eitaa logo
Rahnama99
144 دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
3.7هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تسخیر لانه جاسوسی؛ اقدامی تاریخ‌ساز 🔹سخنرانی کمتر دیده شده رهبر انقلاب اسلامی در مقابل لانه جاسوسی درباره علل تسخیر سفارت آمریکا در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ توسط دانشجویان پیرو خط امام
📸از 7 اکتبر 2023، ایالات متحده 17.9 میلیارد دلار کمک نظامی به اسرائیل ارائه کرده است
⭕️ایجاد بند ویژه متهمان جاسوسی برای ایران در زندانهای رژیم صهیونیستی 🔹در پی دستگیری‌های متعدد شهروندان مظنون به جاسوسی برای ایران، در پایان ارزیابی وضعیت توسط ایتمار بن گویر، وزیر امنیت ملی، امروز رئیس زندان‌ها دستور اختصاص یک زندان اختصاصی برای اسرائیلی‌هایی که به ظن جاسوسی برای ایران دستگیر شده اند را صادر کرد. 🔸این بخش، به منظور تأمین امنیت پیشرفته و متناسب با حبس و به منظور مدیریت زندانیان امنیتی مهم و پرخطر، به عنوان بخشی از مقابله سازمان زندان‌های اسرائیل با چالش های حبس در زمان جنگ و به خاطر ایمنی و امنیت عمومی طراحی شده است. 🔹صبح امروز مشخص شد که دفتر دادستانی اسرائیل، اخیرا کیفرخواستی را در دادگاه منطقه تل آویو علیه آشر بنیامین وایس، اسرائیلی ساکن بنی براک، به جرم ماموریت یافتن از سوی ایران برای تعقیب یک دانشمند هسته ای اسرائیلی با هدف ترور وی، صادر کرده است. 🔸در این کیفرخواست آمده است که وی از طرف ایران ماموریت گرفته است و اقدامات مختلفی را برای عوامل ایرانی انجام می داده است که می تواند به امنیت اسرائیل آسیب برساند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔘بسم الله الرحمن الرحیم 📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم، هر روز قرائت یک صفحه از قرآن کریم ▫️ صفحه 104 قرآن کریم
Page104.mp3
686K
🎙 قرائت صفحه104قرآن کریم
21.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا آزادی فلسطین به معنای آزادی خاورمیانه است و چرا سرمایه‌داری جهانی با آن مخالفت و مقابله می‌کند. 👤 جیسون ادوارد هیکل، انسان شناس و استاد دانشگاه بارسلون، توضیح می دهد
⭕️خرازی: دیگر ملاحظهٔ غربی‌ها را نمی‌کنیم و ممکن است بُرد موشک‌ها را بیشتر کنیم 👤رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در مصاحبه‌ با المیادین: آنچه اسرائیلی‌ها در برابر حملات موشکی ما انجام دادند، خیلی ناچیز بود. البته پدافند هوایی یکی از عواملی بود که جلوی آن‌ها را گرفت و همین باعث شد که در اسرائیل مخالفت‌های زیادی به‌وجود بیاید چون انتظارات خیلی بالاتری داشتند. 🔹ایران قطعاً به این اقدام در زمان مناسب و به‌شکل مناسب پاسخ خواهد داد. اسرائیلی‌ها از ابتدا محاسباتشان نادرست بوده است. 🔸اگر تهدیدی وجودی بشود، ایران دکترین هسته‌ایِ خود را تغییر خواهد داد؛ ما توانایی لازم را برای ساخت سلاح را داریم و مشکلی از این بابت نداریم؛ تنها فتوای رهبری این موضوع را فعلاً ممنوع کرده است. 🔹همه به قدرت موشکی ایران اذعان کرده‌اند. تنها مسئله بُرد موشک‌هاست که تابه‌حال حساسیت غربی‌ها و اروپایی‌ها لحاظ می‌شد اما وقتی آن‌ها حساسیت‌های ما را لحاظ نمی‌کنند، دیگر دلیلی ندارد که ما حساسیت آن‌ها را در نظر بگیریم و لذا احتمال اینکه بُرد موشکی ایران بیشتر بشود، هست.
📸 تصویر نصب شده در ورودی شهر الزاویه در لیبی ✔️«اگر در زمان مختار زندگی نمی‌کردیم، در زمان سنوار زندگی کرده‌ایم...»