eitaa logo
Rahnama99
144 دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
3.7هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم ▫️فراز و نشيبهای انقلاب ، عرصه امتحان مجاهدین فی سبیل الله سوره 47. محمد آيه 31 🔹و لَنَبْلُوَنَّكُمْ حَتىَ نَعْلَمَ الْمُجَاهِدِينَ مِنكمُ وَ الصَّابرِينَ وَ نَبْلُوَاْ أَخْبَارَكمْ(31/محمد) 🔸ما قطعاً شما را مى آزماییم تا از میان شما مجاهدان و صابران را نشان دهیم و اخبار (و اعمالتان) را آزمایش خواهیم كرد. ✔️پیام ها: 1️⃣ آزمایش مومنین امرى حتمى و یكى از سنّتهاى الهى است. «و لنبلونّكم» 2️⃣یكى از بسترهاى آزمایش و شناسایى مومنین ؛میدان مبارزه است. منافقان در مبارزه با طاغوتها و ستمگران رسوا مى شوند. «حتّى نعلم المجاهدین منكم» 3️⃣در مبارزه و مجاهدت، صبر واستقامت نقش بسیار مهمى دارد. «المجاهدین منكم والصابرین» 4️⃣ادّعای مومنین؛در صحنه عمل مورد آزمون الهى قرار مى گیرند. «نبلوا اخباركم» 5️⃣معیار ارزیابى خداوند، موفقیّت در آزمونهاى عملى است. «نبلوا اخباركم» 🖊رجبعلی بازیاد
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جهاد تبیین در برابر محتوای دروغ 🔻 رهبر انقلاب: جوان امروزی اهل است؛ این خیلی نکته‌ی مهمّی است... بچّه‌های ما و جوانهای ما حرف دارند و این خاصیّت انقلاب اسلامی است... 🔹 این حقیقت را همچنان که ما میفهمیم، دشمن هم میفهمد؛ دشمن هم میفهمد که چشم و گوشِ جوانِ امروز باز است، حواسش جمع است، هوشمند است، قابل تحلیل است؛ چه کار میکند؟ دشمن که بیکار نمیماند؛ دشمن برای اینکه این حالت جوان ما را خنثی کند، شروع میکند محتوای ذهنی برای درست کردن؛ این حجم عظیم دروغها در شبکه‌های مجازی به خاطر این است. این همه دروغ، این همه خلاف واقع، این همه حرفهای انحرافی، این همه تهمت، برای این است که دشمن برای این ذهنِ فعّال محتوا درست کند. ۱۴۰۱/۸/۱۱
⭕️کاهش ارزش پول صهیونیست‌ها 🔹ارزش واحد پول رژیم صهیونیستی موسوم به «شیکل» (هر سه و نیم شیکل برابر با یک دلار است) به دنبال تصویب بخش اول اصلاحات دستگاه قضایی این رژیم در کنست (پارلمان صهیونیستی) کاهش یافت. 🔸به گزارش روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، با وجود افزایش نرخ بهره از سوی «امیر یارون» رئیس بانک مرکزی رژیم صهیونیستی، قیمت هر دلار با ۲ درصد افزایش به 3/64 شیکل رسید. به نوشته این منبع، انتظار می‌رفت با افزایش نرخ بهره، ارزش شیکل نیز در برابر دلار افزایش یابد؛ اما چنین نشد. 🔹در همین حال، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از کاهش ارزش شیکل گفت که به استقلال بانک این رژیم آسیبی وارد نخواهد شد. 🔸نتانیاهو افزود، کمیته پولی که ریاست آن را رئیس بانک رژیم صهیونیستی بر عهده دارد، به همان شکل سابق باقی خواهد ماند و کاهش ارزش شیکل چیزی را تغییر نخواهد داد.
⭕️ رکوردشکنی سینمای ایران 🔹سینمای ایران موفق شد تا پایان شب پنج شنبه، فروش خود را از مرز ۴۰۰ میلیارد عبور داده و به ۴۰۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برساند. 🔸این میزان فروش، با اکران ۴۹ فیلم محقق شده است. در سال جاری، ۱۳ میلیون و ۱۱۷ هزار نفر در ۶۰۵ هزار و ۸۲۵ سانس به سینما رفته‌اند. 🔹پرفروش‌ترین فیلم امسال سینماها، انفرادی است که با ۲ میلیون و ۴۳۵ هزار مخاطب، ۷۷ میلیارد و ۵۸۷ میلیون تومان فروخت. سگ‌بند با ۴۲ میلیارد و ۱۴۸ میلیون تومان، بخارست با ۴۰ میلیارد و ۴۹۶ میلیون، پسر دلفینی با ۲۳ میلیارد و علف‌زار با ۲۲ میلیارد و ۱۱۳ میلیون تومان، ترکیب ۵ فیلم پرفروش و پرمخاطب اکران سال را تا به امروز تشکیل داده‌اند. 🔸اگرچه انتظار می‌رفت که گیشه سینمای ایران در فصل پائیز، از مرز ۴۰۰ میلیارد تومان فراتر رود اما این اتفاق به‌واسطه شرایط کشور، به تاخیر افتاد و حالا در آخرین ماه سال محقق شده است. 🔹سینماها، پس از رخوت پائیزی، توانستند اتفاق بزرگی را در زمستان رقم بزنند و یکی از پرفروش‌ترین بهمن‌ماه سالیان قبل را به ثبت برسانند. این شرایط همچنان ادامه دارد تا یک اسفندماه خوب نیز برای سینمای کشور رقم بخورد. طی ۱۱ روز نخست اسفندماه، ۵۰۰ هزار نفر به سینما رفتند و گیشه نیز در این مدت، به مرز ۱۴ میلیارد و ۳۲۴ میلیون تومان رسیده است. 🔸این استقبال خوب از چند فیلم جدید اکران سبب شده تا امیدواری بسیاری به اکران ۱۴۰۲ به وجود بیاید و سینمای ایران با امید فتح قله‌های بلندتری از میزان فروش، وارد سال جدید شود.
⭕️سه‌گانه هسته‌ای 🔹«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در سخنانی گفت، مسکو همچنان به تقویت سه‌گانه هسته‌ای این کشور توجه بیشتری خواهد کرد. 🔸بر اساس این گزارش، پوتین در ویدئویی به مناسبت تبریک روز مدافعان میهن، افزود: «ارتش و ناوگان فعال و نوین تضمین امنیت و حاکمیت کشور به شمار می‌رود. بنابراین، به تقویت توان دفاعی اولویت خواهیم داد.» 🔹رئیس‌جمهور روسیه همچنین گفت: «نخستین سامانه‌های موشکی بالستیک قاره پیمای «سارمات» سال جاری در خدمت ارتش روسیه قرار خواهد گرفت و مسکو به تولید موشک‌های فراصوت کینژال ادامه خواهد داد.» 🔸پوتین افزود: «سال جاری همچنین شاهد تحویل مقادیر زیادی موشک‌های فراصوت زیرکان که از دریا شلیک می‌شود، خواهیم بود.»
⭕️افزایش دلار و سواستفاده از جو روانی بوجود آمده برای غربگرایان 🔹کارشناسان دلایل متعددی برای گرانی ارز بر می شمارند من جمله اینکه ارز با تورم رابطه متقابل دارد. پس نمی توان افزایش طبیعی دلار را سرکوب کرد چرا که سرکوب دلار باعث پایین آمدن قدرت رقابت تولید کنندگان داخلی با رقبای خارجی آنها خواهد شد. 🔸این دلیل درستی است و قسمتی از بالارفتن ارزش دلار به همین دلیل است اما این را هم نمی توان نادیده گرفت که دلار بیشتر از انتظار تورم به یکباره بالا رفته است پس غیر از دلیل تورمی دلیل دیگری هم می‌توان تصور نمود. دلیلی که به دشمنی ۴۴ ساله غرب به سرکردگی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران برمی گردد. 🔹ابزار دلار، بله آمریکا با تمامی ابزار ازجمله دلار در کنار قدرت رسانه در جنگ شناختی به میدان آمده اما برای چه ؟ برای برجام ۲ و ۳. 🔸حال دشمنی آمریکا مشخص و طبیعی است، اما تعجب از عده ای که با سو استفاده از افزایش نرخ ارز حل آن را با کنار آمدن با غرب به سرکردگی آمریکا گره می زنند. آنها از خودشان سوال نمی کنند که غربی ها و خصوصا آمریکایی‌ها جز چپاول ملت ها چه دستاوردی برایشان به ارمغان آورده است؟ 🔹به نظر می آید در این بازی ارزی برخی ها یا قدرت تحلیل ندارند و نادانسته در زمین دشمن بازی می کنند و یا قدرت تحلیل دارند اما بنحوی جیره خوار غربی ها محسوب می شوند. 🔸اینها مطمئن باشند در این جنگ دلاری مانند ۴۴ سال گذشته این جمهوری اسلامی و ملت ایران است که پیروز و سربلند، آمریکا را مانند گذشته به شکست وادار خواهند کرد. ان‌شاءالله 🖊مهدی فرهنگ دوست
24.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 بررسی بحران اکراین در سالگرد یکسالگی جنگ محمدرسول نجاتی
⭕️جنگ بیولوژیک (زیستی) 🔹جنگ بیولوژیک یا میکروبی، به مفهوم استفاده‌ی هدفمند از عوامل بیولوژیک، اعم از باکتری‌ها، ویروس ها، قارچ ها، حشرات و انگل ها یا فرآورده های آن ها مانند توکسین ها به منظور کشتن یا ناتوان کردن انسان ها، جانوران یا گیاهان است. 🔸 شواهد و قرائن مفروضه جنگ بیولوژیکی در خصوص «مسمومیت دانش‌آموزان در برخی مدارس» را تقویت می کند. زیرا رسانه‌های معاند و ایادی داخلی شان، به جنجال آفرینی پرداخته و مردم را به نافرمانی مدنی فرا می خوانند. 🔹دشمنان، چنین القاء می کنند که حاکمیت، عامل این مسمومیت شده است تا از حضور نوجوانان در اغتشاشات جلو گیری کند. ✔️ در جواب این شبهه‌ می گوییم: 1️⃣ هیچ پدری، راضی نمی شود حتی کوچک ترین خاری به پای فرزندش، فرو رود، حاکمیت نیز نقش پدری ایفا می کند. 2️⃣ در دهه فجر ۱۴۰۱، با چشم خود دیدیم که گروهی از شرکت کنند گان در ناآرامی های اخیر با توصیۀ پدر امت (رهبر معظم انقلاب) آزاد شدند. 3️⃣ دشمن با التهاب آفرینی، دنبال تعطیلی نمودن مراکز آموزشی است تا به اهداف شومش برسد. 🔸از این رو، وزارت آموزش و پرورش و دستگاه های مرتبط باید تدابیری اتخاذ نمایند تا ضمن شناسایی عاملان، از تکرار قضیه در سایر مراکز آموزشی جلوگیری شود. 🖊علی اکبر صیدی
20.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: سیاست دشمن یاس آفرینی است.
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 (درباره ادعای استفاده از پهپاد ایرانی در جنگ اوکراین): چهارماه است منتظر اسناد ادعایی اوکراینی‌ها هستیم اما هنوز نیامده‌اند 👤امیر عبداللهیان در گفتگو با خبرنگار سی‌ان‌ان: 🔹در کشور عمان که تیم‌های نظامی ما و طرف اوکراینی موضوع پهپاد را بررسی می‌کردند. طرف مقابل تعدادی عکس ماهواره‌ای مغشوش، مبهم و غیر واضح به ما ارائه دادند و ادعا کردند اینها پهپادهای ایرانی است. متخصصان ما بررسی کردند و آن تصاویر هیچ ارتباطی با ایران نداشت. 🔸در حال حاضر چهار ماه است که ما منتظر هستیم دور دوم گفتگوها آغاز شود و آنها اسناد روشن تری ارائه دهند. اما طرف اوکراینی دائما می‌گوید دوهفته دیگر، یک ماه دیگر اما تا به امروز برای دور دوم مذاکرات و ارائه اسناد نیامده اند.
⭕️ سیا چگونه اقدام به تغییر حکومت‌ها می‌کند؟ 🔹 «ایوونیک دینوال» نویسنده و مورخ فرانسوی در کتاب "کتاب سیاه سازمان اطلاعاتی آمریکا": ✔️ از ابتدای جنگ سرد، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در پنجاه کشور جهان که دولت آن‌ها از طریق انتخابات روی کار آمده بود، دخالت کرده و موجب کودتا در آن‌ها شده است. ✔️ نمونه بارز این دخالت‌ها دسیسه آمریکا برای سرنگونی دولت محمد مصدق در ایران بود که اقدامات وی دست بیگانگان را از ثروت‌های کشورش کوتاه کرده بود. ✔️ اقدامات سیا در کشورهای مختلف سه حالت دارد؛ آن‌ها یا مخالفان سیاست‌های خود را زندانی می‌کردند، یا به تقویت جریان مخالف حکومت‌های ملی‌گرا می‌پرداختند و یا با اجرای عملیات دست به ترور شخصیت‌های مهم آن کشورها می‌زدند.
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیا جنگ داخلی اسرائیلی در راه است؟ از بریدن گوش معترضان تا اسب تاختن بر تظاهرکنندگان صهیونیست! 👤گزارش شبکه "الجزیره" از تظاهرات ضد دولتی در تل‌آویو و سرکوب این تظاهرات توسط پلیس اسرائیل: 🔹"این صحنه‌ها هرگز در تل‌آویو دیده نشده است؛ نتانیاهو نیز ضمن حمایت از سرکوب اعلام کرد که به کسی اجازه مسدود کردن جاده‌ها و حمله به پلیس را نخواهد داد."