هدایت شده از یاوران اصلح
📣 بیانیه اعلام حمایت کارگروه یاوران اصلح از حاج هادی هاشمی نیا
➖➖➖➖➖➖➖➖
امام خامنه ای: اگر کسی بخاطر تأمین نمایندگی در مجلس بعدی، به صاحبان ثروت و قدرت نزدیک شود، خدا از این کار بسیار زشت نمی گذرد و انتقام الهی، حتماً بر سرنوشت او اثر خواهد گذاشت، ضمن اینکه این گونه کارها بر جامعه هم اثر منفی می گذارد.
🔹 به اطلاع مردم شریف خرم آباد و چگنی می رساند، کارگروه یاوران اصلح بر اساس مصاحبه های عمومی و تخصّصی، تحقیقات میدانی و نیز رصد و تحلیل فضا و عملکرد تبلیغاتی نامزدها، در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تنها از آقای حاج هادی هاشمی نیا حمایت می کند و انتخاب گزینه دوم را به مردم واگذار می کند.
🔹 یاوران اصلح به عنوان حرکتی مردمی برای تحقق شایسته گزینی در انتخابات ها، امید دارد مردم فهیم خرم آباد و چگنی به این انتخاب که صرفاً بر اساس ملاکهای درست و بدون درنظر گرفتن مناسبات غلط جناحی و قومیتی صورت گرفته است، اعتماد کنند و با رأی دادن به حاج هادی هاشمی نیا به نقشه های دلالان انتخاباتی و پدرخوانده های سیاسی چپ و راست جواب منفی بدهند.
🔹همچنین از نهادهای نظارتی انتظار داریم وظیفه خود را در راستای سالم سازی فضای انتخابات که یکی از چهار رکن مورد تاکید رهبری بوده، انجام دهند؛ خصوصاً اینکه آراء پاک و مشروع آقای هاشمی نیا تنها نقطه امید اقشار مومن و نگران حق النّاس برای این دور است.
به امید پیروزی نظام اسلامی و ملت ایران در همه صحنه ها
#هادی_هاشمی_نیا
#انتخاب_اصلح
#یاوران_اصلح
#انتخابات_۱۴۰۲
..............................
#یاوران_اصلح حرکتی مردمی برای اصلحگزینی در انتخاباتها
📳 ایتا
◀️ تلگرام
🅾 اینستاگرام
هدایت شده از یاوران اصلح
21.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 پاسخ به شبهاتی درباره حمایت از حاج هادی هاشمی نیا
.......................................
❓ سوابق مدیریتی در لرستان امتیاز مثبت محسوب میشود یا منفی؟❗️
❓مسئولان چند دهه گذشته، الان به فکر جذب سرمایه گذار افتاده اند؟❗️
❓کدام الگو جواب می دهد: نماینده لابیگر یا نماینده مردمی؟❗️
❓نماینده تضمین شده سراغ دارید؟❗️
#انتخاب_اصلح
#یاوران_اصلح
#انتخابات_۱۴۰۲
..............................
#یاوران_اصلح حرکتی مردمی برای اصلحگزینی در انتخاباتها
📳 ایتا
◀️ تلگرام
🅾 اینستاگرام
هدایت شده از اخبار خرم آباد
💥نظرسنجی انتخابات خرم آباد و چگنی
از همه ی همشهریان عزیز دعوت می شود دو نامزد مورد انتخاب خود را برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی به آی دی زیر ارسال نمایند:@Aaaaasbfg
نامزدهای دور دوم به ترتیب حروف الفبا:
قدرت الله ایمانی
هادی هاشمی نیا
رضا سپهوند
محمدرضا ملکشاهی راد
((علت برگزاری نظرسنجی به این صورت، امکان تقلب گسترده در نظرسنجی های آنلاین ایتایی و طبیعتاً غیرواقعی بودن آنها می باشد.این نظرسنجی تا فردا عصر ساعت ۱۷ ادامه خواهد داشت))
#اخبار_خرم_آباد
#انتخابات
#نظر_سنجی
🍀اخبار خرم آباد؛صرفاً برای خرم آبادی ها🍀
🆔https://eitaa.com/khorramabad_akhbar
💥پخش موسیقی های لهو و لعب و بزک کردن زنان در شأن نامزدهای مجلس شورای اسلامی نیست!
متاسفانه در روزهای اخیر شاهد اتفاقاتی تلخ در جلسات نامزدهای مختلف انتخابات خرم آباد و چگنی بودیم. آنهایی که قرار هست با برنده شدن در این رقابت بروند و بر مبنای اسلام قوانین مسلمین را تنظیم کنند با استفاده از پخش انواع موسیقی حرام، روی سن بردن مجریان بانوی آرایش کرده، شعارهای خلاف اخلاق و رقاصی گروه های رقص سعی در جلب توجه مردم و اقناع اندیشه کردند.
باید بر این رویه تاسف خورد و به این اوضاع گریه کرد که قرار است از سر ناچاری به برخی از کسانی رأی بدهیم که عدم التزام عملی شان به اسلام ولو بسیار کم برای ما محرز است و در سایه ی اتفاقات فرهنگی رخ داده در جامعه، استحاله ی رفتاری خودشان را هماهنگی با جامعه می پندارند.
شما قرار است مثلا فردا قانون گذاران جامعه ی مسلمین باشید!
اگر خودتان نمی توانید تفکرات خودتان را جمع کنید فردا روز هم در مجلس توان مقابله با تفکرات انحرافی گروه های مختلف را نخواهید داشت.
لطفاً جمع کنید بساط لهو و لعب تان را و به جای این رفتارهای سبک، برنامه هایتان را بیان کنید البته اگر دارید...
🟧کانال راه ابوذر؛صدای مردم👇
https://eitaa.com/Raheaboozar
💥مردم با این مشارکت حدود ۳۰ درصدی دور دوم خرم آباد و چگنی!پیام قاطع دادند...!
اگر عدد ۱۲۰ هزار نفر مشارکت دور دوم درست باشد، مشارکت مردم خرم آباد و چگنی در انتخابات دور دوم این شهرستان ها تقریبا حدود ۴۰ درصد نسبت به دور اول کمتر شده است و احتمالا مجموع مشارکت کلی در این دور حدود ۳۰ درصد باشد.
شاید این دسته از مردم مثل خیلی از کارشناسان امیدی به این چهار نفر نداشتند که در این دور شرکت نکردند وگرنه مشارکت شان در دور اول نشان داد با کلیت نظام هیچ مشکلی ندارند.
🟧کانال راه ابوذر؛صدای مردم👇
https://eitaa.com/Raheaboozar
⭕️لطفاً از آراء نامزدهای پیروز جریان انقلاب صیانت شود.
از لحظاتی قبل اخباری در حال پخش شدن هست تا با فشار آوردن رسانه ای مسئولین انتخاباتی را تحت تاثیر قرار دهند.
اگر نامزدی طبق شنیده ها با هشت رای پیروز نشده است، نباید بعد از زمان قانونی انتخابات تغییری در آمار ایجاد گردد.
ما انتظار داریم از آراء همه ی نامزدها به خصوص کاندید گفتمان آراء پاک صیانت گردد.
🟧کانال راه ابوذر؛صدای مردم👇
https://eitaa.com/Raheaboozar
💥خدایا شکر فقط...
هزاران مرتبه شکر اگر این خبر راست باشد...
چه ها کرده اند ملکشاهی و ایمانی یا طرفداران شان که حتی جریان انقلابی نیز اگر اینها رای نیاورند خوشحال می شوند...
🟧کانال راه ابوذر؛صدای مردم👇
https://eitaa.com/Raheaboozar
هدایت شده از اخبار خرم آباد
✅تبریک به مردم که پیروز انتخابات شدند...
ضمن تبریک به آقایان هاشمی و سپهوند بابت موفقیت شان در جلب نظر و اعتماد مردم، به همه ی مردم شهرستان های خرم آباد و چگنی بابت کوبیدن مشت محکم بر دهان بسیاری از سیاسی بازان این دیار تبریک عرض میکنیم.
امیدواریم نامزدهای پیروز قدر این مردم را بدانند...
https://eitaa.com/khorramabad_akhbar
✅تبریک به جریان مردمی یاوران اصلح
یاوران اصلح دوباره هم گل کاشت.
فشار هیچ جریان سیاسی انقلابی را نپذیرفت و شجاعانه فقط از یک نامزد مردمی که به آن رسیده بودند اعلام حمایت کرد.
این یعنی همان آزادگی، شجاعت و مردمی بودن جریان یاوران اصلح!
🟧کانال راه ابوذر؛صدای مردم👇
https://eitaa.com/Raheaboozar
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥💥جشن پیروزی هوادارن هادی هاشمی نیا پس از قطعی شدن پیروزی
💥هادی هاشمی مراقب سیاسی بازان باشد...چرا که دارند به سمتش حرکت می کنند...
آقای هاشمی نیا...!
حواست باشد که شما نماینده ی مردم هستی نه شورای فلان و جریان فلان.
سیاسی ها دارند از اردوگاه های دیگر بساط هایشان را جمع می کنند و به سمت شما حرکت می کنند و میخواهند پیروزی شما را به اسم خودشان مصادره کنند و شما را مدیون فلان شوراهای سیاسی جلوه دهند...
مطمئن باش خیر خاصی به شما نمی رسانند...
پس فقط با مردم باش...و از بسیاری از آقایان سیاست زده دوری کنید.
🟧کانال راه ابوذر؛صدای مردم👇
https://eitaa.com/Raheaboozar
هدایت شده از اخبار خرم آباد
💥نظرسنجی «تبارشناسی»
از همه ی همشهریان عزیز دعوت می شود جهت کمک به یک نظرسنجی علمی در حیطه ی تبارشناسی، نام ایل خود را به آی دی زیر ارسال نمایند:@Aaaaasbfg
((علت برگزاری نظرسنجی به این صورت، امکان تقلب گسترده در نظرسنجی های آنلاین ایتایی و طبیعتاً غیرواقعی بودن آنها می باشد.این نظرسنجی تا فردا ظهر ساعت ۱۲ ادامه خواهد داشت))
#اخبار_خرم_آباد
#تبار_شناسی
#نظر_سنجی
🍀اخبار خرم آباد؛صرفاً برای خرم آبادی ها🍀
🆔https://eitaa.com/khorramabad_akhbar