⭕️کجش نکن!
🔹گفت: یکی از مدعیان که سابقه محکومیت به جرم نظرسازی برای موسسه گالوپ آمریکا و تقدیر و تحسین از دستگاه قضایی اسرائیل و عذرخواهی از جاسوس آمریکا را در کارنامه خود دارد، پشت سر هم توئیت میزند و یادداشت مینویسد که اقدام جنایتکارانه مسمومیت دانشآموزان را به جمهوری اسلامی نسبت بدهد!
🔸گفتم: این که دقیقاً همان موضع بیبیسی فارسی، صدای آمریکا، سعودی اینترنشنال، اسرائيل، منافقین و سایر جریانات ضد انقلاب است!
🔹گفت: ادعا میکنند که نظام هم مانند طالبان با تحصیل دختران مخالف است و از این طریق میخواهد مانع تحصیل آنها شود!
🔸گفتم: اولاً تعداد دختران و خانمهای دانشآموز و دانشجو که از تعداد پسران بیشتر است و ثانیاً مگر همین مدعیان انبودند که بعد از حمله آمریکا به افغانستان پیشنهاد کرده بودند به حمایت از طالبان با آمریکا بجنگیم؟! البته با این هدف که ایران اسلامی را با طالبان یکسان نشان بدهند، یعنی دقیقاً همان هدفی که آمریکا با راهاندازی طالبان در پی آن بود!
🔹گفت: ای عوام! آلودگی این جماعت خیلی بیشتر از آن است که بتوانند از آن دست بکشند!
🔸گفتم: ایول! یارو میخ رفته بود توی پاش، هرکاری کرد نتونست درش بیاره با چکش زد کجش کرد!
⭕️درس نگرفتن از تاریخ و هزینهتراشی برای مالیاتدهندگان آمریکایی
🔹برآوردها از سخنان و عملکرد سران اروپایی و آمریکایی حکایت از طراحی آنها برای استمرار جنگ اوکراین حداقل تا پایان سال ۲۰۲۳و حتی به قول روسها ۲۰۲۵دارد.
🔸نکته قابل توجه در کنار آنچه در میدان جنگ و تحرکات گسترده اروپا و آمریکا برای شکست روسیه در جریان است، هزینههای یک سال جنگافروزی آمریکاست.
🔹اطلاعات گردآوری شده توسط شرکت تحقیقات آلمانی «استاتیستا» نشان میدهد که بایدن برای کمک به اوکراین، هزینهای بیش از بودجه سالانه جنگ در افغانستان اختصاص داده است.
🔸میلیاردها دلار پول مالیاتدهندگان آمریکایی بدون حساب و کتاب به صورت تسلیحات و کمکهای مالی در حالی هزینه میشود که محور اصلی اقتصاد آمریکا یعنی وال استریت سال ۲۰۲۲ را با بحران سپری کرد و گزارش کارشناسان اقتصادی این کشور حکایت از کوچک شدن اقتصاد آمریکا دارد.
🔹نتیجه بررسی تازه موسسه نظرسنجی گالوپ نشان میدهد بیش از نیمی (۵۵ درصد) از شهروندان آمریکا مشکلات مالی ناشی از تورم را تجربه کردهاند.
🔸در حقیقت میتوان گفت گرچه سران آمریکا با درگیری غیر مستقیم در اوکراین و صرفاً هزینهکردهای مالی به دنبال تکرار نشدن جنگ افغانستان و عراق هستند، اما روند تحولات حکایت از تکرار اشتباه محاسباتی گذشته آنها دارد.
⭕️شگردهای رسانه های فارسی زبان در تولید محتوا و فریب دادن مخاطب
🔹 یکی از شگردهایی که معمولاً برای جلب توجه مخاطب در ارتباط با انتشار اخبار مربوط به ایران توسط رسانههای بیگانه ی فارسی زبان مورد استفاده قرار می گیرد، شگرد «خبر غالب» است.
این شکل از پوشش اخبار بدین گونه است که رسانهها بر یک خبر بصورت هماهنگ و زنجیره ای تاکید می کنند تا نوعی برجستهسازی تکخبری صورت گیرد.
🔸برای مثال در بحث عملکرد رسانههای غربی در پوشش اخبار آزمایشهای موشکی یا مذاکرات هستهای، ما با یک «پوشش گسترده و همزمان» با «رویکردی جهت دار و منفی» روبهرو هستیم که در بعضی مواقع آنچنان برجسته است که مانع از دیده شدن دیگر اخبار مربوط به ایران میشود.
🔹 این نوع خبر رسانی باعث جلب توجه، اعتماد کامل مخاطبان این شبکه ها و در نهایت پذیرش خبر مورد نظر می گردد ...
🔸 آگاهی از روش های تولید محتوا در رسانه ها برای فریب دادن مخاطب، یکی از مراحل سواد رسانه ای امروز است.
🖊 قربانی
⭕️جنگ تمام عیار ارزی
🔹جنگ،جنگ است و فرقی بین نوع جنگ وجود ندارد آنچه مهم است بر اساس نوع جنگ، مقتضیات، روشها و ابزارهای دشمن درجنگ، باید برای مقابله با آن تدبیر کرد
🔸در جنگ نظامی که به مدت هشت سال طول کشید تقریباً آحاد مردم به میدان آمدند که علاوه بر کمک های مالی فراوان در طول این مدت انسانهای مجاهد فراوان جان بر کف به سمت جبهه های حق رفتند یعنی برای مقابله با دشمن تقریباًهمه مسئولین وآحاد مردم آرایش جنگی به خود گرفته و قرارگاه های جنگ و تبلیغات جنگ به صورت هماهنگ به میدان نبرد وارد ونتیجه شد پیروزی.
🔹امروز جنگ اقتصادی و به صورت خاص جنگ ارزی است
✔️چرا بخشی از مردم احساس خطر نمی کنند؟!
✔️چرا درصدی همراه با توطئه و نقشه دشمن میشوند؟!
میگویند چون سرمایه امان در حال سوختن و کاهش ارزش است
🔸سوال آیا جان مهمتر نبود،بالاتر از جوانی و جان سرمایه ای وجود دارد؟ در دوران جنگ نظامی جوانی و جان برای مقابله بادشمن به میدان آمد،چه شده است که در جنگ اقتصادی خطراحساس نمیشود؟ چرا آرایش جنگی برای مقابله صورت نمی گیرد؟
🔹چرا با مسابقه ی خریدِ ارز، دلار، سکه، خودرو و...به پازل دشمن کمک میشود؟
🔸جنگ اقتصادی،ارزی باید جدی گرفته شود، قرارگاه هماهنگی باید تشکیل گردد، مواضع تیم اقتصادی باید هماهنگ باشد، با اخلال کنندگان باید به صورت جدی برخورد شود،نقشه دشمن به صورت شفاف و مستدل برای مردم تبیین گردد،۳قوه بایدبصورت جدی واردمیدان مقابله شوند،راه مقابله توجه همگان به این موضوع است برخی افراد نباید فقط به فکر منافع خوددر این دوران سخت باشند و مردم را نادیده بگیرند
🖊غلامرضایی
⭕️نظم جدید جهانی اسرائیل را منزوی می کند
🔹درباره تحولات منطقه غرب آسیا از مهم ترین مسائل که شاید کمتر به آن پرداخته شود وضعیت رژیمصهیونیستی است .
🔸فی الواقع اسرائیل به سبب از میان رفتن بازدارندگی موثر خود که ناشی از در محاصره قرار گرفتن توسط محور مقاومت است حال و روز خوشی در ابعاد مختلف داخلی و خارجی ندارد.برای فهم این موضوع نیاز است تا به ریشه یابی این گزاره پرداخته شود.
🔹در ابتدا آنکه احیای اندیشه مقاومت در برابر تفکر سازش با تاثیر از انقلاب اسلامی ایران آغاز شد. در حقیقت در حالی که نگرش مقاومت و مبارزه با اشغالگری روبه افول نهاده بود جریان های فکری متاثر از دیدگاه های انقلاب اسلامی موجب شد تا چند انتفاضه شکل گرفته و گروه های مقاومت حماس و جهاد اسلامی فلسطینی پدیدار شوند تا بتوانند مبارزه را رهبری و هدایت کنند. این دو توانستند با همراهی ملت فلسطین و کمک های ایران غزه را از اشغال دربیاورند و در داخل کرانه باختری نفوذ و آن را برای صهیونیست ها نا امن کنند.
🔸شکست در جنگ های مختلف در نبرد با محور مقاومت بازدارندگی صهیونیست ها را با چالش جدی مواجه ساخته به نحوی که حتی فضای سیاسی داخلی سرزمین های اشغالی از آن متاثر شده اند و احزاب رژیم چندین سال است که نتوانسته دولتی قوی را برسرکار بیاورد و به وفاق دست یابند.
🔹امروزه محور مقاومت در نظم جدید جهانی به عنوان بازیگری قوی و موثر مطرح است.
از سوی دیگر مسائل و رویدادهای فوق الذکر در حالی اتفاق افتاد که جهان زمان جنگ سرد و پس از آن تکقطبی آمریکا را تجربه میکرد و این رژیم از حمایت دو قدرت شرق و غرب و به ویژه آمریکا بهره مند بود.
🔸بدون شک با عوض شدن نظم حاکم بر جهان و عبور از تکقطبی به چندقطبی و تغییر در تعاملات این رژیم با بازیگران صحنه جهانی و از سوی دیگر تحرک بالاتر کشورهای جهان از جمله ایران و محور مقاومت شود، وضعیت سیاسی و امنیتی رژیم سخت تر و میزان حمایتهای صورتگرفته از آن نیز کاهش خواهد یافت.
🖊محمدرسول نجاتی
⭕️مهمترین قطعات پازل جنگ ترکیبی علیه ایران
1️⃣ در سیاست خارجی درگیر پرونده هسته ای و برجام، موضوع هواپیمای اوکراینی، حقوق بشر و حقوق بانوان، کمک به روسیه در جنگ اوکراین، چالش با کشورهای عرب خلیج فارس مانند امارات و سعودی، پرونده سوریه عراق یمن بحرین.
2️⃣ دراقتصادی موضوع تحریم، دلار، مسکن، خودرو و گرانی روزانه کالاهای اساسی.
3️⃣ درفرهنگی و اجتماعی موضوع مهم حجاب سلبریتی ها، سینما، ارشاد، سبک زندگی غربی و مشکلات ازدواج جوانان.
4️⃣ در نظامی موضوع جنگهای نیابتی، تحریم تجهیزات نظامی، تضعیف قوای مسلح و نیروی انتظامی.
5️⃣درامنیتی موضوع ترورها، اغتشاشات، قاچاق سلاح، عملیات ویژه اسرائیل مانند اصفهان، سفارت آذربایجان، موضوع تجزیه ایران، موضوع سیستان.
اینها بخشی از مهمترین قطعات پازل جنگ ترکیبی علیه ایران می باشد که به صورت روزانه قوی و ضعیف می شود و موضوعات جدیدی به آنها اضافه می شود تا دیگری را تقویت کند.
🖊علی محمد سلیمی
⭕️جنگ ارزی
🔹در برابر سوء استفاده غرب از FATF ، کشورهایی در سرتاسر جهان حتی آنهایی که با غرب متحد هستند تلاش می کنند تا وابستگی خود را به نهادهای مالی تحت سلطه غرب و ارزهای آنها کاهش دهند برای مثال اخیرا ایران و روسیه درباره راه های حذف دلار از تجارت شان با یک دیگر گفتگوهایی داشتند. به طور مشابهی امارات متحده عربی و هند در همین مسیر حرکت می کنند، یا عراق که از این مسئله به شدت رنج می برد در تجارت با چین همین مسیر را دنبال می کند.
🔸در همین رابطه به نظر می رسد در تلاش برای حذف دلار، چین اولین انتخاب یا بهترین انتخاب است اکنون بعضی از کارشناسان از پترویوان به جای پترودلار صحبت می کنند.
🔹ایران بخاطر رنج های بی پایانی که در این حوزه تجربه کرده است یکی از طرفداران جدی این تلاش ها است، در هفته های اخیر ارزش ریال ایران در برابر دلار آمریکا به شدت سقوط کرده و رکورد جدیدی به ثبت رسانده است البته بعضی از کارشناسان معتقدند سقوط ارزش ریال دلایل سیاسی دارد آنها می گویند ایران با جنگ ارزی مواجه است که هدف ان سخت تر کرد معاش برای مردم عادی است تا موجب شود آنها علیه حکومت شورش کنند.
🔸حذف دلار از تجارت بین کشور ها با یک دیگر می تواند آمریکا را در حوزه اقتصادی خلع سلاح کند البته این به معنای وابستگی صد درصدی به کشور ثالث نیست و باید در این مسیر اصل عزت، حکمت و مصلحت را مدنظر داشت.
🖊ابراهیم ابراهیمی
⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم
◽️مبارزه خستگی ناپذیر
[سوره يوسف (12): آيه 110
🔹حتَّى إِذَا اسْتَيْأَسَ الرُّسُلُ وَ ظَنُّوا أَنَّهُمْ قَدْ كُذِبُوا جاءَهُمْ نَصْرُنا (110)
🔸هنگامى كه پيامبران (از هدايت مردم) به آستانه نوميدى رسيدند ویقین كردند که همه مردم آنها را تکذیب کردند؛ آن گاه يارى ما به آنان رسيد
✔️پيام ها
1️⃣ قساوت و لجاجت در انسان، تا آنجا اوج مىگيرد كه انبياى بردبار را نيز مأيوس مىكند. «إِذَا اسْتَيْأَسَ الرُّسُلُ»
2️⃣امدادهاى الهى نسبت به پيامبران هم زمان خاصى دارد. «إِذَا اسْتَيْأَسَ ... جاءَهُمْ»
3️⃣ قهر الهى شامل انبيا و مومنان واقعی نمىشود. «فَنُجِّيَ»
4️⃣ راه خدا بن بست ندارد. «إِذَا اسْتَيْأَسَ الرُّسُلُ ... جاءَهُمْ نَصْرُنا»
5️⃣ سنت خداوند در حمايت انبيا و هلاكت مجرمان است. «جاءَهُمْ نَصْرُنا، لا يُرَدُّ بَأْسُنا»
6️⃣انقلابیون نیز که ادامه دهنده راه انبیاء هستند گاهی تنها می مانند وقتی به یاس کامل رسیدند و یقین کردند که دیگر هیچکس آنها را کمک نمیکند وهمه آنان را تکذیب می کنند؛ یاری خدا می رسد«حَتَّى يَقُولَ الرَّسُولُ وَ الَّذينَ آمَنُوا مَعَهُ مَتى نَصْرُ اللَّهِ أَلا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَريبٌ (214/ بقره)
🖊رجبعلی بازیاد
⭕️وجه تمایز اساسی علل برون ساختاری افزایش نرخ دلار در دوره فعلی نسبت به گذشته چیست؟
🔹در دلایل افزایش نرخ دلار، یکسری عوامل ساختاری و سیاست گذاری داخلی مثل عدم اجرای قوانین مربوطه یا نوع سیاست گذاری، در همه ی دوره ها تأثیرگذار بوده است و هر دولتی به سهم خود، در بحرانی شدن این پدیده اقتصادی نقش داشته است. البته در برخی موارد، نوع تدبیرهای اتخاذی ممکن است اثرات منفی تری را بر نرخ ارز ایجاد کرده باشد.
🔸در عین حال در خصوص افزایش نرخ ارز در دولت سیزدهم و دولتهای قبل از آن مثل دولت دوازدهم، یک وجه تمایز اساسی در بخش عوامل برن ساختاری وجود دارد.
🔹اینکه در دولت دوازدهم، اساسی ترین عامل برون ساختاری موثر بر نرخ ارز، انتظارات سیاسی بوده است. در واقع وابسته سازی و شرطی ساختن پدیده های اقتصادی به گفتگوی های برجامی، موضوع مهم اختلال در نظام ارزی بوده است.
🔸اما در دولت سیزدهم، عامل اساسی برون ساختاری موثر ، کانال های فردایی و نقش آفرینی مستقیم سرویس های امنیتی بیگانه در این حوزه می باشد.
🖊علی محمدی
رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب یکی از مباحثی که بر آن تأکید داشتند مسئله «عدالت و مبارزه با فساد» بود.
ایشان فرمودند: این دو لازم و ملزوم یکدیگرند. فساد اقتصادی و اخلاقی و سیاسی، تودهی چرکین کشورها و نظامها و اگر در بدنهی حکومتها عارض شود، زلزلهی ویرانگر و ضربهزننده به مشروعیّت آنها است؛ و این برای نظامی چون جمهوری اسلامی که نیازمند مشروعیّتی فراتر از مشروعیّتهای مرسوم و مبنائیتر از مقبولیّت اجتماعی است، بسیار جدّیتر و بنیانیتر از دیگر نظامها است. وسوسهی مال و مقام و ریاست، حتّی در عَلَویترین حکومت تاریخ یعنی حکومت خود حضرت امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) کسانی را لغزاند، پس خطر بُروز این تهدید در جمهوری اسلامی هم که روزی مدیران و مسئولانش مسابقهی زهد انقلابی و سادهزیستی میدادند، هرگز بعید نبوده و نیست؛ و این ایجاب میکند که دستگاهی کارآمد با نگاهی تیزبین و رفتاری قاطع در قوای سهگانه حضور دائم داشته باشد و بهمعنای واقعی با فساد مبارزه کند، بویژه در درون دستگاههای حکومتی.
#پلیس_مجاهد
#دستاوردهای_انقلاب
#پلیس_انقلابی
#ایران_ما