eitaa logo
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
45.9هزار عکس
35.1هزار ویدیو
325 فایل
"بایدازحالت انفعال درعرصه فضای مجازی خارج بشویم" "مقام معظم رهبری" کانال دیگر ما @Nahjolbalaghe2 کپی از مطالب کانال با ذکر "صلوات بر محمد و آل محمد" آزاد است ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
❌️ آغاز ترور دانشمندان 🔻ترور دکتر "حمدی اسماعیل ندی"، دانشمند شیمی آلی در منزلش در دمشق تنها دو روز پس از سقوط بشار اسد 🔻پس از اشغال عراق توسط آمریکا بیش از ۵۵۰۰ دانشمند عراقی در علوم مختلف توسط سیا و موساد ترور شدند!! 🔻ننگ بر کسانی که می گفتند مشکل دشمنان فقط با صدام و بشار است و لعنت بر کسانی که می گویند مشکل دشمنان با ایران فقط با جمهوری اسلامی است ...
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مقاومت؛ کلید کرامت و پایداری در برابر فروپاشی 🔷علیاء الیاسر، فعال رسانه‌ای عراقی: 🔺تاریخ ثابت کرده که مقاومت بهترین راه برای بازپس گیری کرامت و حاکمیت است؛ سوریه امروز بهترین شاهد حی و حاضر برای این است که دوری از محور مقاومت به معنی گشودن درهای فروپاشی و هرج و مرج به روی خود است.
توییت مشاور پوتین که تاکنون بیش از ۴ میلیون بازدید داشته ▪️الکساندر دوگین فیلسوف و تئوری‌پرداز روسی نزدیک به پوتین:سوریه برای اردوغان تله بود. او مرتکب اشتباه استراتژیک شده است. او به روسیه خیانت کرده است. به ایران خیانت کرده بود. او محکوم به فناست. اکنون پایان ترکیه کمال آغاز شده است، ما تا به حال از شما حمایت کرده‌ایم، از این به بعد توبه خواهی کرد.
11.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️انتقاد طلبه جوان از سبک زندگی برخی مسئولین و آقازاده‌هایشان: 🔹زندگی لاکچری شما بدترین ضربه رو به دین و ایمان مردم زده . جمع کنید بساط مزخرف آقازادگی تون رو! 🔹آقازاده اونیکه که دم در خونه اش توسط موساد شناسایی و ترور میشه نه اینکه اون سمت ور دل موساد و سیا باشه هیچ کاریش هم ندارند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️یکی از شهروندان سوری که تحت تاثیر جو‌ رسانه‌ای قرار نگرفته و متوجه شده چه بلایی سرشان اومده، میگوید ؛ بشار اسد سوریه را حفظ کرد و بنی‌امیه آن را طی یک شبانه روز به اسرائیل فروخت، ما اکنون بی‌وطن هستیم!
♨️عذرخواهی امام به‌خاطر تحلیل‌های این روزها...
🔺استوری یکی از بازیگران مطرح سینما و تلویزیون درباره اوضاع : سوریه از چاله به چاه افتاد
♦️نقشه پیشروی ارتش اسرائیل در جنوب سوریه ▪️تانک‌ها در ۴۰ کیلومتری شهر دمشق 🔹منابع و رسانه‌های نزدیک به مخالفان مسلح سوریه با انتشار تصویر فوق از رسیدن تانک‌های ارتش اسرائیل به ۴۰ کیلومتری شهر دمشق خبر دادند و آن را تأیید کردند. 🔹شبکه المیادین لبنان گزارش داد که ارتش اسرائیل، شهرک‌ها و روستاهای «عرنه»، «بقعسم»، «الریمه»، «حینه»، «قلعه جندل» و «الحسینیة» و «جیتا الخشب» در ریف استان دمشق را به اشغال خود درآورده است.
💢هنوز ۱ روز از رفتن بشار نگذشته اسرائیل کاری کرد ناله سوری‌ها بلند بشه. کاربر سوری التماس میکنه به داد جنوب سوریه برسید. ☑️ حضرت آقا درست فرمودند که هزینه سازش بسیار بیشتر از هزینه مقاومت است.
دوگانگی عجیب CNN در پوشش مجری هایش 🔹در مصاحبه برنامه ریزی شده CNN با شهید ، مجری CNN از داشتن حجاب خودداری کرد و این مصاحبه لغو شد. اما هنگام مصاحبه یکی از رهبران سابق داعش و القاعده، ابومحمد الجولانی، مجری مجبور به رعایت حجاب شد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️عاقبت کشورهایی که امیدوار به کمک های غربی‌ها شدند؛ لیبی، عراق، افغانستان و‌ حالا سوریه... 📌هر یک‌از این‌ها با روش‌ها و‌ ارتباطات مختلفی امیدوار شده بودند که آمریکا و شرکای منطقه‌ای‌اش قصدکمک دارند... ✍محمد جوانی