکلات مردمی در حوزه کشاورزی برای مسؤلان بازگو کرد و گفت:شهرستان چوار یکی از شهرستان های مستعد در حوزه کشاورزی است و رفع مشکلات و نواقص موجب شکوفایی و پیشرفت بیش از پیش کشاورزی در این شهرستان می شود و باید تلاش کرد زمینه ای در شهرستان فراهم شود که کشاورزان بدون دغدغه و نگرانی به افزایش محصولات بپردازند.
بعد از این نشست مهندس مظاهری و هیئت همراه با کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی دیدار و گفتگو کردند.
┈┉┅━❀🍃🌺🍃❀━┅┉┈
🌐روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان چوار
تولید بیش از ۱۰ محصول زراعی شاخص در ایلام
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: در استان ایلام ۱۰ محصول زراعی شاخص شامل گندم، جو، برنج و شلتوک، ذرت، حبوبات، کنجد، چغندر، کلزا، گیاهان علوفهای، انواع سبزی و صیفی کشت میشود که گندم، گیاهان علوفهای، سبزی و صیفی بیشترین تولید را به خود اختصاص دادهاند.
حشمت عزیزان با اشاره به اینکه کشاورزی یکی از مهمترین محورهای توسعه است،افزود: در سال های اخیر استان ایلام در این حوزه تحولی چشمگیر داشته و تلاش می شود با استفاده از شیوه های مختلف کشاورزی در این دیار توسعه یابد.
وی اظهار داشت:این استان در حوزه باغبانی با دارا بودن ۵ هزارو ۹۴۰ هکتار و تولید بیش از ۲۳ هزار تن محصولات باغی و دارا بودن بیش از ۲۳ هکتار سطح زیر کشت محصولات زراعی و تولید بیش از ۸۶ تن انواع محصولات زراعی شامل گندم، جو، کلزا، ذرت، حبوبات و صیفیجات به عنوان یکی از قطبهای کشاورزی کشور به شمار می آید.
🔍ایتا
https://eitaa.com/ilamkhabar11
🔍تلگرام
https://t.me/ilamkhabar1
تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران ایلام نیازمند پیگیری مسئولان ارشد استان است
ایلام - ایرنا - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام گفت: تسریع در پرداخت مطالبه گندم کاران نیازمند پیگیری و ورود جدی مسئولان ارشد استان است.
" اصغر باباخانی" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: باتوجه به تأخیر در پرداخت بخش عمده از مطالبات کشاورزان گندمکار استان از سوی سازمان ملی هدفمندی یارانهها، تسریع در پرداخت این مطالبات به تلاش و پیگیری جدی مسئولان ارشد استان از جمله مجموعه استانداری و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی نیاز دارد.
وی افزود: پرداخت مطالبات گندمکاران کل کشور به صورت متمرکز و از سوی سازمان ملی هدفمندی یارانهها و با تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه به عاملیت بانک کشاورزی انجام میشود و مسئولان استان ایلام برای شتاب در پرداخت مطالبات معوق کشاورزان باید رایزنی با این سازمانهای متولی را در دستور کار داشته باشند.
باباخانی تاکید کرد: استان هیچگونه نقشی در پرداخت مطالبات گندمکاران ندارد و بهای گندم کشاورزان از مرکز به حساب آنها واریز و رایزنی مسئولان ارشد استان موجب تسریع در روند پرداخت مطالبات کشاورزان می شود.
وی ادامه داد: کل مطالبات گندم استان ۶۰ هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال بوده که از این رقم تاکنون ۳۵ هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال آن تسویه شده و ۲۴ هزار و ۵۴۰ میلیارد ریال آن باقی مانده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام اضافه کرد: ۹۰ درصد مطالبات شهرستان دهلران (به جز بخش زرینآباد) و ۸۵ درصد مطالبات مهران (بجز بخش صالح ) و ۱۰ درصد مطالبات شهرستانهای دره شهر و آبدانان پرداخت شده است.
وی یادآور شد: باتوجه به خواستههای به حق کشاورزان مبنی بر تسریع در پرداخت مطالبات بهای گندم آنها، انتظار میرود مسئولان ارشد استان به این موضوع ورود جدیتری داشته باشند.
باباخانی تاکید کرد: استان ایلام در زمره اولین استانهایی است که فهرستبهای خرید گندم کشاورزان را بعد از ثبت در سامانه "سیفا" به بانک عامل کشاورزی برای پرداخت مطالبات ارسال می کند.
وی افزود: شرکت غله و خدمات بازرگانی متولی خرید گندم از کشاورزان، ثبت میزان خرید روزانه در سامانه "سیفا" و ارسال فهرستبها به بانک عامل است و در واقع نقشی در پرداخت مطالبات ندارد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام افزود: تاکنون ۳۴۷ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده که پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت در آخر مردادماه این مقدار به ۳۵۰ هزار تن برسد.
به گزارش ایرنا، عدم پرداخت کامل و به موقع بهای گندم موجب نگرانی و گلایهمندی کشاورزان استان ایلام شده است.
سال زراعی گذشته (۱۴۰۱ - ۱۴۰۲ ) ۳۲۴ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شد.
استان ایلام دارای ۳۴۰ هزار هکتار اراضی زراعی دیم و آبی است.
تقویم سال زراعی و سال آبی از اول مهر هر سال تا پایان شهریور سال بعد محاسبه میشود
رشد 18 درصدی خرید گندم از آغاز فصل برداشت
وزیر جهاد کشاورزی از افزایش ۱۸ درصدی تولید و خرید گندم از کشاورزان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده است.
نیکبخت تصریح کرد: برآوردها نشان میدهد امسال میزان خرید گندم به بیش از ۱۱ میلیون تن برسد که علاوه بر تامین نیاز داخلی، ذخایر این محصول راهبُردی تکمیل شود.
🌾 کشاورز نیوز
🌾 eitaa.com/keshavarz_News
۵ راهبرد جدید وزارت جهاد کشاورزی
نیکبخت با اشاره به ۵ راهبرد تعریف شده در این وزارتخانه، گفت: نخستین راهبرد «حداکثر سازی تولید» بود. در این بخش باید از تمام ظرفیتها برای واحدهای تولیدی استفاده شود. البته این حداکثر سازی باید با حفاظت از منابع پایه کشاورزی باشد دوم، «یکنواختی تولید» با هدف به حداقل رسیدن نوسانات در حوزه محصولات کشاورزی و به ویژه کالاهای اساسی است.
وزیر جهادکشاورزی به سومین راهبرد اشاره کرد و گفت: «توازن بخشی در تولید» موضوع دیگر در حال پیگیری است. هدف استفاده از تمام طرفیتهای مختلف بخش کشاورزی با توجه به منابعی موجود است؛ اینکه راندمان تولید افزایش یافته و متناسب با ظرفیتهای موجود باشد.
وی تصریح کرد: «تولید صادرات محور» و «کشاورزی دانش بنیان و افزایش بهرهوری» دو راهبرد بعدی است. موانع باید از پیش پای تولیدکنندگان برداشته شود.
🌾 کشاورز نیوز
🌾 eitaa.com/keshavarz_News
صادرات 62 هزار تن مرغ و تخممرغ
معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از ورود صنعت مرغ و تخممرغ به مرحله صادرات خبر داد و گفت: فقط در چهار ماه نخست سال جاری 50 هزار تن تخم مرغ و 12 هزار تن مرغ به کشورهای هدف صادر شده است.
حسن نژاد با بیان این که در سال گذشته 2/6 میلیون تن مرغ در کشور تولید شده است گفت؛ این میزان تولید علاوه بر تأمین نیاز داخل برای تأمین ذخایر راهبردی و صادرات نیز استفاده شد.
🌾 کشاورز نیوز
🌾 eitaa.com/keshavarz_News
11.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #پنجره
مطالبات گندمکاران کی پرداخت میشود؟ عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی امروز در جمع خبرنگاران پاسخ داد
🌾 کشاورز نیوز