⭕️مشکلات اقتصادی آمریکا؛ دلیل رفتارهای عجیب ترامپ
🔹اقدام ناگهانی ترامپ در اعلام تعرفههای تجاری، امید کشورهایی را که با توجه به دستورکار بازنگری روابط تجاری ترامپ در روز تحلیف انتظار داشتند آمریکا رویکرد کندتر و محتاطانهتری به سیاست تجاری داشته باشد، از بین خواهد برد.
🔸اما سوال اینجاست که چرا ترامپ دست به چنین اقداماتی می زند؟ آیا او نمی داند این اقدامات در نهایت منجر به کاهش و تنزل جایگاه بین المللی آمریکا نزد متحدانش خواهد شد؟ در پاسخ باید گفت ترامپ به خوبی می داند آمریکا و جایگاه اقتصادی این کشور مانند دهه های گذشته نبوده و قدرت و هژمونی اقتصادی آمریکا روبه افول است. از این رو سعی می کند با نگاه اقتصادی و گاهاً اقداماتی خارج از قاعده مانع فروریختن هیمنه اقتصادی آمریکا یا ایجاد تأخیر در این اتفاق شود. حتی اگر این هدف با کاهش یا تنزل جایگاه بین المللی آمریکا میان متحدانش باشد. برای مثال یکی از موضوعاتی که ترامپ در ماه های اخیر بعد از ورود به کاخ سفید روی آن تأکید داشته، مسئله بریکس و واحد پول مشترک این نهاد است که به واسطه حضور اقتصادهای بزرگ و نوظهور در آن می تواند تهدیدی جدی برای اقتصاد امریکا قلمداد شود.
🔹این نشان می دهد جنگ با ترامپ یک جنگ اقتصادی خواهد بود؛ جنگی که این بار بسیاری از قدرت ها و کشورهای دنیا ولو کشورهایی که به لحاظ سیاسی جزو هم پیمانان وی محسوب می شوند در مقابل آمریکا قرار خواهند گرفت و بزرگترین نگرانی ترامپ برای آمریکا نیز موضوع اقتصاد و از دست دادن جایگاه آمریکا در اقتصاد جهانی است.
⭕️تسلط حماس بر تمام سرزمین غزه با 15 ماه مقاومت
🔹عصبانیت رسانهها و مقامات صهیونیستی از نحوه مبادله اسرا درحالی است که حماس در هر مرحله از تبادل اسرا با اسرائیل، مکانهای متفاوتی را برای انجام این عملیات انتخاب میکند که این انتخابها به دلایل استراتژیک و نمادین صورت میگیرد. انتخاب مکانهای مختلف برای تبادل اسرا، به حماس این امکان را میدهد که قدرت و نفوذ خود را در مناطق مختلف غزه به نمایش بگذارد. این اقدام نشاندهنده توانایی حماس در کنترل و مدیریت مناطق مختلف است و به تقویت موقعیت داخلی آن کمک میکند. این مسئله نشان میدهد که ادعای مقامات تلآویو برای نابودی تشکیلات حماس فریبی بیش نبوده است تا از طریق آن شهروندان اسرائیلی را نسبت به عملکرد ارتش در برابر گروههای مقاومت امیدوار کنند.
⭕️جوانان آمریکایی ناامید از برند آمریکایی
🔹بررسیهای انجام شده نشان میدهد بر خلاف دهههای گذشته، جوانان و نوجوانان آمریکایی به «دموکراسی آمریکایی» و یا «استثناگرایی آمریکایی» به عنوان آشکارترین «برندهای آمریکا» اعتقادی ندارند. «مایکل مگالی» تحلیلگر و کارآفرین آمریکایی حوزه برندسازی در مقالهای برای تارنمای« هیل» با اشاره به بحران موجود برای «برند آمریکایی» در این کشور، به هرج و مرج موجود در رسانهها و قطبی شدن سیاست در آمریکا اشاره کرده و نوشته است: تقریباً سه چهارم جوانان آمریکایی معتقدند که «دموکراسی آمریکایی» دیگر الگوی خوبی برای سایر کشورها نیست.
🔸در این میان جوانان آمریکایی به طور فزایندهای ایده «استثناگرایی آمریکایی» را نیز رد میکنند. «مرکز تحقیقات پیو» در ماهآوریل سال ۲۰۲۴ (فروردین 1403) درست پیش از انتخابات ریاست جمهوری اخیر آمریکا، در این کشور اقدام به یک نظرسنجی کرده است که در یافته های این نظرسنجی آمده است: «تنها ۱۹ درصد از آمریکاییها معتقد بودند که «دموکراسی آمریکایی» الگوی خوبی برای سایر کشورها است، آماری که به مذاق بسیاری چندان خوش نمیآید. طبق این آمار، ۷۲ درصد از آمریکاییها بر این باورند که دموکراسی در آمریکا طی سالهای اخیر الگوی مناسبی برای دیگر کشورها نبوده است. در این میان ۸ درصد از آمریکاییها معتقدند دموکراسی کشورشان هرگز الگوی خوبی برای سایر کشورها نبوده است. طبق این تحقیقات، آمریکاییهای جوان بیشتر از افراد با سن بالاتر معتقدند که دموکراسی آمریکایی هرگز نمونه و الگوی خوبی برای دیگر کشورها نبوده است.
⭕️فیلسوف مشهور روس: ایران، موفقترین کشور منطقه است
▪️الکساندر دوگین - فیلسوف مشهور روس
🔹ایران در بیش از چهار دهه اخیر، در برابر تحریمها و مخالفتهای همهجانبه دشمنان جهان اسلام – از کشورهای غربی و همچنین در زمان شوروی سابق – ایستاده است و روند توسعه خود را دنبال میکند.
🔸از این منظر، ایران، الگویی برای دیگر کشورها در زمینه چگونگی صیانت از ارزشها، معنویت و ایمان است؛ به همین خاطر، به مردم ایران تبریک میگویم.
🔹 ایران دارای پشتوانه تمدنی بزرگ است که در دوران مختلف، گفتمان خود را استمرار داده است و از این منظر، الگویی برای دیگر کشورها است که چگونه میتوان از هویت و ایمان خود صیانت کرد، در برابر زورگوییها تسلیم نشد و ضمن گفتوگو و تعامل با دیگر کشورها، از عدالت در سراسر جهان دفاع کرد.
⭕️جانشین شایسته ای برای یحیی عیاش
🔹5 ژانویه ۱۹۹۶، تلویزیون اسرائیل با قطع برنامههای عادی خود در خبری فوری اعلام کرد: از امروز اسرائیلیها راحت میخوابند؛ ما «مهندس» را کشتیم. مهندس لقب یحیی عیاش، فرمانده گردانهای عزالدین قسام بود. مجری تلویزیون عبری شاید درست میگفت، او خواب را از چشمان صهیونیستها ربوده بود؛ اما تل آویو فکر این را نمیکرد جوانی به نام محمد دیاب ابراهیم که اندکی قبل از زندانهایش آزاد شده، جانشین عیاش میشود و از سلف خود بیشتر صهیونیستها را آزار دهد.
🔸مردی که بزودی اسرائیلیها مجبور خواهند شد به او لقب« شبح» بدهند. این پایان کار نبود و در لحظه خبر ترور یحیی عیاش در تلویزیون اسرائیل، یک یحیی دیگر در زندان بئرالسبع در حال رویاپردازی برای عملیاتی بود که ۲۷ سال بعد «طوفان الاقصی» نام گرفت. او یحیی ابراهیم حسن السنوار بود. «فرزند مرگ» با هفت جان و کسی که مثل شبح سه دهه سازمانهای اطلاعاتی اسرائیل را به دور خود چرخاند، اینها توصیفاتی بود که محمد الضیف را از نگاه دشمنان اسرائیلیاش شرح میداد. او میهمان محبوب فلسطینیها و مانعی در برابر اسرائیل بود. ژنرال محمد ضیف در 2 دهه اخیر فقط سه بار ظاهر شد، اما اعمال او به جایش صحبت کرد. برای مبارزان فلسطینی نام او با صدای آرامش میدانها را پر میکرد و به این معنا بود که فرمانده در سرزمین فلسطین جاودانه خواهد ماند.
⭕️دیپ سیک و نبرد هوش های مصنوعی
🔹ممنوعیت تیک تاک در آمریکا با وجود ضرر مالی زیاد مردم و شرکت هایی که با آن کار اقتصادی می کردند یکی از نمونه های شفافی است که نشان می دهد آمریکا تا کنون با فناوری هایی غیر از کشور خود مواجه نبوده است و چون تا به حال همه فناوری ها متعلق به آمریکا بوده است، شعار آزادی بیان و بازار آزاد می داده است، وگرنه در مواجهه با پیشرفت فناوری کشورهای دیگر، یا باید این رسانه ها و ابزار در خدمت آمریکا در بیایند یا باید محدود و ممنوع شوند و به مردم مرتب در مورد آنها هشدار داده شود.
🔸طبق کلیپ هایی که خود آمریکایی ها ساخته اند، تیک تاک توانسته بود دیدگاه آمریکایی ها را نسبت به چین، فلسطین، خاورمیانه، اسلام و بسیاری از مسائل تغییر دهد و آنها را از حصار رسانه های جریان اصلی آمریکایی خارج کند. ولی هم اکنون آمریکا خواستار فروش این شرکت به شرکت های آمریکایی شده و تیک تاک را با خطر مواجه کرده است.
🔹در حقیقت آمریکا می گوید به نرم افزارها و رسانه های کشورهای دیگر اعتماد ندارد و این کار امنیت او را به خطر می اندازد، ولی انتظار دارد که همه کشورها به نرم افزارها و رسانه های آمریکایی اعتماد داشته باشند. در صورتی که رسوایی اطلاعاتی زیادی در مورد همین شرکت ها در خارج و داخل کشور آمریکا وجود داشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: به مسئولین عرض میکنم که این حضور مردمی در بیست و دوّم بهمن را به حساب گلایه نداشتن آنها از فعّالیّت های ما مسئولین به حساب نیاورید. مردم گلهمندند.
24.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥موشنگرافی| ماجرای رشد اقتصادی هشت درصد چیست؟ 💬 آیا رشد اقتصادی در شرایط تحریم ممکن است؟