eitaa logo
Rahnama99
138 دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
3.5هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب یکی از مباحثی که بر آن تأکید داشتند مسئله «عدالت و مبارزه با فساد» بود. ایشان فرمودند: این دو لازم و ملزوم یکدیگرند. فساد اقتصادی و اخلاقی و سیاسی، توده‌ی چرکین کشورها و نظامها و اگر در بدنه‌ی حکومتها عارض شود، زلزله‌ی ویرانگر و ضربه‌زننده به مشروعیّت آنها است؛ و این برای نظامی چون جمهوری اسلامی که نیازمند مشروعیّتی فراتر از مشروعیّتهای مرسوم و مبنائی‌تر از مقبولیّت اجتماعی است، بسیار جدّی‌تر و بنیانی‌تر از دیگر نظامها است. وسوسه‌ی مال و مقام و ریاست، حتّی در عَلَوی‌ترین حکومت تاریخ یعنی حکومت خود حضرت امیر‌‌المؤمنین (علیه‌السّلام) کسانی را لغزاند، پس خطر بُروز این تهدید در جمهوری اسلامی هم که روزی مدیران و مسئولانش مسابقه‌ی زهد انقلابی و ساده‌زیستی میدادند، هرگز بعید نبوده و نیست؛ و این ایجاب میکند که دستگاهی کارآمد با نگاهی تیزبین و رفتاری قاطع در قوای سه‌گانه حضور دائم داشته باشد و به‌معنای واقعی با فساد مبارزه کند، بویژه در درون دستگاه‌های حکومتی.
🔰اهداف دشمن ازدیدگاه امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی ) دشمنان اسلام و جمهوری اسلامی همیشه در کمین هستند تا بتوانند اهداف خود را پیاده کنند و درصدد براندازی نظام جمهوری اسلامی هستند.بنابراین ضروری است با شناخت اهداف دشمن،برای مقابله با آنها،خودمان را آماده کنیم.برخی از اهداف دشمن عبارتند از: 1 - اعاده سلطه خود بر ایران 2 - گرفتن باورهای مذهبی مردم 3 - ایجاد شکاف در راس حاکمیت 4 - ایجاد فتنه طایفه‌ای و مذهبی 5 - از بین بردن اعتماد مردم به نظام 6 - زمین زدن نظام اسلامی 7-بازداشتن ایران از عمل در صحنه بین الملل 8-بازداشتن ایران از سازندگی 9-ازبین بردن عنصر دین و رهبری آن در انقلاب 10 - مبارزه با اسلام 11 - نفوذ در ذهنیت ،ایمان و عواطف مردم 12 - متشنج و ناآرام جلوه دادن جامعه و محیط های دانشجویی 13 - تسخیر پایگاههای فرهنگی کشور
کتاب کار بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی کتاب کار بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی؛ سندی کاربردی برای گام دوم انقلاب، بر مبنای ایده‌ای از مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان در اول خردادماه 1398 اگر این سوال در فکرتان پرسه می‌زند که نقش من در بیانیه گام دوم انقلاب چیست؟ «کتابِ کارِ بیانیه گام دوم انقلاب» به کارتان می‌آید. جعبه ابزاری کارآمد که محتویات آن می‌تواند به شما در رسیدن به پاسخ درست این سوال کمک کند. مخاطب اصلی کتاب، همان مخاطب اصلی بیانیه گام دوم، یعنی ملت ایران بویژه جوانان هستند. به همین دلیل در نگارش کتاب تلاش شده است، از بیانی روان، جذاب و خلاقانه همراه با ضمائم چندرسانه‌ای استفاده شود.
18.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰آشکارسازی وبیان موفقیت های انقلاب اسلامی
⭕️نظام سازی در گام دوم 🔹انقلاب اسلامی پس از نظام سازی به رکود و خموشی دچار نشده و میان جوشش انقلابی و نظم سیاسی و اجتماعی تضاد و ناسازگاری نمی بیند بلکه از نظریه ی نظام انقلابی تا ابد دفاع می کند.( فرازی از بیانیه گام دوم) 🔸اگر امروزه در گام دوم انقلاب بخواهیم نظام سازی نظام انقلابی را توسعه دهیم می بایست از فردگرایی مثبت به جمع گرایی کوچ کنیم. یک فرد انقلابی با تفکر اسلامی درکمال منش اخلاقی، تقوا،علم و منطق که نشانه های تمام عیار یک رفتار جهادی و انقلابی است باید از پوسته فردیت خود خارج و به جمعیت منتقل شود. شاید گام اول در کوچ به جمع گرایی؛ حضور پررنگ جوانان جهادی در وسط میدان باشد؛ آن گاه این حضور بی گمان منجر به انتقال صفات فردگرایی مثبت انقلابی و تکثیر در میان دیگر افراد جامعه می شود. رفتار فرد فردگرای مثبت با ویژگی های جهادی و انقلابی در اجتماع همان رفتارهای منبعث از آموزه های امر به معروف و نهی از منکر است. جوان انقلابی و جهادی با شاخص های ارزشمند فرد گرایی مثبت با هر قدم، قلم، نگاه، منطق و رفتاری که از خود بروز می دهد خود را در اجتماع تکثیر می کند.
⭕️از کارکردهای مهم و قابل توجّه بیانیّه‌ی گام دوم انقلاب، حرکت از معانی و انگاره‌ها به سوی گفتمانها است.  🔰گفتمان‌سازی، فرآیند همه‌گیر کردن یک مفهوم و یک معرفت با استفاده از برنامه‌ریزی مداوم و دائمی تبلیغی و با هدف میانی رشد اندیشه، بینش و باور همراه با احساس مسئولیت و تعهّد جامعه و با هدف نهایی رشد اعمال صالح در جامعه است؛ به سخنی دیگر، گفتمان‌سازی دینی، فرآیندِ تحقّق اهداف تبلیغ دینی و اسلامی است.  🔰بیانیّه‌ی گام دوم انقلاب، متنی است که از سوی رهبر انقلاب، در رأس اقتدار و مدیریّت نظام اسلامی و با توجّه به کارکردهای همگرایی فکری، افزایش وضوح و تعریف، ایجاد انسجام و نظام‌وارگی، اولویّت‌دهی به امور مهم‌تر، تثبیت معارف گذشته و توصیه به استقامت، ارجاع به گفتمان‌ها و اندیشه‌های پیشین، زمان‌آگاهی و تعمیق زمان در فرآیند تمدّنی، اُسوگی و الگومندی در نظام شناخت و گرایش و کُنش جامعه و بازخوردگیری از حرکت و سیر تحوّلی جامعه و نقد آن با ضابطه‌ها و شاخصه‌های انقلابی شکل یافته و اینها همه، بخشی از کارکردهای گفتمانی این بیانیّه هستند.