5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رئیس ستاد پزشکیان کیست و در گذشته چه ایدهای را اجرایی کرد؟
⭕️«هنوز ادامه دارد»
🔹دور اول چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نکات مهمی داشت که توجه به آنها میتواند زمینه ساز انتخابات پر شور دور دوم در روز پانزدهم تیرماه شود:
1️⃣مبنای همه تحلیل های داخلی و خارجی ، موافق یا مخالف جمهوری اسلامی ایران آمار منتشر شده توسط وزارت کشور است. یعنی برای همه مسجل شده این آمار کاملا صحیح و قابل استناد است. این را یک پیروزی بزرگ برای جمهوری اسلامی در زمینه «سلامت» انتخابات میدانیم که حتی دشمنانش در مورد نتایج «تردیدی» ارائه ندادند.
2️⃣کمتر کسی به این نکته توجه میکند که عدم برگزاری انتخابات شوراها بهمراه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاثیر بسزایی در اختلاف مجموع شرکت کنندگان این دوره و دوره قبل داشت . بدون شک اگر این دو انتخابات مانند سنوات گذشته با هم برگزار میگردید آمار نهایی شرکت کنندگان این دوره خصوصا در شهرهای کوچک و روستاها بیش از دوره قبل بود.
3️⃣دو روز مانده به برگزاری دور اول، بدلیل عدم انسجام آرای نامزدهای اصلی اصولگرایان اجماع را به مصلحت نمی دانستم و آنرا مهمترین شانس جریان اصلاحات برای برنده شدن در دور اول می دیدم منتهی بیان آنرا به مصلحت نمی دانستم که برخی شایعه سازان نگویند تعمدا به نفع جریان مقابل با اجماع مخالف هستید.
با اعلام نهایی نتایج ، خصوصا بیانیه مدبرانه جناب دکتر قالیباف در حمایت از آقای دکتر جلیلی برای دور دوم مشخص گردید عدم اجماع بر خلاف همه شایعات با یک محاسبه دقیق انجام گرفته است.
همه حامیان «جریان انقلاب» باید به عهد خود برای پیروزی نامزد این جریان تا پایان انتخابات بدون سهم خواهی وفادار بمانند.
4️⃣برخی نقاط ضعف حامیان و مشاوران آقای دکتر جلیلی مربوط به خودشان است و ارتباطی به شخصیت انقلابی «دکتر جلیلی» ندارد. باید حساب این دو را از هم جدا کنیم.
با این دیدگاه میتوانیم در قرار دادن حداقل ۷۰ درصد آرای آقای دکتر قالیباف در سبد آرای دکتر جلیلی در دور دوم کمک شایانی نماییم.
5️⃣کاهش میزان مشارکت فقط به وضعیت معیشتی مردم بستگی ندارد. باید بپذیریم «خلا آموزش سیاسی» و «عدم مشوق های انتخاباتی» به افرادی که رای میدهند البته طبق قانون فعلی انتخابات در کاهش میزان مشارکت نقش مهمی دارد که دولت و مجلس باید برای هردو راهکارهای عملی ارائه نمایند.
🖊عمران علیزاده
34.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تجمع اعتراضی مقابل ساختمان انجمنهای کارگری در تلآویو
🔹صدها نفر در مقابل ساختمان انجمنهای کارگری در تلآویو علیه کابینه نتانیاهو شعار داده و خواستار تبادل اسرا و توقف جنگ شدند.
🔸جنگ غزه به دلیل استفاده گسترده ارتش صهیونیستی از نیروهای ذخیره، موجب کسادی شدید بازار کار در اراضی اشغالی شده است، به طوریکه بسیاری از نیروهای جوان شرکتها هم اکنون در غزه به سر میبرند.
⭕️ "غوغای روحانی نگر"؛ این داستان: بحران گندم!
دولت سوم روحانی و خطر امنیت غذایی برای کشور
🔹 کشور از ابتدای دهۀ ۹۰ در تولید گندم به خودکفایی رسیده بود اما در دولت روحانی به دلیل نگاه غیر واقعی به بخش کشاورزی و بیتوجهی به اهمیت آن در امنیت غذایی، خودکفایی در تولید گندم از بین رفت و منجر به واردات ۷ میلیون تنی گندم شد.
🔸 در سال ۱۴۰۰ و در اواخر دولت روحانی نرخ خرید تضمینی گندم ۵ هزار تومان بود که این رقم در دولت شهید #رئیسی با افزایش ۲۵۰ درصدی به ۱۷۵۰۰ تومان افزایش یافت.
🔹 در دولت #روحانی به واسطه رقم پایین نرخ خرید تضمینی، تنها ۴.۷ میلیون تن گندم در سال ۱۴۰۰ از کشاورزان خریداری شده بود که با مناسب شدن نرخ خرید تضمینی در دولت #شهید_رئیسی نرخ خرید گندم در سال ۱۴۰۲ به ۱۰.۴ میلیون تن افزایش یافت و کشور در تولید گندم نان خودکفا شد.
امسال پیش بینی شده است که خرید تضمینی به ۱۲ میلیون تن برسد که در این صورت کشور در تامین گندم به طور کامل خودکفا خواهد شد.
🔸 علاوه بر تعیین قیمت خرید تضمینی، کاهش ۴۵ درصدی قیمت کود و سم مورد نیاز کشاورزان از طریق یارانه دولتی، اجرای کشت قراردادی گندم در ۲۵۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی، رشد ۳ میلیون تنی خرید تضمینی گندم در سالجاری، برآورد کاهش حدود ۲ میلیون تنی مصرف آرد با اصلاح یارانههای آرد و نان و کنترل قاچاق و مصرف در این عرصه نیز از دیگر اقدامات انجام شده در دولت شهید رییسی به شمار میرود که موجب شده کشور در تولید گندم به خودکفایی برسد.
🔹 قاعدتاً اگر افراد نزدیک به دولت #حسن_روحانی بار دیگر در راس قدرت قرار گیرند، رویه های غلط گذشته حاکم خواهد شد. حفظ خودکفایی در تولید گندم و حمایت از کشاورزان با وجود افراد نزدیک به دولت روحانی در قوه مجریه امکان پذیر نیست و لازم است که برای حفظ خودکفایی در تولید گندم تفکر حمایت از کشاورز همچنان ادامه یابد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️آیا آزادسازی غیرمعقول قیمت بنزین راهکار حل معضل مصرف بالای بنزین است؟
👤یزدیخواه، کارشناس اقتصادی:
🔹روز گذشته یکی از مشاوران عالی پزشکیان گفت قیمت جدید بنزین را با آرامش جا میاندازیم.
🔸تجربه بد در آزادسازی بدون قید و شرط بنزین، آثار بسیار بدی برای خانوار به همراه خواهد داشت.
🔹مسئله بنزین نه از محل قیمت بلکه از محل اصلاح نحوه تخصیص یارانه بنزین باید اصلاح گردد.
🔸آزادسازی قیمت بنزین به شکل غیرمعقول آثار فاجعهباری برای کشور و افزایش تورم در کشور به همراه خواهد داشت.
🔹وقوع دوباره یک آبان ۹۸ و اینکه رئیس جمهور وقت خود نیز جمعه صبح مطلع شده بود؛ نمایانگر بدترین وضعیت حکمرانی در دولت پزشکیان خواهد بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توافق گازی ایران و روسیه؛ خبری که گم شد
🔹هفته گذشته مذاکرات ایران و روسیه درباره واردات گاز از مرحله تفاهمنامه عبور کرد و با امضای پیشقرارداد، ایران گوی سبقت را از ترکیه برای خرید گاز روسها و تبدیل به #هاب_گازی منطقه ربود.
📱 مستأجرین تصمیم بگيرند
🔘برنامه مسکن جلیلی :
▫️مالک کردن مستاجرین و ساخت خانه ویلایی به ویژه در روستاها و شهرهای کوچک که مشکل زمین وجود ندارد.
▪️برنامه مسکن پزشکیان:
رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان قبلا وزیر #مسکن بود. وی مخالف دادن زمین ارزان به مردم حتی محرومین هست.گران کردن تهران و کلانشهرها سیاستش بود.
✔️چون نگاه های ترسناکی در موضوع معیشت مردم دارند به جلیلی هراسی می پردازند.
⭕️شاخص های انتخاب اصلح از دیدگاه حاج قاسم
🔘حاج قاسم در وصیت نامه خود شاخص هایی را برای یک مسئول یا مدیر ضروری دانست که می توان در انتخاب رئیس جمهور کمک کند:
1️⃣اول آنها، اعتقاد عملی به ولایت فقیه است؛ یعنی این که نصیحت او را بشنوید، با جان و دل به توصیه و تذکرات او به عنوان طبیب حقیقی شرعی و علمی، عمل کنید.
2️⃣ اعتقاد حقیقی به جمهوری اسلامی و آنچه مبنای آن بوده است؛ از اخلاق و ارزش ها تا مسئولیت ها؛ چه مسئولیت در قبال ملت و چه در قبال اسلام.
3️⃣ به کارگیری افراد پاکدست و معتقد و خدمتگزار به ملّت، نه افرادی که حتی اگر به میز یک دهستان هم برسند خاطره خان های سابق را تداعی می کنند.
4️⃣مقابله با فساد و دوری از فساد و تجمّلات را شیوه خود قرار دهند.
5️⃣در دوره حکومت و حاکمیت خود در هر مسئولیتی، احترام به مردم و خدمت به آنان را عبادت بداند و خود خدمتگزار واقعی، توسعه گر ارزشها باشد، نه با توجیهات واهی، ارزشها را بایکوت کند.