⭕️ببینید با رسانه چه بلایی بر سر ملت ها آورده اند
🔹سال قبل تحت تاثیر موج آفرینی سهمگین رسانه ای ، 55 درصد مردم آمریکا خواهان حمایت از جنگ اوکراین میشوند ولو اینکه اقتصاد آنها را نابود کند.
کمی بعد نظر سنجی ها نشان میدهد رسانه دیگر اثرش را از دست داده و عدد به 36 درصد کاهش یافته است.
🔸حالا نظرسنجی ها میگوید حدود 60 درصد آمریکایی ها با قطعیت میگویند اقتصاد از جنگ اوکراین مهم تر است...
🔹رسانه یک سال اذهان را در راستای منافع جنگ طلب ها پیش برد، اما افکار عمومی بیشتر کشش نداشته است...
18.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 #پژواک_شماره_48
باید و نبایدهای جهاد تبیین
کارشناس مصیب شیری
⭕️بازی خطرناک آمریکا در شرق آسیا با کپیبرداری بِرنز از جنگ اوکراین
🔹در شرایطی که اصرار ناتو بر گسترش به شرق، مولد جنگ اوکراین بوده، سازمان سیا دقیقا در حال پیادهسازی همین فرمول در شرق آسیاست.
🔸رئیس سازمان سیا در مصاحبه با شبکه «سی.بی.اس»، مدعی شده؛ رئیس جمهور چین به ارتش دستور داده تا سال ۲۰۲۷ برای حمله به تایوان آماده باشند، گرچه ممکن است با توجه به تجربه روسیه در جنگ با اوکراین، در حال حاضر در مورد توانایی خود برای چنین اقدامی مردد باشد!
🔹در خصوص اظهارات «ویلیام برنز» نکات قابل توجهی وجود دارد:
1️⃣نخست اینکه؛ طرح این موضوع از سوی رئیس سازمان سیا میتواند مقدمهای برای توجیه مداخلهگرایی مستمر واشینگتن در تایوان باشد، موضوعی که قطعا با پاسخ طرف چینی مواجه خواهد شد و ممکن است چینیها در قالب «واکنش سریع» یا حتی «اقدام پیشدستانه» گامهایی را در شرق آسیا بردارند.
2️⃣نکته دوم؛ به پیمانها و معاهداتی مانند پیمان «آکوس» مربوط میشود که مقامات آمریکایی معطوف به جنگ بالقوهی تایوان و در ارتباط با متحدان خود مانند ژاپن، استرالیا و کره جنوبی طراحی خواهند کرد.
3️⃣ اما، به واکنش احتمالی چینیها نسبت به اقدامات تحریکآمیز آمریکا مربوط میشود. بدیهی است که پکن از هرگونه اهرمی جهت مهار بازی واشینگتن و بازیگران اروپایی در شرق آسیا استفاده خواهد کرد.
⭕️موشک هایپرسونیک؛ پیشبَرنده همزمان میدان و دیپلماسی
🔹سردار حاجیزاده جمعه ۵ اسفندماه در برنامه صف اول موضوعاتی در خصوص توانمندیهای دفاعی و موشکی کشور مطرح کرد که بازتابهای زیادی داشت.
🔸ساخت موشک جدید «هایپرسونیک» توسط ایران، هم قدرت موشکی کشور را در بحبوحه تنشزاییهای مکرر غرب و رژیم صهیونیستی به رخ دشمن کشید و هم بر قدرت مانور کشور در میدان دیپلماسی تأثیر به سزایی گذاشت.
🔹این مسئله، تاکیدی دوباره بر اصل متقن تاثیرپذیری دیپلماسی از مولفههای قدرت سخت یک کشور است، قدرتی که انتزاعی نبوده و دشمن را وادار به عقبنشینی از اهداف خطرناک و تغییر ناخواسته محاسبات آن خواهد کرد.
🔸«مهار حداکثری ایران قدرتمند» تبدیل به یک فرمول راهبردی در نگاه امنیتی غرب در قبال منطقه و کشورمان شده و برخاسته از یک پیشفرض مهمتر به نام «تحدید قدرت سخت ایران» است.
🔹کاهش وزن موشکهای دوربرد و در مقابل، افزایش تصاعدی کارآیی آن چه در طی مسافتهای طولانی و چه در نقطهزنی دقیق، قطعا این پیشفرض را به چالش کشیده و «ارتقای قدرت سخت ایران» را جایگزین آن میسازد.
🔸بر این اساس؛ پریشانی غرب از قدرت پهپادی و موشکی ایران و تکرار وسواسگونه وحشت آنها از موشک کروز دوربرد «پاوه» در رسانههای آمریکایی و صهیونیستی، ریشه در حقیقتی به نام تاثیرگذاری قدرت سخت ایران در مواجهه با راهبرد مهار حداکثری آنها دارد.
🔹نکته دیگر؛ به اصل فضاسازی غرب در قبال قدرت موشکی و منطقهای ایران باز میگردد، چنانچه طی هفتههای اخیر شاهد فضاسازی سیاسی، رسانهای و تبلیغاتی کشورهای غربی علیه توان موشکی کشورمان هستیم.
🔸در جریان برگزاری سلسله مذاکرات منتهی به توافق برجام در بین سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴، مقامات آمریکایی و اروپایی تلاشهای مشترکی را برای گنجاندن مسائل موشکی ایران در توافق نهایی صورت دادند.
🔹در همین راستا؛ افرادی چون «لوران فابیوس» وزیر خارجه وقت فرانسه و «اشتاین مایر» وزیر خارجه سابق آلمان از سوی تلآویو ماموریت داشتند تا به هر شکل ممکن در کنار واشینگتن این مسئله را به سرانجام برسانند.
🔸نکته پایانی اما، به شرایط کنونی باز میگردد، چه، درست در موقعیتی که بر اساس فرمایش رهبر معظم انقلاب، دشمن در «مهندسی منظومه ضد ایرانی» خود از هرگونه ابزار و روشی استفاده نموده و رژیم اشغالگر صهیونیستی و حامیان غربی آن تهدیدات پوشالی اما صریح خود علیه امنیت کشورمان را مورد تاکید قرار میدهند، احصاء و احراز قدرت موشکی ایران فراتر از یک الزام راهبردی محسوب میشود.
⭕️سردار رادان: پلیس تراز انقلاب میداند چه زمانی لبخند بزند و چه زمانی قاطع باشد
🔹فرمانده کل انتظامی کشور: ما هر روز نیاز به تجربه و آموزش جدید داریم، برخی از آنها خود تکراری و برخی دیگر اجرایی است؛ اما باید مراقبت کنیم چرا که کمینهای پی در پی توسط حریف برای اینکه اراده شما را سست کند در مسیر شما قرار خواهد گرفت.
🔸پلیسی که بداند در کجا باید لبخند بزند و در کجا قاطع باشد را مردم دوست دارند؛ پلیسی که در این مسیر قرار بگیر مورد عزت و احترام قرار خواهد گرفت و شان ما نزد مردم حفظ خواهد شد. باید در شرایط متفاوت، به شرایط آن موقعیت عکس العمل داشته باشیم.
⭕️کجش نکن!
🔹گفت: یکی از مدعیان که سابقه محکومیت به جرم نظرسازی برای موسسه گالوپ آمریکا و تقدیر و تحسین از دستگاه قضایی اسرائیل و عذرخواهی از جاسوس آمریکا را در کارنامه خود دارد، پشت سر هم توئیت میزند و یادداشت مینویسد که اقدام جنایتکارانه مسمومیت دانشآموزان را به جمهوری اسلامی نسبت بدهد!
🔸گفتم: این که دقیقاً همان موضع بیبیسی فارسی، صدای آمریکا، سعودی اینترنشنال، اسرائيل، منافقین و سایر جریانات ضد انقلاب است!
🔹گفت: ادعا میکنند که نظام هم مانند طالبان با تحصیل دختران مخالف است و از این طریق میخواهد مانع تحصیل آنها شود!
🔸گفتم: اولاً تعداد دختران و خانمهای دانشآموز و دانشجو که از تعداد پسران بیشتر است و ثانیاً مگر همین مدعیان انبودند که بعد از حمله آمریکا به افغانستان پیشنهاد کرده بودند به حمایت از طالبان با آمریکا بجنگیم؟! البته با این هدف که ایران اسلامی را با طالبان یکسان نشان بدهند، یعنی دقیقاً همان هدفی که آمریکا با راهاندازی طالبان در پی آن بود!
🔹گفت: ای عوام! آلودگی این جماعت خیلی بیشتر از آن است که بتوانند از آن دست بکشند!
🔸گفتم: ایول! یارو میخ رفته بود توی پاش، هرکاری کرد نتونست درش بیاره با چکش زد کجش کرد!
⭕️درس نگرفتن از تاریخ و هزینهتراشی برای مالیاتدهندگان آمریکایی
🔹برآوردها از سخنان و عملکرد سران اروپایی و آمریکایی حکایت از طراحی آنها برای استمرار جنگ اوکراین حداقل تا پایان سال ۲۰۲۳و حتی به قول روسها ۲۰۲۵دارد.
🔸نکته قابل توجه در کنار آنچه در میدان جنگ و تحرکات گسترده اروپا و آمریکا برای شکست روسیه در جریان است، هزینههای یک سال جنگافروزی آمریکاست.
🔹اطلاعات گردآوری شده توسط شرکت تحقیقات آلمانی «استاتیستا» نشان میدهد که بایدن برای کمک به اوکراین، هزینهای بیش از بودجه سالانه جنگ در افغانستان اختصاص داده است.
🔸میلیاردها دلار پول مالیاتدهندگان آمریکایی بدون حساب و کتاب به صورت تسلیحات و کمکهای مالی در حالی هزینه میشود که محور اصلی اقتصاد آمریکا یعنی وال استریت سال ۲۰۲۲ را با بحران سپری کرد و گزارش کارشناسان اقتصادی این کشور حکایت از کوچک شدن اقتصاد آمریکا دارد.
🔹نتیجه بررسی تازه موسسه نظرسنجی گالوپ نشان میدهد بیش از نیمی (۵۵ درصد) از شهروندان آمریکا مشکلات مالی ناشی از تورم را تجربه کردهاند.
🔸در حقیقت میتوان گفت گرچه سران آمریکا با درگیری غیر مستقیم در اوکراین و صرفاً هزینهکردهای مالی به دنبال تکرار نشدن جنگ افغانستان و عراق هستند، اما روند تحولات حکایت از تکرار اشتباه محاسباتی گذشته آنها دارد.
⭕️شگردهای رسانه های فارسی زبان در تولید محتوا و فریب دادن مخاطب
🔹 یکی از شگردهایی که معمولاً برای جلب توجه مخاطب در ارتباط با انتشار اخبار مربوط به ایران توسط رسانههای بیگانه ی فارسی زبان مورد استفاده قرار می گیرد، شگرد «خبر غالب» است.
این شکل از پوشش اخبار بدین گونه است که رسانهها بر یک خبر بصورت هماهنگ و زنجیره ای تاکید می کنند تا نوعی برجستهسازی تکخبری صورت گیرد.
🔸برای مثال در بحث عملکرد رسانههای غربی در پوشش اخبار آزمایشهای موشکی یا مذاکرات هستهای، ما با یک «پوشش گسترده و همزمان» با «رویکردی جهت دار و منفی» روبهرو هستیم که در بعضی مواقع آنچنان برجسته است که مانع از دیده شدن دیگر اخبار مربوط به ایران میشود.
🔹 این نوع خبر رسانی باعث جلب توجه، اعتماد کامل مخاطبان این شبکه ها و در نهایت پذیرش خبر مورد نظر می گردد ...
🔸 آگاهی از روش های تولید محتوا در رسانه ها برای فریب دادن مخاطب، یکی از مراحل سواد رسانه ای امروز است.
🖊 قربانی
⭕️جنگ تمام عیار ارزی
🔹جنگ،جنگ است و فرقی بین نوع جنگ وجود ندارد آنچه مهم است بر اساس نوع جنگ، مقتضیات، روشها و ابزارهای دشمن درجنگ، باید برای مقابله با آن تدبیر کرد
🔸در جنگ نظامی که به مدت هشت سال طول کشید تقریباً آحاد مردم به میدان آمدند که علاوه بر کمک های مالی فراوان در طول این مدت انسانهای مجاهد فراوان جان بر کف به سمت جبهه های حق رفتند یعنی برای مقابله با دشمن تقریباًهمه مسئولین وآحاد مردم آرایش جنگی به خود گرفته و قرارگاه های جنگ و تبلیغات جنگ به صورت هماهنگ به میدان نبرد وارد ونتیجه شد پیروزی.
🔹امروز جنگ اقتصادی و به صورت خاص جنگ ارزی است
✔️چرا بخشی از مردم احساس خطر نمی کنند؟!
✔️چرا درصدی همراه با توطئه و نقشه دشمن میشوند؟!
میگویند چون سرمایه امان در حال سوختن و کاهش ارزش است
🔸سوال آیا جان مهمتر نبود،بالاتر از جوانی و جان سرمایه ای وجود دارد؟ در دوران جنگ نظامی جوانی و جان برای مقابله بادشمن به میدان آمد،چه شده است که در جنگ اقتصادی خطراحساس نمیشود؟ چرا آرایش جنگی برای مقابله صورت نمی گیرد؟
🔹چرا با مسابقه ی خریدِ ارز، دلار، سکه، خودرو و...به پازل دشمن کمک میشود؟
🔸جنگ اقتصادی،ارزی باید جدی گرفته شود، قرارگاه هماهنگی باید تشکیل گردد، مواضع تیم اقتصادی باید هماهنگ باشد، با اخلال کنندگان باید به صورت جدی برخورد شود،نقشه دشمن به صورت شفاف و مستدل برای مردم تبیین گردد،۳قوه بایدبصورت جدی واردمیدان مقابله شوند،راه مقابله توجه همگان به این موضوع است برخی افراد نباید فقط به فکر منافع خوددر این دوران سخت باشند و مردم را نادیده بگیرند
🖊غلامرضایی
⭕️نظم جدید جهانی اسرائیل را منزوی می کند
🔹درباره تحولات منطقه غرب آسیا از مهم ترین مسائل که شاید کمتر به آن پرداخته شود وضعیت رژیمصهیونیستی است .
🔸فی الواقع اسرائیل به سبب از میان رفتن بازدارندگی موثر خود که ناشی از در محاصره قرار گرفتن توسط محور مقاومت است حال و روز خوشی در ابعاد مختلف داخلی و خارجی ندارد.برای فهم این موضوع نیاز است تا به ریشه یابی این گزاره پرداخته شود.
🔹در ابتدا آنکه احیای اندیشه مقاومت در برابر تفکر سازش با تاثیر از انقلاب اسلامی ایران آغاز شد. در حقیقت در حالی که نگرش مقاومت و مبارزه با اشغالگری روبه افول نهاده بود جریان های فکری متاثر از دیدگاه های انقلاب اسلامی موجب شد تا چند انتفاضه شکل گرفته و گروه های مقاومت حماس و جهاد اسلامی فلسطینی پدیدار شوند تا بتوانند مبارزه را رهبری و هدایت کنند. این دو توانستند با همراهی ملت فلسطین و کمک های ایران غزه را از اشغال دربیاورند و در داخل کرانه باختری نفوذ و آن را برای صهیونیست ها نا امن کنند.
🔸شکست در جنگ های مختلف در نبرد با محور مقاومت بازدارندگی صهیونیست ها را با چالش جدی مواجه ساخته به نحوی که حتی فضای سیاسی داخلی سرزمین های اشغالی از آن متاثر شده اند و احزاب رژیم چندین سال است که نتوانسته دولتی قوی را برسرکار بیاورد و به وفاق دست یابند.
🔹امروزه محور مقاومت در نظم جدید جهانی به عنوان بازیگری قوی و موثر مطرح است.
از سوی دیگر مسائل و رویدادهای فوق الذکر در حالی اتفاق افتاد که جهان زمان جنگ سرد و پس از آن تکقطبی آمریکا را تجربه میکرد و این رژیم از حمایت دو قدرت شرق و غرب و به ویژه آمریکا بهره مند بود.
🔸بدون شک با عوض شدن نظم حاکم بر جهان و عبور از تکقطبی به چندقطبی و تغییر در تعاملات این رژیم با بازیگران صحنه جهانی و از سوی دیگر تحرک بالاتر کشورهای جهان از جمله ایران و محور مقاومت شود، وضعیت سیاسی و امنیتی رژیم سخت تر و میزان حمایتهای صورتگرفته از آن نیز کاهش خواهد یافت.
🖊محمدرسول نجاتی
⭕️مهمترین قطعات پازل جنگ ترکیبی علیه ایران
1️⃣ در سیاست خارجی درگیر پرونده هسته ای و برجام، موضوع هواپیمای اوکراینی، حقوق بشر و حقوق بانوان، کمک به روسیه در جنگ اوکراین، چالش با کشورهای عرب خلیج فارس مانند امارات و سعودی، پرونده سوریه عراق یمن بحرین.
2️⃣ دراقتصادی موضوع تحریم، دلار، مسکن، خودرو و گرانی روزانه کالاهای اساسی.
3️⃣ درفرهنگی و اجتماعی موضوع مهم حجاب سلبریتی ها، سینما، ارشاد، سبک زندگی غربی و مشکلات ازدواج جوانان.
4️⃣ در نظامی موضوع جنگهای نیابتی، تحریم تجهیزات نظامی، تضعیف قوای مسلح و نیروی انتظامی.
5️⃣درامنیتی موضوع ترورها، اغتشاشات، قاچاق سلاح، عملیات ویژه اسرائیل مانند اصفهان، سفارت آذربایجان، موضوع تجزیه ایران، موضوع سیستان.
اینها بخشی از مهمترین قطعات پازل جنگ ترکیبی علیه ایران می باشد که به صورت روزانه قوی و ضعیف می شود و موضوعات جدیدی به آنها اضافه می شود تا دیگری را تقویت کند.
🖊علی محمد سلیمی