13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مهمه که بدونیم چه کسی رو انتخاب میکنیم ...
▫️چهارده دستاورد بزرگ شهید رئیسی در حوزه دیپلماسی اقتصادی
۹ خرداد ۱۴۰۳
📸 اذعان رسانههای بینالمللی به جهش فوقالعاده فروش نفت ایران
🔹تانکر ترکرز (مرجع آمار فروش نفت): شکستن رکورد ۵ ساله فروش نفت ایران با یک میلیون و هشتصد هزار بشکه در روز؛
🔸 سفرهای خارجی رئیس جمهور شهید دلیل عمده جهش صادرات نفت و فراورده های نفتی؛
🔹داود منظور : افزایش سالانه ۱۵ میلیارد دلار به درآمد حاصل از صادرات نفت
۹ خرداد ۱۴۰۳
⭕️آمارها از سیاست تثبیت چطور یاد میکنند؟
🔹سیاست تثبیت اقتصادی که بانک مرکزی آن را پیش گرفته است، محورهایی داشت که مهمترین آن کنترل رشد نقدینگی، هدایت آن به سمت بخشهای مولد اقتصاد، اصلاح سیاستگذاری و بازارسازی در بازار ارز، تقویت نظارت و اصلاح نظام بانکی، اصلاح حکمرانی ریال و در نهایت تقویت دیپلماسی ارزی و تجاری بود.
🔸البته میتوان گفت تاثیرات این سیاستها را به صورت کاملا ملموسی میتوان با عدد و رقم مشاهده کرد. هدفگذاری بانک مرکزی در زمینه نرخ رشد نقدینگی 25 درصد بود که در حقیقت 24 درصد اتفاق افتاد که اتفاق خوشحالکننده ای است. مهمترین عامل برای کاهش نرخ تورم همان کاهش رشد نقدینگی است. در کنار آن استفاده از ابزارهای تامین مالی زنجیرهای توانسته این نقدنیگی را به سمت مولد تولید هدایت کند.
۹ خرداد ۱۴۰۳
⭕️جای خالی «مبارزه فرهنگی» با مواد مخدر
🔹میزان کشفیات موادمخدر توسط نیروهای انتظامی و امنیتی ایران در سال گذشته23 درصد افزایش یافته و آنگونه که دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر میگوید: 90 درصد تریاک تولیدی در کشورهای همسایه توسط ماموران ایرانی کشف و ضبط شده است اما علیرغم این تلاشهای انتظامی و امنیتی، مصرف مواد صنعتی مثل «شیشه» و مصرف موادی مانند «گل» به سرعت در حال شیوع بین جوانان است. حالا سوال اینجاست که برای مقابله با مصرف مواد مخدر در میان جوانان چه کاری باید انجام داد، مقابله انتظامی را گسترش داد یا در روشهای آموزشی و فرهنگی تغییر ایجاد کرد؟
🔸نیروهای انتظامی و امنیتی کشور هر روز شهدایی را در مسیر مبارزه با مواد مخدر تقدیم میکنند، اما این خونها زمانی به ثمر مینشیند که متولیان آموزشی و فرهنگی کشور نیز به صحنه عمل آمده و با آموزش صحیح زمینه برای مقابله فرهنگی با مواد مخدر را هم فراهم کنند. اگر نوجوان یا جوان از قبل، آموزش و آگاهیهای لازم را دریافت کرده باشد، و خانواده به خوبی از روند فعالیت فرزندان آگاه باشد، بعید است که به راحتی در دام اعتیاد گرفتار شود.
۹ خرداد ۱۴۰۳
⭕️واقعیتهایی از واقعیت مجازی
🔹واقعیت مجازی یا «Virtual Reality» که به اختصار «V.R» شناخته میشود، یک شبیهسازی کامپیوتری مبتنی بر مجموعهای از ابزارهای خاص است که تلاش میکند با حذف مرزهای موجود بین فضای واقعی و فضای مجازی، یک جهان یا واقعیت جایگزین برای انسانها ایجاد و با اضافه کردن یک نمای الکترونیکی غیرواقعی به پیرامون دنیای واقعی، یک تجربه سهبعدی واقعی را برای کاربر فراهم کند.
🔸عینک واقعیت مجازی، هدفون و دستکشهای لمسی مهمترین ابزارهای تجربه جذابیتهای VR است که با نمایش تصاویر یا ویدئوها را از طریق هدست و سیستم صوتی، سعی میکنند محیطی کاملاً واقعی را برای کاربر ایجاد کنند. این ابزار با اتصال به بدن کاربر، امکان ایجاد ارتباط میان دنیای حقیقی و مجازی بر اساس قابلیت دریافت حرکات و حس را فراهم مینماید و کاربر میتواند با حرکات بدنی خود نسبت به کنترل عامل مجازی در یک بازی رایانهای اقدام نماید.
🔹علاوه بر این گجت های پوشیدنی، ابزارهای کمکی مختلف دیگر نیز مانند ماوس، کیبورد برای دریافت محتوای موردنظر به کمک برنامه واقعیت مجازی آمدهاند.
۹ خرداد ۱۴۰۳
⭕️کدام مفیدترند: ائتلاف های بزرگ حزبی یا نامزدهای منفرد؟
🔹قصه احزاب در ایران و نقش آفرینی آنها اگر چه خود یکی از همان ضعف های اساسی و مرتبط با نظام انتخاباتی است، اما به هر حال همین حزب های موجود در سال های گذشته لنگان لنگان طی طریق کرده و حداقلی از شیوه کار تشکیلاتی را تجربه کرده اند و به نسبت شکل های کنش گری سیاسی شخص محور، قابل دفاع ترند.
🔸با توجه به شرایط سیاسی ایران، به نظر می رسد احزاب و ائتلاف های بزرگ تر متشکل از چندین حزب، شایستگی بهتر و بیشتری برای معرفی نامزد و ارائه برنامه داشته باشند. به تعبیر دیگر ائتلاف های بزرگ آمادگی بیشتری برای مواجهه با انتخابات دارند تا نامزدهای منفرد و غیر حزبی.
🔹قوه مجریه و نهاد ریاست جمهوری را قرار نیست یک فرد( شخص رئیس جمهور) اداره کند. تب و تاب و هیجانات انتخاباتی چند صباحی بعدتر فروکش می کند و رئیس جمهوری می تواند خیر بیشتری را نصیب مردم و کشور کند که تیم و برنامه داشته باشد.
۹ خرداد ۱۴۰۳
⭕️سیانان: اسرائیل با تسلیحات آمریکایی آوارگان رفح را در چادرهایشان سوزاند
🔹باوجود تظاهر دولت آمریکا به نگرانی دربارهٔ اوضاع غزه، سیانان گزارش کرده حمایتهای آمریکا از اسرائیل ادامه دارد و تلآویو در حمله به چادرهای آوارگان رفح از سلاحهای آمریکایی استفاده کرد.
🔸تحلیل سیانان از تصاویر حمله به چادرهای آوارگان در رفح و بررسی کارشناسان تسلیحات نشان میدهد مهماتی که در حمله به آوارگان رفح استفاده شده، ساخت آمریکاست.
🔹به گفتهٔ ۴ کارشناس تسلیحات انفجاری، قسمتی از یک بمب جیبییو-۳۹ ساخت آمریکا در فیلم مربوط به حمله به چادرهای آوارگان قابل مشاهده است. این بمب هوشمند توسط بوئینگ تولید میشود.
۹ خرداد ۱۴۰۳
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این داستان ادامه دارد...
▫️این روزا داره تند تند میگذره ولی مطمئن باشین داستانش به این زودیا تموم نمیشه...
۹ خرداد ۱۴۰۳
۹ خرداد ۱۴۰۳
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نمیتوانم همه چیزها را بگویم
🔹 روایت شنیدنی آیتالله صفایی بوشهری، از ملاقات با رئیس جمهور، یک هفته قبل از شهادت
۹ خرداد ۱۴۰۳
⭕️منطق قدرت، منطق خدمت
🔹فرآیند انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم در ایران شروع شده و این در حالی است که علیرغم شهادت رئیسجمهور، ایران از آنچنان ثبات و کارآمدی اجرائی برخوردار میباشد که میتواند به جای تمهیدات اضطراری در روندی طبیعی، «انتخابات زودهنگام» را برگزار کند. انتخابات ریاستجمهوری در ایران در یک فرآیند نزدیک به شش ماه برگزار میشود و این در حالی است که رئیسجمهور وجود دارد، حالا این فرآیند با فقدان رئیسجمهور در زمانی کمتر از ۵۰ روز طی میشود و این بیانگر اقتدار مردم و نظام در ظرف «جمهوری اسلامی» است.
🔸انتخابات هشتم تیرماه آینده با نام و خصوصیات «آیتالله شهید رئیسی» گره خورده است و طبیعتاً از این خصوصیات تأثیر میپذیرد. این قلم با توجه به این موضوع، به سه خصوصیت از میان چندین خصوصیت برجسته ایشان- که برای امروز ما جنبه کاربردی دارد - اشاره میکند؛ قانونمداری، اخلاقمداری و پاس جایگاه.
🔹از شهید رئیسی در مسئولیتهای نظام و از جمله در ریاستجمهوری شنیده نشده که به مشکل اشاره کند و بگوید، در چارچوب قوانین موجود نمیتوان آن را حل کرد و برای دست یافتن به حل مسئله، اختیارات خاص نیاز است.
🔸جنبه دوم اخلاقمداری است. همه، مناظرات تلویزیونی دورههای دوازدهم و سیزدهم ریاستجمهوری را در ذهن و خاطره خود داریم. کما اینکه مناظرات دورههای دهم و یازدهم ریاستجمهوری را هم به یاد داریم.
🔹الان ما با انتخابات دوره چهاردهم ریاستجمهوری روبهرو هستیم. باید ببینیم چه کسانی با «منطق قدرت» و چه کسانی با «مشعل اخلاق» جلو میآیند. چه کسانی به رقابتهای غربی به عنوان وسیلهای برای رسیدن به قدرت مینگرند و حیثیت این ملت بزرگ و این نظام مقدس را در پای آن قربانی میکنند و چه کسانی با «منطق خدمت» خود را برای قربانی شدن و از خود مایه گذاشتن آماده کرده و در «معرض» قرار دادهاند.
🖊سعدالله زارعی
۹ خرداد ۱۴۰۳