فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥با کارشناسای اصلاحات بیشتر آشنا بشید
۱۰ تیر ۱۴۰۳
10.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥افشای سند ناتو برای دوقطبیسازی در کشورها
۱۰ تیر ۱۴۰۳
۱۱ تیر ۱۴۰۳
⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم
▫️رقابت سالم مصداق فاستبقوالخیرات
المائده
🔹ولَوْ شَاءَ اللَّهُ لَجَعَلَكُمْ أُمَّةً وَاحِدَةً وَلَٰكِن لِّيَبْلُوَكُمْ فِي مَا آتَاكُمْ فَاسْتَبِقُوا الْخَيْرَاتِ إِلَى اللَّهِ مرجعکم جمیعا
🔸ﻭ ﺍﮔﺮ ﺧﺪﺍ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺍﻣﺖ ﻭﺍﺣﺪﻱ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻰ ﺩﺍﺩ ، ﻭﻟﻲ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻧﭽﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﻨﺪ ; ﭘﺲ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﻧﻴﻚ ﺑﺮ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﭘﻴﺸﻲ ﮔﻴﺮﻳﺪ . ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﺧﺪﺍﺳﺖ ; ﭘﺲ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺁﻥ ﺍﺧﺘﻠﺎﻑ ﻣﻰ ﻛﺮﺩﻳﺪ ، ﺁﮔﺎﻩ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ .(٤٨)
▫️بیانات رهبر معظم انقلاب۱۴۰۰/۰۳/۰۶
🔹انتخابات را صحنهی جنگ قدرت قرار ندهید. نگاه نکنید به آن چیزی که در آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی معمول است که برخوردهای اهانتآمیز آبرویشان را برد. ما در گذشته هم هر وقتی که نامزدها در مناظرات تلویزیونی و غیره روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی از انحاء ضرر کرد؛ در گذشته هم این جور بوده. این جوری نباشد که مردم را از رقیب بترسانیم که اگر او بیاید چنین و چنان خواهد شد، میدان انتخابات، میدان مسابقهی خدمت است. قرآن به ما دستور میدهد: فَاستَبِقُوا الخَیرٰت؛ دنبالهی کار نیک با هم مسابقه بدهید و پیش بروید؛ با این نگاه بایستی به انتخابات نگاه کنند. نفرتپراکنی و اتّهامات چنین و چنان [نباشد].
🖊رجبعلی بازیاد
۱۱ تیر ۱۴۰۳
۱۱ تیر ۱۴۰۳
۱۱ تیر ۱۴۰۳
15.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چه کسانی با دعوت مردم به بورس پول مردم را سوزاندند؟
#به_عقب_بر_نمیگردیم
۱۱ تیر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وعده رفع فیلتر رو میدید در حالی که تلگرام رو خودتون فیلتر کردید!!!!
۱۱ تیر ۱۴۰۳
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پزشکیان از نگاه پزشکان | اقدام خیانتباری که در دوره وزارت پزشکیان در نظام سلامت رخ داد
🔹چرا پزشکان متخصص کار در بخش خصوصی را بر بیمارستان دولتی ترجیح میدهند؟
🔸چگونه در کمتر از دو سال با افزایش ده برابری قیمت بیمارستانهای خصوصی، بسیاری از پزشکان حاذق بیمارستانهای دولتی را رها کردند؟
🔹وقتی کسی در حیطه تخصصی خودش اینطوری خرابکاری کرده، در بقیه مسائل که میگه تخصصی ندارم و کارشناس باید نظر بده دیگه چه خواهد کرد؟
۱۱ تیر ۱۴۰۳
⭕️معجزه افزایش صادرات نفت در دل تحریم ها
🔹اطلاعات شرکتهای مشاوره انرژی و نهادهای غربی نظیر آژانس بینالمللی انرژی و اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان میدهد تولید و صادرات نفت ایران در دولت سیزدهم، روند رو به رشدی داشت و رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند.
🔸دغدغه اول و آخر شهید رئیسی خدمت به مردم و خنثی کردن اثر تحریم و بهبود معیشت مردم با استفاده از درآمدهای نفتی بود، از همین جهت شاهد رشد تولید و صادرات نفت از ابتدای دولت سیزدهم بودیم، موضوعی که قرار بود با مذاکرات و دادن امتیاز حل شود اما به گواه نهادهای غربی در دولت شهید رئیسی شاهد تحقق این امر بدون مذاکره بودیم.
🔹اطلاعات شرکتهای مشاوره انرژی و آمار کشتیرانی نشان میدهد صادرات و تولید نفت ایران با وجود تحریمهای آمریکا به رکورد جدیدی در سال ۲۰۲۳ رسیده است.
🔸آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا در ژوئن سال ۲۰۲۳ نشان داد که ایران با درآمد ۵۴ میلیارد دلاری از صادرات نفت در سال ۲۰۲۲، در میان اعضای اوپک در رتبه پنجم ایستاد.
🔹طی سه سال فعالیت دولت سیزدهم، به مراتب کمتر از دولتهای یازدهم و دوازدهم تخفیف در زمینه فروش نفت کشور اعمال شده است. با این حال اینکه برخی میگویند در دولت بایدن، تحریمهای فروش نفت آسان شده است.
۱۱ تیر ۱۴۰۳
۱۱ تیر ۱۴۰۳
⭕️محور تحول در تجارت غرب آسیا
🔹توسعه زیرساختهای حملونقل و ترانزیت، در سه سال اخیر و تا سالها بعد بهخاطر پیگیریهای رئیسجمهور شهید است که افزایش دیپلماسی اقتصادی بر مبنای توسعه ارتباطات تجاری و حمل و نقل را راهبرد رشد درآمدهای پایدار کشور قرار داد. در مدت سه سال، تحولاتی در حوزه زیرساختهای حمل و نقلی و ترانزیتی کشور رخ داده که سالها بدون تغییر مانده بود. افتتاح راهآهن رشت-بندر کاسپین، در آخرین روزهای دولت سیزدهم یکی از طرحهای ماندگار ریلی است. این طرح تنها یک کریدور حملونقلی یا کریدور اقتصادی نیست و نباید در خصوص این پروژه تنها به حرکت قطارها توجه کرد؛ بلکه این پروژه پیشران و محرک فعالیتهای اقتصادی و ایجاد کننده مراکز لجستیک و توزیع کالا خواهد بود که ارزش افزوده در طول کریدور و افزایش ظرفیت ترانزیتی و درآمدی کشور حاصل فعالیت آن خواهد بود. خط آهن رشت- کاسپین قطعهای از جورچین کریدور شمال-جنوب است. قرارداد این خط آهن سال ۹۳ منعقد شد و تا سال ۱۴۰۰ تنها ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشت. این پروژه در ۳۳ ماه دولت سیزدهم تکمیل شد و نیمی از هزینه ۳ هزار میلیارد تومانی آن دراین دولت تأمین شد. این پروژه آخرین بخش از کریدور خلیج فارس به دریای خزر است که ارتباط ایران با همسایگان شمالی و اروپا را گسترش میدهد و از سوی دیگر ترانزیت کالا از کشورهای جنوبی مانند هند به روسیه و شمال اروپا را در کمترین زمان و حداقل هزینه فراهم میکند. جابهجایی ۷ میلیون تن بار و ۶۰۰ هزار مسافر در سال ظرفیت این راهآهن است. ظرفیت این خط تا انتقال ۱۰ میلیون تن بار نیز قابل افزایش است.
۱۱ تیر ۱۴۰۳