⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم
▫️قرآن هم کتاب علم و معرفت، و هم دستور زندگی
[سوره المائدة (5): آيه 16]
🔹يَهْدِي بِهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوانَهُ سُبُلَ السَّلامِ وَ يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِهِ وَ يَهْدِيهِمْ إِلى صِراطٍ مُسْتَقِيمٍ (16)
🔸خداوند به وسيلهى آن (كتاب) كسانى را كه بدنبال رضاى الهىاند، به راههاى امن و عافيت هدايت مىكند، و آنان را با خواست خود از تاريكىها به روشنايى درمىآورد، و به راه راست هدايت مىكند.
▫️سخنرانی تلویزیونی رهبر معظم انقلاب در پایان محفل انس با قرآن کریم ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
🔹قرآن، هم کتاب علم و معرفت است یعنی دل را و اندیشهی انسانی را سیراب میکند -قرآن برای آن کسانی که اهل معرفتآموزی هستند یک سرچشمهی تمامنشدنی است- لکن علاوهی بر اینها قرآن دستور زندگی هم هست؛ قرآن علاوهی بر جنبهی معرفتی و معرفتآموزی دستورات کاربردی دارد برای زندگی؛ یعنی محیط زندگی را آباد میکند، زندگی را از امنیّت و سلامت و آسایش برخوردار میکند. یَهدی بِهِ اللهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضوانَه سُبُلَ السَّلام. راههای سلامت را، راههای امنیّت را، راههای آسایشِ در زندگی را به انسانها نشان میدهد. انسانها در طول تاریخ دستبهگریبانِ ظلم و تبعیض و جنگ و ناامنی و لگدمال شدن ارزشها بودهاند، امروز هم هستند؛ راه علاج اینها قرآن است. اگر به قرآن عمل کنیم همهی این مشکلات برطرف میشود. یعنی جوامع بشری اگر به دستوراتِ کاربردی قرآن -که من حالا تعداد کوتاهی و مختصری [از آنها را]، به قدری که وقت هست عرض خواهم کرد- عمل بکنند، بدون تردید از همهی این مشکلات نجات پیدا خواهند کرد. در همین ظاهرِ قرآن هزاران دستور زندگی وجود دارد. امیرالمؤمنین فرمود: اِنَّ القُرآنَ ظاهِرُهُ اَنیقٌ وَ باطِنُهُ عَمیق؛ انیق یعنی شگفتانگیز و زیبا. ظاهر قرآن شگفتانگیز و زیبا است؛ برای کسانی که اهل نگاه زیباشناسانه هستند، قرآن بینظیر است در زیبایی و شگفتانگیزی؛ امّا باطن او عمیق است.
🖊رجبعلی بازیاد
⭕️ دعای روز اول ماه مبارک رمضان
🌱 اللهمَ اجْعلْ صِیامی فـیه صِیـام الصّائِمینَ وقیامی فیهِ قیامَ القائِمینَ ونَبّهْنی فیهِ عن نَومَةِ الغافِلینَ وهَبْ لی جُرمی فیهِ یا الهَ العالَمینَ واعْفُ عنّی یا عافیاً عنِ المجْرمینَ.
💫 خدایا! روزه مرا در این روز مانند روزه داران حقیقی که مقبول توست قرار ده، و اقامه نمازم را مانند نمازگزاران واقعی و مرا از خواب غافلان بیدار ساز و گناهم را ببخش ای معبود جهانیان و در گذر از من ای بخشنده ی گنهکاران
⭕️کشتار روی «قوت لایموت » کودکان غزه
🔹صبح روز پنجشنبه ۲۹ فوریه ۲۰۲۴ ( دهم اسفند 1402 ) ، هنوز هوا تاریک بود که چندین کامیون کمکهای بشردوستانه که عمدتاً آرد برای قوت لایموت زنان و کودکان غزه جهت نجات از مرگ ناشی از گرسنگی بود، از یک ایست و بازرسی ارتش رژیم صهیونیستی در سواحل غزه عبور کردند. کامیونها هنوز چند صد متری جلو نرفته بودند که هزاران نفر از فلسطینیان ناامید از دستیابی به غذا، آنها را متوقف کردند و لحظاتی بعد، فاجعهای رخ داد. با روشن شدن هوا، اجساد ۱۱۵ قربانی و بیش از ۷۶۰ زخمی، روی زمین و روی تریلرها قابلمشاهده بود در حالی که کیسههای آرد، خونین رها شده در محل برجای مانده بود.
🔸بعد از این رویداد برخی سران کشورهای غربی، این رویداد را محکوم کردند. اما این در حالی است که 5 ماه است مردم، زنان و کودکان غزه توسط صهیونیست ها سلاخی می شوند و همین سران کشورهای غربی که اشک تمساح می ریزند، بمب و گلوله رژیم کودک کش اسرائیل را تامین و یکی پس از دیگری، قطعنامه های آتش بس برای توقف ماشین کشتار صهیونیست ها را وتو می کنند.
⭕️نگاهی به مواضع چین در جنگ های منطقه ای و غزه
🔹در ﺷﺮاﯾﻂ کنونی و ﺑﻪ ویژه در آﯾﻨﺪه ﺑﺪون ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺳﯿﺎﺳﺖ ﻧﻘﺶ چین در منطقه غرب آسیا نمی توان ﺗﺤﻠﯿﻞ دقیقی از ﺗﺤﻮﻻت اﯾﻦ ﻣﻨﻄﻘﻪ اراﺋﻪ کرد. نباید از نظر دور داشت که چین یکی از قدرت های نوظهور جهان است که سعی کرده متفاوت از غربیها با بحرانهای موجود در غرب آسیا برخورد کند. موضع چین در مورد جنگ غزه برای بسیاری از ناظران بحثبرانگیز و مبهم است. درحالی که آمریکا و کشورهای اروپایی بلافاصله پس از شروع جنگ در غزه، حمایت قاطع خود را از رژیم صهیونیستی اعلام و کشتار فلسطینیان را مشروع و حق دفاع از خود صهیونیستها دانستند، اما چین موضع متفاوتی در پیش گرفت. از ابتدا، رویکرد چین به جنگ رژیم صهیونیستی و حماس با احتیاط همراه بوده است.
🔸چین از توصیف عملیات «طوفان الاقصی» به عنوان یک حمله تروریستی خودداری کرده است، موضعی که خشم مقامات اسرائیلی را برانگیخت، اما حملات صهیونیستها علیه غیرنظامیان فلسطینی را نسلکشی خوانده و این جنایتها را به عنوان نقض قوانین بین المللی محکوم کرده است.
🔹چینی ها تنشهای موجود در غرب آسیا را ناشی از سیاستهای اشتباه آمریکا میدانند که در دهههای گذشته منطقه را به سمت بحران و بیثباتی سوق داده است. به همین خاطر، در هفتههای اخیر مواضع تندی را در قبال ماجراجوییهای آمریکا در منطقه اتخاذ کردهاند. پس از حملات اخیر جنگندههای آمریکا به عراق و سوریه، چینیها آن را محکوم کردند.
⭕️حمله اسرائیل به تنها راه تنفس مردم غزه/ چرا منطقه رفح مهم است؟
🔹 منطقه غزه به اندازه نصف تهران است. بیش از دو میلیون نفر در آن ساکن هستند. به همین دلیل به این باریکه «بزرگترین زندان جهان» نیز میگویند.
🔸 غزه از جنوب با مصر ۱۴ کیلومتر مرز دارد. به این خط مرزی در اصطلاح کریدور فیلادلفی میگویند. رفح (Rafah) تنها گذرگاه مرزی غزه و مصر در این کریدور مرزی است.
🔹در واقع گذرگاه رفح تنها نقطه اتصال زمینی غزه به جهان بیرونی است. بقیه مرزها در کنترل مستقیم ارتش رژیم صهیونیستی قرار دارد. این کریدور مرزی در کنترل مصر است.
🔸 نتانیاهو در مصاحبه با Politico، اعلام کرده که خط قرمز من، حمله به رفح نیست و تا پایان آخرین قسمت جنگ، فقط ۲ ماه باقیست و ما به زودی وارد رفح خواهیم شد/خط انرژی
30.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل ماجرای درمانگاهی در قم.
#روایت_صحیح
⭕️نقش تبیین و روایت قوی در گام دوم انقلاب
🔹در جهاد تبیین مهمترین مؤلفه روایت درست، قوی و امیدآفرین در جامعه است. جهاد تبیین یکی از عرصههای مهم مبارزهی دائمی جریان حق و باطل و یکی از الزامات مهم تحقق بیانیه «گام دوم» است. در چنین شرایطی که دشمن با تصویرسازی غلط و منفی از حقایق و واقعیتهای انقلاب اسلامی، به دنبال ناامیدسازی مردم نسبت به آینده و بدبینسازی و بیاعتمادسازی نسبت به نظام اسلامی است، تنها با یک جهاد عظیم تبیینی و روایت قوی میتوان به این توطئه پیچیده غلبه کرد و نقشههای شوم دشمنان و بدخواهان را خنثی نمود. اصل قطعی در قضیه جهاد تبیین و روایت قوی؛ بازگویی حقایق، استفاده از شیوههای اخلاقی و بیان مسائل همراه با منطق، متانت، عقلانیت کامل و استفاده از عواطف انسانی و پرهیز از دشنام، تهمت، دروغ و فریبکاری است.
🔸فرماندهان و افسران جهاد تبیین و روایت باید به عناصر اصول شناسی، زمانشناسی، اولویتشناسی، مسئلهشناسی، جبههشناسی، هنرشناسی و روش شناسی آگاهی و اشراف داشته باشند تا بتوانند با شناحت درست صحنه، تبیین کننده حقیقی شرایط سیاسی جامعه، منطقه و بین الملل باشند و حقایق را به افکار عمومی داخلی و جهانیان بشناسانند. بنابراین «امروز همهی ما بایستی در میدان تبیین و روایت قوی و به هنگام حرکت بکنیم.»
⭕️رای به انقلابی ماندن
🔹مجلس شورای اسلامی به عنوان رکن و ستون فقرات قوه مقننه و بزرگترین نهاد نظارتی نظام جمهوری اسلامی نقش بسیار پررنگی در پیشبرد مسائل کشور دارد، نهادی که معمار و بنیانگذار جمهوری اسلامی، امام خمینی (ره) آن را در رأس امور میدانستند و وظیفه ریل گذاری و هدایتگری مسیر پیشرفت و تعالی ایران را برعهده دارد؛ شأن و جایگایی که به خوبی نشان میدهد سوگیریها و گفتمان حاکم برآن تا چه حد میتواند در حل مشکلات موجود و بازکردن گرههای کور و گشودن افق های روشن برابر کشور موثر و نقش آفرین باشد.
🔸تجربه تاریخی ملت ایران در قریب به پنج دهه گذشته و از تشکیل یازده دوره مجلس در نظام اسلامی نیز موید این موضوع است؛ تجربه آنچه در مجلس ششم رخ داد و کشور را به سمت انسداد و بحران برد، یا آنچه در مجلس یازدهم با وضع قانون اقدام راهبردی مجلس توانست از منافع ملی ایرانیان در مذاکرات احیای برجام حراست و محافظت کرده و راهگشا باشد، یا رأی مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت ابوالحسن بنی صدر برای تصدی پست نخست وزیری در آخرین روز از خرداد ماه، 1360با صدوهفتادوهفت رأی، تنها چند نمونه از میزان این تأثیر گذاری!
🔹با پایان شمارش آرای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از مجموع 290 کرسی تکلیف 245 کرسی مشخص شد و برای 45 کرسی باقیمانده کاندیداهای 21 حوزه باید در دور دوم به رقابت بپردازند. نگاهی به نام چهرههای پیروز انتخاباتی که در دومین جمعه آخرین ماه سال 1402برگزار شد تا حدود زیادی پاسخ این سوال را روشن میکند، تمام نمایندگانی که در پایتخت پیروز شدند یا به مرحله دوم راه یافتند، اگرچه در لیستهای متفاوت قرار داشتند، اما همگی متعلق به جریان اصولگرا بودند! و شعارهای انقلابی سر داده و گفتمان انقلابی را نمایندگی میکنند. مبنایی که تقریبا میتوان به تمام حوزههای انتخابیه آن را تعمیم داد.
🎥 کریدور ITI یا قطار «اکو» در کما؟
🔹کریدور اکو سه پایتخت مهم سازمان همکاری اکو شامل استانبول، تهران و اسلام آباد را به یکدیگر متصل میکند.
🔸این خط راه آهن مسیر ۶۵۰۰ کیلومتری میان پاکستان و ترکیه از مسیر جمهوری اسلامی ایران را طی میکند که شامل ۲۶۰۰ کیلومتر در ایران، ۱۹۵۰ کیلومتر در ترکیه و در پاکستان ۱۹۹۰ کیلومتر میشود.
🔹 احیای مجدد قطار کانتینربر اکو باعث تقویت مناسبات اقتصادی ترکیه با ایران و پاکستان میشود.
🔸قطار کانتینربر اکو براساس توافق سه جانبه میان اسلامآباد، تهران و آنکارا در سال ۲۰۰۹ ( 1387) فعالیت خود را رسما آغاز کرد و اولین قطار در روز چهاردم اوت همان سال (۲۳ مرداد ۱۳۸۸) از اسلام آباد و از مسیر ایران عازم ترکیه شد.
🔹فعالیت این قطار تا دسامبر سال ۲۰۱۱ ادامه یافت. دولت پاکستان در نوامبر سال ۲۰۱۳ تفاهم نامهای با راه آهن ترکیه برای از سرگیری تردد قطار باربری میان دو کشور با هدف ارتقای مبادلات تجاری امضا کرد.
🔸البته این کریدور با ارسال دو محموله آزمایشی از کراچی به استانبول در سپتامبر ۲۰۲۱ دوباره احیا شد، اما گویا دوباره به کما رفته است / اندیشکده سرآمد