🔘 قطع آخرین رشته وابستگی
🔹 تاریخ روابط ایران و آمریکا، حکایت از کشمکشها و درگیریهای بیپایانی دارد که در هر برهه، شکلهای جدیدی به خود گرفته است. از اوایل قرن بیستم و نفوذ مستشاران و سیاستمدار آمریکایی در ساختار حکومت ایران، تا دخالت مستقیم در امور داخلی و حمایت از رژیم پهلوی، ایالات متحده در تلاش برای تأمین منافع خود و تسلط بر منابع ایران بوده است. این دشمنی و نفوذ با اوجگیری انقلاب اسلامی به گونهای گستردهتر و علنیتر ادامه یافت، و ملت ایران بارها و بارها شاهد تلاشهای آمریکا برای سرنگونی نظام نوپای جمهوری اسلامی و تحمیل سلطه خود بر این کشور بودهاند. این روند، که از دوران پیش از انقلاب آغاز شد، با پیروزی مردم ایران در بهمن ۱۳۵۷ به نقطهای حساس رسید و اعتراضات مردمی و واکنش دانشجویان در تسخیر سفارت آمریکا، پاسخی کوبنده به دههها مداخله و جاسوسی این کشور در ایران بود. در این یادداشت، به بررسی سیر تاریخیِ دشمنی آمریکا با ملت ایران و زمینهها و علل و دستاوردهای تسخیر لانه جاسوسی آمریکا بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی میپردازیم.
🔗 ادامه مطلب را از اینجا بخوانید👇👇
https://tabbyeen.ir/0004bY
🔘 تکینگی هوش مصنوعی
🔹 تکینگی هوش مصنوعی فرضیهای است که بازگو کننده این مطلب است که هوش مصنوعی در چند دهه آتی از هوش بشری پیشی میگیرد و این که میتواند هوش مصنوعی تغییرات شگرفی در دنیا ایجاد میکند که حتی میتواند به تمدن بشری پایان دهد.
🔗 ادامه مطلب را از اینجا بخوانید👇👇
https://tabbyeen.ir/0004ba
🔘 افزایش قیمت دلار، نتیجه تحریک نرخ نیما
🔹 نرخ ارز بازار آزاد در هفته های اخیر روند صعودی داشته است. کارشناسان اقتصادی و فعالان بازار، معتقدند یکی از دلایل این وضعیت، سقفشکنیهای نرخ نیما است ولی عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد به عنوان مدافع اصلی افزایش نرخ نیما، از پذیرش این واقعیت خودداری میکند.
همتی هفته گذشته باز هم در واکنش به افزایش نرخ ارز در بازار آزاد و ارتباط آن با افزایش نرخ نیما، مدعی شد: «اینکه گفته میشود ارز نیما به بازار سیگنال میدهد، کاملا اشتباه است». او در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه «شرایط اخیر بازار ناشی از حوادث و انتظارات روانی بوده» گفت: «افزایش نرخ دلار بازار آزاد ارتباطی به نیما ندارد و اگر نرخ ارز در نیما هم افزایش پیدا نمیکرد، نرخ دلار در بازار آزاد افزایش پیدا میکرد».
🔗 ادامه مطلب را از اینجا بخوانید👇👇
https://tabbyeen.ir/0004bP
🛰 آیا میدانستید ایران در حوزه ماهواره از بسیاری قدرت های جهانی جلوتر است؟ حتی انگلیس در مواردی از ایران عقب تر است. پرتاب موفق ماهواره های کوثر و هدهد مبارکِ ملت ایران ان شاالله.
🖊#عبدالرحیم_انصاری
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطرات شنیدهنشده عراقچی از دیدار با سیدحسن نصرالله
⭕️ترامپ و هریس سایه به سایه هم
🔹فقط مردم آمریکا بلکه جهان امروز منتظر نتایج این انتخابات است که چه بسا تاثیرات آن بر سیاست و اقتصاد جهان و منطقه و وضعیت برخی کشورها بیشتر از رخدادهای مشابه در آنها باشد. نتایج این انتخابات موجب تغییری بنیادین در سیاستگذاری خارجی آمریکا نمیشود، اما روسای جمهور دموکرات و جمهوریخواه آمریکا در پیگیری سیاستهای خارجی کلان آمریکا و پروندههای مهم جهانی و منطقهای، معمولا رویکردهای متفاوتی دارند و ماهیت همین رویکردها هم در جهت تشدید تنشها یا کاهش آنها حائز اهمیت زیادی است.
🔸به همین علت اکنون برخی طرفها امثال نتانیاهو، پوتین و برخی شاهزادگان عرب برای بازگشت ترامپ لحظهشماری میکنند؛ ولی کشورهای دیگر تمایل به پیروزی هریس دارند.سخنی به گزاف نیست اگر گفته شود که با نزدیکترین رقابت انتخاباتی در آمریکا مواجه هستیم و ارائه تصویری روشن درباره نتایج آن بسیار دشوار است.
🔹رقابت در این انتخابات برای کسب ۲۷۰ رای از ۵۳۸ رای کالج الکترال آمریکاست. از این ۵۳۸ رای الکترال، تقریبا همین الان ماهیت ۴۴۵ رای آن مشخص است. در تاریخ انتخابات آمریکا، هویت ۴۳ ایالت غالبا از قبل روشن است؛ برخی از آنها ایالتهای قرمز رنگ و جمهوریخواه و برخی دیگر نیز دموکرات و آبی رنگ هستند.تقریبا میتوان گفت که ترامپ هم اکنون ۲۱۳ رای الکترال از ۵۳۸ رای را دارد و هریس نیز ۲۳۲ رای. از این رو، اساسا رقابت بر سر ۹۳ رای الکترال دیگر است که متعلق به ۷ ایالت چرخشی است که آرای آنها معمولا میان جمهوریخواهان و دموکراتها جابه جا میشود. اکنون مهمترین عامل برد و باخت انتخابات، نتایج آن در هفت ایالت پنسیلوانیا (۱۹ رای)، کارولینای شمالی (۱۶ رای)، جورجیا (۱۶ رای)، میشیگان (۱۵ رای)، آریزونا (۱۱ رای)، ویسکانسین (۱۰ رای) و نوادا (۶ رای) است.. در دنیای سیاست آمریکا، راهبرد «ترامپهراسی» اثر قبلی خود را از دست داده است.فعلا شانس ترامپ اندکی بیشتر است، اما هم او هم هریس هر کدام برای پیروزی دست کم به آرای الکترال ۳ ایالت از ۵ ایالت کلیدی دیگر (پنسیلوانیا، کارولینای شمالی، جورجیا، میشیگان و ویسکانسین) نیاز دارند.