eitaa logo
Rahnama99
144 دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
3.7هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ وحشت صهیونیست ها با رونمایی از شهر موشکی زیر زمینی حزب الله 🔹در میان نگرانی‌های رژیم صهیونیستی از حمله احتمالی ایران، حزب‌الله در اقدامی غافلگیرکننده، اما سنجیده و به موقع، ویدئویی از شهر موشکی تحت عنوان تأسیسات «عماد۴» منتشر کرد که توانایی مقاومت لبنان را در جهت دادن پاسخی تند و مخرب به دشمن به نمایش می‌گذارد. این ویدئو که بخشی از یک استراتژی رسانه‌ای گسترده‌تر برای افزایش قدرت بازدارندگی به حساب می‌آید، پیام‌های چند بعدی را به همراه دارد که از بعد نظامی فراتر رفته و به سطوح سیاسی و روانی می‌رسد و به طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، به‌ویژه اسرائیل هشدار می‌دهد که در صورت اشتباه محاسباتی، تاوان سنگینی خواهند پرداخت. 🔸تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از مجازات سخت ایران و مقاومت تاکنون نتیجه عکس داشته و آنچه که روز‌به‌روز بر همگان عیان‌تر می‌شود، بغرنج و آشفته‌تر شدن هرچه بیشتر فضای داخلی و بین‌المللی بر این رژیم و تنگ شدن دایره انتخاب برای هرگونه اقدام برای خروج از وضعیت کنونی است. در این بین، راهبرد ابهام گروه‌های مقاومت به‌همراه رونمایی پلکانی قوای رزمی و تسلیحاتی، معادلات جدیدی را بر چگونگی تقابل احتمالی اسرائیل تحمیل کرده و موازنه قدرت را هر لحظه علیه تل‌آویو جابه‌جا می‌کند و نمایش شهر موشکی زیر زمینی حزب الله همین تصویر را به رخ صهیونیست ها کشید.
⭕️وزیر اطلاعات: بر اساس گزارشات و اطلاعیه‌ سپاه پاسداران، در ترور شهید هنیه برای عوامل نفوذی نقشی دیده نشده است 👤سید اسماعیل خطیب در خصوص نقش عوامل نفوذی در ترور شهید هنیه، تأکید کرد: بر اساس گزارشات و اطلاعیه‌ای که سپاه پاسداران داده، برای این موضوع نقشی دیده نشده است.
🔘اسم رمز دولت ها ▫️ شهید رجائی حدود یک ماه رئیس‌جمهور بود، شهید باهنر [هم] در همین مدّت نخست‌وزیر بود؛ شهید رجائی چند ماه هم نخست‌وزیر بود، با آن شرایط سختی که آن روز داشت. بنابراین، کارکرد این دو بزرگوار مورد نظر نیست و هیچ نشانه‌ای و اثری از کارکرد اینها نداریم. پس مسئله چیست؟ نکته‌ی مطرح شدن این دو نفر چیست؟ 🔹مخاطبان گرامی برای مشاهده کلیپ به آدرس ذیل مراجعه نمائید:👇👇👇 https://aparat.com/v/eifuz22
⭕️سوم شهریور ۱۳۲٠ یعنی روزی که؛ فرار کرد غلط کرد. 🔹به نظرم رویداد تلخ اشغال ایران در سوم شهریور ۱۳۲٠ برآیند این سه نقطه هزیمت تاریخی است. 1️⃣ عدم استقلال عملی و وابستگی فکری مطلق نظام حاکم به قدرت خارجی 2️⃣ناتوانی و عدم اراده مقاومت ارتش نوین پهلوی که نزدیک دو دهه بخش مهمی از بودجه کشور را می بلعید 3️⃣بی تدبیری در اتخاذ صحیح و بهنگام مواضع و فهم نادرست از سیاست خارجی در بین الملل 🔸لذا اشتباه تاریخی و استراتژیک رضاخان در اتخاذ سیاست خارجی نامتوازن و عدم برآورد تحلیلی دقیق درباره آینده قدرت بین المللی به ویژه آلمان و همچنین اصرار بر وابستگی به قدرت خارجی(انگلیس _ آلمان) در سیاست خارجی موجب اشغال سرزمین ایران، هتک حرمت، تعرض به مردم، قحطی در کشور و لطمات جبران ناپذیری شد. ... 🖊مجتبی قنبردوست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔘بسم الله الرحمن الرحیم 📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم، هر روز قرائت یک صفحه از قرآن کریم ▫️ صفحه 38 قرآن کریم
Page038.mp3
760K
🎙 قرائت صفحه38 قرآن کریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️بحران‌های مناطق آزاد 🔹مناطق آزاد، محدوده‌های جغرافیایی هستند که با هدف حمایت از صنعت داخلی و تسهیل واردات، صادرات و ترانزیت کالا برای تولیدکنندگان کالاهای صادراتی و بازرگانان، غالباً در نزدیکی مرزها و مبادی گمرکی ایجاد شده‌اند. این مناطق، قوانین محدودتر و تشریفات گمرکی ساده‌تری نسبت به سرزمین اصلی دارند و از شمول بسیاری از قوانین سرزمین اصلی، خارج هستند. 🔸در مجموع، تمرکز مناطق آزاد بر تقویت جایگاه کشور در عرصه تجارت بین‌الملل است اما متاسفانه این مناطق ویژه در سال‌های گذشته دچار تغییر در کاربری و محلی برای واردات گسترده شده‌اند. 🔹پس از بیان تمام این انتقادات نباید ناگفته بماند تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده و یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی کشور حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده. طی سال گذشته ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری در این مناطق ارائه شده که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است که تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری اکنون در مناطق آزاد و مدیریت آن با جدیت پیگیری می‌شود و پیش‌بینی می‌شود در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید و مناطق آزاد پس از سال‌ها از رکود سرمایه‌گذاری خارج می‌شود.
🔘تراکم شهرهای ایران در ردیف هند و بنگلادش! ▫️از مناقشه‌برانگیزترین مباحث نظام شهرسازی کشور در دهه‌های اخیر، تراکم، انواع و سطوح مختلف آن است که به عنوان مقوله‌های پیچیده و چند‌بعدی مطرح می‌گردد. بی‌اعتنایی به عدم توازن دو موضوع جمعیت و مساحت در بارگذاری تراکم، زمینه‌ساز ظهور مسائل و تبعات آشکار و نهان متعددی بر ابعاد مختلف سکونتگاه‌های کشور شده که در ادامه نیازمند صرف هزینه های بالا در راستای تعدیل بخشی از آنهاست. مطالعه تطبیقی مقوله تراکم جمعیتی در ایران با سایر کشورها موارد قابل‌تأملی را نشان می‌دهد. براساس این مقایسه، تراکم ناخالص مسکونی و تراکم جمعیتی عرصه ساخته‌شده شهرهای ایران به ویژه در پایتخت و کلانشهرهای ایران، همتراز یا در طیف نزدیک به برخی شهرهای متراکم جهان است؛ به طوری‌که تراکم شهر تهران در ردیف داکای بنگلادش، بمبئی هند، کراچی پاکستان، دهلی هند، مانیل فیلیپین، استانبول ترکیه، مکزیکوسیتی، قاهره مصر، سئول کره‌جنوبی، شهر هنگ‌کنگ و توکیوی ژاپن است.
⭕️اروپا؛ بی اعتبار و بی آبروتر از همیشه 🔹اتحادیه اروپا به عنوان نهادی اروپایی متشکل از ۲۷ کشور با وسعت بیش از ۴ میلیون ‌و ۲۳۳ هزار کیلومتر مربع، حدود ۴۵۰ میلیون نفر جمعیت و تولید ناخالص داخلی حدود ۱۸ تریلیون دلاری از قدرت‌های جهانی در قرن ۲۱ محسوب می‌شود، با این حال مسائل و متغیر‌هایی مانند خروج انگلیس از این نهاد ( برگزیت) و اختلافات متعدد بر سر مسائلی مانند مهاجران و سیاست‌های اقتصادی و مالی و حدود حاکمیت کشور‌های عضو از یک سو و تقویت جنبش‌ها و احزاب راست‌گرای افراطی خواهان تضعیف و حتی انحلال این اتحادیه در کنار اختلافات بین کشور‌های عضو در مسائل مرتبط با سیاست خارجی و بحران‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از سوی دیگر، موجب تضعیف بیش از پیش جایگاه آن در سطح جهانی شده است. این موضوعی است که هم از جانب رقبا و هم از جانب برخی مقامات اروپایی مورد بحث قرار گرفته است.
⭕️موج خشونت جنبش راست افراطی علیه مهاجرین 🔹جنبش راست افراطی و ضد مهاجر در انگلیس در سالهای اخیر، همواره در حال رشد بوده و تندروها، برای توجیه اقدامات خود، افزایش نگرانی در مورد مهاجرت، هویت فرهنگی و ناامنی اقتصادی را بهانه کردهاند. برخی از گروهها و جریانات نقشآفرین در این ماجرا عبارتند از: گروه تندرو موسوم به «اول بریتانیا» (Britain First)، یکی از خطرناکترین جریانات ضد مهاجرین و مسلمانان در سراسر انگلیس است. این جریان راست افراطی، به عنوان یک حزب نئوفاشیست و گروه نفرت شناخته میشود که در سال ۲۰۱۱ میلادی، توسط اعضای سابق حزب ملی بریتانیا (BNP) تأسیس شد. 🔸انگلستان برای زندگی مهاجران و بهویژه مسلمانان، فضای امنی نیست. علاوه بر مشکلات مرتبط با فعالیت گسترده تندروهای جریان راست افراطی و ضدمهاجری، باید این واقعیت را نیز دریابیم که پلیس انگلیس، بارها به سوگیری و رفتار نژادپرستانه علیه مهاجران و مسلمانان متهم شده و منتقدینی همچون «کریس ناینهام» ، معاون رئیس «ائتلافی برای توقف جنگ و خشونت»، اقدامات پلیس در لندن، منچستر و شهرهای دیگر علیه مهاجرین را فاقد توجیه منطقی دانسته و آن را مصداق خشونت عامدانه علیه مهاجرین میداند و به مصونیت نیروهای پلیس در ارتکاب خشونت علیه مهاجرین، انتقاد دارد. ناینهام، ضرب و شتم خشن یک مهاجر مسلمان در فرودگاه منچستر را محکوم کرده و گفته؛ حملات پلیس به مسلمانان در شرق لندن و ضرب و شتم یک فعال اجتماعی حامی فلسطین، مصداق خصومت آنان با آسیاییها و مسلمانان است.